Sta vas najvise nervira kod vozaca
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Optimist
#15551 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad je bolje lezeci prelaziti ovako dijagonalno, treba traziti da ih postavljaju ukoso a ne poravno kao sada. Da se ovaj ne mora ovako patiti i zabacivati auto.
- drug_profi
#15552 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jucer od Mostara prema Jablanici bar trojicu sam morao preteci sto voze nevjerovatnih 65 km/h konstantno. I to nisu bas stara vozila. Srecom nije bio pretjerano gust saobracaj iz suprotnog pravca.
Dapace, od SA prema Konjicu i Jablanici ujutro sam imao bezbroj slepera. Pitam se zasto kod nas ne vazi zabrana prometa za kamione u dane vikenda. Na nasim cestama je to nuzno.
Dapace, od SA prema Konjicu i Jablanici ujutro sam imao bezbroj slepera. Pitam se zasto kod nas ne vazi zabrana prometa za kamione u dane vikenda. Na nasim cestama je to nuzno.
- Rugafet
#15553 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Slazem se to za kamione, izludise vala, mada kamionsko/prevoznicki lobi je trenutno prejak tako da od toga nema nista u doglednoj buducnosti
-
vauvau
#15554 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Možda zato što su svi dani radni
Nema ni petka ni sveca
Sve uvijek radi
Nema ni petka ni sveca
Sve uvijek radi
- commendatore
#15555 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
nerviraju me i ovi vozaci plastikanera od 12V.... ono moje celjade ne jebe ni sto sam otac ni sto sam pjesak bum meni u noge.... ja joj objasnjavam da imam pravo prvenstva ona ni mukajet.... samo me gleda blijedo - halo reko 2g. ti je zrela cura, sramota da se tako ponasas.... kaki - ne jebe zivu silu
-
vauvau
#15556 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Današnja omladina je stvarno katastrofa
-
tempuser
#15557 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas gledam situaciju, 4 parking mjesta prazna zaredom i cura u nekom malom peugeotu iz 5 x ne moze da smjesti auto izmedju dvije crte u trece po redu.
Treba joj ipak priznati da se potrudila da auto parkira propisno umjesto da najase na crtu.
Treba joj ipak priznati da se potrudila da auto parkira propisno umjesto da najase na crtu.
- Laplace
#15558 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ti su još i dobri na kakve sam ja (na tom putu) nailazio. Na pravcu vozi najmanje 110, a na svakoj krivini (koliko god bila blaga) uspori na 60-70.drugi profil wrote:Jucer od Mostara prema Jablanici bar trojicu sam morao preteci sto voze nevjerovatnih 65 km/h konstantno. I to nisu bas stara vozila. Srecom nije bio pretjerano gust saobracaj iz suprotnog pravca.
Na krivini ga ne mogu preteći (iz očiglednih razloga), a na pravcu mi pobjegne (jači auto).
-
NediM17
#15559 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
To mrzim! Ti ljudi pojma o voznji nemaju! Jebem ti voznju ako ne mozes drzat neku dobru dinamiku bez konstantnog rokanja kocnice i gasa.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#15560 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
jel pucaju po kocnici kad naidje auto iz suprotnog smjera ?Laplace wrote:
Ti su još i dobri na kakve sam ja (na tom putu) nailazio. Na pravcu vozi najmanje 110, a na svakoj krivini (koliko god bila blaga) uspori na 60-70.
Na krivini ga ne mogu preteći (iz očiglednih razloga), a na pravcu mi pobjegne (jači auto).
-
junior3
#15561 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:jel pucaju po kocnici kad naidje auto iz suprotnog smjera ?Laplace wrote:
Ti su još i dobri na kakve sam ja (na tom putu) nailazio. Na pravcu vozi najmanje 110, a na svakoj krivini (koliko god bila blaga) uspori na 60-70.
Ovi su najjači.
- bitanga_sa_otesa
#15562 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
pa takvu marvu stalno srecem...neki dan na obilaznici iz otesa prema gradu: kamion u desnoj traci jedva 60.kobila ga obilazi lijevom trakom 62, i stalno pipka kocnicu,tek kad je dosla na pravac dade naglo gas na 71 i jedva ga obidje,iza mene se samo kamaraju,ja samo cekao ko ce mi se u gepek parkirati...jebo sam joj od tave drsku...junior3 wrote:![]()
![]()
![]()
Ovi su najjači.
-
junior3
#15563 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad naleti auto iz suprotngo smijera odma po kočnici i u stranu koliko može, a onda kad opasnost prođe naglo po gasu.
Išao sam tako za nekom četvorokom par kilometra, ne znam šta bi rekao..
Išao sam tako za nekom četvorokom par kilometra, ne znam šta bi rekao..
- drug_profi
#15564 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Ako ga ne mogu uhvatiti na foru da ga obidjem, stanem negdje 15 minuta da odmakne, pa nastavim. Sta cu. Otkako sam prestao da se radi budala izlazem opasnosti, mnogo je manje srkleta i manje stresa...
A naravno bitno je i auto koje vozis. Cinjenica je da je mnogo sigurnije voziti snazniju masinu nego slabiju. I za tebe i za druge.
A naravno bitno je i auto koje vozis. Cinjenica je da je mnogo sigurnije voziti snazniju masinu nego slabiju. I za tebe i za druge.
-
sekerbay
#15565 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
bitanga_sa_otesa wrote:pa takvu marvu stalno srecem...neki dan na obilaznici iz otesa prema gradu: kamion u desnoj traci jedva 60.kobila ga obilazi lijevom trakom 62, i stalno pipka kocnicu,tek kad je dosla na pravac dade naglo gas na 71 i jedva ga obidje,iza mene se samo kamaraju,ja samo cekao ko ce mi se u gepek parkirati...jebo sam joj od tave drsku...junior3 wrote:![]()
![]()
![]()
Ovi su najjači.
Ili na autoputu gdje kamioni voze 95 a bake ih obilaze sa 97
Takođe mrzim kad neko kroz grad vozi 35 ili 40 a ograničenje 50
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#15566 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca

Evo ga pun, do stupa je nabrao na 60
Crveni auto pored je vozio istom brzinom (sporinom)
- bitanga_sa_otesa
#15567 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
profesionalna debilcina u srednjoj traci 
- Rugafet
#15568 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Jos uz to volan joj je nabijen do ispod brade i sjedalo normalno pomaknuto skroz naprijed kao radi bolje preglednosti
- Better Man
#15569 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Danas zbog udesa na autoputu nas preusmjeriše na staru cestu. I u Podlugovima se uključujem na autoput, ispred mene Seat Ateca i kontam sad će vozač sprašiti po gasu, ali nije i ja je lagano prestižem i prestižem ispred nje prvu generaciju Lagune karavan, koja je u očajnom stanju. Snimim na retrovizoru kad sam je prestigao da je i lik koji vozi Seat Atecu krenuo da je prestigne, ali vozač Lagune stao na sredinu između dvije trake i onemogučio da ga prestigne. Pratim situaciju na retrovizoru i vidim da kad je na bilo koju stranu lijevu ili desnu vozač Atece krenuo da prestigne Lagunu, ovaj ga izblokira. To još nisam vidio da ima budala i idiota kao vozač Lagune.
- MOSALJOZE
#15570 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Baš vala svakavih ljudi
- kokuz_sa
#15571 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Put iz Varesa prema Brezi..bili na nekom putu sa 3 auta..i 2 su otisla..mi kaskamo nekih minut iza..kod nas u autu i dijete od 8 i 6 godBetter Man wrote:Danas zbog udesa na autoputu nas preusmjeriše na staru cestu. I u Podlugovima se uključujem na autoput, ispred mene Seat Ateca i kontam sad će vozač sprašiti po gasu, ali nije i ja je lagano prestižem i prestižem ispred nje prvu generaciju Lagune karavan, koja je u očajnom stanju. Snimim na retrovizoru kad sam je prestigao da je i lik koji vozi Seat Atecu krenuo da je prestigne, ali vozač Lagune stao na sredinu između dvije trake i onemogučio da ga prestigne. Pratim situaciju na retrovizoru i vidim da kad je na bilo koju stranu lijevu ili desnu vozač Atece krenuo da prestigne Lagunu, ovaj ga izblokira. To još nisam vidio da ima budala i idiota kao vozač Lagune.
Ispred nas lika 2 u golfu 2..voze 10 ili 15 na sat..kod nas auto kud i kamo jace
Krenemo preticati..samo se postave u traku preticajnu i nedaju..tako jedno 3x..jos nesto masu rukama..kao hajde sada pretici i kad krenes samo presjeku put..pa opet nahanje rukama..pokazivanje misica i tako..
Tako da smo bili prinudjeni prozvati kolege u 2 auta ispred nas da blokiraju cestu..
Kakve je kuknjave tad samo bilo..
"Mi se malo salili" pa samar..
"Nemoj druze zivota ti" pa dva samara..
Likovi su oko 30g..nisu ni balavci bili..al idiot su idioti
Last edited by kokuz_sa on 23/04/2018 23:16, edited 1 time in total.
- nepass1
#15572 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Nije da ih branim ali ima ljudi ne znaju put, ja sam tako bio iza neke babe ona volvo s60 ja fabiaNediM17 wrote:To mrzim! Ti ljudi pojma o voznji nemaju! Jebem ti voznju ako ne mozes drzat neku dobru dinamiku bez konstantnog rokanja kocnice i gasa.
Cim malo pravca ona puni gas, ne mogu nista, cim krivina koci na 50 i ispod. Sigurno nekih 30km vozio iza nje dok nisam prestigao.
- bitanga_sa_otesa
#15573 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kokuz_sa wrote: "Mi se malo salili" pa samar..
"Nemoj druze zivota ti" pa dva samara..
- amar1994
#15574 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
kad su takvi , imam obicaj da vozim u njihovom stilu i onda kad se najmanje nada preteknem , zmigavac lijevi dadnem tek kad sam pored njeganepass1 wrote:Nije da ih branim ali ima ljudi ne znaju put, ja sam tako bio iza neke babe ona volvo s60 ja fabiaNediM17 wrote:To mrzim! Ti ljudi pojma o voznji nemaju! Jebem ti voznju ako ne mozes drzat neku dobru dinamiku bez konstantnog rokanja kocnice i gasa.![]()
Cim malo pravca ona puni gas, ne mogu nista, cim krivina koci na 50 i ispod. Sigurno nekih 30km vozio iza nje dok nisam prestigao.
- nepass1
#15575 Re: Sta vas najvise nervira kod vozaca
Kad bolje skontam mislim da je skrenula na pecenje kurac bi je sa fabijom ikad prestigao, baba over 60g, dijasporske table, bordo volvo.
U krivini se ja haman zabijem u gepek, sve kontam nece vise kociti, nema potrebe. Izlaz iz krivine ona vec 20m od mene
U krivini se ja haman zabijem u gepek, sve kontam nece vise kociti, nema potrebe. Izlaz iz krivine ona vec 20m od mene