Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Dobro, znao sam da nam je branjenje kornera slaba strana. Ali da ga direktno iz kornera primimo od trećeligaša, nisam očekivao. Benteke ne može razgrnuti ni ove slabašne stopere.
King_Eric wrote:Dobro, znao sam da nam je branjenje kornera slaba strana. Ali da ga direktno iz kornera primimo od trećeligaša, nisam očekivao. Benteke ne može razgrnuti ni ove slabašne stopere.
Bolje da su Grobelara vratili iz penzije, jebeš mi sve ako ne bi bolje branio. Fino raskinuti ugovor vratiti Warda ili držati Fultona za nedaj Bože. Što se tiče rezultata i očekivao sam X, treba uzeti u obzir da ovi ljudi bukvalno nikad nisu igrali zajedno, jeste da su ovi 4 rang engleskog fudbala, ali eto. Bentekea panjinu pokušat na ljeto prodati u Championship, ako ga niko ne bude htio onda League One, jbg.
Edine čitam ovamo po društvenim mrežama kako Michael Owen ponovno prosipa svoje bisere na BBC-u, kao izjavio nešto u fazonu "Liverpool nije prošao dalje zato što nije pobjedio" imam osjećaj da ga pozivaju u emisije onako iz zajebancije
AmiĐa_Idriz wrote:Edine čitam ovamo po društvenim mrežama kako Michael Owen ponovno prosipa svoje bisere na BBC-u, kao izjavio nešto u fazonu "Liverpool nije prošao dalje zato što nije pobjedio" imam osjećaj da ga pozivaju u emisije onako iz zajebancije
Nisam to vidio.
U studiju su komentarisali onaj sto mu na Kosevu dadose plavo cvijece i onaj sto je isfolirao penal protiv Irske, pa morase sada Ircima vratiti preko nas.
Kako prenose Tutomerkato i Dejli ekspres, Liverpul je na korak od realizacije transfera Alesandra Pata iz Korintijansa.
Prema ovom izvoru, Liverpul će za brazilskog napadača izdvojiti 15 miliona evra i on će biti prvo veliko pojačanje Jirgena Klopa u zimskom prelaznom roku.
Navodno preostalo je još samo da Pato potpiše ugovor i prođe lekarske preglede na ''Enfildu''.
Uz prvo veliko pojačanje Grujića evo još jednog super pojačanja za visoko 8. mjesto Jbt pa doktora i fizioterapeuta će klub morati zaposliti više nego što traži Njemačka na godišnjem nivou.