Sarajevski derbi

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
rumenige_brajtner

#15576 Re: Sarajevski derbi

Post by rumenige_brajtner »

prc!
insaneinthebrain

#15577 Re: Sarajevski derbi

Post by insaneinthebrain »

nebitan lik wrote:Liku jedva postavili tri pitanja,prica kao da je na speedu nece da stane i nece da odustane hahaha rijedak pacijent misli da prepadne nekog,ako bude zelio rat pruzice mu ga Jesic to je sigurno
alberto_tomba wrote:Edis Sablja Islama Mulalic je vrhunski motivator. Motivisao nas je samo tako. Jedva cekamo izjavu poslije utakmice da se jos malo nasmijemo.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
pozdravila vas je SABLJA :izet:
ferrante071

#15578 Re: Sarajevski derbi

Post by ferrante071 »

Teška srca moram reći da nas je danas poljoprivredna zadruga nadigrala, još da se nisu valjali po terenu pobjeda bi im bila čista ovako ostaje taj seljački momenat valjanja. Naši glumci danas su realno fulili film umjesto da se spreme za akcioni film oni su bili u folu neke naučne fantastike. Čestitam štrumpfovi i sada brzo kući bacajte drkicu na ovu pobjedu jer dugo godina niste imali priliku. Volim te Sarajevo
Capajebo

#15579 Re: Sarajevski derbi

Post by Capajebo »

Dobro smo i prosli kako su nase picke igrale :skoljka: :mrgreen:
Ali ja fkt ne razumijem nase igrace. Pa ja bi onog Dzenisa krvnicki u koljeno kramponima u 6-oj minuti kad bi vidio da me onako udara. Ali jok ovi, nista :-) :lol:
Sve u svemu, zasluzena pobjeda malih plavih. Mezite. :mrgreen:
Image
Last edited by Capajebo on 04/10/2015 18:39, edited 1 time in total.
1946--1987

#15580 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

I kallasija obavezno suspendovati poslije ove bruke, za sve je on kriv usta ga jebem. :D :lol:
relativno84

#15581 Re: Sarajevski derbi

Post by relativno84 »

Sumornu tisinu zdenke narusava eho ajmoooo debili :hajmooo: :lol: :lol: :lol: :lol:

:nargila:
shake69

#15582 Re: Sarajevski derbi

Post by shake69 »

Velika pobjeda za heroje Doline cupova. Hvala Edisu, on je digao ekipu. LIkovi s Hadisona su danas, po meni, licili na skvadru koja se bori da bude iznad crte za ispadanje! :izet:
Logovan

#15583 Re: Sarajevski derbi

Post by Logovan »

Čestitke konama, zasluženo su dobili. Nisu nešto ni oni ekstra igrali, ali su se više borili od ovih naših. Imali ljudi više šansi, tako da jebaji ga, sve je jasno.

Navijanje i sa jedne i sa druge strane loše. Na momente je i grmilo, ali nije to to. Na zadnja dva derbija se troduplo bolje navijalo.

Ovi naši levati osim što su izgubili na derbiju, izgubili su na šestu godišnjicu Vedrana. Ovo je još više boli. Poraz k'o poraz, jebat ga, ali izgubiti na ovaj datum. :run: Dno dna majke mi.
insaneinthebrain

#15584 Re: Sarajevski derbi

ferrante071 wrote:Teška srca moram reći da nas je danas poljoprivredna zadruga nadigrala, još da se nisu valjali po terenu pobjeda bi im bila čista ovako ostaje taj seljački momenat valjanja. Naši glumci danas su realno fulili film umjesto da se spreme za akcioni film oni su bili u folu neke naučne fantastike. Čestitam štrumpfovi i sada brzo kući bacajte drkicu na ovu pobjedu jer dugo godina niste imali priliku. Volim te Sarajevo
vise bolesti u jednom postu odavno ne procitah, baci i ti drkicu na jesica, i ostale bordo balerine
Last edited by insaneinthebrain on 04/10/2015 18:44, edited 1 time in total.
todd_smith

#15585 Re: Sarajevski derbi

Post by todd_smith »

Ricken wrote:
todd_smith wrote:Apsolutne cestitke igracima FK Sarajeva. Ono moram cestitati jer da se insan trudio ne bi onako lose mogao da odigra, ali oni su to sasvim prirodno uradili :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Ibrakovic klepio pare, uvalio panjove, doveo trenera koji je karina i svalio na njega funkciju i otisao sa placenom propagandom da je sve sam uradio od Tana do Kupa i titule :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Jesica dizali u nebesa debili ovdje, cak jedan rece da je odlican takticar :lol: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Utakmicu ti pocinje Radovac koji godinu dana ne zna igrati fudbala, a na klupi ti sjedi Kovacevic koji je najbolji igrac u ovoj ekipi. Izuzetno mi se svidja ta taktika, bravo Jesicu genije si :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Zelji cestitke na apsolutno zasluzenoj pobjedi, neka su ponizili ove manekene :thumbup:
Hvala, i svaka čast na postu.

Ono čega je danas moralo biti više, je pritisak stadiona da se proces oko Vedranovog ubistva pokrene sa mrtve tačke. Objektivno mlako i sa sjevera i sa juga.
mah, kod nas je narod previse pasivan sto se tice svega, dosli da protestuju za JMBG debili uzeli sljedeci dan plesati uz Dubiozu i hajde kuci lagano, a kamoli da se pokrene sta za JEDNU osobu iz ovog grada
insaneinthebrain

#15586 Re: Sarajevski derbi

bjelave wrote:
Aj neki si ti izasao iz rupe, ma gdje se nalazila. A tebi do bjelava i bilo kog dijala grada treba par generacija da dobacis.
Inace, sta ima u dijaspori?
u banovicima bio kakva crna rupa, a tvoji sljegli sa carsije na bjelave. bilo im previse guzva :lol:
Nasa Stvar

#15587 Re: Sarajevski derbi

Post by Nasa Stvar »

Cestitam kosmsije na pobjedi
I dalje tvrdim da smo mi jaci i bolji za klasu,ali nasi igraci su danas odigrali ko zadnje p...e,najvise od svega me boli kada pogledam jednog mrtvog Kokota kako gine i izgara ko da mu je zadnja,a nase balerine nesmiju zucnut nikom,jedino je dulja i donekle velkoski i rustemovic(dok su imali snage) odigrali borbeno i srcano,ostalo sve p...e
bjelave

#15588 Re: Sarajevski derbi

Post by bjelave »

insaneinthebrain wrote:
bjelave wrote:
Aj neki si ti izasao iz rupe, ma gdje se nalazila. A tebi do bjelava i bilo kog dijala grada treba par generacija da dobacis.
u banovicima bio kakva crna rupa, a tvoji sljegli sa carsije na bjelave. bilo im previse guzva :lol:
jos jedan plavi dezerter koji odjednom imam muda
1946--1987

#15589 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

ne kontam ovaj nivo komunikacije sa obje strane, cestitas boljoj ekipi, primis cestitke i gotovo.Valjda se toliko moze :D
do sljedeceg derbija kada ce oni nama cestitati nadam se :D
avetinja

#15590 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

TEKBIR ALLAHU EKBER.

KOMŠINICE PONIŽENE NA GRBAVICI KAO I OBIČNO.

UNIŠTAVANJE I NA TRIBINI I NA TERENU.

ZAŠTO ŠUTITE?

ZAŠTO NISU DOŠLE horde zla?

A SAD ADIO, A SAD ADIO, I KO ZNA GDJE I KO ZNA KAD.
nosara

#15591 Re: Sarajevski derbi

Post by nosara »

bjelave wrote:
insaneinthebrain wrote:
bjelave wrote:
jos jedan plavi dezerter koji odjednom imam muda
Otvori jednu esenciju, popij, smiri se malo, uzbudio si se previse... :lol:
1946--1987

#15592 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

avetinja wrote:TEKBIR ALLAHU EKBER.

ZAŠTO ŠUTITE?

ovo mi malo zapara usi, kako mislis kao i obicno.Prosli derbi ste nas ponizili na grbavici ? Gdje sam ja bio :D
vryzas

#15593 Re: Sarajevski derbi

Post by vryzas »

divi komleksasa sa foe liste sto qoute-a do iznemoglosti :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
avetinja

#15594 Re: Sarajevski derbi

Post by avetinja »

1946--1987 wrote:

ZAŠTO ŠUTITE?

ovo mi malo zapara usi, kako mislis kao i obicno.Prosli derbi ste nas ponizili na grbavici ? Gdje sam ja bio :D
Jebo ba prošli derbi. Gledaj statistiku.
1946--1987

#15595 Re: Sarajevski derbi

Post by 1946--1987 »

avetinja wrote:
1946--1987 wrote:

ZAŠTO ŠUTITE?

Jebo ba prošli derbi. Gledaj statistiku.
:lol: :lol: :lol:
mirza_15

#15596 Re: Sarajevski derbi

Post by mirza_15 »

Cestitke komsijama. Pobjeda na voljni momenat i agresivnost. Potpuno zasluzeno.

Sudija je morao ranije da pocne dijeliti kartone. Posto nije trebalo je odgovoriti istom mjerom, ali p... se prepale.
Norman

#15597 Re: Sarajevski derbi

Post by Norman »

Dakle, sve je jasno. Zahvaljujući tome što je Zrinjski zapao u rezultatsku krizu, Sarajevo je moglo priuštiti dogovor i puštanje sva 3 boda komšijama, kako bi ovi izbjegli ispadanje iz lige.

Sada oba sarajevska kluba, s podjednako velikim šansama, nastavljaju svoju borbu. Sarajevo za titulu, Željo za opstanak. Sretno nam bilo, i jednima i drugima. :thumbup:
Bambino Blu

#15598 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Kazu veceras hitna ima duplu smijenu da radi zbog pitara. PITARI NA APARATIMA !!!!

Image
mali_milojica
Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.

#15599 Re: Sarajevski derbi

Post by mali_milojica »

Ovakvog Zelju zelim.
Ne znam koliko ce trajati,lako je naloziti igraca na Sarajevo,sta ce biti kad dodje Mladost,Velez u raspadanju i sl ekipe.
Vidjet cemo.

P.S. Najlosiji Radovac. On je pokupio herpes,sihir ili ograiso na prljavoj :nargila:
Ili nek mu traze ili sam nalazi hodzu

P.S.S. Hvala komsijama na cestitkama,ima ih realnih od kojih se nisam nadao :D
Last edited by mali_milojica on 04/10/2015 19:01, edited 1 time in total.
Bambino Blu

#15600 Re: Sarajevski derbi

Post by Bambino Blu »

Norman wrote:Dakle, sve je jasno. Zahvaljujući tome što je Zrinjski zapao u rezultatsku krizu, Sarajevo je moglo priuštiti dogovor i puštanje sva 3 boda komšijama, kako bi ovi izbjegli ispadanje iz lige.

Sada oba sarajevska kluba, s podjednako velikim šansama, nastavljaju svoju borbu. Sarajevo za titulu, Željo za opstanak. Sretno nam bilo, i jednima i drugima. :thumbup:
Ovo je definitivno pobjednicki post za veceras. OVo treba slikati i uramiti kod kuce na na zid postaviti do slijedeceg derbija :)
Post Reply