Ti si fakat slucaj za institucijeConnaisseur Karlin wrote:pa normlano da ne radim, kad odlazim naredni tjedandetroit-mercy wrote:Haj vise matere ti skini mi seConnaisseur Karlin wrote:
nisam napisala da ne provodis vrijeem sa djecom, skoncetriraj se ; ali ti ne znas i nisi naucio da imas vremena za sebe , svoje potrbe, nemas hobi, ne znas izaci samo sa zenom van ili na putovanje, nemas taj dio zivota, a vjeruj mi, nije tocno, da takav zivot osoba u braku sa djecom ne postoji , ali, ti i vecina, nemate taj dio zivota , jer neamte vremena, nemta novca , a ni ne znate uzviati na takav nacin![]()
prestani cmmizdriti![]()
Ja o novcu ne pricam ovdje jer nije tema, ali ako ove godine idem dva puta u Evropu, ako sam u zadnjih par godina bio od CosaRice, preko Hawai, Nicarague, Mexica, Dominicanske, Francuske, Holandije, Turske, Austrije do putovanja po USA i svake godine odlaska u BIH onda sigurno ne postoji nesto sto se zove problem novca. Ako mi je ove zime destinacija ili Thailand ili Peru (jos vagamo gdje) onda sigurno imam problem sa novcem.
Ne postoji znacajniji bend koji je gostovao ovdje ja da nisam gledao, od Metalice preko ACDC do Two Chellos. Od Jersey boys, preko Rock of Ages i drugih Brodway shows. Jaranice, ja svake godine istrcim minimum jedna polumaraton, da ti ne pricam cime se jos bavim.
I onda mi dodje neka koja je ispuzala iz ko zna kakve rupe i truni o zivotu, pa po tvojim upisima ovdje se vidi kakav ti je zivot. Puca te depresija ili sta, nisi zadovoljna necim, fali ti partner u zivotu, ne radis, koji je tvoj problem.
Pusti svijet da zivi ako imas problema licne prirode ne moras gnjaviti druge sa njima, let it go.
Na kraju meni kazes prestani cmizdrit, pa ti si ta koju pucaju crnjaci, ili promijeni dilera ili uzmi nesto veselije.
ne trazim milostinju od tebe
![]()
pa dobro, ljubav mi ne ide, ali sve ostalo je super![]()
ali, problem u nasoj konverzacji sljedeci: ti znas o cemu tebi pisem, ali ti i dalje nesupjenso ignorises i pokusavas se izvuci , bas si jadan , ali, dobro, ljubmora te iscprljuje
Ok, ja sam jadan, ljubomoran, nemam para, hobija, izgublje za razliku od tebe kojoj sve ide od ruke, koja zivi zivot punim plucima.
Super, samo nastavi tako jer da se primjetiti da ti dobr ide.