Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
detroit-mercy

#15501 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

Connaisseur Karlin wrote:
detroit-mercy wrote:
nisam napisala da ne provodis vrijeem sa djecom, skoncetriraj se ; ali ti ne znas i nisi naucio da imas vremena za sebe , svoje potrbe, nemas hobi, ne znas izaci samo sa zenom van ili na putovanje, nemas taj dio zivota, a vjeruj mi, nije tocno, da takav zivot osoba u braku sa djecom ne postoji , ali, ti i vecina, nemate taj dio zivota , jer neamte vremena, nemta novca , a ni ne znate uzviati na takav nacin :-D

prestani cmmizdriti :D :kiss:
Haj vise matere ti skini mi se :mrgreen: Ja o novcu ne pricam ovdje jer nije tema, ali ako ove godine idem dva puta u Evropu, ako sam u zadnjih par godina bio od CosaRice, preko Hawai, Nicarague, Mexica, Dominicanske, Francuske, Holandije, Turske, Austrije do putovanja po USA i svake godine odlaska u BIH onda sigurno ne postoji nesto sto se zove problem novca. Ako mi je ove zime destinacija ili Thailand ili Peru (jos vagamo gdje) onda sigurno imam problem sa novcem.
Ne postoji znacajniji bend koji je gostovao ovdje ja da nisam gledao, od Metalice preko ACDC do Two Chellos. Od Jersey boys, preko Rock of Ages i drugih Brodway shows. Jaranice, ja svake godine istrcim minimum jedna polumaraton, da ti ne pricam cime se jos bavim.
I onda mi dodje neka koja je ispuzala iz ko zna kakve rupe i truni o zivotu, pa po tvojim upisima ovdje se vidi kakav ti je zivot. Puca te depresija ili sta, nisi zadovoljna necim, fali ti partner u zivotu, ne radis, koji je tvoj problem.
Pusti svijet da zivi ako imas problema licne prirode ne moras gnjaviti druge sa njima, let it go :skoljka: .
Na kraju meni kazes prestani cmizdrit, pa ti si ta koju pucaju crnjaci, ili promijeni dilera ili uzmi nesto veselije :-).
pa normlano da ne radim, kad odlazim naredni tjedan :kiss: ne trazim milostinju od tebe :-D

pa dobro, ljubav mi ne ide, ali sve ostalo je super :thumbup:

ali, problem u nasoj konverzacji sljedeci: ti znas o cemu tebi pisem, ali ti i dalje nesupjenso ignorises i pokusavas se izvuci , bas si jadan , ali, dobro, ljubmora te iscprljuje :D
Ti si fakat slucaj za institucije :-) bolji se smjestaju.
Ok, ja sam jadan, ljubomoran, nemam para, hobija, izgublje za razliku od tebe kojoj sve ide od ruke, koja zivi zivot punim plucima.
Super, samo nastavi tako jer da se primjetiti da ti dobr ide.
doboj71

#15502 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by doboj71 »

2 cellos otkidaju ,gledali ih prosli mjesec .Skuc'o nekih para ,pa vodio porodicu .Bice hebeno za budget iduci mjesec ,ali karlinka ce dati savjet .Ona zna kako je u ameriki
512MB

#15503 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

madner wrote:Evo u Austriji afera, imali semu da za podrsku partiji djele javne poslove i kupe novine zbog izbora. :D
Strasno, sta nam Banjalucanke rade ovamo, rasturise nam vladu...
detroit-mercy

#15504 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

doboj71 wrote:2 cellos otkidaju ,gledali ih prosli mjesec .Skuc'o nekih para ,pa vodio porodicu .Bice hebeno za budget iduci mjesec ,ali karlinka ce dati savjet .Ona zna kako je u ameriki
Ma treba je za institucije, ulazi u godine ni kuceta ni maceta, popila pedalu od zagondzije :-) pa bi sad sve redom da hebe. Vidis da je otisla skroz :-) .
Bullet Tooth Tony

#15505 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Bullet Tooth Tony »

detroit-mercy wrote:
Bullet Tooth Tony wrote:Jao Karlin i detroit.. Ko derista kakva, moj tata je jaci od tvog tate
Nije problem u tome, zenska ti non stop inputira nesto, zna kako zivis, koga jebes, koliko zaradjujes, gdje izlazis, sta radis, on wtf. sta covjek vise da joj kaze nego sjasi vec jednom.
Ma pretjerujete oboje.. :-)
doboj71

#15506 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by doboj71 »

da nam nije huda ostala bez papira,istekla green card?
Connaisseur Karlin

#15507 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Connaisseur Karlin »

detroit-mercy wrote:
detroit-mercy wrote: Haj vise matere ti skini mi se :mrgreen: Ja o novcu ne pricam ovdje jer nije tema, ali ako ove godine idem dva puta u Evropu, ako sam u zadnjih par godina bio od CosaRice, preko Hawai, Nicarague, Mexica, Dominicanske, Francuske, Holandije, Turske, Austrije do putovanja po USA i svake godine odlaska u BIH onda sigurno ne postoji nesto sto se zove problem novca. Ako mi je ove zime destinacija ili Thailand ili Peru (jos vagamo gdje) onda sigurno imam problem sa novcem.
Ne postoji znacajniji bend koji je gostovao ovdje ja da nisam gledao, od Metalice preko ACDC do Two Chellos. Od Jersey boys, preko Rock of Ages i drugih Brodway shows. Jaranice, ja svake godine istrcim minimum jedna polumaraton, da ti ne pricam cime se jos bavim.
I onda mi dodje neka koja je ispuzala iz ko zna kakve rupe i truni o zivotu, pa po tvojim upisima ovdje se vidi kakav ti je zivot. Puca te depresija ili sta, nisi zadovoljna necim, fali ti partner u zivotu, ne radis, koji je tvoj problem.
Pusti svijet da zivi ako imas problema licne prirode ne moras gnjaviti druge sa njima, let it go :skoljka: .
Na kraju meni kazes prestani cmizdrit, pa ti si ta koju pucaju crnjaci, ili promijeni dilera ili uzmi nesto veselije :-).
pa normlano da ne radim, kad odlazim naredni tjedan :kiss: ne trazim milostinju od tebe :-D

ali, problem u nasoj konverzacji sljedeci: ti znas o cemu tebi pisem, ali ti i dalje nesupjenso ignorises i pokusavas se izvuci , bas si jadan , ali, dobro, ljubmora te iscprljuje :D
Ok, ja sam jadan, ljubomoran, nemam para, hobija, izgublje za razliku od tebe kojoj sve ide od ruke, koja zivi zivot punim plucima.
a zasto se ti cijeli dan osjecas iznervirano , zaci, nesto te kopka :-D

smeta ti jer sa ti dodirnula slabe tacke u zivotu :kiss:
detroit-mercy

#15508 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

doboj71 wrote:da nam nije huda ostala bez papira,istekla green card?
Ma lola je nogiro pa joj sad svako kriv ko kaze da mu je zivot OK :mrgreen:.
A i ne nogiro brate dragi, valja s' onim zivjet :) .
Connaisseur Karlin

#15509 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

sad ti i etroti nastavie pisati sagu o meni , zelena karta, ostala bez zagondjije , nastavite niz, iskoristitie svoj talenat i mastu :D
detroit-mercy

#15510 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:

a zasto se ti cijeli dan osjecas iznervirano , zaci, nesto te kopka :-D

smeta ti jer sa ti dodirnula slabe tacke u zivotu :kiss:
Pitaj dragog sto si njega nervirala pa ce ti se samo reci :mrgreen:
славянин

#15511 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by славянин »

Ako je pri kraju green card a jos je validan uvijek moze u vojsku :D
doboj71

#15512 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by doboj71 »

pa moramo reciprocno,malo ti nama spustas ,malo mi tebi. :D
detroit-mercy

#15513 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

sad ti i etroti nastavie pisati sagu o meni , zelena karta, ostala bez zagondjije , nastavite niz, iskoristitie svoj talenat i mastu :D
Sta od toga nije tacno :mrgreen: .
Connaisseur Karlin

#15514 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

detroit-mercy wrote:
Ma lola je nogiro pa joj sad svako kriv ko kaze da mu je zivot OK :mrgreen:.
A i ne nogiro brate dragi, valja s' onim zivjet :) .
eh sad vec izmisljas, ali, ako ti ja lakse, nastavi pisati , ljubomora te razara , izbaci svoju muku na forumu :D
doboj71

#15515 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by doboj71 »

Ako je fudo slobodan ,da ih spojimo.Da zaradimo koji sevap.
Connaisseur Karlin

#15516 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

doboj71 wrote:pa moramo reciprocno,malo ti nama spustas ,malo mi tebi. :D
ovo sto vas dojica pisete su neistine , ne poznajte me, ne znam, kako bih opsiala ovo vase ponasanje :lol:
Connaisseur Karlin

#15517 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

detroit-mercy wrote:
nijedno, zato ne razumijem zasto pisete nesto sto nije istina :-D

ni tebi ni dbojliji nisam pisala nesto sto ne znam o vama , ja sam pisala , o stilu zivota u americi prosjcenog disjaporasa iz BiH , i vama dvojici to smeta , no ne razumjem, zasto vam to smeta :-D
славянин

#15518 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by славянин »

doboj71 wrote:Ako je fudo slobodan ,da ih spojimo.Da zaradimo koji sevap.
To bi licilo na nadrealiste i onaj rat po stanovima za 2 sedmice :lol: :D
Last edited by славянин on 17/05/2019 22:17, edited 1 time in total.
konjislav

#15519 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by konjislav »

konjislav wrote:
To je veoma mali procenat od onih kojima Bosna fali i sutra bi se vratili da mogu, veoma mali.
drugacije je americkoj i kanadskoj dijaspori od dijasore u EU :)
Ma nije, to ti misliš. Isto im je, i jednim i drugima dobro, i valja se toga odreći radi neke neizvjesnosti u srcu im drage Bosne. Neće da može.
Connaisseur Karlin

#15520 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

konjislav wrote:
konjislav wrote:
To je veoma mali procenat od onih kojima Bosna fali i sutra bi se vratili da mogu, veoma mali.
drugacije je americkoj i kanadskoj dijaspori od dijasore u EU :)
Ma nije, to ti misliš. Isto im je, i jednim i drugima dobro, i valja se toga odreći radi neke neizvjesnosti u srcu im drage Bosne. Neće da može.
nije im isto, EU dijsapora i US dijaspora, dva razlicita svijeta i iskustva :-D
detroit-mercy

#15521 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by detroit-mercy »

detroit-mercy wrote:
Connaisseur Karlin wrote: sad ti i etroti nastavie pisati sagu o meni , zelena karta, ostala bez zagondjije , nastavite niz, iskoristitie svoj talenat i mastu :D

ni tebi ni dbojliji nisam pisala nesto sto ne znam o vama , ja sam pisala , o stilu zivota u americi prosjcenog disjaporasa iz BiH , i vama dvojici to smeta , no ne razumjem, zasto vam to smeta :-D
Eki, nisi pisala nista o nama :mrgreen:.
Nego, sta je bio uzrok brodolomu jel bio nas ili onaj anamo :mrgreen:. Nije te valjda toliko povrijedio da sad hoces da pobjegnes od svega i krenes iz pocetka
Connaisseur Karlin

#15522 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

detroit-mercy wrote:
detroit-mercy wrote:

Eki, nisi pisala nista o nama :mrgreen:.
Nego, sta je bio uzrok brodolomu jel bio nas ili onaj anamo :mrgreen:. Nije te valjda toliko povrijedio da sad hoces da pobjegnes od svega i krenes iz pocetka
ne, nigdje nisam napisala nesto sto ne znam o vama , a ti cijeli dan poksuvas nabadati zakljccima o mom privantom zivotu, i na takav nacin si samo pokazao da si obicna sirovina , prekrizena nula :-D :thumbup:

evo, opet pokusavas reci da je to razlog mog odlsaka iz Amerike, lijpo napiah, da to nije razlog, ali dzbaa, ti i dalje na jedna seljoberski nacin poksuavas nasataviti konfrotaciju , a koja nema smisla :-)

zato sa napisala da si jadnik , zar ziasta nsi svijestan kako si se postavio jer sam ti , iz nekog razloga, povrijedial tvoju dijaspporsku sujetu :-D
Seyfo

#15523 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by Seyfo »

Moglo bi fakat sexa bit ovdje...haj bar na nesta dobro ova tema da izadje
512MB

#15524 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by 512MB »

doboj71 wrote:Ako je fudo slobodan ,da ih spojimo.Da zaradimo koji sevap.
Fudo je obecan Moonci kolko sam upratio :-)
espn

#15525 Re: Pokret za odlazak - ubleha ili stvarnost?

Post by espn »

Japan počeo testirati bullet voz koji dostiže brzinu od 400 km/h

https://www.klix.ba/scitech/tehnologija ... /190514037

:-D
Post Reply