Igrica je na fazon Fallout New Vegas
Helem, moze se igrati mjesecima
Moderator: Benq
Ja je upravo skidam, jel zahtjevna ?semso_bonaparte wrote:The elder scrolls: Skyrim![]()
evo i ja upravo testirah mozel mi i stavih da se skida igra..naja22 wrote:Ja je upravo skidam, jel zahtjevna ?semso_bonaparte wrote:The elder scrolls: Skyrim![]()
p.s. evo testirao sam da li ce mi moci na systemrequirementslab (nesto tako xD) i pise da mi nece moci radi graficke, koja je
NVIDIA GeForce 7600 GT 512 mb..
rakunova koža wrote: konkretno Cod MW3 na veteran levelu presao za 13h !
skyrim na fazon new vegasa ? Ti nisi cuo za oblivion ?semso_bonaparte wrote:The elder scrolls: Skyrim![]()
S tim sto sam uporedio ove dvije igrice mislio sam na broj razlicitih misija koje imas pored glavne koja ide kroz cijelu igricu.Decerto wrote:skyrim na fazon new vegasa ? Ti nisi cuo za oblivion ?semso_bonaparte wrote:The elder scrolls: Skyrim![]()
brazzo19 wrote:Hocu da skinem ovaj Fallout New Vegas nije velik puno 6-7 giga al ima dosta nekakvih update skidrowa 6-7 pa jesul mi oni neophodni il da skinem samo igru i kakva je igra jel slicna reag.eu ???
Aha zar moram skinut svaki update i dlc za sta su oni mislim sta znace i jeli mogu odigrati samo ovaj dio da bi "skontao" igru ili je bilo prije nekih djelova pa prvo da njih odigram ???House wrote:brazzo19 wrote:Hocu da skinem ovaj Fallout New Vegas nije velik puno 6-7 giga al ima dosta nekakvih update skidrowa 6-7 pa jesul mi oni neophodni il da skinem samo igru i kakva je igra jel slicna reag.eu ???
Drug moraš odigrati Fallout NVigra nije zahtjevna i naravno skini sve update i DLC
brw Fallout je bolji od Rage-a deset puta

Znaci prvo skinem samo igru prekucam onda skinem svih 6 updateova i dlc i nastavim igrat il skinem igru sve updateove dlc sve instaliram redom do kraja i onda igramDubstep Freak wrote:Ma igra uopšte nije povezana ni sa čim, ima svoju priču, skidaj i pucaj ! Uživat ćeš u svakoj sekundi provedenoj uz NV
A moraš odigrat i Fallout 3, ne zbog "kontanja" nego zbog uživanja. Možeš kad pređeš skinut ekspanzije (DLC) i njih prelazit, ako ti se svidi igra naravno

to na SP-u postavke probaj sa istim igrati MPJeff Bingham wrote:stavih postavke BF3 na Auto, i sve mi je na high, cak i AA 16xgrafika je predobra
boga vam, dje je onaj snajper pri pocetku igreima jedan prozor na bristolu
preko puta na kojem sijevne kad god opuca, al kad zumiram snajperom nema nista
e bgm kod mp-a vec drugacijeJeff Bingham wrote:nemam original za mpmada mi nema nikakve logike da u tome ima razlike
mp jedino vece opterecenje pravi na net vezu, sto veze nema sa grafikom
eyesburn wrote:koja ti je konfa jeff pa igraš bf3 na ultra sa 16x AA?
mislim da se malo preseravaš jer ne znam nikog ko je igrao bf3 na ultra sa 16x AA, odnosno ta ima takvu mašinu u bih.