Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
eluna wrote:
dozvoli molim te - krao je zato što je lagao svaki put kad sam htjela razgovarati o bilo čemu, a lagao je jer su izjave bile tipa "- ne želim da mi druga žena rađa dijcu!; - želim našu djecu!; - ja nikoga sem tebe nemam!; - a zašto trpim svađe i prepirke, pa istjerao bi te 3 puta do sad da te ne volim! (a prepirke su upravo oko toga što mu je žena zadnja rupa na svirali); - ne žim da te izgubim! (pa za 10 dana ponovo pravac za računar);" itd. i sl. ........... a trebalo je vremena da se ispucaju svi izgovori, još kada tome dodaš da se razumna i obzirna žena ponekad i povuče jer vidi da joj je suprug umoran, ili zabrinut zbog posla, i kada tome dodaš da takva žena nastoji da udovolji muškarcu kojeg voli čak i na način da eto i NEĆE da pita sve i svašta ............. jebiga - ode 10 godina života ........................ dakle - krao je i te kako i ukrao mi naljepše godine života
znaš - ne traže sve žene razvod već nakon prvog problema na koji naiđu ...... moj je stav da smo skupa i u problemima, ali sama sa sobom u braku ne mogu biti
boldirano ne kontam
a podvuceno- uzas. ako je zaista govorio "istjerao bih te.." trebala ti se odma upalit neka lampica.
nego, @eluna..shvatam da ti je to sad jos frisko..ali mi se cini da mislis da ti je zivot gotov. A tek ti je 35?!
Neki ljudi se tek tad prvi put zaljube a ti vec imas zivotnog iskustva i sad tacno znas sta zelis i sto je bitnije-sta ne zelis.. tako da...polako, nigdje nisi zakasnila.
eluna wrote:
dozvoli molim te - krao je zato što je lagao svaki put kad sam htjela razgovarati o bilo čemu, a lagao je jer su izjave bile tipa "- ne želim da mi druga žena rađa dijcu!; - želim našu djecu!; - ja nikoga sem tebe nemam!; - a zašto trpim svađe i prepirke, pa istjerao bi te 3 puta do sad da te ne volim! (a prepirke su upravo oko toga što mu je žena zadnja rupa na svirali); - ne žim da te izgubim! (pa za 10 dana ponovo pravac za računar);" itd. i sl. ........... a trebalo je vremena da se ispucaju svi izgovori, još kada tome dodaš da se razumna i obzirna žena ponekad i povuče jer vidi da joj je suprug umoran, ili zabrinut zbog posla, i kada tome dodaš da takva žena nastoji da udovolji muškarcu kojeg voli čak i na način da eto i NEĆE da pita sve i svašta ............. jebiga - ode 10 godina života ........................ dakle - krao je i te kako i ukrao mi naljepše godine života
znaš - ne traže sve žene razvod već nakon prvog problema na koji naiđu ...... moj je stav da smo skupa i u problemima, ali sama sa sobom u braku ne mogu biti
boldirano ne kontam
a podvuceno- uzas. ako je zaista govorio "istjerao bih te.." trebala ti se odma upalit neka lampica.
nego, @eluna..shvatam da ti je to sad jos frisko..ali mi se cini da mislis da ti je zivot gotov. A tek ti je 35?!
Neki ljudi se tek tad prvi put zaljube a ti vec imas zivotnog iskustva i sad tacno znas sta zelis i sto je bitnije-sta ne zelis.. tako da...polako, nigdje nisi zakasnila.
bože sačuvaj da mislim da sam bilo gdje zakasnila
samo sam srgumentima potvrdila ono što sam i napisala, a neki osporili
a da nisam zakasnila ni sekunde za billo šta i bilo gdje pokazala su mi već prva 3 mjeseca kako soliram
...pričajte vi šta hoćete normalno je osjećati se povrijeđeno i ljuto...ali tim niskim destruktivnim osjećanjima treba pokazati šipčinu i pokrenuti se sa mrtve tačke...neko se jednostavno zasiti dotičnog/ne, neko se zaljubiška pak u drugog ...veza je živa i to je taj rizik koji prihvatamo kad smo s nekim...
...u toj ajde recimo fazi tugovanja trebamo izvući maksimum šta smo dobro učinili i šta je moglo bolje zarad budućih veza...i uvijek ona to mi je škola drugi puta ću pametnije!
ho oponopono wrote:...pričajte vi šta hoćete normalno je osjećati se povrijeđeno i ljuto...ali tim niskim destruktivnim osjećanjima treba pokazati šipčinu i pokrenuti se sa mrtve tačke...neko se jednostavno zasiti dotičnog/ne, neko se zaljubiška pak u drugog ...veza je živa i to je taj rizik koji prihvatamo kad smo s nekim...
...u toj ajde recimo fazi tugovanja trebamo izvući maksimum šta smo dobro učinili i šta je moglo bolje zarad budućih veza...i uvijek ona to mi je škola drugi puta ću pametnije!
bravo - na sve u životu treba gledati upravo tako
jer sve nam se i događa sa razlogom, a to što mi taj razlog ne vidimo u trenutku kad nam se nešto događa - to je druga stvar .............. nekada treba i spustiti loptu na zemlju pa malo odmoriti i pričekati
leet wrote:Samo dok oni počnu igrat'.. mislim znaš već.
Prijatelju znam da se zafrkavaš, ali nije ti fora, možda i ti budeš sa 35 u njenoj poziciji, pa bi ti bilo neugodno da te neko ovako podjebaje. Nikad ne znaš šta život donosi.