Slažem se, nebitnoLabirint wrote:Dobro, stoji ali u ovom kontekstu ne igra nikakvu ulogu. I vozač joj je suprug![]()
Sve u svemu nebitno
Poenta je bilo da se bila počela navlačiti priča kako je moguće da je ona sporo vozila, pa ovaj naletio.
Slažem se, nebitnoLabirint wrote:Dobro, stoji ali u ovom kontekstu ne igra nikakvu ulogu. I vozač joj je suprug![]()
Sve u svemu nebitno
S63? ah mein gott ?hrle1976 wrote:un1ted wrote:Nebitno koliko je isao i sta se desilo, u jednu ruku i razumijem "kampanju". Kod nas, sta god da se desi, ako je imalo auto skuplje, vozac se kurcio.Tomahawk11 wrote: Zašto kampanja nije niko pio, vozilo se po ograničenju?
Ako je sve tako, nema problema, osim što je čovjek poginuo, to jeste problem.
Hajde da zamislimo da su vozili 120km/h i da je u kobnom trenutku pukla guma i auto zavrsilo na zidu? Je li to moguce?
Jeste, ali poznavajuci nas mentalitet, cim su vidjeli auto od 60k, poletila voda na usta za pljuvanjem.
Vozim ah mein Gott auto koje je znatno skuplje od ovog A8. I opet cu reci oni nisu brzo vozili vec nisko letili. Dovoljna je slika da zadnji dio auta je gotovo 100m bacen od mjesta udara.
To uvidjaj treba da pokaže al' čisto sumnjam. Sve i da jeste takvih primjera ima mali milion i ako bi se ginulo što seTomahawk11 wrote:Slažem se, nebitnoLabirint wrote:Dobro, stoji ali u ovom kontekstu ne igra nikakvu ulogu. I vozač joj je suprug![]()
Sve u svemu nebitno![]()
Poenta je bilo da se bila počela navlačiti priča kako je moguće da je ona sporo vozila, pa ovaj naletio.
AMG mecku ja to vec davnih dana prekstio u Ah Mein Gottzigson wrote:S63? ah mein gott ?hrle1976 wrote:un1ted wrote:
Nebitno koliko je isao i sta se desilo, u jednu ruku i razumijem "kampanju". Kod nas, sta god da se desi, ako je imalo auto skuplje, vozac se kurcio.
Hajde da zamislimo da su vozili 120km/h i da je u kobnom trenutku pukla guma i auto zavrsilo na zidu? Je li to moguce?
Jeste, ali poznavajuci nas mentalitet, cim su vidjeli auto od 60k, poletila voda na usta za pljuvanjem.
Vozim ah mein Gott auto koje je znatno skuplje od ovog A8. I opet cu reci oni nisu brzo vozili vec nisko letili. Dovoljna je slika da zadnji dio auta je gotovo 100m bacen od mjesta udara.
Naravno da je se moglo desiti ipak je to auto tesko oko 2 tone pri brzini od 140 (koje realno ne osjetis u ovom autu) da udaris u psa slupo bi auto i to dobro a zamisli u betonsku ogradu.Ograda ga je i pocjepala. Ljudi misle da ako voze audija da im se nista nece desit. Mene ineteresuje koja je duzina ovog prelaza, ako se gepek nalazi na kraju mosta a ako je most duzi od 70 metara onda ga sigurno nije vozio ispod 140.O'zone wrote:Beze u dosadi gledam da nema EURO NCAP testiranja za A8 (ili ga ja ne mogu da nađem) ali evo ima za broj manji A6.
Koliko nađoh testiranje bočnog udara u stub se radi pri brzini od 30 km/h (kako pročitao tako i prodajem) i mogu reći da je oštećenje pri toj brzini optički solidno eh sad ako bi to primjenili u stvarnost na vozilo staro 7 godina sa pređenih 2xx xxx kilometara pri brzini od 100 do 130 km/h, oštrom rubu betonske ograde na mostu kao i dodatnog metalnog dijela....jbga moglo se stvarno desiti..struka će dati zadnju riječ kao i obično.
Bocni udar od 30km/h i steta je takva kakva je. Zemljotres 5.0 je 10x slabiji od zemljotresa 6.0. Znaci pocjepati auto u dva dijela udar je morao biti 5x snaznij od ovog na snimku. Neka idemo mjerom x5 u iznosu od 30km/h imas brzinu minimum 150km/h. To da su oni vozili 110km/h ima samo smisla u slucaju da je rijec bila od Made in China autu to je kopiji Audija, koja postoji i cak se ilegalno uvozi u druge drzave.moa wrote:Naravno da je se moglo desiti ipak je to auto tesko oko 2 tone pri brzini od 140 (koje realno ne osjetis u ovom autu) da udaris u psa slupo bi auto i to dobro a zamisli u betonsku ogradu.Ograda ga je i pocjepala. Ljudi misle da ako voze audija da im se nista nece desit. Mene ineteresuje koja je duzina ovog prelaza, ako se gepek nalazi na kraju mosta a ako je most duzi od 70 metara onda ga sigurno nije vozio ispod 140.O'zone wrote:Beze u dosadi gledam da nema EURO NCAP testiranja za A8 (ili ga ja ne mogu da nađem) ali evo ima za broj manji A6.
Koliko nađoh testiranje bočnog udara u stub se radi pri brzini od 30 km/h (kako pročitao tako i prodajem) i mogu reći da je oštećenje pri toj brzini optički solidno eh sad ako bi to primjenili u stvarnost na vozilo staro 7 godina sa pređenih 2xx xxx kilometara pri brzini od 100 do 130 km/h, oštrom rubu betonske ograde na mostu kao i dodatnog metalnog dijela....jbga moglo se stvarno desiti..struka će dati zadnju riječ kao i obično.
Tetka je neumornaO'zone wrote:Umalo da prođu ne zamijećene dvije poznate "dame"
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170926082
To njeno jubilarno 101 hapsenje?O'zone wrote:Umalo da prođu ne zamijećene dvije poznate "dame"
https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170926082
a bas sam se pitao cije li je rociste za danas zakazano... dzabe klapnuh i poljubih vrata...JThomas wrote:a ja evo vidio i čuo da je na sudu dojavljena bomba, a u holu majice sa slikom dženana memića...
Pobrkao si, nesreća se desila prije skretanja za Podlugove iz pravca Zenice, dakle nije to radar u Malešićima ako misliš na taj jedini...promaha wrote:neka me neko ispravi ako grijesim al zar nije ogranicenje na ovoj dionici "nakon radara" i prije ovog mosta postavljeno na 90 km/h?
skontao sam, zato i pitam jel s63 amg - ah mein gotthrle1976 wrote:
AMG mecku ja to vec davnih dana prekstio u Ah Mein Gott