Gdje mogu kupiti zardinjere (ili kako se vec zove ono na balkonima) ili ko mi moze napraviti iste?
Konkretno, kod mene su zelene (Dobrinja 2) i izresetane su od metaka pa bismo ih htjeli promjeniti al' nemamo pojma gdje/sta/kako
U Penniju.Mentha_Piperita wrote:Da li neko zna gdje kupiti termos flašu od 0.5 litara? Hvala.
ako su kamene i hoces po zelji onda mozes pogledati kod klesara da li rade toVenomousV wrote:Pitanje za ljudove koji zive na Dobrinji![]()
Gdje mogu kupiti zardinjere (ili kako se vec zove ono na balkonima) ili ko mi moze napraviti iste?
Konkretno, kod mene su zelene (Dobrinja 2) i izresetane su od metaka pa bismo ih htjeli promjeniti al' nemamo pojma gdje/sta/kako
supercali wrote:ako su kamene i hoces po zelji onda mozes pogledati kod klesara da li rade toVenomousV wrote:Pitanje za ljudove koji zive na Dobrinji![]()
valjda u lukavici ima kakav klesar za nadgrobne spomenike i sl
ostale vjerovatno imaju u radnjama tipa peni i obi i sl
Ukucaj na piku ili facebooku betonska galanterija sarajevo, ima dosta malih biznisa koji rade ukrasne betonske žardinjereVenomousV wrote:Pitanje za ljudove koji zive na Dobrinji![]()
trazi limenuJanuaryJones wrote:Ukucaj na piku ili facebooku betonska galanterija sarajevo, ima dosta malih biznisa koji rade ukrasne betonske žardinjereVenomousV wrote:Pitanje za ljudove koji zive na Dobrinji![]()
supercali wrote:ma ne vjerujem da je to skupo
ono ne pravis zardinjeru za parking velicine kade nego je to ona mala sto je mozes rukama nositi
mada sve je moguce
supercali wrote:onda nemas hljeba u sebi da ih nosis
e jbg vidi otprilike koliko se cijene krecu po hr i srbiji preko online trgovina pa je to otprilike tu negdje
a pogledaj i u jysku imaju li te zardinjere
pa ti stavi ovu pred olimpijadu u rijuVenomousV wrote:supercali wrote:onda nemas hljeba u sebi da ih nosis
e jbg vidi otprilike koliko se cijene krecu po hr i srbiji preko online trgovina pa je to otprilike tu negdje
a pogledaj i u jysku imaju li te zardinjere
ma nema, ovo je ono custom made pred olimpijadu![]()
izgleda da mi ne gine limar
Kupovala u velikom Merkatoru u Ložioničkoj, kesa od kilu.brazzo19 wrote:Kupiti kesu zamrznutih spremnih za przenje Chicken Nuggets.a , sve sam obio trazeci nigdje nisam nasao, ne moraju sad biti ko oni u MC Donaldsu al bar pribliznog ukusa, znaci da kupim kesu od kilu ili koliko vec pa da przim sebi ko sto kupim kesu zamrznutog pomfrita pa przim u fritezi, hvala unaprijed nadam se da ce mi neko pomoci
ima i u Vindijibrazzo19 wrote:Kupiti kesu zamrznutih spremnih za przenje Chicken Nuggets.a , sve sam obio trazeci nigdje nisam nasao, ne moraju sad biti ko oni u MC Donaldsu al bar pribliznog ukusa, znaci da kupim kesu od kilu ili koliko vec pa da przim sebi ko sto kupim kesu zamrznutog pomfrita pa przim u fritezi, hvala unaprijed nadam se da ce mi neko pomoci
Gdje to dodje ?VenomousV wrote:ima i u Vindijibrazzo19 wrote:Kupiti kesu zamrznutih spremnih za przenje Chicken Nuggets.a , sve sam obio trazeci nigdje nisam nasao, ne moraju sad biti ko oni u MC Donaldsu al bar pribliznog ukusa, znaci da kupim kesu od kilu ili koliko vec pa da przim sebi ko sto kupim kesu zamrznutog pomfrita pa przim u fritezi, hvala unaprijed nadam se da ce mi neko pomoci
Rastrkani su po gradubrazzo19 wrote:Gdje to dodje ?VenomousV wrote:ima i u Vindijibrazzo19 wrote:Kupiti kesu zamrznutih spremnih za przenje Chicken Nuggets.a , sve sam obio trazeci nigdje nisam nasao, ne moraju sad biti ko oni u MC Donaldsu al bar pribliznog ukusa, znaci da kupim kesu od kilu ili koliko vec pa da przim sebi ko sto kupim kesu zamrznutog pomfrita pa przim u fritezi, hvala unaprijed nadam se da ce mi neko pomoci

Imas i ispod pivare vindiju, iza dz staru grad (isevića sokak)brazzo19 wrote:Gdje to dodje ?VenomousV wrote:ima i u Vindijibrazzo19 wrote:Kupiti kesu zamrznutih spremnih za przenje Chicken Nuggets.a , sve sam obio trazeci nigdje nisam nasao, ne moraju sad biti ko oni u MC Donaldsu al bar pribliznog ukusa, znaci da kupim kesu od kilu ili koliko vec pa da przim sebi ko sto kupim kesu zamrznutog pomfrita pa przim u fritezi, hvala unaprijed nadam se da ce mi neko pomoci
Bila je ista tema na ovom forumu, ali se momak nikad nije javio, tako da ne znam da li je pronašao.Michun wrote:Gdje ima cocktail shaker da se kupi? Hvala