SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
and

#1551 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by and »

šime.sparina wrote:
opet kriminalci u pokusaju dobijaju priliku da seru po novinama. u stvari kad nesto skontam avaz je stvoren od balege za balegu. tako da me i ne cudi. sto na ovakve majmune ne naleti grtalica, vec uvijek nastradaju neki nesretnici... :roll:

p.s. znam ih sve otprije tako da znam sta pisem...
stvarno nevjerovatno kako ovaj pokušaj novina piše tekstove.ako žele da napišu članak o nečemu trebali bi sve pokušati objasniti.ispričati cijelu priču.zašto su momci bili u policiji?kakve veze imaju s merkatorom?zašto nisu bili tako hrabri i jaki kao sa gospođama u merkatoru ?zašto više vjeruju nekome ko sam izjavljuje da koristi droge,nego policiji?
atko

#1552 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by atko »

treba otvoriti ziro racun da se finansijski potpomognu pomenuti zastitari ... jer momci vrse prekovremeno zlata vrijedan poso ... :thumbup:

A avaz vjerovatno koristi priliku da se obracuna sa politickim protivnicima iz te opstne ... nista neobicno kad je avaz u pitanju ... oni uvijek mogu nize od dna dna koje im je standard :wink: ... ako nista bar su dosljedni :thumbup:
bull21

#1553 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by bull21 »

Image

Pričajte vi šta hoćete, ja kad sam vidio ovu sliku, srce mi se steglo. Sad razglabat ko je kriv, a ko nije je besmisleno. Jedan život je izgubljen, a koliko ih je uništeno... :(
Cholina_Lokica

#1554 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Cholina_Lokica »

Jbg kako god, grtalica nije mali, nevidljivi, necujni objekt, koji pade sa neba i ubije nekoga nespremnog, to je velika bucna masina koju ne mozes da ne vidis i ne cujes i nemas sta da pretrcavas ispred i iza, te skaces okolo kao sto to nas narod radi
Comrad

#1555 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Comrad »

Avaz je odvratan.

Sto sa slikama, sto sa ovom podrskom klosarima.

Fuj.
LieToMe

#1556 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by LieToMe »

SAID5

#1557 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by SAID5 »

Gras, taksi ...
jos da nas pocnu po granapima udarat sto koristimo njihove usluge :cry:
headbanger

#1558 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

ovo je isto kao ona tuce u dispacerkom centru na c.vili
hajd znaj ko je u pravu
madner

#1559 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by madner »

Jos jedan primjer civilizovanog i kulturnog razgovora dva sugradjana koji se maksimalno uvazavaju.
LieToMe

#1560 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by LieToMe »

headbanger wrote:

hajd znaj ko je u pravu
cinjenica je da vecina raskrsnica na kojima vozaci skrecu upali se i zeleno pjesacima. nebroj puta sam se nasla na sredini raskrsnice (brzo se upali crveno) i oni koji skrecu nemaju razumjevanja za pjesake koji su vec na pola puta. ne pravdam nikoga samo kazem da je veliki broj raskrsnica koji tako funkcionisu. redovno prelazim dvije takve
mrtva kokoš

#1561 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

fakat snijeg pobudjuje nasilje, u zenama :mrgreen:
madner

#1562 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by madner »

Kuda ide ovaj svijet, prije se covjek mogao potuc ko covjek nakon sto ti neko sutne auto a sada...
despina

#1563 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

LieToMe wrote:
headbanger wrote:

hajd znaj ko je u pravu
cinjenica je da vecina raskrsnica na kojima vozaci skrecu upali se i zeleno pjesacima. nebroj puta sam se nasla na sredini raskrsnice (brzo se upali crveno) i oni koji skrecu nemaju razumjevanja za pjesake koji su vec na pola puta. ne pravdam nikoga samo kazem da je veliki broj raskrsnica koji tako funkcionisu. redovno prelazim dvije takve

taksista laže ko pas! čuj nije je dohvatio :? :x bila sam u vozilu pored i vidjela kako je udarao šakama! ako je potrebno, potvrdit ću to i policiji. jedan momak je prišao i pokušao razdvojiti ženu i taksistu. ja ne znam o kakvim svjedocima priča taksista, ja sam svojim očima vidjela kako je udara, više puta!! fuj :x bila sam u drugom taksiju, 3 auta iza njegovog vozila! tačno znam šta sam vidjela
chuchumbamayumbe

#1564 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by chuchumbamayumbe »

Čuj hablečine, naš'o ženu, pa još trudnu, da šaketa?!
Ovog idiota treba prvo dobro išakati, pa ga onda Nicaze!
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#1565 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Chmoljo »

despina wrote:

taksista laže ko pas! čuj nije je dohvatio :? :x bila sam u vozilu pored i vidjela kako je udarao šakama! ako je potrebno, potvrdit ću to i policiji. jedan momak je prišao i pokušao razdvojiti ženu i taksistu. ja ne znam o kakvim svjedocima priča taksista, ja sam svojim očima vidjela kako je udara, više puta!! fuj :x bila sam u drugom taksiju, 3 auta iza njegovog vozila! tačno znam šta sam vidjela
onda nemoj da čekaš. prvom prilikom u PU Novo Sarajevo, i reci da si spremna svjedočiti. :)
despina

#1566 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

neće sigurno ostati samo na forumu, nazvat ću policiju i reći šta sam vidjela!!!taksista koji me vozio je također vidjeo šta se desilo, jer je on prvi primjetio tuču. krivo mi što ne znam broj taksiste u kojem sam ja bila, znam da je sarajevo taksi.
mater mu vandalsku, čuj nije je ni dodirnuo...cccc.... :x
mrtva kokoš

#1567 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

despina wrote: taksista laže ko pas! čuj nije je dohvatio :? :x bila sam u vozilu pored i vidjela kako je udarao šakama! ako je potrebno, potvrdit ću to i policiji. jedan momak je prišao i pokušao razdvojiti ženu i taksistu. ja ne znam o kakvim svjedocima priča taksista, ja sam svojim očima vidjela kako je udara, više puta!! fuj :x bila sam u drugom taksiju, 3 auta iza njegovog vozila! tačno znam šta sam vidjela
znam sve kakva đubrad voze te taxi-e ali da udaraju žene na takav način mučki. :roll:
nije mi se jedom desilo, da se zakacim sa taksistom do sada sve na verbalnom nivou ali to. nadam se da ce dobiti sto zasluzuje i da ce mu biti odzeta dozvola za rad. to je minimalno, osim ako ne bude omar na njegovoj strani... :roll:
zateznistub

#1568 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zateznistub »

Kao član ove forumske zajednice, najljubaznije te molim, da odes na policiju i ispricaas to sto si vidjela. Majmunima treba stati u kraj. ni sumnjao nisam da taksista laze. To je skup primitivaca najnize klase. Cast pojedincima.
despina

#1569 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

ja budala, bože, bože......

sada sam zvala policiju.
rekoh : želim da dam izjavu povodom incidenta jutros sa taksistom.
policajac : može, šta ste vidjeli?
ja : vidjela sam da je taksista fizički napao ženu i udario je par puta (ispričan gdje sam se nalazila u tom trenutku) taksista koji me vozio je isto tako vidjeo šta se događa jer je meni skrenuo pažnju sa : "vidi ove budale što udara ženu"
policajac drugom policajcu : jedna gospođa želi dati izjavu, šta da radim :?
drugi policajac iz pozadine : pa šta ja znam, jel ona zna tu ženu koja je napadnuta?
ja : ne poznajem ženu, samo želim dati izjavu o onome šta sam vidjela.
policajac iz pozadine : ma ne znam ja, šta ću... eto, ako hoće naka dođe... pa eto... ćemo vidjeti šta sa izjavom... :shock:
policajac na telefonu : dođite ako želite u stanicu.

meni je ovo zvučalo pravo neozbiljno, ne mogu dočarati glas i "zainteresovanost" dotičnih za ovaj slučaj, ali je bilo ko hajde, naleti ako želiš, reda radi.... ja planiram otići.... ali nešto sumnjam da pije vode :-)
još me par puta pita da li poznajem tu ženu?? mislim...hmmm...
chuchumbamayumbe

#1570 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Tako ti je uvijek sa njima...
despina

#1571 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by despina »

chuchumbamayumbe wrote:Tako ti je uvijek sa njima...

ja do sada nikada nisam dala izjavu i zaista mi nije mrsko otići do stanice..... ali sam sada totalno razuvjerena da to ima neke koristi....
headbanger

#1572 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by headbanger »

A jedan wrote:
despina wrote:
ajde molim te nek ne ostane samo na javljanju na forum, molim te se javi policiji sa informacijama o slucaju.
pa ovakve majmune treba vjesat po banderama, siledzije. fujjj

joj jos jedan razlog vise da ih se zapali na lomaic u sred grada
majku im
uhhhh samo pomislim sta da je to bila moja zena
pa hranio di se na cjevcicu do kraj amizernog zivota
madner

#1573 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by madner »

Prije ce biti da ne znaju sta trebaju uraditi sto se tice papirologije. Slobodno otidji, ima fajde.
mrtva kokoš

#1574 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by mrtva kokoš »

gdje je onaj forumski policajac, mozda on zna sta je curi ciniti :? :-)
chuchumbamayumbe

#1575 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

despina wrote:
chuchumbamayumbe wrote:Tako ti je uvijek sa njima...

ja do sada nikada nisam dala izjavu i zaista mi nije mrsko otići do stanice..... ali sam sada totalno razuvjerena da to ima neke koristi....
Ma čekaju ljudi da im prođe smjena i da idu kući, mrsko im piskarati izvještaje, zajebavati se sa poslom, što manje - to bolje.
Dajte malo razumijevanja...
8-)
Locked