uz masazu policijskim pendrecima i sve to besplatno
Montreal 10 Jun , shebali su party poslije utrke Formule 1 , ugledne zvanice su se takodjer razbjezale od suzavca i shok bombi
i borba se nastavlja ;
Dobar ti avatar.Nivri wrote:Ti si duboko u tom delirijumu... Kad ti je vec toliko tesko u Americi, izvoli vrati se u Bosnu, ili idi negdje drugdje...
Mnogo je ljudi frustrirano sistemom, ali zaista se rijetko gdje srece neko ko tako posveceno pljuje po Americi, te sa aplazuima docekuje sve anti-americko.
Sto se teme tice... Propast SAD-a se spominje zadnjih 20-30 godina, samo nikako da propadnu...![]()
![]()
Long Live USA
da te pitam nesto ?,Rhez i IP adresa poznata i slicno.rhez wrote:simpozijum legendo, treba mi tvoj savjet pošto si ti ovako stručan za hakeraj...jesi li čuo za slučajeve da ti neko napravi lažni profil na twitteru i piše razne gluposti u "tvoje ime" pokušavajući da te nekako inkriminira? Mom jaranu se dešava tako nešto i razmišlja da uskoro ode na u policiju i u tužilaštvo, ali haj reko da tebe pitam, možda znaš kakav pametan savjet.
Ma kada kažeš nekom da te za onu stvar povuče, to je onako, u stilu - od.ebaus... ne možeš mi ništa. Sigurno si predugo u dijaspori pa te malo buni.simpozijum delirijum wrote:da te pitam nesto ?,Rhez i IP adresa poznata i slicno.rhez wrote:simpozijum legendo, treba mi tvoj savjet pošto si ti ovako stručan za hakeraj...jesi li čuo za slučajeve da ti neko napravi lažni profil na twitteru i piše razne gluposti u "tvoje ime" pokušavajući da te nekako inkriminira? Mom jaranu se dešava tako nešto i razmišlja da uskoro ode na u policiju i u tužilaštvo, ali haj reko da tebe pitam, možda znaš kakav pametan savjet.![]()
jesi li ti homosexualac ?
Eat shit, usa...!Nivri wrote:Ti si duboko u tom delirijumu... Kad ti je vec toliko tesko u Americi, izvoli vrati se u Bosnu, ili idi negdje drugdje...
Mnogo je ljudi frustrirano sistemom, ali zaista se rijetko gdje srece neko ko tako posveceno pljuje po Americi, te sa aplazuima docekuje sve anti-americko.
Sto se teme tice... Propast SAD-a se spominje zadnjih 20-30 godina, samo nikako da propadnu...![]()
![]()
Long Live USA
Nema frke, tu smo da pomažemo jedni drugima.Jacmina wrote:Sorry, to Sam cula from a Bosanceros, edit cu
De, otkrij tajnu -- za sta i protiv cega se ovi bune.simpozijum delirijum wrote:ma !
sta se ja zamaram sa trolovima
muzicka pauza iz Meksika
Viva la Revolucion...Viva Mexico ... 10 Jun...90 000 na ulici u borbi za slobodu
dobro dosli u klub braco i sestre , .., globalne revolucije ... idemo dalje ...i srcem i krvlju i sta god treba braco i sestre iz Meksika , samo naprijed , svi zajedno !!
Pitanje nije postavljeno meni, ali, da pokušam odgovoriti: gledaj ko je pokretač promjena: narod ili elite preko CIA (njena al-Kaida) i dr. agencija, npr. Te, da li te prevrate podržavaju mainstream mediji. Ako podržavaju ( kao u Libiji, ili Siriji, npr), riječ je o fake-u, odnosno o udaru Wall Streta i nj. marioneta u Vašingtonu i Briselu (Turskoj, S. Arabiji...).agnostic_front wrote:Zdravo simpozijume.
Imam jedno pitanje.
Kako da mi, obican narod, znamo koja je prava revolucija?
Ako sam ja dobro shvatio, ti kazes da je u Egiptu bila prava revolucija, ali sticem utisak da ti mislis da u Libiji i u Siriji nisu bile prave revolucije. Kako da razlucimo? Opet, spominjes evropske zemlje, Spaniju, Grcku, itd. Kako da znamo da je to prava revolucija?
Evo sad si pomenuo i Meksiko. Kako znamo da je i tamo prava revolucija? Ili recimo u Cileu? Izgleda da je uvrijezeno misljenje da su to iskrene revolucije. Ali opet, protesti u Venecueli nekako ispadaju patvoreni, i neiskreni. Dakle, kako da odredimo koja revolucija valja?
Ali kao ti znas, kad ne pratis mainstream medije? Ili kako iko drugi da zna ako ne prati mainstream medije?Challenger__ wrote:Pitanje nije postavljeno meni, ali, da pokušam odgovoriti: gledaj ko je pokretač promjena: narod ili elite preko CIA (njena al-Kaida) i dr. agencija, npr. Te, da li te prevrate podržavaju mainstream mediji. Ako podržavaju ( kao u Libiji, ili Siriji, npr), riječ je o fake-u, odnosno o udaru Wall Streta i nj. marioneta u Vašingtonu i Briselu (Turskoj, S. Arabiji...).agnostic_front wrote:Zdravo simpozijume.
Imam jedno pitanje.
Kako da mi, obican narod, znamo koja je prava revolucija?
Ako sam ja dobro shvatio, ti kazes da je u Egiptu bila prava revolucija, ali sticem utisak da ti mislis da u Libiji i u Siriji nisu bile prave revolucije. Kako da razlucimo? Opet, spominjes evropske zemlje, Spaniju, Grcku, itd. Kako da znamo da je to prava revolucija?
Evo sad si pomenuo i Meksiko. Kako znamo da je i tamo prava revolucija? Ili recimo u Cileu? Izgleda da je uvrijezeno misljenje da su to iskrene revolucije. Ali opet, protesti u Venecueli nekako ispadaju patvoreni, i neiskreni. Dakle, kako da odredimo koja revolucija valja?
Primjer Jemena je odličan: narod se buni, ali nema podršku mainstream medija. Dakle, riječ je o vjerodostojnom protestu koji je u koliziji sa interesima Wall Streeta i nj. robova.
Reci im Jacmin a!Jacmina wrote:Svi ste robovi ako imate debit/credit card, credit za Stan auto itd. Vi bi sve to a da ne placate, hocete McDonalds I Starbucks, money doesn't grow on trees. Nije vam Wallstreet pijaca.