Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
dječak sa šibicama

#15551 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali..
I ljudi sami skacu u Miljacku kad mu spomenu majku :D

Sto ne mogu suplje....
ČičineBrčine

#15552 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

Neradnik wrote:
ČičineBrčine wrote:I nije mi jasno 3 mjeseca su tu i ova mala haman pa gola seta po kuci i niko da krene na nju :-D
A kad pricaju sve neko hebaci
jel na ovu sexi sandru mislis? :D
Nemam pojma kako se vabi usla je s ovim izbacenim ima fin guz, a vrti vazdan u gacicama njim i tetovazu reklamira ;-)
gnjev

#15553 Re: Farma

Post by gnjev »

ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Trebao joj je par kako sam kaze cokova baciti i kuja bi usutila, ne bi ga smjela pogledat do kraja farme.
Vesna satorska pjevacica ubije i nju i suigraca joj verbalno ih potuce ,baci na pod . A Memo se pravi mrtav kad krene na njega .

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
Neradnik

#15554 Re: Farma

Post by Neradnik »

jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju :lol:
dječak sa šibicama

#15555 Re: Farma

Neradnik wrote:jest sandra ma ima verenika vani pa ne smiju :lol:
Krimi boj, jel? :D

Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakat :lol: mislim isti stil, frizura, ovo ono.
MLI

#15556 Re: Farma

Post by MLI »

ČičineBrčine wrote:Kakve veze ima koju je skolu zavrsio, kako sam potencira prosao je ulicnu skolu, a jedna starleta ga razvali.
Trebao joj je par kako sam kaze cokova baciti i kuja bi usutila, ne bi ga smjela pogledat do kraja farme.

Covjek uci dok je ziv!
Mozda je prosao ulicnu skolu ali ovakvu sortu garant nije sreo!
Asamoah Gyan

#15557 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

Gogolj, Memo i Senad Avdić. To je taj prejaki frizura ćok.
ČičineBrčine

#15558 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

Kakav crni vjerenik, da razumijem ovog naseg papucara, ali Aki 19 god napon hormona i on se pegla tu s glumicom a ova mu vrti guzovima :lol:
Kemp

#15559 Re: Farma

Post by Kemp »

dječak sa šibicama wrote: Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakat :lol: mislim isti stil, frizura, ovo ono.
Memo je pitao za dečka, reče da ima i da "radi sa autima"-njene riječi...
Neradnik

#15560 Re: Farma

Post by Neradnik »

Kemp wrote:
dječak sa šibicama wrote: Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakat :lol: mislim isti stil, frizura, ovo ono.
Memo je pitao za dečka, reče da ima i da "radi sa autima"-njene riječi...
ima ba rekla je i ovoj dariji juce,prekuce...
klavirdžija

#15561 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
ČičineBrčine

#15562 Re: Farma

Post by ČičineBrčine »

MLI wrote:

Covjek uci dok je ziv!
Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
MLI

#15563 Re: Farma

Post by MLI »

dječak sa šibicama wrote:
Krimi boj, jel? :D

Nema Sandra vjerenika, Darija ima, neki menadzer Pinka (a sta drugo) koji je i uvalio na farmu... lici na Memu, fakat :lol: mislim isti stil, frizura, ovo ono.

Neko je ranije, negdje spomenuo da je mAnadzer :lol: u Grandu ili nesto radi u Grandu, a i mAnadzer je Radi Manojlovic. Pjevacici, zvezdici granda... :lol:
Havatar

#15564 Re: Farma

Post by Havatar »

ČičineBrčine wrote:
Kakav crni vjerenik, da razumijem ovog naseg papucara, ali Aki 19 god napon hormona i on se pegla tu s glumicom a ova mu vrti guzovima :lol:
Last edited by Havatar on 04/07/2013 01:29, edited 1 time in total.
Neradnik

#15565 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
ja bi dodika poslo da nam obraz osvjetli :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#15566 Re: Farma

Cuj radi sa autima, jesam ja jedini kojem prvo na pamet pada otudjenje vozila i prodaja u dijelovima? :lol:
dječak sa šibicama

#15567 Re: Farma

klavirdžija wrote:Na Farmu 5 bi trebali pozvati Sulejmana Kupusovića ili makar Harisa Pašovića, oni su još neshvaćeniji veliki umjetnici iz naše mahale.
Kupusovic je ime, realno, za razliku od ovih nekakvih Mema :D

Ako nista, ima Taleta iza sebe :D
Kemp

#15568 Re: Farma

Post by Kemp »

dječak sa šibicama wrote:Cuj radi sa autima, jesam ja jedini kojem prvo na pamet pada otudjenje vozila i prodaja u dijelovima? :lol:
Možda je Super Beba :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#15569 Re: Farma

ČičineBrčine wrote: Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
Jarane, pravi mahalac bi je natjero da sama sebe isamara :lol:
gnjev

#15570 Re: Farma

Post by gnjev »

Kemp wrote:
dječak sa šibicama wrote:Cuj radi sa autima, jesam ja jedini kojem prvo na pamet pada otudjenje vozila i prodaja u dijelovima? :lol:
Možda je Super Beba :lol: :lol:
Mozda je Budnjo junior

Sent from my ST21i using Tapatalk 4 Beta
klavirdžija

#15571 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Neradnik wrote:
On bi otcijepio kuhinju nakon dvije hefte, a blokirao oba poljska WC-a nakon tri. :D
P308

#15572 Re: Farma

Post by P308 »

dječak sa šibicama wrote:
ČičineBrčine wrote: Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.
Jarane, pravi mahalac bi je natjero da sama sebe isamara :lol:

Aha, vi biste se prvi zaledili pred Stanijom :roll:
Neradnik

#15573 Re: Farma

Post by Neradnik »

klavirdžija wrote:
Neradnik wrote:
On bi otcijepio kuhinju nakon dvije hefte, a blokirao oba poljska WC-a nakon tri. :D
:lol: :lol: :lol:
MLI

#15574 Re: Farma

Post by MLI »

ČičineBrčine wrote:
MLI wrote:

Covjek uci dok je ziv!
Puni ih sarajevski klubovi, a garantujem ti otidji u bilo koju Sarajevsku mahalu ufati prvog lika na koga naletis u 3-4 rijeci ce ovu fuficu spustiti na zemlju i poklopiti.

Pa on je "mahalac" sa M. Dvora!

Ponavljam, covjek uci dok je ziv! Ne bi imalo smisla da sve zna, svaku sortu ljudi poznaje, nista ga ne moze iznenaditi...sa 32 godine!
Sto vise znamo i ucimo shvatamo koliko malo znamo...
Mozda je mogao i bolje odreagovati, samo kazem mozda...kao sto bi i ona mogla biti iskrenija...
Asamoah Gyan

#15575 Re: Farma

Post by Asamoah Gyan »

I ja sam danas čuo kad ova mala reče "Dečko mi radi s autima". Kakva je to konstrukcija rečenice. šta znači to. Ja i moji jarani auta radimo zajedno valjda. Ili ono kad neko kaže došao sam s autom :D
Locked