Snijeg sirom BiH

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
Alfons Kauders

#1551 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Alfons Kauders »

Chisum wrote:
Jeb'o on sve svoje seljacko...

Kud vozac tramvaja nije bio neki PTSP-ovac, pa da mu se sjuzi u auto, u punoj brzini, a kasnije fino ka'e - nisam mogao da zakocim...

Ovih dana je stvarno bila specificna atmosfera u Sarajevu, ni sam se vise ne sjecam kada je bilo ovako, ali, uz sve simpaticne stvari, dobru zajebanciju i spontani "show program" na svakom koraku, opet su razni chobani morali da isplivaju na povrsinu i poseru se na sve ovakvim postupcima. Trebala mu je raja prevrnuti auto, pa nek se na dupetu plaza do kuce.
fakat... murija ga trazi po kafanama okolo...

samo su trebali dovesti bager i "skloniti" auto... cisto kao opomenu ostalim imbecilima
Mr.Penguin

#1552 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Mr.Penguin »

Lud i ponosan wrote:Sta su rekli sad, radi li gradski saobracaj nakon 17h?
http://www.sarajevo-x.com/bih/sarajevo/ ... /120207190
Chisum

#1553 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Chisum »

Alfons Kauders wrote:
Chisum wrote:
Jeb'o on sve svoje seljacko...

Kud vozac tramvaja nije bio neki PTSP-ovac, pa da mu se sjuzi u auto, u punoj brzini, a kasnije fino ka'e - nisam mogao da zakocim...

Ovih dana je stvarno bila specificna atmosfera u Sarajevu, ni sam se vise ne sjecam kada je bilo ovako, ali, uz sve simpaticne stvari, dobru zajebanciju i spontani "show program" na svakom koraku, opet su razni chobani morali da isplivaju na povrsinu i poseru se na sve ovakvim postupcima. Trebala mu je raja prevrnuti auto, pa nek se na dupetu plaza do kuce.
fakat... murija ga trazi po kafanama okolo...

samo su trebali dovesti bager i "skloniti" auto... cisto kao opomenu ostalim imbecilima
Ili druga scena... danas papak, skoro bez ikakvog kocenja, niz Dalmatinsku, skoro pa posred one raje koje ide i gore i dole (i pored toga sto je od Brazila, pa dalje uzbrdo trotoar bio manje vise ociscen, ipak je to jako usko i jos uvijek je bilo dosta klizavo i zajebano, pa su raja i dalje isla sredinom dzade)...

I sad, ok, on mora proci autom, i ja bih, ali da majmun ni ne pomisli da malo smiri zivce jer i sam vidi da auto plese po snijegu... I zamisli udari te tako ili ti udari nekoga. Pa puc'o bih mu u glavu, pa da mi je zadnje.
Frooteky

#1554 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Frooteky »

Jab´ mu ovo auto u Miljacku, pa nek pod vodom burek ždere
arzuhal

#1555 Re: Snijeg sirom BiH

Post by arzuhal »

Pa nije on kriv što su tramvaji našli danas da prorade...
hrle1976

#1556 Re: Snijeg sirom BiH

Post by hrle1976 »

Ja kad sam bio klinac pa kasnje i rani tinedzer :D davno bilo :D sjecam se zima 80ih pa isto bilo kao i ovo na sklikama, tako pred Olimpiske igre. Sve bili veseli promet iso ono ok - stari je uvjek nesto mrljo starjoj i lopatom mahao kao onaj na pisti kad parkira avion. Niko se nije ni zalio, ponavljam sve bilo ok. A do prije par godina joooj nema vise snjega, oglasi za zimovanje sa nadpisima garantujemo snjeg, da si to napiso 80ih bi neko reko - ja budaletina u ovoj agenturi. Skijanje se brzo uci, hajmo u planie jer tamo nema zime hojlala ola ola ola olaaaaa tako nekako sve bilo. Palo malo snjega masa kuka, jel to neka nardona depresija u pitanju? :D A od tog snjega bi se dalo urediti gratis hladjenje ako bude ljeto vruce. U kontenjere koji smrzavaju napuniti snjegom a zatim na neki nacin hmmmm nisam neki ING. ali bi se dalo u korisnu svrhu iskoristiti. :D
arzuhal

#1557 Re: Snijeg sirom BiH

Post by arzuhal »

hrle1976 wrote:Ja kad sam bio klinac pa kasnje i rani tinedzer :D davno bilo :D sjecam se zima 80ih pa isto bilo kao i ovo na sklikama, tako pred Olimpiske igre. Sve bili veseli promet iso ono ok - stari je uvjek nesto mrljo starjoj i lopatom mahao kao onaj na pisti kad parkira avion. Niko se nije ni zalio, ponavljam sve bilo ok. A do prije par godina joooj nema vise snjega, oglasi za zimovanje sa nadpisima garantujemo snjeg, da si to napiso 80ih bi neko reko - ja budaletina u ovoj agenturi. Skijanje se brzo uci, hajmo u planie jer tamo nema zime hojlala ola ola ola olaaaaa tako nekako sve bilo. Palo malo snjega masa kuka, jel to neka nardona depresija u pitanju? :D A od tog snjega bi se dalo urediti gratis hladjenje ako bude ljeto vruce. U kontenjere koji smrzavaju napuniti snjegom a zatim na neki nacin hmmmm nisam neki ING. ali bi se dalo u korisnu svrhu iskoristiti. :D
Normalno.
Creasy

#1558 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Creasy »

Better Man wrote:Nisu mi jasni likovi koji snimaju sebe kako izvode gluposti i postavljaju po internetu. To su klasični retardirani idioti koje bi ja lijepo pokupio i na čišćenje ulica. Ja bih volio da malo jugovine puhne i da se jedan dio snijega naglo otopi. Svakako ne bi moglo doci do poplava, jer je prošla godina bila sušna i vodostaj rijeka nikad nije bio niži. U suprotnom ako se bude sporo topio, sporo će se i putna komunikacija normalizovati, a naročito u brdskim predjelima i mjestima koja su u normalnim uslovima nepristupačna. Svaka čast na odluci o sutrašnjoj zabrani saobraćaja određenim ulicama u gradu, jer kako bi se drugačije očistio i odvukao snijeg sa ulica i trotuara!

Sta ce papci, iskoristili trenutak da se okace na Youtube i steknu popularnost... :D

Sto se jugovine tice - cisto sumnjam, prosto ne vjerujem! Ima ovo da se topi do marta...
Chisum

#1559 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Chisum »

kakavdanakneiskustvu wrote:
Frooteky wrote:Jab´ mu ovo auto u Miljacku, pa nek pod vodom burek ždere

nema kazne za ovakve idiote

Pa nema zato sto se prema takvim majmunima ovi nasi obezglavljeni drotovi odnose kao da su u tom momentu ostali nesto skrivili, a ne on takav, pa ga treba nesto moliti, razgovarati s njim, ubjedjivati se...

Kod gradine se papak parkirao, ne moze masina da prodje, i onda se zaglavio, a drot s njim nesto prica, pita ga, haman da ga moli...

Kontam - sta ga molis, jeb'o te on i ti njega, kao da si mu duzan nesto.
Last edited by Chisum on 07/02/2012 22:43, edited 1 time in total.
slobodni armirach

#1560 Re: Snijeg sirom BiH

Post by slobodni armirach »

hrle1976 wrote:Ja kad sam bio klinac pa kasnje i rani tinedzer :D davno bilo :D sjecam se zima 80ih pa isto bilo kao i ovo na sklikama, tako pred Olimpiske igre. Sve bili veseli promet iso ono ok - stari je uvjek nesto mrljo starjoj i lopatom mahao kao onaj na pisti kad parkira avion. Niko se nije ni zalio, ponavljam sve bilo ok. A do prije par godina joooj nema vise snjega, oglasi za zimovanje sa nadpisima garantujemo snjeg, da si to napiso 80ih bi neko reko - ja budaletina u ovoj agenturi. Skijanje se brzo uci, hajmo u planie jer tamo nema zime hojlala ola ola ola olaaaaa tako nekako sve bilo. Palo malo snjega masa kuka, jel to neka nardona depresija u pitanju? :D A od tog snjega bi se dalo urediti gratis hladjenje ako bude ljeto vruce. U kontenjere koji smrzavaju napuniti snjegom a zatim na neki nacin hmmmm nisam neki ING. ali bi se dalo u korisnu svrhu iskoristiti. :D
aaaaaaaa pa narod se odviko od lopate, danas su svi gospoda

a zajebano je otreznjenje kad sa sela dodje u carsiju, pa nema snijega, nema gazenja prtine,...onda odjednom stigne onaj seoski snijeg u carsiju i razbije se svi snovi :D
Hemel

#1561 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Hemel »

ni ja ne pamtim ni vise snijega ni vise auta, tako da je to uzrocno posledicno povezano... :D
sheilak

#1562 Re: Snijeg sirom BiH

Post by sheilak »

ja cekam da jos malo napada, pa da mogu skociti sa 5. :D
kmirsad

#1563 Re: Snijeg sirom BiH

Post by kmirsad »

šta je problem... upalio je sva četri... :?
Drvosjeca iz Dejcica

#1564 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Drvosjeca iz Dejcica »

kmirsad wrote:šta je problem... upalio je sva četri... :?
Respect. :lol:
hrle1976

#1565 Re: Snijeg sirom BiH

Post by hrle1976 »

sheilak wrote:ja cekam da jos malo napada, pa da mogu skociti sa 5. :D

:D Kamikaze skakaci
Chisum

#1566 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Chisum »

kakavdanakneiskustvu wrote:došlo nam ledeno doba
Eki to?

Znaci, po knjigama, vakat je da onaj mamut iz Laktasa uskoro krepa.
opa22

#1567 Re: Snijeg sirom BiH

Post by opa22 »

obustava saobracaja od 1700
ulice:
Bulevar Mimar Sinana, Bulevar branilaca Dobrinje, „G“ transverzala, Lukavička cesta, „X“ transverzala, Safeta Hadžića, Zvornička, Zagrebačka, Terezije, Skenderija, Hamdije Kreševljakovića, Bistrik, Alipašina, Hamze Hume, Patriotske lige, Azize Šaćirbegović, Gradačaćka, Kraljice Jelene, Majdanska (duž mreže trolejbuskih linija), Maršala Tita, Mula Mustafe Bašeskije, Telali, Obala Kulina bana, Musala, Reisa Džemaludina Čauševića, Mis Irbina, Hiseta, Zmaja od Bosne, Bulevar Meše Selimovića, „VIII“ transverzala, Džemala Bijedića, Koševo, Bolnička, Višnjik, Put života, „I“ transverzala, Halida Kajtaza i Hamdije Čemerlića.
Hemel

#1568 Re: Snijeg sirom BiH

Post by Hemel »

Image

:D
kokuz_sa

#1569 Re: Snijeg sirom BiH

Post by kokuz_sa »

Image

jel to crnogorac to je lijeno ko cuskija
snaga_znanja

#1570 Re: Snijeg sirom BiH

Post by snaga_znanja »

@kokuz

fakat mi ovi likovi nisu jasni nikad bili. Ocisti citavo auto, a ostavi na krovu. Pa jebemu to je jos 2 minuta posla. :lol:
jim4

#1571 Re: Snijeg sirom BiH

Post by jim4 »

kokuz_sa wrote:Image

jel to crnogorac to je lijeno ko cuskija
:lol: :thumbup:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1572 Re: Snijeg sirom BiH

Post by plain vanilla »

mozda je prije ocistio tri tudja, pa mu dosadilo :lol: :lol:
respo

#1573 Re: Snijeg sirom BiH

Post by respo »

covjek povukao u crnu goru malo snijega :)
kokuz_sa

#1574 Re: Snijeg sirom BiH

Post by kokuz_sa »

snaga_znanja wrote:@kokuz

fakat mi ovi likovi nisu jasni nikad bili. Ocisti citavo auto, a ostavi na krovu. Pa jebemu to je jos 2 minuta posla. :lol:
ma ovaj je i normalan
prosli snijeg prosle godine radila samnom jedna zena u firmi..ona ocisni naprijed 40x40cm sajbu na vozacevom dijelu i ocisti lijevi prozor..i nista vise..
apsolutno auto svo od snijega..
i ona ide autoputem ko velika..
kad joj kazes sto onako ides kaze nek s emene cuvaju ja fino vidim
Post Reply