Jesam neofirnaJohn Cleese wrote:Jupiiiiii - kvizovi i tome slicno![]()
Amerikan bjuti, konacan odgovor
Ustaski becarac? Imas omiljeni?
Jesam neofirnaJohn Cleese wrote:Jupiiiiii - kvizovi i tome slicno![]()
Amerikan bjuti, konacan odgovor
Naravno: Mene moja naucila strinapustopoljina wrote:Ustaski becarac? Imas omiljeni?
John Cleese wrote:Naravno: Mene moja naucila strinapustopoljina wrote:Ustaski becarac? Imas omiljeni?![]()
![]()
Zasp’o k’o top.HAVANA wrote:Jel dobro,da ga nije onaj sidas otrovo kuku majko?
Nije organizovani pokret nego samoinicijativna i invididualna ali masovna pojava odlazaka.moonca wrote:Dakle ....ubleha ili stvarnost...
mirsek wrote:Nije organizovani pokret nego samoinicijativna i invididualna ali masovna pojava odlazaka.moonca wrote:Dakle ....ubleha ili stvarnost...
Iz e mola da pravimo ili? Moze ovde instrumentala,a moze i fudo recitovat na nju...John Cleese wrote:Poezija...pustopoljina wrote:Ovo je tuzan dan za bosance u americi...HAVANA wrote:Jel dobro,da ga nije onaj sidas otrovo kuku majko?![]()
Detroit i ljubav se tuku ispod pojasa brojem djece i snosaja,
a fudi je dohako burito iz tulse, oklahoma, zadnje sto je vidio je parking s guzastim americkim autima.
Zavrsna scena...plasticna kesa s parkinga u tulsi krece ka nebu...leti preko bare...zavrsava na vrbi uz lasvu, sb kanton.
Kasnije ce kesa zavrsiti u savi i zbog nje ce sava poplaviti nesto u rs...
Za fudu.
Meanwhile in murica
Ljubav i detroit placu jedno drugom na ramenu i zele jedno drugom puno srece u zivotu.
Ako ti nesto znaci i suzu sam spontano prolio![]()
![]()
Nisam upratio, mislio sam da je Haselsteiner njihov...pustopoljina wrote: Trebaju dokazati...on x puta ponavlja Kako sve treba legalno biti.
A i iz svega samo kurz profitira. I da strache zavrsi karijeru, a nece...kurz je tu.
Btw. Znas li ti sta mu je strabag skrivio?
Moja mala ima suknjicu na kocke,John Cleese wrote:Ko slusa - zlo ne misliinsomnia78 wrote:Ma to samo kad mjesam kuhanu rakiju sa trodonimaHAVANA wrote:A ko slusa cetnicke pjesme jebo babu svoju?![]()
A ja (sve cesce), nicim izazvan i zapjevam.
Ustaske becarce, doduse.
Znatel onu, popela se shokica na drvo?pustopoljina wrote:John Cleese wrote:Naravno: Mene moja naucila strinapustopoljina wrote:Ustaski becarac? Imas omiljeni?![]()
![]()
ovo je presmijesno
![]()
Krasno za laku noc
HAVANA wrote:Kakvo sad meso? Zar se islo po meso,sto ce ic po mesoZnam da se islo u italiju po garderobu,holandiju po hasis,u madjarsku nosili vegetu a donosili svasta nesta,turska garderoba,po motore u italiju...al meso u gepeku jos nisam vidio.
Muha zna bolje,ja sam samo bio i italiji i holandiji...u ta lijepa vremena.
Da se odmah razumijemo, ja kada kažem US, ne mislim na USA, nego na nekoliko gradova u par država (Bay area, LA area i San Diego area u Kaliforniji, Honolulu na Havajima, Portland area u Oregonu, te Dallas area u Texasu). To je za mene Amerika.Connaisseur Karlin wrote:sto ti fali u Njemackojkonjislav wrote:Ja bih iz BiH išao u US, ali ne mogu, tako da je EU utješna nagrada.Connaisseur Karlin wrote: pa ko je lud iz BiH ici u US , ako moze u EU![]()
tko je tebe ubjedo da je US bolje ili si vec bo u US ?
Da se odmah razumijemo, ja kada kažem US, ne mislim na USA, nego na nekoliko gradova u par država (Bay area, LA area i San Diego area u Kaliforniji, Honolulu na Havajima, Portland area u Oregonu, te Dallas area u Texasu). To je za mene Amerika.
Nisam ja lično bio u US, ali imam brata, rodbine i prijatelja tamo. Tamo su ljudi puno srčaniji i nisu hladni kao njemci. Puno im je bolja klima od Njemačke. Posla ima više i meni više odgovara zbog posla i poduzetništva. Njihova kultura mi je mnogo bliža i poznatija i njihov jezik lakši i i puno ga bolje znam.
Meni više odgovara njihov ritam, work hard - play hard, barem za sad, dok sam mlad. Kasnije ako se šta promijeni, uvijek se može vratiti u Njemačku.
Sa’s kad se naljutis i naribas salatu.moonca wrote:Da se odmah razumijemo, ja kada kažem US, ne mislim na USA, nego na nekoliko gradova u par država (Bay area, LA area i San Diego area u Kaliforniji, Honolulu na Havajima, Portland area u Oregonu, te Dallas area u Texasu). To je za mene Amerika.
Nisam ja lično bio u US, ali imam brata, rodbine i prijatelja tamo. Tamo su ljudi puno srčaniji i nisu hladni kao njemci. Puno im je bolja klima od Njemačke. Posla ima više i meni više odgovara zbog posla i poduzetništva. Njihova kultura mi je mnogo bliža i poznatija i njihov jezik lakši i i puno ga bolje znam.
Meni više odgovara njihov ritam, work hard - play hard, barem za sad, dok sam mlad. Kasnije ako se šta promijeni, uvijek se može vratiti u Njemačku.
![]()
Kakav hard work.. to pisu nesposobni, nedgovorni.. kratko --lijeni .
Steta sto nisi uspio doci u US---
Sto se kalesija razvilaNivelacija wrote:Razlika izmedju npr Chikaga i npr Minhena je jednaka razlici izmedju Minhena i Kalesije.
Vodice te u TronHAVANA wrote:Fudo,gdje ces me vodit iduce godine kad dodjem u tu ameriku? Mojne kod onog sidasa.I nemoj u bosanski klub dede ti
Eno utece šaruljaславянин wrote:Sto se kalesija razvilaNivelacija wrote:Razlika izmedju npr Chikaga i npr Minhena je jednaka razlici izmedju Minhena i Kalesije.![]()
Upravo. U europi nema grada da se moze ravnati sa Chicagom , kamoli sa LA I NYCNivelacija wrote:Razlika izmedju npr Chikaga i npr Minhena je jednaka razlici izmedju Minhena i Kalesije.
Ima..nKrkan wrote:Upravo. U europi nema grada da se moze ravnati sa Chicagom , kamoli sa LA I NYCNivelacija wrote:Razlika izmedju npr Chikaga i npr Minhena je jednaka razlici izmedju Minhena i Kalesije.