Ma to on priprema teren za sutraplain vanilla wrote:EjsTomahawk11 wrote:Nije to ovo takmičenje![]()
![]()
Vidis da se kladi protiv Slobode, moram se osvetiti
Pokušava da vam destabilizuje redove
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Ma to on priprema teren za sutraplain vanilla wrote:EjsTomahawk11 wrote:Nije to ovo takmičenje![]()
![]()
Vidis da se kladi protiv Slobode, moram se osvetiti
pa mi smo destabilizovani najboljiTomahawk11 wrote:Ma to on priprema teren za sutraplain vanilla wrote:EjsTomahawk11 wrote:Nije to ovo takmičenje![]()
![]()
Vidis da se kladi protiv Slobode, moram se osvetiti![]()
Pokušava da vam destabilizuje redove
Nažalost, dijelim mišljenje za ovu zadnju rečenicu...ili će neka frljokaplain vanilla wrote:
pa mi smo destabilizovani najbolji![]()
sutra 0:0, a onda sumLJiv penal za Zelju![]()
zasto vi niste dio ove teme? ja sam zeMsko, ne pratim bas detaljnoCharuga wrote:Držite se teme, Željo nije dio iste trenutno! Uhvatite se Rudara i Širokog, pa o njima pričajte, manite se nas na ovoj temi ..![]()
Manje ajvara, više fudbala, pa ćeš znatiplain vanilla wrote:zasto vi niste dio ove teme? ja sam zeMsko, ne pratim bas detaljnoCharuga wrote:Držite se teme, Željo nije dio iste trenutno! Uhvatite se Rudara i Širokog, pa o njima pričajte, manite se nas na ovoj temi ..![]()
![]()
ma na cijoj si ti strani?Tomahawk11 wrote:Manje ajvara, više fudbala, pa ćeš znatiplain vanilla wrote:zasto vi niste dio ove teme? ja sam zeMsko, ne pratim bas detaljnoCharuga wrote:Držite se teme, Željo nije dio iste trenutno! Uhvatite se Rudara i Širokog, pa o njima pričajte, manite se nas na ovoj temi ..![]()
![]()
Ti sama reče da si više ajvar pravila, manje utakmicu gledalaplain vanilla wrote:
ma na cijoj si ti strani?![]()
Mrsko nam bilo igrati, a čuli i da je klub vašeg predsjednika u takmičenju. Razum je prevladao, možda nam sutra progleda ...plain vanilla wrote:zasto vi niste dio ove teme? ja sam zeMsko, ne pratim bas detaljnoCharuga wrote:Držite se teme, Željo nije dio iste trenutno! Uhvatite se Rudara i Širokog, pa o njima pričajte, manite se nas na ovoj temi ..![]()
![]()
Ne, nego zbog prekida u Zenici.avetinja wrote: Ovo je, pretpostavljam, zbog konstantne upotrebe pirotehnike?
Logovan wrote:Ne, nego zbog prekida u Zenici.avetinja wrote: Ovo je, pretpostavljam, zbog konstantne upotrebe pirotehnike?
Sreća nije za vikend.avetinja wrote:![]()
Blagovremena kazna.
Nije tebi stalo do nas nego kontas lakse protiv SlobodeTomahawk11 wrote:Neka vas ba, nek Široki adio
Ja sam nam prognozirao tek finale, pa ti vidiplain vanilla wrote:Nije tebi stalo do nas nego kontas lakse protiv SlobodeTomahawk11 wrote:Neka vas ba, nek Široki adio![]()
Joj, Pitari, ko vas ne zna
Na penale?sumirprimus wrote:u dvije tekme s nalinom slobodom oni glat ispadaju.