FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moderator: anex
- karanana
#1551 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
sta znaci japajakavac?
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1552 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Upropasti Senad sinoć dugo čekani dnevnik sa "budućom ako Bog da urednicom i najmlađom.. bla,bla" koja preuze mikrofon i sva čar Senadovog dnevnika nestade.... Tako da ako misli da ga se gleda (a gleda ga se isključivo radi face petkom i subotom), neka stavi sebe i ne mijenja. Cura je prosjek... prema lošem, pa neka joj nađe manje udaran termin za vježbu.... 
- luckylaka
#1553 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ma cura se bolan izgubila nije imala pojma ni gdje se nalazi a cini mi se da i nije neki poseban talenat.Garant je trema spucalaKatarinaKosaca wrote:Upropasti Senad sinoć dugo čekani dnevnik sa "budućom ako Bog da urednicom i najmlađom.. bla,bla" koja preuze mikrofon i sva čar Senadovog dnevnika nestade.... Tako da ako misli da ga se gleda (a gleda ga se isključivo radi face petkom i subotom), neka stavi sebe i ne mijenja. Cura je prosjek... prema lošem, pa neka joj nađe manje udaran termin za vježbu....
- burekdzijabezmesa
#1554 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
karanana wrote:sta znaci japajakavac?
- lijan
- T-Rexx
#1556 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Mashallalijan wrote:
To su nasi mali zlatni ljiljani!
-
dezurni_ucenik
#1557 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Novinarcic kojem je vrhunac kad dovede Karleusu u Dnevnik.Podilazenje sirim narodnim masama cini ga samo obicnim jadnikom.Uostalom,svakako je novinarstvo kod nas odavno postalo lesinarski posao.
Ah,da zaboravio sam."Dobro vece ovo je rat"
Ah,da zaboravio sam."Dobro vece ovo je rat"
- dustaban
#1558 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Kad na to dodas onog kretena sto mu vodi ostatak programa... pretvori se FACE u FAKEKatarinaKosaca wrote:Upropasti Senad sinoć dugo čekani dnevnik sa "budućom ako Bog da urednicom i najmlađom.. bla,bla" koja preuze mikrofon i sva čar Senadovog dnevnika nestade.... Tako da ako misli da ga se gleda (a gleda ga se isključivo radi face petkom i subotom), neka stavi sebe i ne mijenja. Cura je prosjek... prema lošem, pa neka joj nađe manje udaran termin za vježbu....
-
StupskaBitanga
#1559 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
nasao sam ovo na netu maksuz sto procitah ovo i kad sam vidioKatarinaKosaca wrote:Upropasti Senad sinoć dugo čekani dnevnik sa "budućom ako Bog da urednicom i najmlađom.. bla,bla" koja preuze mikrofon i sva čar Senadovog dnevnika nestade.... Tako da ako misli da ga se gleda (a gleda ga se isključivo radi face petkom i subotom), neka stavi sebe i ne mijenja. Cura je prosjek... prema lošem, pa neka joj nađe manje udaran termin za vježbu....
Ja ispadam ovdje da sve pljujem ali ovo je fkt ODRON
Jadni li smo mi sa ovim facama
A merkez prezime govori za sebe neka je tamo urednica ili sta li vec
- BHF_Manijak
#1560 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Daj link da i mi ostali vidimo.StupskaBitanga wrote:nasao sam ovo na netu maksuz sto procitah ovo i kad sam vidioKatarinaKosaca wrote:Upropasti Senad sinoć dugo čekani dnevnik sa "budućom ako Bog da urednicom i najmlađom.. bla,bla" koja preuze mikrofon i sva čar Senadovog dnevnika nestade.... Tako da ako misli da ga se gleda (a gleda ga se isključivo radi face petkom i subotom), neka stavi sebe i ne mijenja. Cura je prosjek... prema lošem, pa neka joj nađe manje udaran termin za vježbu....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ispadam ovdje da sve pljujem ali ovo je fkt ODRON
Jadni li smo mi sa ovim facama
A merkez prezime govori za sebe neka je tamo urednica ili sta li vec
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#1561 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sinoć je Sebad nbaporavio još jedan extra dnevnik
Naš najbolji novinar i jedini koji te i takve dnevnike može napraviti bez dileme..
- lijan
- chelo
#1563 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
program uzivo postovani gledaoci...
-
evo mene
#1564 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Halo kakav dnevnik, pa ponižavanje gledalaca, normalnih ljudi sa onim Kurtom, Kuglom. Bože sačuvaj kakav debil!!! Senada ne ponižavaj narod sa tim maloumnikom Kurtom!!!KatarinaKosaca wrote:Sinoć je Sebad nbaporavio još jedan extra dnevnikNaš najbolji novinar i jedini koji te i takve dnevnike može napraviti bez dileme..
-
dezurni_ucenik
#1565 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Moze li neko reci da grijesim(posto mozda i nisam dobro upucen),da jedini Senad spominje novu mapu BiH.Ja nigdje nisam naletio na to.Brcko ide Srbima,mi dobijamo Pale i tako dalje.
-
memica memić
#1566 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
CVIKERASH wrote:Moze li neko reci da grijesim(posto mozda i nisam dobro upucen),da jedini Senad spominje novu mapu BiH.Ja nigdje nisam naletio na to.Brcko ide Srbima,mi dobijamo Pale i tako dalje.
Toliko je ta tema ozbiljna
-
Srebrni
#1567 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Jedno je sigurno. Senad nikada u eter ne izlazi sa nečim što nema osnove. Ako bilo ko od vas prati dnevnu politiku u FBiH onda znate da je na pomolu rekonstrukcija Federacije... ovo možda neće biti tačno ovako, ali vjerujem da će biti nešto slično. A onda dejtonski oktrojisani Ustav u smeće i hajmo Jovo nanovo...
-
dezurni_ucenik
#1568 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Ako mi damo Pale za Brcko,onda smo stvarno najveci moroni.
-
dezurni_ucenik
#1569 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Srebrni wrote:Jedno je sigurno. Senad nikada u eter ne izlazi sa nečim što nema osnove. Ako bilo ko od vas prati dnevnu politiku u FBiH onda znate da je na pomolu rekonstrukcija Federacije... ovo možda neće biti tačno ovako, ali vjerujem da će biti nešto slično. A onda dejtonski oktrojisani Ustav u smeće i hajmo Jovo nanovo...
Voli on praviti previse,sto se kaze,od muhe slona.Cista senzacija.I sam Ejup Ganic kad mu je gostovao rekao da nema sanse da ce iko prihvatiti takvu rekonstrukciju drzave.
- karanana
#1570 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Sta je sa senadom?
- luckylaka
#1571 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Evo ima ova sto ne zna dvije sastaviti,ali ne izgleda lose :-DP.S.Valjda je Senad dobio otkazkaranana wrote:Sta je sa senadom?
- chelo
#1572 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najavljivao je da nove snage preuzimaju CD polako.karanana wrote:Sta je sa senadom?
- mousstapha
#1573 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Najavio da ove sedmice ide samo jedan CD i to sutra uzivo iz Francuske, ne znam tacno koji grad, sjediste Euronewsa.karanana wrote:Sta je sa senadom?
- vatrogasac
#1574 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Bez obzira. Ova tri posljednja Dnevnika (petak/subota) su mu bili skroz tanki. Da vidimo to sutra onda.mousstapha wrote:Najavio da ove sedmice ide samo jedan CD i to sutra uzivo iz Francuske, ne znam tacno koji grad, sjediste Euronewsa.karanana wrote:Sta je sa senadom?
- dustaban
#1575 Re: FACE TV - Televizija Senada Hadžifejzovića
Uveo i FACE one midnight GATARE