nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
muz66

#15551 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by muz66 »

bleee_sa wrote:
muz66 wrote: Vidio sam. B6 crni sastavio ga lijevo u onaj kratki klanac. Ne kontam .
Đe sam ja u tim kombinacijama za Mostar?
Sve ovo ja. Sveee!
basicm

#15552 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by basicm »

Bijeli pathfinder tablice 038-m- ne vidjeh dalje, od skore pored gume m do semafora pjesackom i biciklistickom stazom, i kroz crveno prema ilidzi. Znaci nema dalje.
vješalica

#15553 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

Rokaljjka u srebrenoj najlonskoj papansko-provinvijskoj jaknici uredno u Bulevaru Mimar Sinana zauzima odjednom dvije trake i sekunda je falila da je trolejbus zapuca desnom stranom po njenoj lijevoj
Curka vozi Toyotu onu neku novu crno-bijelu i ima nazad web stranicu mikra kreditne fondacije ili tako nesto
Trubi sofer trole ona se pravi mahnita
E takve tuke je sevab spizditi samo da se uklone sa ceste
liaar
Grijem se na: na suze
Vozim: francusku nakazu

#15554 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by liaar »

vješalica wrote:Rokaljjka u srebrenoj najlonskoj papansko-provinvijskoj jaknici uredno u Bulevaru Mimar Sinana zauzima odjednom dvije trake i sekunda je falila da je trolejbus zapuca desnom stranom po njenoj lijevoj
Curka vozi Toyotu onu neku novu crno-bijelu i ima nazad web stranicu mikra kreditne fondacije ili tako nesto
maloprije idiotkinja, prvo se kroz crveno uključila sa Vilsa na Vrbanja most, pa je onda sa Kovačića, prvo stala na crveno, pa u pola tog crvenog krenula opušteno, i na kraju je stignem maksuz, priča na mobitel upiša se od smijeha.
amar1994

#15555 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by amar1994 »

basicm wrote:Bijeli pathfinder
krimi ;-)
vješalica

#15556 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by vješalica »

liaar wrote:
vješalica wrote:Rokaljjka u srebrenoj najlonskoj papansko-provinvijskoj jaknici uredno u Bulevaru Mimar Sinana zauzima odjednom dvije trake i sekunda je falila da je trolejbus zapuca desnom stranom po njenoj lijevoj
maloprije idiotkinja, prvo se kroz crveno uključila sa Vilsa na Vrbanja most, pa je onda sa Kovačića, prvo stala na crveno, pa u pola tog crvenog krenula opušteno, i na kraju je stignem maksuz, priča na mobitel upiša se od smijeha.
Volila bi da je namastrafio onim trolejbusom da ona napučena usta nabije u šajbu al jbg veća je šteta zrolejbusu da ne radi i što su putnici unutra
zdruzdjo

#15558 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

shandrprcSA wrote:..............
Bas odlicnih ima.
Travnički Noćni Šetač

#15559 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Travnički Noćni Šetač »

shandrprcSA wrote:
Odlična snimka... odmah odo puknit jedan lajk....
insaneinthebrain

#15560 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by insaneinthebrain »

evo, ponovio nam se MehemLED sa novim sijalicama :mrgreen: :thumbup:

Throttle

#15561 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

nisam ga ja mećo međ' trkaće :D
alipasijaner

#15562 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by alipasijaner »

ako smo ista pokupili od turaka onda je to definitivno saobracajna (ne)kultura..
nepass1

#15563 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nepass1 »

alipasijaner wrote:ako smo ista pokupili od turaka onda je to definitivno saobracajna (ne)kultura..
Kad smo to pokupili :lol:
Throttle

#15564 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Throttle »

Pa prije 400 godina
condy

#15565 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by condy »

Osmanlije vozili po šeheru polovne Golfove dvojke :D
nepass1

#15566 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by nepass1 »

Jucer kod merkatora na ilidzi nigdje auta, ja desnom trakom prema ulazu u garazu, kad lijevom me predje neki kedi. Ja se sasro, kontam je li normalan. Zaboravio da su ondje dvije trake :D
Policajka stoji sve pise.
Samo da rade svoj posao onda bi kulturu voznje pokupili od svicaraca
15 dana da tri patrole kruze i pisu svakom kaznu na stajalistima, znaci nema haj makni se ako je u autu. Vec sve zadrzati i popisati niko ne bi smio primirisati da parkira.
zdruzdjo

#15567 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zdruzdjo »

nepass1 wrote:...................Vec sve zadrzati i popisati niko ne bi smio primirisati da parkira.
Pa to je kljuc. za sve moguce probleme.
Postavi 3 dana policajce na izlaze iz kruznog toka a jednog da snima I dojavljuje koga I sta pa da pucaju po dzepu. pa kad zakasnis na posao zato sto si cekao da ti ispise kaznu, djete koje si vozio na cas prvi I jos kaznu ti zveknu......eeee kako bi svi u dva dana naucili I zmigavac da daju I kako se prestrojava, ulazi I izlazi.

Kad neko kaze "svabo" kulturan nema to kod njega ili "sved" ili neki drugi iz neke razvijene zemlje.
Ma ima isto, samo sto ga je system naucio da ce dobiti po dzepu I imaju aparat da to sprovedu u djelo. I onda se svi fino civilizuju I budu fini. nije to nikakva kultura nego drustveni sistem vrijednosti koji je u nametnut a u skladu je sa zakonom.
insaneinthebrain

#15568 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

prije jedan sat govno je iz pravca grada ka Ilidži prije kružnog toka proletio pored mene najmanje 120 km/h. ako ne i vise. 'ebo sam mu sve po spisku. i ufatim retardirano govno u povratku na kružnom da ga slikam. da se hoce u kakvu banderu zabiti, 'ebo li ga onaj ko mu ga dade. gdje je radar na onom pravcu, sto ga ondje nisu postavili debili iz mupa :roll:

Image
Last edited by insaneinthebrain on 08/11/2018 13:15, edited 1 time in total.
l33t

#15569 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by l33t »

nema covjek para za auto put da ga tu dere
sirotinja u glavu
Sodom1

#15570 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

zdruzdjo wrote:
nepass1 wrote:...................Vec sve zadrzati i popisati niko ne bi smio primirisati da parkira.
Pa to je kljuc. za sve moguce probleme.
Postavi 3 dana policajce na izlaze iz kruznog toka a jednog da snima I dojavljuje koga I sta pa da pucaju po dzepu. pa kad zakasnis na posao zato sto si cekao da ti ispise kaznu, djete koje si vozio na cas prvi I jos kaznu ti zveknu......eeee kako bi svi u dva dana naucili I zmigavac da daju I kako se prestrojava, ulazi I izlazi.

Kad neko kaze "svabo" kulturan nema to kod njega ili "sved" ili neki drugi iz neke razvijene zemlje.
Ma ima isto, samo sto ga je system naucio da ce dobiti po dzepu I imaju aparat da to sprovedu u djelo. I onda se svi fino civilizuju I budu fini. nije to nikakva kultura nego drustveni sistem vrijednosti koji je u nametnut a u skladu je sa zakonom.
Taj bi sistem onda trebao omoguciti nekakav parking da ljudi mogu da parkiraju , a polupati svugdje zabrane a nigdje regularnog parkinga :run:
Sodom1

#15571 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Sodom1 »

insaneinthebrain wrote:prije jedan sat govno je iz pravca grada ka Ilidži prije kružnog toka proletio pored mene najmanje 120 km/h. ako ne i vise. 'ebo sam mu sve po spisku. i ufatim retardirano govno u povratku na kružnom da ga slikam. da se hoce u kakvu banderu zabiti, 'ebo li ga onaj ko mu ga dade. gdje je radar na onom pravcu, sto ga ondje nisu postavili debili iz mupa :roll:

Image
Opasniji je golf dvica koji prodje 40 km/h nego ovaj 120 km/h
Logovan

#15572 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by Logovan »

insaneinthebrain wrote:prije jedean sat govno je iz pravca grada ka Ilidži prije kružnog toka proletio pored mene najmanje 120 km/h. ako ne i vise. 'ebo sam mu sve po spisku. i ufatim retardirano govno u povratku na kružnom da ga slikam. da se hoce u kakvu banderu zabiti, 'ebo li ga onaj ko mu ga dade. gdje je radar na onom pravcu, sto ga ondje nisu postavili debili iz mupa :roll:

http://i65.klix.com/bf0qv6.jpg
Trebaju radari na svakom mogućem dijelu kad se već ne znamo ponašati, naredati ih toliko da ih ima k'o saobraćajnih znakova.
zomri

#15573 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by zomri »

insaneinthebrain wrote:prije jedan sat govno je iz pravca grada ka Ilidži prije kružnog toka proletio pored mene najmanje 120 km/h. ako ne i vise. 'ebo sam mu sve po spisku. i ufatim retardirano govno u povratku na kružnom da ga slikam. da se hoce u kakvu banderu zabiti, 'ebo li ga onaj ko mu ga dade. gdje je radar na onom pravcu, sto ga ondje nisu postavili debili iz mupa :roll:

Image
Ovo su oni sa stranice Sarajevsko uzbudjenje sa face-a, iznajmljuju ove Porsche-e neiživljenoj omladini. Pitanje je dana kada će neko zaplatiti.
insaneinthebrain

#15574 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

uzbudili se da Bog da u prvoj banderi :zzzz:
azdralovic

#15575 Re: nasi nazovi trkaci oni koji ugrozavaju zivote i saobracaj

Post by azdralovic »

zomri wrote:
Ovo su oni sa stranice Sarajevsko uzbudjenje sa face-a, iznajmljuju ove Porsche-e neiživljenoj omladini. Pitanje je dana kada će neko zaplatiti.
nije to taj, oni imaju cayman i panameru, a ovo je 911
Post Reply