malo vise stisnuti u nastavku, al cuvati se kontri
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- insaneinthebrain
#15501 Re: Juventus
bonuci
- AmiĐa_Idriz
#15502 Re: Juventus
Cuadrado mi nekako najlošije izgleda 
- BHF_Manijak
#15503 Re: Juventus
Pa gdje ces na italijanske derbi igrati 3+, to haman sigurica X i manje od 3 gola.leškarenje wrote:Povaljuje me Juve na lsiticu,oba daju i 3+
- AmiĐa_Idriz
#15504 Re: Juventus
Stisnuo Napoli, al Pogba kad krene stat ne zna 
- insaneinthebrain
#15506 Re: Juventus
zagorka ljubavi mojaaaaaaaaa 
- AmiĐa_Idriz
#15507 Re: Juventus
Vito na poslovnom putu ?
Zaza
tek provalih Kediri frizuru 
Zaza
- relativno84
#15508 Re: Juventus
Rutinski
FORZA JUVE!!!
FORZA JUVE!!!

- insaneinthebrain
#15509 Re: Juventus
15 uzastopna i 6 bez primljenog gola.
sa dna tabele na vrh. to samo mogu vrhunski timovi
sa dna tabele na vrh. to samo mogu vrhunski timovi
- Rockefeller
#15510 Re: Juventus
Ovo je bilo odlicno. Vcrs cemo da slavimo 
- relativno84
#15511 Re: Juventus
Titula, Bajern, sve na stranu ali ovo je

- Rockefeller
#15512 Re: Juventus
Korak smo bliže. Nevjerovatno koliko smo dobro odigrali. Napoli je prejaka ekipa.
-
Fast Driver
#15514 Re: Juventus
Dali je lopta zakačila Albiola kod šuta ZAZE?
-
Ras Al Ghul
#15515 Re: Juventus
Pali smećari, idemo dalje 
- Atticus Finch
#15516 Re: Juventus
Juve doktorski igra ovakve utakmice. Pa čak i kad ti fali par ključnih igrača i kad moraš ili mjenjati formaciju ili gurati igrače van pozicija. Večeras je to demonstrirano na najbolji mogući način. Sistem je samo slovo na papiru, ovaj Juve igra 4-5 formacija u toku jedne utakmice. Ako je 4-4-2 onda je Pogba lijevo na divljoj poziciji, a ako je 3-5-2 onda Licht igra stopera.
Jbg, nužda zakon mjenja. Pa je Pogba bio i tq, pa na kraju i 4-5-1.
I još milion varijacija pogotovo defanzivno.
Posebno mi je drago zbog apsolutne hajke zadnjih 7 dana po medijima u Italiji. Svaka napisana i izgovorena riječ imala je samo jedan cilj, a to dakako nije objektivno prenošenje informacija o duello scudetto. Šlag na tortu je naravno, Liguori, koji je pet dana ranije ustvrdio da neće biti sve čisto i da će Napoli biti oštećen. Cirkus sa Rizzolijem je moguć samo u Italiji. Pa onda raspad, odoše svi igrači na kraju sezone, naravno i trener. Allegri, Dybala, Pogba, Sandro, Morata su već potpisali bolje plate u velikanima evropskog fudbala, Man. Citiju i Psg-u.
Pametno šutiš i zabiješ u 89toj. Je l' može slađe? Teško.
15. u nizu, ali trebat će gurati do kraja za skudeto. Napoli je fino posložena ekipa, nemaju problema sa izostancima i ako očuvaju ovaj duh bit će konkurenti do zadnjeg kola.
I naravno, naklon za Zazinha, najboljeg među najboljima.

Posebno mi je drago zbog apsolutne hajke zadnjih 7 dana po medijima u Italiji. Svaka napisana i izgovorena riječ imala je samo jedan cilj, a to dakako nije objektivno prenošenje informacija o duello scudetto. Šlag na tortu je naravno, Liguori, koji je pet dana ranije ustvrdio da neće biti sve čisto i da će Napoli biti oštećen. Cirkus sa Rizzolijem je moguć samo u Italiji. Pa onda raspad, odoše svi igrači na kraju sezone, naravno i trener. Allegri, Dybala, Pogba, Sandro, Morata su već potpisali bolje plate u velikanima evropskog fudbala, Man. Citiju i Psg-u.
Pametno šutiš i zabiješ u 89toj. Je l' može slađe? Teško.
15. u nizu, ali trebat će gurati do kraja za skudeto. Napoli je fino posložena ekipa, nemaju problema sa izostancima i ako očuvaju ovaj duh bit će konkurenti do zadnjeg kola.
I naravno, naklon za Zazinha, najboljeg među najboljima.
-
NEMOHOES
#15517 Re: Juventus
kakve utakmice?sta je doktorski kad si favorit i igras kuci?provukli se
- Bianconeri1988
#15518 Re: Juventus
Tako smo se provukli da je Buffon i ovu utakmicu neocijenjen.
Allegri je doktorirao ovakve utakmice i pred Bayern on mi je glavna uzdanica, proteklih godina smo naučili igrati ovakve bitne utakmice i ne znamo kiksati, bez obzira na povrede, formaciju i šta sve ne, baš sam to jaranu govorio neki dan i da će Juve zbog toga dobiti, tako je hvala Bogu na kraju i bilo.
Svaka čast Napoliju i prema Fabiju Caressi ''najboljem napadu Evrope'' uz Barcin, ali ovo večeras nije bilo ni n od napada, niti jednom opucati prema golu u ovakvoj utakmici, fakat sramota. Naša odbrana maestralna, Sky je na kraju pravio odličnu analizu za Dybalu, dosta je pokrivao u odbrani zato ga je manje bilo u ofanzivi.
Zadovoljan sam svim igračima, samo Pogba mora bolje u ovakvim utakmicama, previše griješi u pojedinim situacijama za njegov renome, Barzagli i Marchisio najbolji bili.
Alex Sandro, zlatna rezerva, kako skoči između one dvojice kod gola.
Mandžukić povrijeđen, Chiellini otpao, Khedira rovit, Bonucci se povrijedi i to opet pobjeda. Ne bih imao šta prigovoriti i da je bilo 0:0 obzirom na okolnosti i sve šta nam se dešava u proteklo vrijeme.

Ovo je Juve!
Allegri je doktorirao ovakve utakmice i pred Bayern on mi je glavna uzdanica, proteklih godina smo naučili igrati ovakve bitne utakmice i ne znamo kiksati, bez obzira na povrede, formaciju i šta sve ne, baš sam to jaranu govorio neki dan i da će Juve zbog toga dobiti, tako je hvala Bogu na kraju i bilo.
Svaka čast Napoliju i prema Fabiju Caressi ''najboljem napadu Evrope'' uz Barcin, ali ovo večeras nije bilo ni n od napada, niti jednom opucati prema golu u ovakvoj utakmici, fakat sramota. Naša odbrana maestralna, Sky je na kraju pravio odličnu analizu za Dybalu, dosta je pokrivao u odbrani zato ga je manje bilo u ofanzivi.
Zadovoljan sam svim igračima, samo Pogba mora bolje u ovakvim utakmicama, previše griješi u pojedinim situacijama za njegov renome, Barzagli i Marchisio najbolji bili.
Alex Sandro, zlatna rezerva, kako skoči između one dvojice kod gola.
Mandžukić povrijeđen, Chiellini otpao, Khedira rovit, Bonucci se povrijedi i to opet pobjeda. Ne bih imao šta prigovoriti i da je bilo 0:0 obzirom na okolnosti i sve šta nam se dešava u proteklo vrijeme.

Ovo je Juve!
- Atticus Finch
#15519 Re: Juventus
Vrlo površna opservacija.NEMOHOES wrote:kakve utakmice?sta je doktorski kad si favorit i igras kuci?provukli se
Uzeti tekmu koja je prilično taktička, tipična italijanska, po ko zna koji put, može samo tim koji zna pobjeđivati. Ovaj mentalitet se gradi godinama, nije to puka slučajnost, niti nafaka. Toliko puta ponovljeno da više ni statistika oponentima ne ide u prilog. Ja talijane gledam cijeli svoj život i tekme u kojima se mučiš, krvariš 90 minuta i izgledi su kontra tebe, odlaze po pravilu na stranu onih koji imaju nešto više. Viđeno toliko puta da je ovo 'provukli se' izlizana floskula.
Bez jako bitnih igrača u sve tri linije (tu računam nedovoljno oporavljene i spremne).

-
NEMOHOES
#15520 Re: Juventus
Vrlo površna opservacija.Atticus Finch wrote:NEMOHOES wrote:kakve utakmice?sta je doktorski kad si favorit i igras kuci?provukli se
Uzeti tekmu koja je prilično taktička, tipična italijanska, po ko zna koji put, može samo tim koji zna pobjeđivati. Ovaj mentalitet se gradi godinama, nije to puka slučajnost, niti nafaka. Toliko puta ponovljeno da više ni statistika oponentima ne ide u prilog. Ja talijane gledam cijeli svoj život i tekme u kojima se mučiš, krvariš 90 minuta i izgledi su kontra tebe, odlaze po pravilu na stranu onih koji imaju nešto više. Viđeno toliko puta da je ovo 'provukli se' izlizana floskula.
Bez jako bitnih igrača u sve tri linije (tu računam nedovoljno oporavljene i spremne).
ne bas povrsna,al da je kratko i jasno...
hocu reci da sam ukratko rekao sto i ti,pobjedjuje ekipa koja je prvenstveno odlucna spasiti vlastiti go takticki,tipicno talijanski...za mene je heroj ove utakmice bonuci sa maestralnim skidanjem lopte s cela argentincu...zazin go(nemoj samo reci da nisi vidio blagu odbicu koja je prevarila reinu:D) je samo potvrda tvoje teorije da u italiji ne pobjedjuje poletnija i otvorenija,da ne kazem bolja ekipa
ali opet,i pored takve igre u italiji,gdje juve uvijek ima to nesto vise,oliceno u mentalitetu,krvarenju,pa i nafaci,u evropi ne pije vode,dokaz vam je barca,a i bajern ce vam uskoro pokazati
- bdzs
#15521 Re: Juventus
Šta bi od totalnog fudbalaNEMOHOES wrote:kakve utakmice?sta je doktorski kad si favorit i igras kuci?provukli se
- Bianconeri1988
#15522 Re: Juventus
Majke mi, pojedinci kao da su prvi put u zivotu gledali neki italijanski derbi, pa se cude sto je utakmica bila takva kakva je bila.
- I am Happy
- Location: Profil/Postavke. Vracam avatar koji mi klix redovno izbrise
#15523 Re: Juventus
Najbolja stvar kod ovog Juventusa jeste sto je Morata odmah dotrcao do Zaze da ga ljubi, Madzo sretan kao da je on dao gol.
Nema one bolesne ljubomore vec samo zdravo rivalstvo.
Zaza majstor
samo je lud pa ga covjek ne smije od prve minute staviti jer bi 100% dobio crveni 
Za 20 minuta na terenu pobi igrace...to mu je taman.
15 u nizu i to protiv Napolija... bravo Alegri
Bolognja u gostima i Inter na domacem bi trebali biti nastavak na ovaj niz. Tek su uzeli prvo mjesta i nemaju pravo na kiks.
Prvo dio sezone je bio katastrofa tako da je ovaj niz bio nepohodan.
Sto se tice Lige Prvaka, tu se ukupali u onom periodu kada su lose igrali i u ligi. Ono, moze se igrati sa Bayernom ali ne ocekujem da ce proci.
Nisu smjeli odigrati dva puta nerijeseno sa onom levatskom Borusijom.
U Italiji su se mogli izvaditi jer je konkurencija tanka, u ligi prvaka je popravi protiv mozda i najjace ekipe..
Povrede su dodatno otezale posao....
Ali hajd, nije ovo onaj stari Bayern i nije ovo onaj Juventus koji je Bayern pregazio prije 3 godine.
Nema one bolesne ljubomore vec samo zdravo rivalstvo.
Zaza majstor
Za 20 minuta na terenu pobi igrace...to mu je taman.
15 u nizu i to protiv Napolija... bravo Alegri
Bolognja u gostima i Inter na domacem bi trebali biti nastavak na ovaj niz. Tek su uzeli prvo mjesta i nemaju pravo na kiks.
Prvo dio sezone je bio katastrofa tako da je ovaj niz bio nepohodan.
Sto se tice Lige Prvaka, tu se ukupali u onom periodu kada su lose igrali i u ligi. Ono, moze se igrati sa Bayernom ali ne ocekujem da ce proci.
Nisu smjeli odigrati dva puta nerijeseno sa onom levatskom Borusijom.
U Italiji su se mogli izvaditi jer je konkurencija tanka, u ligi prvaka je popravi protiv mozda i najjace ekipe..
Povrede su dodatno otezale posao....
Ali hajd, nije ovo onaj stari Bayern i nije ovo onaj Juventus koji je Bayern pregazio prije 3 godine.
-
Dr Baltazar
#15524 Re: Juventus
Tako je. Ovaj Bayern je mnogo bolji od tadašnjegI am Happy wrote:
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#15525 Re: Juventus
Treba uzeti u obzir i desavanja u Bayernu vezano za Guardiolu. Zna se da covjek ide na kraju sezone, nisam siguran da to ne utice psiholoski na ekipu.