Znam da ne pljuješ, zato kažem da ako hoćeš možeš da pljuješ po Franji jer je on imao potencijal da krene putem Desnog sektora. Vidiš kako ja imam razumijevanje.Martinez_ wrote:Niko ništa ne pljuje pročitaj sa razumevanjem. Ko je u Jugoslaviji bio Desni sektor i ko je izvršio puč a la Majdan?jastuk1 wrote:Ne radi se o pušenju zapadnjačke propagande, već o sljepilu da se uvidi ono što je jasno ko dan a to je da Ukrajinci hoće da su veći Rusi od Rusa, da su uber pravoslavci, a da pri tome budu najveći hizmećari zapada. Ne želim da vjerujem u onu izreku ali u njihovom slučaju izgleda da je istina ona - jednom nacista uvijek nacista.Martinez_ wrote:Mnogi forumaši vole povlačiti paralele sa SFRJ. Omiljena disciplina je, naravno, optuživati one koji ne puše zapadnjačku propagandu da su četnici. Ovde je prodefilovalo toliko nesrba koji su optuženi da su - četnici.
AKo je paralela tako očita, možemo li reći da su ovde neke antičetničke snage počinile Majdan od koga je sve počelo? Ko predstavlja pokret pučista u Kijevu koji su oborili legitimnog predsednika Janukoviča? Jesu li Alija i Franjo osvojili vlast kao ekipa sa Majdana?
Po Franji pljuj kolko hoćeš, a Aliju ostavi na miru! On je dokazano milion puta bio isuviše čist za prljave politike.
No međutim, gospodin ajkulin osmijeh nije morao putem desnog sektora, jer ga je herojska JNA sa svojom politikom granatoranja stanovništva pred kućim pragom u tome brzo preduhitrila. Oppps.
I nemoj sada da idemo u diskusiju jel se Juga trebala raspast. Očigledno jeste jer Srbi koji su sve držali nisu bili u stanju da vide šta sve imaju, džavo im nije dao mira i bili su "ugroženi," a od mojih 11 profesora u srednjoj u Sarajevu, 9 bilo Srba.