mi korisnici rahmetli HS-a moramo samo jebat mater nekome kad nam ne isporuce uslugu koju placamo. to da moramo na telemach preci mozes i ti i telemach macku o rep okaciti. ja nisam trazio da se HS proda telemachu, ja sam sa HS-om bio prezadovoljan. dakle drugim rijecima da tvoj glupi mozak shvati to. boli mene kurac,a i ostale korisnike cija je frekvencija jaca,slabija,visa,niza,vaka,naka. to sto su oni jedne druge kupili me sad dusa boli, tek sad vidimo koliko je HS valjao. dakle HS i telemach MORAJU sami doci,nazvati,pitati,moljakati mene kao korisnika da li mi slika valja ili ne valja, doci trceci da mi to poprave inace nek isporuce racun na kojem ce pisati 15KM koristenje interneta, digitalna TV 0,00KM. oni od mene zavise, zive i platu zaradjuju,a ne ja od njih, pa bujrum nek zarade te pare.Iza Horizonta wrote:Po 100_ti put da bi imali kanale koje želite morate preći na telemah pakete, HEMA resiveri i HS moduli nisu kompaktibilni sa Telemah_om, takođe frekvencije HS_a su dosta niže nego frekvencije Telemaha_a, zato i ne možete ih naći na HEMA resiverima i HS modulima.
opet da tvoj mozak shvati, mi korisnici NE MORAMO preci na telemach, mi samo moramo jebat mater ako ne valja i moramo raskinuti ugovor ako nastave nam skakati po zivcima, sve ostalo telemach i hs MORAJU odraditi,popraviti,zavrsiti. kako ce to odraditi ne zanima me, cime ce to odraditi ni to me ne zanima, ja placam nesto i hocu da imam to. ako ne mogu da imam uslugu kako treba, hvala lijepo idemo kod drugog.
ovaj se post na tebe prvenstveno odnosi i za kraj ne citiraj me i odjebi sa teme.
crnivrag pomogne koliko moze, HS kad dodju pa se javi sa istim recenicama ali preko PP pomognu ljudima,a ti si samo naporan i glup