Zado si je tu brigu, sta ako Vesna pobijedi, a izletio sa onim da.. sta je vec rekao da ce uraditi ako Vesna pobijedi.
Farma
Moderator: anex
-
dječak sa šibicama
#15576 Re: Farma
Memo je tek sad opusten, kad je Vesna ispala 
Zado si je tu brigu, sta ako Vesna pobijedi, a izletio sa onim da.. sta je vec rekao da ce uraditi ako Vesna pobijedi.
- MLI
#15577 Re: Farma
P308 wrote:dječak sa šibicama wrote:Jarane, pravi mahalac bi je natjero da sama sebe isamaraČičineBrčine wrote: Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
Aha, vi biste se prvi zaledili pred Stanijom
Ma lahko je nama pametovati ovako
-
dječak sa šibicama
#15578 Re: Farma
Sandra u rangu one manekenke iz Ljubavi u zaledju... "a cime se ti bavis u zivotu?"... "ja sam zarucena za Srecka!"Asamoah Gyan wrote:I ja sam danas čuo kad ova mala reče "Dečko mi radi s autima". Kakva je to konstrukcija rečenice. šta znači to. Ja i moji jarani auta radimo zajedno valjda. Ili ono kad neko kaže došao sam s autom
- Neradnik
#15579 Re: Farma
ja mislim da memi nije tolko stalo radi para kolko mu je stalo da bude prvi u begešu na farmi
a valja ovoliko izdurat veci mangupi bi u ovim uslovima poklekli siguran sam...lako je nama iza monitora u svojoj sobi bacat cokove
a valja ovoliko izdurat veci mangupi bi u ovim uslovima poklekli siguran sam...lako je nama iza monitora u svojoj sobi bacat cokove
-
Kemp
#15580 Re: Farma
Sreća oa mu je tamo Aleksić, već bi on spremo program za Ramazan kod punca..dječak sa šibicama wrote:Memo je tek sad opusten, kad je Vesna ispala
.
- ČičineBrčine
#15581 Re: Farma
Dajte ljudi kakav decko, ima li ovdje kakva djevojka da seta ovako i da pri tome ima decka.
Jel ja zivim u nekom drugom svijetu
Pa mala samo priziva ko da je u playboy-evoj vili.
Jel ja zivim u nekom drugom svijetu
-
dječak sa šibicama
#15582 Re: Farma
Mene je prizvala, priznajemČičineBrčine wrote:Dajte ljudi kakav decko, ima li ovdje kakva djevojka da seta ovako i da pri tome ima decka.
Jel ja zivim u nekom drugom svijetu![]()
Laku noc svima... tacno, Memo bi vec bio na planiranju prvog iftara, da nije senjora Aleksica. I Hulka... mali je car, samo sto ne prica.
- MLI
#15583 Re: Farma
Last edited by MLI on 04/07/2013 01:41, edited 1 time in total.
-
Kemp
#15584 Re: Farma
I Era me je razočaro, očekivao sam od njega malo akcije, Don Juan numero uno srpske estrade..ČičineBrčine wrote:Dajte ljudi kakav decko, ima li ovdje kakva djevojka da seta ovako i da pri tome ima decka.
- gnjev
#15585 Re: Farma
Oce nekad nesto da se desi ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
- Neradnik
#15586 Re: Farma
hoce evo ima da slusamo filipa i staniju sadgnjev wrote:Oce nekad nesto da se desi ?
- Havatar
#15587 Re: Farma
Tacno tako , pogotovo kad se zna da su oni planirali odmah da ga napadnu , znate sta je rekla Zorica Markovic onu noc kad je on usao , Marija ti nam se svidjas a njega ne volim , on je dosao da nas zavadi. Ali ih je on ipak obrlatio i niko mu nije dao stapic i tek su poceli da ga napadaju kad su vidjeli da je favorit i da ima dosta glasova. Niko od vas ne bi bolje od njega se snasao a on se snasao mnogo bolje nego Nazif i zato je duze i ostao i sad uz Ekrema drzi Farmu posto ne bi imalo nista zanimljivo da se vidi da nije njih dvoje.Neradnik wrote:ja mislim da memi nije tolko stalo radi para kolko mu je stalo da bude prvi u begešu na farmi![]()
- ČičineBrčine
#15588 Re: Farma
I njih dvoje ko pokvarena plocaNeradnik wrote:hoce evo ima da slusamo filipa i staniju sadgnjev wrote:Oce nekad nesto da se desi ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta![]()
![]()
- MLI
#15589 Re: Farma
[quote="Neradnik"]ja mislim da memi nije tolko stalo radi para kolko mu je stalo da bude prvi u begešu na farmi
:[/quote
Ima izlozbu u BG, u novembru pa mu je ovo dobra reklama...da ga ljudi upoznaju, ko je, sta je...
:[/quote
Ima izlozbu u BG, u novembru pa mu je ovo dobra reklama...da ga ljudi upoznaju, ko je, sta je...
- MLI
#15590 Re: Farma
ČičineBrčine wrote:I njih dvoje ko pokvarena plocaNeradnik wrote:hoce evo ima da slusamo filipa i staniju sadgnjev wrote:Oce nekad nesto da se desi ?
Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta![]()
![]()
- Neradnik
#15592 Re: Farma
Havatar wrote:Tacno tako , pogotovo kad se zna da su oni planirali odmah da ga napadnu , znate sta je rekla Zorica Markovic onu noc kad je on usao , Marija ti nam se svidjas a njega ne volim , on je dosao da nas zavadi. Ali ih je on ipak obrlatio i niko mu nije dao stapic i tek su poceli da ga napadaju kad su vidjeli da je favorit i da ima dosta glasova. Niko od vas ne bi bolje od njega se snasao a on se snasao mnogo bolje nego Nazif i zato je duze i ostao i sad uz Ekrema drzi Farmu posto ne bi imalo nista zanimljivo da se vidi da nije njih dvoje.Neradnik wrote:ja mislim da memi nije tolko stalo radi para kolko mu je stalo da bude prvi u begešu na farmi![]()
ja sam isto rekao da nije meme i ekrema nebi se imali cemu nasmijat ...
kapu mu skidam sto kazes valjalo je ovoliko ostat među vukovima...nije mala stvar....
laku noc ko je otiso
- MLI
#15593 Re: Farma
Kemp wrote:Pozdrav od mene vrijeme je za
Laku noc i od mene!dječak sa šibicama wrote:Mene je prizvala, priznajemČičineBrčine wrote:Dajte ljudi kakav decko, ima li ovdje kakva djevojka da seta ovako i da pri tome ima decka.
Pa mala samo priziva ko da je u playboy-evoj vili.![]()
![]()
Laku noc svima... tacno, Memo bi vec bio na planiranju prvog iftara, da nije senjora Aleksica. I Hulka... mali je car, samo sto ne prica.
Do iduceg
- ČičineBrčine
#15594 Re: Farma
vala basMLI wrote:
![]()
cuj, pokvarena ploca...zar to nije ljubav?
![]()
![]()
![]()
ps. evo Hulk skocio na Sandru, jedini skontao sta treba
-
electric
#15595 Re: Farma
hahahhahahahahaha,pa kako ovo tek sad da vidim
- ČičineBrčine
#15596 Re: Farma
Sto glumica i Miki isfuravaju Ekrema ko seksa, s kondomima i bez njih

- kandelabar
#15597 Re: Farma
MEmo je prikazao par puta emocije stvarno iz dubine duše,prvi put ono u sukobu s VEsnom kad je reko ne diraj mi grad,vidjelo se da je potresen i da ne glumi,a drugi put kad su prikazivali video klipove od porodica..
Inače,i meni nije jasno zasto je veceras ponio se onako jer su ga sabotirali i Dule i Era i RAdojka dok je pricao o sebi,da bi kasnije uletila mu Stanija i ponovo napravila zrtvu od sebe,trebao je bit tu malo otresitiji trebo je ko Ekrem reci ee nepismenih ljudi majko moja skim ja zivim
,a ne posle ne zna ni sta je reko onaj mu se Miki nesto ko uvlaci,a dupljak je teski..
Inače,i meni nije jasno zasto je veceras ponio se onako jer su ga sabotirali i Dule i Era i RAdojka dok je pricao o sebi,da bi kasnije uletila mu Stanija i ponovo napravila zrtvu od sebe,trebao je bit tu malo otresitiji trebo je ko Ekrem reci ee nepismenih ljudi majko moja skim ja zivim
- muha_sa
#15598 Re: Farma
dirno si mi komsiju koji je osim sto je intelektualac par ekselans i djete mahala i bogme, sto reko Memo, osim kucnog i ulicarski odgoj imaklavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
da znas sto ne znas gdje je i kad je Kupusovic studiro i koliko diploma ima ne bi tako prico, al nejse--danas su na sceni kvazi intelektualci pa nije ni cudo.
ziku ovo
Diplomirao je pozorišnu, filmsku, televizijsku i radio režiju na Akademiji pozorišne i filmske umjetnosti u Zagrebu 1974. godine, a filozofiju i komparativnu književnost na zagrebačkom Sveučilištu.
-
EdinŠopović
#15599 Re: Farma
Normalno, ne postoji niti jedan klip gdje Stanija govori ovo što Memo tvrdi mjesecima?
- Havatar
#15600 Re: Farma
Postoji Sani , ne mozes svojom kampanjom da ljude koji su gledali koliki je lazov i manipulator tvoja sestra sa takvim postovima da ubijedis u suprotno.EdinŠopović wrote:Normalno, ne postoji niti jedan klip gdje Stanija govori ovo što Memo tvrdi mjesecima?