Desavanja u Hrvatskoj
- animals
#15526 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Evo vec se Dacic oglasio, jos se ceka Vucic, pa Vulin i ostala bratija..
-
tetejac
#15527 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da ti budem iskren, ne zanima me. Neka se oglašavaju. Mogu samo da im duvaju 
-
Bodkin
#15528 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ono, morace dobro slagati da sire propaganduanimals wrote:Ovim samo nanose stetu Hrvatskoj..tetejac wrote:Raspadom bivše yu sam prestao svoju navijačku karijeru i Hajdukov šal zamjenio puškom
zamisli kakvu ce to propagandu izazvati u srbiji..
-
mishic
#15530 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska redovito relativizira pojave koje ukazuju na to da ovo društvo sve ozbiljnije i dublje tone u neofašizam.
Umjesto brige za vlastitu sudbinu oni brinu šta će ko reči i kako (zlo)upotrijebiti ono što se tamo događa. Idu istim putem koji je Srbija već prešla i danas to skupo plača. Ko na vrijeme ne preduprijedi i ne spriječi neke procese biti će prisiljen da ih liječi. Ali to je dugotrajan i preskup proces.
Umjesto brige za vlastitu sudbinu oni brinu šta će ko reči i kako (zlo)upotrijebiti ono što se tamo događa. Idu istim putem koji je Srbija već prešla i danas to skupo plača. Ko na vrijeme ne preduprijedi i ne spriječi neke procese biti će prisiljen da ih liječi. Ali to je dugotrajan i preskup proces.
- Lincoln-Burrows
#15531 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
ali napasti vatrepoliste na rivi je ružno i za osudu.
- славянин
#15532 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
- spreca
#15533 Re: Desavanja u Hrvatskoj
sta ima veze...nisu nosili kokarde...ovo nema nikakvih opravdanja...isto tako nema opravdanja ako bi neko zbog hajdukova ili dinamova znaka popio batine u Bg ili Sa Tz o BL itdславянин wrote:Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
- Lincoln-Burrows
#15534 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ma kreteni, bio i onaj u BG sa dresom Luke Modrića pa mu ukrali dres ovog ljeta, ostalo nerazjašnjeno.славянин wrote:Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
-
Bodkin
#15535 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Smijesna prica. Veci problem sta ce vucic reci nego sto neko popije batine zbog dresa. Mogu misliti price da su nekog u mostaru nalupali zbog dresa hajduka
- animals
#15536 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Nisi ili neces da skontas..Bodkin wrote:Ono, morace dobro slagati da sire propaganduanimals wrote:Ovim samo nanose stetu Hrvatskoj..tetejac wrote:Raspadom bivše yu sam prestao svoju navijačku karijeru i Hajdukov šal zamjenio puškom
zamisli kakvu ce to propagandu izazvati u srbiji..za ocekivati je da kazu “to je sve normalno. I dalje na more u hrvatsku”
da su bili i Dinamovci, ovi bi ih napali..
skupina idiota i narkomana..isti su navijaci, tj huligani u Beogradu ili negdje drugo..
ali ja hocu reci da vec duze vrijeme Srbiji, i cak RS, se siri propaganda o ustaskoj Hrvatskoj..
i sad ocekujem novu propagandu..
- animals
#15537 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Normalno da nema opravdanja..spreca wrote:sta ima veze...nisu nosili kokarde...ovo nema nikakvih opravdanja...isto tako nema opravdanja ako bi neko zbog hajdukova ili dinamova znaka popio batine u Bg ili Sa Tz o BL itdславянин wrote:Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
ali kad ja na ovom forumu kazem da su te organizirane skupine navijaca,
bilo gdje u svijetu, obicne propalice ili huligani, napadne me masa ti navijaca..
koji me je jedina radost u zivotu, kad njih 10 nalupaju jednog..
- ovo_malo_duse
#15538 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Objasnila zena stanje u Susednoj. Mi smo na 9 spratu podzemlja ali su susedi definitivno potonuli dublje i dno se ne nazire.
http://www.rudan.info/republika-stakori ... 8Jo0LOwHeI
http://www.rudan.info/republika-stakori ... 8Jo0LOwHeI
- spreca
#15539 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U pravu sianimals wrote:
Normalno da nema opravdanja..
ali kad ja na ovom forumu kazem da su te organizirane skupine navijaca,
bilo gdje u svijetu, obicne propalice ili huligani, napadne me masa ti navijaca..
koji me je jedina radost u zivotu, kad njih 10 nalupaju jednog..
-
Bodkin
#15540 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Huligani su svugdje na svijetu smece. Balkan nije nista drugaciji. Ono sto sam htio reci da ovo nije propaganda. Cinjenica je da je hrvatska odavno skliznula desno i ide tamo svaki dan. Ovaj napad se desio. Nece nista morati izmislitianimals wrote:Nisi ili neces da skontas..Bodkin wrote:
Ono, morace dobro slagati da sire propaganduza ocekivati je da kazu “to je sve normalno. I dalje na more u hrvatsku”
skupina idiota i narkomana..isti su navijaci, tj huligani u Beogradu ili negdje drugo..
ali ja hocu reci da vec duze vrijeme Srbiji, i cak RS, se siri propaganda o ustaskoj Hrvatskoj..
- animals
#15541 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Pa i u Srbiji je jos i gore..Bodkin wrote:Huligani su svugdje na svijetu smece. Balkan nije nista drugaciji. Ono sto sam htio reci da ovo nije propaganda. Cinjenica je da je hrvatska odavno skliznula desno i ide tamo svaki dan. Ovaj napad se desio. Nece nista morati izmislitianimals wrote:Nisi ili neces da skontas..Bodkin wrote:
Ono, morace dobro slagati da sire propaganduza ocekivati je da kazu “to je sve normalno. I dalje na more u hrvatsku”
Sta rade navijaci Partizana, koji su pod upravom SNS..
ruse Sava malu i rade za sluzbu drzavne bezbjednosti..
-
zavrzlama
#15542 Re: Desavanja u Hrvatskoj
U hrvatskoj tuku srpske turiste i sportiste,u srbiji samo obrnuto,ali kad je u pitanju BIH sve se zaboravlja i BIH kompenzuju srpskohrvatske nesuglasice.
- kamberovica polje
#15543 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
- mO k3
#15544 Re: Desavanja u Hrvatskoj
kamberovica polje wrote:Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
Dosta jasna analiza ...
- animals
#15545 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Ti degenerici postoji u svim drzavama svijeta..kamberovica polje wrote:Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
pa i u Sarajevu, zar ne..
- istra_hr
#15546 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
-
zavrzlama
#15547 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Jer nisu osjetili puno rat...U BIH je veca netrpeljivost prema drugim i drugacijim ,u mjestima gdje rata nije uopste bilo,nego u podrucjima gdje je bilo ubistava i ratnih dejstava...manje je incidenata prema srbima u Vukovaru ,nego u pomenutim gradovima...to nesto govori.istra_hr wrote:Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
- istra_hr
#15548 Re: Desavanja u Hrvatskoj
???zavrzlama wrote:Jer nisu osjetili puno rat...istra_hr wrote:Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
O čemu pričaš?
O Zadru ?
Daj otrijezni se prije pisanja komentara ...
-
zavrzlama
#15549 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Sva hrvatska nije osjetila rat kao jedno Gorazde npr...istra_hr wrote:???zavrzlama wrote:Jer nisu osjetili puno rat...istra_hr wrote:Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
O čemu pričaš?
O Zadru ?
Daj otrijezni se prije pisanja komentara ...
-
tetejac
#15550 Re: Desavanja u Hrvatskoj
Hodaš po Splitu u zvezdinim dresovima i čudiš se što si napadnut? Ma daj nemoj me jebat