Problem je u tebi. Ako ti se svidja odredjeni muzjak, moras da mu stavis jasno do znanja da ti se svidja. Uzmi uobzir da jedan tipican balkanski muzijak ne umije da cita zenske signale tako da tvoje konstno gledanje u njega, njemu ne mora nista da znaci, jer on more bit navaren tu noc pa iako primjeri da gledas konstno u njega moze skroz nesto drugo pomislit. Dakle prodji pored njega, barni ga grudima, stani mu stiklom na nogu, gurni ga pa se poslije duboko izvinjavaj, ucini nesto netipicno da samo pocnete neku konverzaciju.So_help_me_God wrote:Moze li meni neko odgovoriti zasto ne mogu naći frajera.Pametna sam, nisam ni ruzna
, obrazovana, volim sve sto vole mladi
, ali nikako ne mogu pronaći dečka, a i oni koje nadjem brzo pobjegnu. Situacija vec postaje kriticna. Help, plesse, someone?!?
Sace ovdje neki da moralisu i da ti napise da ti njemu pridjes prva da imas vjere u sebe jer muskarci cijene to i da sigurno imas prolaz, a ti da si taj tip osobe da prilazis prva ne bi postavila ovdje pitanje vec bi bila negdje sa svojim izabranikom, a dok to budu pisali gledace koliko im je ostalo vremena do skidanja novog filma od Lise En.