Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Rockefeller
#15526 Re: Juventus
Vidim da ima par glupana koji ovdje govore kako Juventusu ova igra ne pije u Evropi. Za Real će reći da su strašni ali za Juve Bože ne bi iako ih je taj isti klub izbacio u LP. Jebiga, dok Juve odlično igra iako ima problema sa povredama jer ipak ne može sve štimati opet neki sposobni triton dođe i priča kako će Bayern Juve izbacit'. Šanse su 50-50 jer i oni imaju problema sa povredama i to na najgorim pozicijama ali to ovdje nekima ne možeš objasniti. Ne možeš im objasniti zašto se ima niz od 15 pobjeda za redom, ne možeš jebiga,
-
kory_galaktikos
#15527 Re: Juventus
vala ja sam se potajno nadao da bi to mogla biti dobra utakmica...takticki svaka cast za juventus ali ganjat prvo mjesto kuci pred svojim navijacima i mrtvo defanzivno je malo onako neatraktivno
poznavajuci mentalitet ostatka lige ovo je vec osvojena titula za juve i eto svaka cast
poznavajuci mentalitet ostatka lige ovo je vec osvojena titula za juve i eto svaka cast
- Bianconeri1988
#15528 Re: Juventus
Najveća snaga Juventusa je u možda i najboljoj odbrani na svijetu i sposobnosti da se odlično adaptira na protivnika te da svoju igru podredi protivniku iz koje na kraju u 90 % slučajeva profitira.
Za to najveće zasluge pripadaju Allegriju koji je nakon onog prošle sezone i ovog što radi ove definitivno ''creme de la creme'' kad su treneri u pitanju.
Za to najveće zasluge pripadaju Allegriju koji je nakon onog prošle sezone i ovog što radi ove definitivno ''creme de la creme'' kad su treneri u pitanju.
- relativno84
#15529 Re: Juventus
Dugo do svaba, Bolonja je tvrd orah 
-
Dr Baltazar
#15530 Re: Juventus
Triton ti kaže da ćemo vas izbaciti iz LP uz demonstriranje sile na svakom mogućem polju fudbalske igre. Odličan ste tim, ali ne dovoljno dobri za BayernRockefeller wrote:Vidim da ima par glupana koji ovdje govore kako Juventusu ova igra ne pije u Evropi. Za Real će reći da su strašni ali za Juve Bože ne bi iako ih je taj isti klub izbacio u LP. Jebiga, dok Juve odlično igra iako ima problema sa povredama jer ipak ne može sve štimati opet neki sposobni triton dođe i priča kako će Bayern Juve izbacit'. Šanse su 50-50 jer i oni imaju problema sa povredama i to na najgorim pozicijama ali to ovdje nekima ne možeš objasniti. Ne možeš im objasniti zašto se ima niz od 15 pobjeda za redom, ne možeš jebiga,
- insaneinthebrain
#15531 Re: Juventus
okurazila se bolonja u zadnjih par kolarelativno84 wrote:Dugo do svaba, Bolonja je tvrd orah
- relativno84
#15532 Re: Juventus
Tako se i real kurcio lani pa popusiseDr Baltazar wrote:Triton ti kaže da ćemo vas izbaciti iz LP uz demonstriranje sile na svakom mogućem polju fudbalske igre. Odličan ste tim, ali ne dovoljno dobri za Bayern
-
Dr Baltazar
#15533 Re: Juventus
Komentar se odnosio na onog gore vrsnog poznavaoca fudbala koji govori da su šanse 50-50 što nema veze sa vezom. Bayern je apsolutni favorit i veće ste šanse, iskreno, imali prije par sezona pa smo vas lagano dobili. Ja i dalje stojim iza toga da ste odličan tim, top 5 trenutno u Europi, ali niste imali sreće sa žrijebom (a i do vas je bilo da osigurate to prvo mjesto u grupi pored tužnog City-a). Jednostavno Barcelona i Bayern su jedan nivo iznad svih ostalih ove sezone.relativno84 wrote:Tako se i real kurcio lani pa popusiseDr Baltazar wrote:Triton ti kaže da ćemo vas izbaciti iz LP uz demonstriranje sile na svakom mogućem polju fudbalske igre. Odličan ste tim, ali ne dovoljno dobri za BayernNiko ovdje nije lud da misli kako Bajern nije favorit ali na terenu sve treba pokazati.
Neko je spomenuo i odlazak Guardiole kao mogući problem. Mislim da je to igračima motiv više da uzmu LP ove sezone, jer on sa igračima ima i više nego dobar odnos kojeg očito novinari pokušavaju narušiti sa plasiranjem dezinformacija
- relativno84
#15534 Re: Juventus
Bajern je favorit ali samo iz razloga sto igra revans kuci, te price apsolutni, deranje u najavi su vise navijacke furkeDr Baltazar wrote:Komentar se odnosio na onog gore vrsnog poznavaoca fudbala koji govori da su šanse 50-50 što nema veze sa vezom. Bayern je apsolutni favorit i veće ste šanse, iskreno, imali prije par sezona pa smo vas lagano dobili. Ja i dalje stojim iza toga da ste odličan tim, top 5 trenutno u Europi, ali niste imali sreće sa žrijebom (a i do vas je bilo da osigurate to prvo mjesto u grupi pored tužnog City-a). Jednostavno Barcelona i Bayern su jedan nivo iznad svih ostalih ove sezone.
Neko je spomenuo i odlazak Guardiole kao mogući problem. Mislim da je to igračima motiv više da uzmu LP ove sezone, jer on sa igračima ima i više nego dobar odnos kojeg očito novinari pokušavaju narušiti sa plasiranjem dezinformacija
Realnost je nesto drugacija, Juve sada i onaj od proslog duela se tesko mogu porediti, tada su nam napad predvodili Vucinic, Fabio i Matri a sredinom gospodario Padoin uz podrsku Pelusa
Ovaj Juve danas ima vecu sirinu i drasticno veci kvalitet, samo to se mora pokazati na terenu, sto nece biti lako pored tima kakav je Bajern, ali da se unaprijed zna sve igranje tekmi bi odavno izgubilo smisao.
- Bianconeri1988
#15535 Re: Juventus
Ja kontam ovo ozbiljan forum i dođe neko napiše da je Bayern bez komplente odbrane apsolutni favorit protiv Juventusa koji je uvezao 15 pobjeda zaredom. 
- insaneinthebrain
#15536 Re: Juventus
frajer spao s marsa i sad mu morate na svaki post odgovarati 
-
Dr Baltazar
#15537 Re: Juventus
Je li to Bayern pratiš preko Juventusovih medija ?Bianconeri1988 wrote:Ja kontam ovo ozbiljan forum i dođe neko napiše da je Bayern bez komplente odbrane apsolutni favorit protiv Juventusa koji je uvezao 15 pobjeda zaredom.
Spominjete tih 15 pobjeda... a napravljene u tužnoj ligi.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#15538 Re: Juventus
he he he e sada si me vec nasmijaoDr Baltazar wrote: Spominjete tih 15 pobjeda... a napravljene u tužnoj ligi.
Njemacka je inace mnogo jaka liga
-
Dr Baltazar
#15539 Re: Juventus
Gdje sam ja to rekao ? Da je jača od Serie A to stoji, ali velika je razlika što se vi safunjate za 3 boda nad drugim ekipama dok mi igramo sa 60% snage u većini utakmica (doduše Dortmund zna kako je kada se stisne malo jačeI am Happy wrote:he he he e sada si me vec nasmijaoDr Baltazar wrote: Spominjete tih 15 pobjeda... a napravljene u tužnoj ligi.
Njemacka je inace mnogo jaka ligaubise po Evropi
- I am Happy
#15540 Re: Juventus
Cak je Italjianska liga i vrijednija od njemacke pa ti vidi...
http://www.transfermarkt.co.uk/1-bundes ... tbewerb/L1
http://www.transfermarkt.co.uk/serie-a/ ... bewerb/IT1
Kvalitet fazoni
http://www.transfermarkt.co.uk/1-bundes ... tbewerb/L1
http://www.transfermarkt.co.uk/serie-a/ ... bewerb/IT1
Kvalitet fazoni
- relativno84
#15541 Re: Juventus
Sve velikani svjetskog fudbala Darmstadt, Mainz, Ingolstadt, Eintracht, Augsburg, Köln, Hannover
Do sad si i bio ok, sad vec pises gluposti
Do sad si i bio ok, sad vec pises gluposti
- I am Happy
#15542 Re: Juventus
I da, treba dodati da Bayernovi igrace vrijede £462.83m a Juventusovi £284.85m sto je jos jedan od dokaza da je Italijanska liga cak i kvalitetnija jer nisu sve pare u jednom timu 
A to porednje cijena klubova nista ne znaci, Real je prosle sezone 3 puta bio skuplji od Juventusa
A to porednje cijena klubova nista ne znaci, Real je prosle sezone 3 puta bio skuplji od Juventusa
- Bianconeri1988
#15543 Re: Juventus
Toliko tužnoj da aktuelni viceprvak Evrope koji je prošle sezone izbacio tadašnjeg prvaka Evrope dolazi iz iste.Dr Baltazar wrote:Je li to Bayern pratiš preko Juventusovih medija ?Bianconeri1988 wrote:Ja kontam ovo ozbiljan forum i dođe neko napiše da je Bayern bez komplente odbrane apsolutni favorit protiv Juventusa koji je uvezao 15 pobjeda zaredom.![]()
Spominjete tih 15 pobjeda... a napravljene u tužnoj ligi.
Šta ti je ba, uozbilji se, ne budi naboduban, čuj Bayern apsolutni favorit protiv Juventusa.
Allegri do sada svaki put taktički preslušao Guardiolu, ali ovaj je imao nafaku u vidu Lea Messija. Ne znam jesi li tada pratio fudbal.
Baš što Bayern igra sa 60 % snage u Ligi prvaka od Barce i Reala primi po 4,5 golova u dvomečima.
-
Dr Baltazar
#15544 Re: Juventus
Zato smo vas zadnja dva puta istamburali
Pa nije apsolutni. 85 % za nas, ostalo su vaše šanse.
Guardiola je za njega ipak babo. Precjenjujete se nakon nekih utakmica sa Napolijem...
Isto tako ja mogu reći da bismo prošli Barsu prošle godine da Enrike nije imao nafaku u vidu Messija ? Ha ha
Guardiola je za njega ipak babo. Precjenjujete se nakon nekih utakmica sa Napolijem...
Isto tako ja mogu reći da bismo prošli Barsu prošle godine da Enrike nije imao nafaku u vidu Messija ? Ha ha
Last edited by Dr Baltazar on 14/02/2016 21:27, edited 1 time in total.
- Bianconeri1988
#15545 Re: Juventus
Pa šta ima veze što ste?Dr Baltazar wrote:Zato smo vas zadnji put istamburali![]()
Sačekaj malo, je li ti izjednačavaš kvalitet Guardiolinog Bayerna sa Milanom kojem su glavni igrači u veznom redu bili Nocerino, Muntari i Boateng?
Joj, s kim i ja ulazim u raspravu.
-
Dr Baltazar
#15546 Re: Juventus
Sve ćete razumjeti poslije utakmice zbog čega govorim da su Barsa i Bayern ipak veći nivo u odnosu na ostale. Naravno, ukoliko vas budemo mogli izvući iz mišijih rupaBianconeri1988 wrote:Pa šta ima veze što ste?Dr Baltazar wrote:Zato smo vas zadnji put istamburali![]()
Isto tako ja mogu reći da bismo prošli Barsu prošle godine da Enrike nije imao nafaku u vidu Messija ? Ha ha![]()
Sačekaj malo, je li ti izjednačavaš kvalitet Guardiolinog Bayerna sa Milanom kojem su glavni igrači u veznom redu bili Nocerino, Muntari i Boateng?![]()
Joj, s kim i ja ulazim u raspravu.
- relativno84
#15547 Re: Juventus
Tamburanje
Pepe vrli strucnjak, dokazao se u Barci i nikad skupljem Bajernu
ajd vidjecemo kako ce se snaci sa arapima 
15% je dosta, samo kad se pravilo rasporedi

Zaista treba biti vrli poznavaoc fudbala da vidis kako je Barca iznad svih ostalih
pa cak iznad i mocnog Bajerna, nema potrebe da se gurate s njima, oni su prvi.
Pepe vrli strucnjak, dokazao se u Barci i nikad skupljem Bajernu
15% je dosta, samo kad se pravilo rasporedi
Zaista treba biti vrli poznavaoc fudbala da vidis kako je Barca iznad svih ostalih
-
Dr Baltazar
#15548 Re: Juventus
1 - 4 u Torinu. Butt penzioner vas trpao.relativno84 wrote:Tamburanje![]()
![]()
![]()
Pepe vrli strucnjak, dokazao se u Barci i nikad skupljem Bajernuajd vidjecemo kako ce se snaci sa arapima
15% je dosta, samo kad se pravilo rasporedi![]()
Zaista treba biti vrli poznavaoc fudbala da vidis kako je Barca iznad svih ostalihpa cak iznad i mocnog Bajerna, nema potrebe da se gurate s njima, oni su prvi.
Tako je. Pep je izuzetan trener. Na kraju krajeva, ima dio zasluge za titulu Njemačke u Brazilu što dovoljno govori koliko je velik trener.
E to već treba dokazati na terenu, dok su utakmice sa ovakvim timovima poput Juventusa ipak samo pitanje rezultata
Last edited by Dr Baltazar on 14/02/2016 21:26, edited 1 time in total.
- relativno84
#15549 Re: Juventus
Pa ti se bas izgubioDr Baltazar wrote:
1 - 4 u Torinu. Pizzaro penzioner vas trpao.
Tako je. Pep je izuzetan trener. Na kraju krajeva, ima dio zasluge za titulu Njemačke u Brazilu što dovoljno govori koliko je velik trener.
E to već treba dokazati na terenu, dok su utakmice sa ovakvim timovima poput Juventusa ipak samo pitanje rezultata
-
Dr Baltazar
#15550 Re: Juventus
Tako je. Ovo je 2009 kad ste bili još naloženiji nego sad. Rutinski odrađeno kao i zadnji put 4:0 ukupno.relativno84 wrote:Pa ti se bas izgubioDr Baltazar wrote:
1 - 4 u Torinu. Pizzaro penzioner vas trpao.
E to već treba dokazati na terenu, dok su utakmice sa ovakvim timovima poput Juventusa ipak samo pitanje rezultatati pricas o 2009
igrali su Juve i Bajern jos dva puta nakon toga al dobro, ne prati se bas
i da Juve je Izgubio samo po 2-0 primjetis napredak