Federalna televizija

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
evo mene

#1551 Re: Federalna televizija

Post by evo mene »

SRAM VAS BILO!!! SRAM!!! USTANI MEHMEDE (ALAGIĆU) DA VIDIŠ ŠTA RADE PLAČENICI, IZDAJICE, PRODANE DUŠE...
NEK JE VJEČNI RAHMET NAŠEM GENARALU MEHMEDU ALAGIĆU!!!
robotich

#1552 Re: Federalna televizija

Post by robotich »

Pa ljudi,ja mislim da ovu FTv kontrolira neka partija.Od sitnice prave bauk,snimaju nedozvoljeno i kad im covjek to zabrani-okarakteristisu to kao napad.A da ne govorim o tome koliko blate SDA,nisam uclanjen niti fan bilo koje stranke,ali nikada nista nisam cuo lose na FTV o SDP,SBB i tako to.Mislim da nisu dovoljno fer i relevantni u izvjestavanju.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#1553 Re: Federalna televizija

Post by plain vanilla »

robotich wrote:Pa ljudi,ja mislim da ovu FTv kontrolira neka partija.Od sitnice prave bauk,snimaju nedozvoljeno i kad im covjek to zabrani-okarakteristisu to kao napad.A da ne govorim o tome koliko blate SDA,nisam uclanjen niti fan bilo koje stranke,ali nikada nista nisam cuo lose na FTV o SDP,SBB i tako to.Mislim da nisu dovoljno fer i relevantni u izvjestavanju.
:D nije neka
eldžo

#1554 Re: Federalna televizija

Post by eldžo »

Jesam ja ovdje jedini koji misli da je FTV najusranija televizija od postanka svijeta :x , teme su im dodik reis i mevlid, iz noći u noć, vehabija prdne a oni - vehabije ovo ono, Mislim ne branim vehabije, al nista novo čuti, nemaju niti jednu pametnu emisiju.

Drago mi je da su se otvorile neke nove televizije poput TV1 i face tv će uskoro započeti sa radom uskoro ako nije već, volio bi da se otvori još milion televizija samo da se ova FTV skine sa liste kanala koji na neki način predstavljaju našu državu. Kad vidim samo jedan hrvatski kanal i vidim njihove teme i emisije pa prebacim na FTV stvarno se ražalostim za šta ja placam tu pretplatu, jedva čekam da se osamostalim pa da im ne placam to njihovu taxu. aka prosjačenje od iovako siromasnog naroda.
dječak sa šibicama

#1555 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Ma to sa vehabijama i Dodikom je samo maskarada, zabavi raju "skandalozno i senzacionalno" a ti u tisini hapaj i hapaj.

Klasicno, neko raju zabavlja Dodikom i vehabijama, neko patriotskim pjesmicama, neko dokumentarcima koji "pogadjaju u srce i dusu", i dok raja gleda dnevnik ili dokumentarac, slusa Hendu i raskrsnice Sarajeva, tamo u sjeni se kamce pare.

I onda odjednom, Lagumdzija ima vilu na Poljinama, Komso isto tako + auto od Selvera na poklon i besplatnu kupovinu u Robotu do kraja zivota kao nagrada za uspjesno smjestanje cak dva objekta Robot komerca na podrucju Novog Sarajeva, i to jedan izgradjen na terenu na kojem je tesko i sleper smotati, Bake kucetinu na Breci, a svi se nadali da su oni drugaciji, bolji i posteniji :-)
black

#1556 Re: Federalna televizija

Post by black »

Ridjobrki wrote:
Uvlačenje u šupak je sarajevska specijalnost u vezi sa prosječnošću sredine koja je premala i preučmala da bi i prepoznala a kamoli stvorila kvalitet i onda svoj identitet gradi ili na kopiranju ili destrukciji tuđeg.

:thumbup: na ovu temu slabo zalazi 'fgr' itd. inace bi te razapeli zbog ovoga :lol:
bambina78

#1557 Re: Federalna televizija

Post by bambina78 »

Bakir nakon druzenja sa Bregom:

Image
juventus

#1558 Re: Federalna televizija

Post by juventus »

zoom66 wrote:ekskluzivno, samo na federalnoj televiziji, pratite igranu seriju "bregin izbor", svaki dan u 19:30 :thumbup: :D
:lol: :thumbup:
senci-071

#1559 Re: Federalna televizija

Post by senci-071 »

Fakat je i to uspjeh,da svaki,al bas svaki put izaberu da prenose pogresnu utakmicu :D FTV bravo!!! Komentator Bilic je opet prica za sebe, covjek ne komentarise vec recituje, i muku muci da prica na jeziku Lijepe nase.. :-)
dječak sa šibicama

#1560 Re: Federalna televizija

Post by dječak sa šibicama »

Ridjobrki wrote:
Uvlačenje u šupak je sarajevska specijalnost u vezi sa prosječnošću sredine koja je premala i preučmala da bi i prepoznala a kamoli stvorila kvalitet i onda svoj identitet gradi ili na kopiranju ili destrukciji tuđeg.
I sefa i stanicu i kilometar pruge.
dezurni_ucenik

#1561 Re: Federalna televizija

Post by dezurni_ucenik »

senci-071 wrote:Fakat je i to uspjeh,da svaki,al bas svaki put izaberu da prenose pogresnu utakmicu :D FTV bravo!!! Komentator Bilic je opet prica za sebe, covjek ne komentarise vec recituje, i muku muci da prica na jeziku Lijepe nase.. :-)

A najjace u cijeloj prici je to da je Boris Bilic ustvari.................. srbin
rookiebuzookie

#1562 Re: Federalna televizija

Post by rookiebuzookie »

Banksy wrote:

07. Mart 2012. u 09:40

Dnevnik za 7 i 15

Piše: Emir Imamović

Ne može se opravdati sve što se, naizgled, može razumjeti i nije Babić manje kriv zbog toga što je vlastitim primjerom pokazao kakve su posljedice dugogodišnjeg razvoja novinarstva bez novinara, procesa koji ima i svoj početak i svog utemeljitelja, a to nije Zlatko Lagumdžija, već Fahrudin Radončić, čije su metode, vidimo, postale općeprihvaćene. Njegov nekadašnji utjecaj i poslovni uspjesi nisu ovisili o onome šta i ko u njegovim novinama piše, već koliko je to što je napisano upotrebljivo za ostvarivanje Radončićevih megalomanskih ciljeva. On je novinare i urednike trošio kao toalet papir, pokazujući kako tržišni uspjeh i utjecaj medija ne moraju ovisiti o kvaliteti onih koji ga kreiraju, već o načinima (zlo)upotrebe sadržaja plasiranog spram interesa izdavača, a ne publike ili profesije. Na kostima Radončićevog novinarskog roblja – i to je, pored svega, ipak najstrašnija posljedica postojanja Avaza – na kraju je nastala medijska industrija u kojoj su novinari puki izršioci naloga: vlasnika kapitala u slučaju većine privatnih medija ili centara političke moći, kao na FTV-u.

--- NO LINKS ---

WTF???!!!!! Radoncica smisliti ne mogu, ali ovaj Imamovic ga zestoko pretjera! Ne moze se svaka novinarska anomalija pravdati radoncizmima! Kriv je idiot Apsolutno Babic, kriv je Lagumdzija i ne moze se i ne smije se razumjeti! Radoncic bar svoje manipulacije placa vlastitim novcem, ovu FTV bagru moramo placati MI! I zato se ne moze razumjeti! :x
Banksy

#1563 Re: Federalna televizija

Post by Banksy »

CVIKERASH wrote:
senci-071 wrote:Fakat je i to uspjeh,da svaki,al bas svaki put izaberu da prenose pogresnu utakmicu :D FTV bravo!!! Komentator Bilic je opet prica za sebe, covjek ne komentarise vec recituje, i muku muci da prica na jeziku Lijepe nase.. :-)

A najjace u cijeloj prici je to da je Boris Bilic ustvari.................. srbin
Teško.
Mada sasvim nebitno.
Platformas

#1564 Re: Federalna televizija

Post by Platformas »

"Drzava propada a vladajuci gotovani se sve vise bogate" - sjeca li se ko ovoga :)
dezurni_ucenik

#1565 Re: Federalna televizija

Post by dezurni_ucenik »

Platformas wrote:"Drzava propada a vladajuci gotovani se sve vise bogate" - sjeca li se ko ovoga :)

Dubioza . suti i trpi :D feat.bakir h.
Chuckie

#1566 Re: Federalna televizija

Post by Chuckie »

Gdje je onaj pacijent "Brega realizovana legenda Sarajeva" sada?
Miki123

#1567 Re: Federalna televizija

Post by Miki123 »

http://youtu.be/AqZGaS2s2vA

sad znamo u kakvoj državi živimo.. :skoljka:
nellington

#1568 Re: Federalna televizija

Post by nellington »

kakavdanakneiskustvu wrote:je li se može na njihovom siteu uživo pratiti dnevnik?
Nekih pola sata, 40 minuta kasnije možeš gledati - direktno ne. Bar je tako prije bilo...
snaga_znanja

#1569 Re: Federalna televizija

Post by snaga_znanja »

Veceras vodi "Treba li ga popusiti sefe?" :lol:

Kako kaze : "Nekadasnji gigant danas u stagnaciji sa profitom od tek nekoliko miliona maraka!" :lol:

Ko li ljekove u SDP-u ovih dana ganja.

hahah

Gasi i drustvo su amateri za ove.... :lol:
nellington

#1570 Re: Federalna televizija

Post by nellington »

kakavdanakneiskustvu wrote:
nellington wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:je li se može na njihovom siteu uživo pratiti dnevnik?
Nekih pola sata, 40 minuta kasnije možeš gledati - direktno ne. Bar je tako prije bilo...

hvala,nema na kablovskoj ftv
Svašta, Telekabel se pridružio Harisu Silajdžiću znači :lol:
snaga_znanja

#1571 Re: Federalna televizija

Post by snaga_znanja »

Dobro vece premijeru. :lol: Treba li sta reci vise? :lol: :lol: :lol:
dezurni_ucenik

#1572 Re: Federalna televizija

Post by dezurni_ucenik »

haj sto je FTV pala qrzu za usi,vec i SDP zajedno sa njima.Obrukace se na sljedecim izborima.
snaga_znanja

#1573 Re: Federalna televizija

Post by snaga_znanja »

Pitanje pocinje sa PremijerUUUU? :lol:
Halcyon

#1574 Re: Federalna televizija

Post by Halcyon »

Ako ništa zabavno nam je... :-)
gentoo
Grijem se na: MSZ-LN25 / MSZ-BT25

#1575 Re: Federalna televizija

Post by gentoo »