Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tomahawk11 wrote:Zato ja vidim autoputem lik pretiče, iza njega dim, ćiro bi mu pozavidio.
Nisam skonto je li ga sramota, pa bježi ili dobro ide na to prerađeno.
A možda mu motor ne valja, ko će ga znati.
jel plavi pasat karavan? 4 motion? suklja s obje strane...
takvog sam ja vidio jucer
Tomahawk11 wrote:Zato ja vidim autoputem lik pretiče, iza njega dim, ćiro bi mu pozavidio.
Nisam skonto je li ga sramota, pa bježi ili dobro ide na to prerađeno.
A možda mu motor ne valja, ko će ga znati.
jel plavi pasat karavan? 4 motion? suklja s obje strane...
takvog sam ja vidio jucer
Bio je nekad prije taj pasat, ovo je, čini mi se, neki Megane.
Ovdje kod mene kradu beMzin prilikom tankanja i do 10% od nalivenogna .....ovdje su radili provjeru Benzinskih pumpi i prakticno svi kradu ali neznaju kako da to sprjece a i nema nekog zakona koji bi ih ushtrojio...moraju zakon mjenjati....covjeku u recervoar od 45 litra koji nije bio prazan potpuno nalili 52litra ...ja sam davno to primjetio i htio kupovati kanisterom od 20 litara i na licu mjesta da reklamiram kradju ...imali kod nas toga i koliko kradu...dje onaj Mosaljezo
spreca wrote:Ovdje kod mene kradu beMzin prilikom tankanja i do 10% od nalivenogna .....ovdje su radili provjeru Benzinskih pumpi i prakticno svi kradu ali neznaju kako da to sprjece a i nema nekog zakona koji bi ih ushtrojio...moraju zakon mjenjati....covjeku u recervoar od 45 litra koji nije bio prazan potpuno nalili 52litra ...ja sam davno to primjetio i htio kupovati kanisterom od 20 litara i na licu mjesta da reklamiram kradju ...imali kod nas toga i koliko kradu...dje onaj Mosaljezo
Ima, kradu pisao sam par puta. Krenem sa alifakovca, kod vijecnice se rezerva pali, dodjem kod neskovica. Pa nema 5km od sarajeva tj.vijecnice. rezervoar 45l sipa mi 42,5l
spreca wrote:Ovdje kod mene kradu beMzin prilikom tankanja i do 10% od nalivenogna .....ovdje su radili provjeru Benzinskih pumpi i prakticno svi kradu ali neznaju kako da to sprjece a i nema nekog zakona koji bi ih ushtrojio...moraju zakon mjenjati....covjeku u recervoar od 45 litra koji nije bio prazan potpuno nalili 52litra ...ja sam davno to primjetio i htio kupovati kanisterom od 20 litara i na licu mjesta da reklamiram kradju ...imali kod nas toga i koliko kradu...dje onaj Mosaljezo
Sipaj u kanistere od 10 litara pa preljevaj Na kojim benzinskim i odatle ti takvi podatci... jel ti to neko rekao ili imas sta ... konkretnije
Sipaj u kanistere od 10 litara pa preljevaj Na kojim benzinskim i odatle ti takvi podatci... jel ti to neko rekao ili imas sta ... konkretnije
Ma nije kod nas u Rusiji je...mislio sam da kupim one bazdarene kanistere gdje se vidi koliko ima litara u kanisteru
Ima, kradu pisao sam par puta. Krenem sa alifakovca, kod vijecnice se rezerva pali, dodjem kod neskovica. Pa nema 5km od sarajeva tj.vijecnice. rezervoar 45l sipa mi 42,5l
Jel ima kod nas nekih zakonskih sankcija?...ovdje tek spremaju neka pravila za kradju