Desavanja u Hrvatskoj

Post Reply
animals

#15526 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Evo vec se Dacic oglasio, jos se ceka Vucic, pa Vulin i ostala bratija..
tetejac

#15527 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by tetejac »

Da ti budem iskren, ne zanima me. Neka se oglašavaju. Mogu samo da im duvaju :D
Bodkin

#15528 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

animals wrote:
tetejac wrote:Raspadom bivše yu sam prestao svoju navijačku karijeru i Hajdukov šal zamjenio puškom :D
Ovim samo nanose stetu Hrvatskoj..
zamisli kakvu ce to propagandu izazvati u srbiji..
Ono, morace dobro slagati da sire propagandu :D za ocekivati je da kazu “to je sve normalno. I dalje na more u hrvatsku” :D
tetejac

#15529 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by tetejac »

Jel’ more hladno? :D
mishic

#15530 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mishic »

Hrvatska redovito relativizira pojave koje ukazuju na to da ovo društvo sve ozbiljnije i dublje tone u neofašizam.
Umjesto brige za vlastitu sudbinu oni brinu šta će ko reči i kako (zlo)upotrijebiti ono što se tamo događa. Idu istim putem koji je Srbija već prešla i danas to skupo plača. Ko na vrijeme ne preduprijedi i ne spriječi neke procese biti će prisiljen da ih liječi. Ali to je dugotrajan i preskup proces.
Lincoln-Burrows

#15531 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Lincoln-Burrows »

Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
ali napasti vatrepoliste na rivi je ružno i za osudu.
славянин

#15532 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by славянин »

Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..
spreca

#15533 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

славянин wrote:
Lincoln-Burrows wrote:Da su se potukli navijači nebi riječi rekao, nek se tuku budale,
Problem je bila majica koliko sam skontao (oznake crvene zvijezde) a ovi sto su ih ganjali mislim da nisu ni znali dali su vaterpolisti navijaci ili sta vec a nije ih vjerovatno ni interesovalo..
sta ima veze...nisu nosili kokarde...ovo nema nikakvih opravdanja...isto tako nema opravdanja ako bi neko zbog hajdukova ili dinamova znaka popio batine u Bg ili Sa Tz o BL itd
Lincoln-Burrows

#15534 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Lincoln-Burrows »

славянин wrote:
Ma kreteni, bio i onaj u BG sa dresom Luke Modrića pa mu ukrali dres ovog ljeta, ostalo nerazjašnjeno.
Bodkin

#15535 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

Smijesna prica. Veci problem sta ce vucic reci nego sto neko popije batine zbog dresa. Mogu misliti price da su nekog u mostaru nalupali zbog dresa hajduka
animals

#15536 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Bodkin wrote:
animals wrote:
tetejac wrote:Raspadom bivše yu sam prestao svoju navijačku karijeru i Hajdukov šal zamjenio puškom :D
Ovim samo nanose stetu Hrvatskoj..
zamisli kakvu ce to propagandu izazvati u srbiji..
Ono, morace dobro slagati da sire propagandu :D za ocekivati je da kazu “to je sve normalno. I dalje na more u hrvatsku” :D
Nisi ili neces da skontas..
da su bili i Dinamovci, ovi bi ih napali..
skupina idiota i narkomana..isti su navijaci, tj huligani u Beogradu ili negdje drugo..
ali ja hocu reci da vec duze vrijeme Srbiji, i cak RS, se siri propaganda o ustaskoj Hrvatskoj..
i sad ocekujem novu propagandu..
animals

#15537 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

spreca wrote:
славянин wrote:
sta ima veze...nisu nosili kokarde...ovo nema nikakvih opravdanja...isto tako nema opravdanja ako bi neko zbog hajdukova ili dinamova znaka popio batine u Bg ili Sa Tz o BL itd
Normalno da nema opravdanja..
ali kad ja na ovom forumu kazem da su te organizirane skupine navijaca,
bilo gdje u svijetu, obicne propalice ili huligani, napadne me masa ti navijaca..
koji me je jedina radost u zivotu, kad njih 10 nalupaju jednog..
ovo_malo_duse

#15538 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by ovo_malo_duse »

Objasnila zena stanje u Susednoj. Mi smo na 9 spratu podzemlja ali su susedi definitivno potonuli dublje i dno se ne nazire.
http://www.rudan.info/republika-stakori ... 8Jo0LOwHeI
spreca

#15539 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by spreca »

animals wrote:
Normalno da nema opravdanja..
ali kad ja na ovom forumu kazem da su te organizirane skupine navijaca,
bilo gdje u svijetu, obicne propalice ili huligani, napadne me masa ti navijaca..
koji me je jedina radost u zivotu, kad njih 10 nalupaju jednog..
U pravu si
Bodkin

#15540 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by Bodkin »

animals wrote:
Bodkin wrote:
skupina idiota i narkomana..isti su navijaci, tj huligani u Beogradu ili negdje drugo..
ali ja hocu reci da vec duze vrijeme Srbiji, i cak RS, se siri propaganda o ustaskoj Hrvatskoj..
Huligani su svugdje na svijetu smece. Balkan nije nista drugaciji. Ono sto sam htio reci da ovo nije propaganda. Cinjenica je da je hrvatska odavno skliznula desno i ide tamo svaki dan. Ovaj napad se desio. Nece nista morati izmisliti
animals

#15541 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

Bodkin wrote:
animals wrote:
Bodkin wrote:
Huligani su svugdje na svijetu smece. Balkan nije nista drugaciji. Ono sto sam htio reci da ovo nije propaganda. Cinjenica je da je hrvatska odavno skliznula desno i ide tamo svaki dan. Ovaj napad se desio. Nece nista morati izmisliti
Pa i u Srbiji je jos i gore..
Sta rade navijaci Partizana, koji su pod upravom SNS..
ruse Sava malu i rade za sluzbu drzavne bezbjednosti..
zavrzlama

#15542 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zavrzlama »

U hrvatskoj tuku srpske turiste i sportiste,u srbiji samo obrnuto,ali kad je u pitanju BIH sve se zaboravlja i BIH kompenzuju srpskohrvatske nesuglasice.
kamberovica polje

#15543 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by kamberovica polje »

Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
mO k3

#15544 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by mO k3 »

kamberovica polje wrote:Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Dosta jasna analiza ...
animals

#15545 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by animals »

kamberovica polje wrote:Hrvatska je primjer da ni nacionalna homogenost, ni normalno državno uređenje balkanskim divljim plemenima ne garantuju napredak i prosperitet. Metastazirani nacionalizam, poguran propašću školstva i kulture rađa raznorazne degenerike i uništava samo biće naroda.
Ti degenerici postoji u svim drzavama svijeta..
pa i u Sarajevu, zar ne..
istra_hr

#15546 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
zavrzlama

#15547 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zavrzlama »

istra_hr wrote:Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
Jer nisu osjetili puno rat...U BIH je veca netrpeljivost prema drugim i drugacijim ,u mjestima gdje rata nije uopste bilo,nego u podrucjima gdje je bilo ubistava i ratnih dejstava...manje je incidenata prema srbima u Vukovaru ,nego u pomenutim gradovima...to nesto govori.
istra_hr

#15548 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by istra_hr »

zavrzlama wrote:
istra_hr wrote:Split i Zadar, (opet) su trenutno dve (2) najveće sramote Hrvatske
Jer nisu osjetili puno rat...
???
O čemu pričaš?
O Zadru ?
Daj otrijezni se prije pisanja komentara ...
zavrzlama

#15549 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by zavrzlama »

istra_hr wrote:
zavrzlama wrote:
Jer nisu osjetili puno rat...
???
O čemu pričaš?
O Zadru ?
Daj otrijezni se prije pisanja komentara ...
Sva hrvatska nije osjetila rat kao jedno Gorazde npr...
tetejac

#15550 Re: Desavanja u Hrvatskoj

Post by tetejac »

Hodaš po Splitu u zvezdinim dresovima i čudiš se što si napadnut? Ma daj nemoj me jebat :D
Post Reply