Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
afannedim wrote:
Meni od juce ne radi CSP1 i Kanal 6. A taman se i CSP1 I CSP2 SD ustalili i radili bez prekida. Mislim da oni peglaju da bi radili kanali uredno i na Airtiesu
U mene mi Kanal 6 HD i Disney Channel crni a ponekad 24 Kitchen zna biti nedostupan.
CP1 SD radi kako tako. CP2 SD mi nikako ne radi od Nove godine a u ponedjeljak istice taj famozni poklon.
Al su zato popravili teletekst (TTX) na Eurosportu 1 SD i Eurosportu 2 SD. Problematicni su jos "Pink" koji ja zovem Pink Srbija i TV Slon.
afannedim wrote:
Meni od juce ne radi CSP1 i Kanal 6. A taman se i CSP1 I CSP2 SD ustalili i radili bez prekida. Mislim da oni peglaju da bi radili kanali uredno i na Airtiesu
U mene mi Kanal 6 HD i Disney Channel crni a ponekad 24 Kitchen zna biti nedostupan.
CP1 SD radi kako tako. CP2 SD mi nikako ne radi od Nove godine a u ponedjeljak istice taj famozni poklon.
Al su zato popravili teletekst (TTX) na Eurosportu 1 SD i Eurosportu 2 SD. Problematicni su jos "Pink" koji ja zovem Pink Srbija i TV Slon.
Zlajs wrote:kafa samo sto nije gotova, ja spreman da gledam rukomet kad sipak, Facetv zaledio, upload mi veci od downloada.
stvarno gubim zivce sa logosoftom
nije to Logosofta i na Telemachu Face TV HD crna slika a SD kocka uveliko
MTV wrote:Znate da bi ja napisao da je bio kvar al nisam pratio Face sve do 2 minute tekme pa nemam pojma. Zagledo se na Makedonce i Slovence na RTL-u. Stream
wolf420 wrote:Sta je sa internetom? Pola weba je nedostupno..
Koje stranice?!
recimo klix.ba radi, olx.ba ne radi.
youtube.com radi, twitch.tv ne radi
itd.
Da li je samo do mene ?
Radar71 wrote:
nije to Logosofta i na Telemachu Face TV HD crna slika a SD kocka uveliko
Kakva ti je sada situacija ? Sad sam vidio ovaj post i provjerih kod sebe Face HD i SD , oba rade uredno i signal odlican.
prvih 15 minuta utakmice je non stop prekidalo, poslije malo manje. isto pola stranica nije radilo npr rezultati.com. sad ovog direktora reprezentacije nista nisam mogao razumiti. zvao sam ih pa su napisali nalog valjda.
KKR koji stoji iza Telemacha je vlasnik i Pro7 i Sat1 kanala.
posve ćemo poštovati uredničku neovisnost Nove TV. I smatramo da smo vjerodostojni jer devet smo godina vlasnici Pro Sieben i Sat1 u Njemačkoj. Pitajte njih, pitajte njemačku vladu, pa će vam reći da se nikad nismo uplitali. Treće, jamčimo da će se Novom TV upravljati odvojeno od bilo kakve druge aktivnosti United grupe u Hrvatskoj, uključujući N1.
Cudi me da nismo ostali i bez Pro7 i Sat1. Jos je cudno da ne spominju Kabel1 a on je dodatni kanal Sat1 Pro7.
A da ne kazem da nam vlasnik mtel ima Novu TV itd...
MTV wrote:Cinestar Premiere 1 SD i Cinestar Premiere 2 SD su jos uvijek u Osnovnom paketu.
Za sada ne radi AXN Adria, City TV i Cinestar Premiere 2 SD (kod mene). Scifi i dalje nema zvuka.
Proradio Kanal 6 HD, Disney Channel i mtv Igman (juce nije radio kod mene).
Kod mene radi Cinestar Premiere 2 a jedinica nije juće radila a jutros jeste. SciFi imao ton juće za danas ne znam, igman mi je juće radio Kanal 6 isto Disney nije