Da li znas znacenje pojma 'analogija'?salik79 wrote:Nevjerovatan je ovaj spin...Ne nosi mahramu i lezernije se oblaciprotivnik Islamske Republike
![]()
![]()
![]()
Vec sam o ovome pisao vise puta, ali izgleda lakse metar u guzicu nego milimetar u glavu.To sto se neke zene lezernije oblace u Iranu, nema nikakve veze sa njihovim stavom o I.R. Iran. Otidji pa nekoj pokusaj objasniti svoju analogiju, pa ces vidjeti reakciju. Pa sama logika nalaze i onom najglupljem liku, da ako navija za svoju reprezentaciju, nosa svoju zastavu, da voli i svoju zemlju! Mislim stvarno mi glupost ovo dokazivati. Postavlja slike, a ne postavi niti jednu na kojoj ima i pokrivenih (kao i u Iranu) zena, a rame uz rame su sa ovim ostalim
Jesam rekao da ne vole svoje zemlju?
Upravo suprotno, vole svoju zemlju, navijaju za fudbalski tim svoje zemlje.
Volim i ja svoju zemlju, ali ne volim SDA, HDZ i SNSD. Tebi ovo sigurno nema logike.
90% Iranki u Rusiji, kao sto se moze vidjeti na slikama, ne nosi hidzab. To znaci da im je isti nametnut i da ga nose protiv svoje volje.
PS
Sta kazes na one 44 zabrane?
Sta kazes na zabranu od strane one debilcine da zene ne smiju voziti biciklo?
Ja obozavam biciklo i ne mogu shvatiti da postoji idiot koji moze zabraniti voznju bicikla.