Vasa najgora date iskustva :P

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
La Vita 76

#1551 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by La Vita 76 »

Not My Idea wrote:joj @La Vita 76 :-)
tvoje gramaticke greske necu komentarisat jer ocito zivis vani al ovu mahalsku pricu :-)
dejt kao djet jest bio los, taj dio razumijem al nacin na koji si ti ovo napisala je grozan. (s puno uzdizanja sebe a ponizavanja momka)

i da, sigurno je da nema puno forumasa kao sto si ti.

Ajde ti napisi nesto vezano za temu,nemoj samo upadati i ostavljati morbidne komentare na osnovu neke price.
Ja imam osjecaj da si ti jedna jako negativna osoba i ko tebi daje za pravo da nekoga komentarises.
Zaista nema puno forumasa kao sto si ti,ja bi prije rekla di si ti jedina takva.

I sad ce biti replika na moju repliku i svaki put jos gori komentar.Losa si osoba sta da ti kazem!

P.s Idi lijeci komplekse ali ne po forumima,ili napisi nesto vezano za temu.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1552 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Velkoski »

Prvo pitas ko njoj daje za pravo da komentarise nekoga i onda ti njoj kazes da je puna kompleksa i da je, pazi sad, LOSA osoba :lol: :lol:
Suzie Q

#1553 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Suzie Q »

oridjidji wrote:Odem u CG na odmor kod rodbine i s drugom jednim crnogorcem podjem kod njegove tri rodice kuci. Ja jedini bosanac u kuci, a jedna seka bi da se uda za bosanca, jedna bi vezu, a jedna bi da ima momka. Sad meni nezgodno, ne znam sta bih. Boze rekoh daj neki izlaz odavdje, ako krenem muntati neku, zavadih kucu hhh i eto ti stize drugarica njihova i ja ko pijavica se zakacim za nju. Muntam je ja, iskamcim joj broj, tamo vamo prica. Dogovorimo se kroz par dana da im se javim da idemo skupa na kupanje na ovu jednu rijeku, izmedju ostalog tu bi ja i ta mala nasli malo prostora i za sebe. I tako i bi kroz par dana javim se ja ovoj djevojci. I podjemo mi djuture svi na kupanje. Lomim se ja oko ove svoje, ona ni habera oko mene. Kontam jeli sta do mene, pitam je nije , tamo vamo, vidim ja nesto nije udure. Ja u vodu, jedna od onih sestara drugovih rodica za mnom u pantolama u vodu skace, gdje ja tu i ona. Izadjeh iz vode i stanem pricati sa njom. Jedan rodjak moj prolazi iza njenih ledja namiguje mi, drugi rodjak prolazi mase, treci prolazi drug govori dobra je, sad vidim ja dosta ove raje sto me zna sve ono prolazi gledaju ko je ona hhh sad meni ono vatra, jbt ljudi imate li vi zivot kontam u sebi i tako mi pricamo. Kad ona s neba pravo u rebra, ti se meni svidjas i poce da se unosi , a koja se tebi od nas svidja ... sad meni nezgodno, muntam joj se s drugaricom, nije losa ni ona, sta cu sad reci :) skontam ja koliko je sati al sad meni glupo skroz i ja ono brutalno iskreno dam najgluplji odgovor "Ma meni s kojom god od vas bilo bi dobro" HHHH
Charlston za Ognjenku hehehehe
La Vita 76

#1554 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by La Vita 76 »

leet wrote:Prvo pitas ko njoj daje za pravo da komentarise nekoga i onda ti njoj kazes da je puna kompleksa i da je, pazi sad, LOSA osoba :lol: :lol:

Zasto nebih dala komentar na njen,ocigledno da je cura kompleksasica nb. 1
Primjetila sam da cura samo ostavlja morbidne kometare,al staces mozda je to dio
njene terapije.
Jedan od njih seta po forumima i ono mnogo smo jaki,niko kao ja,prepotentnost do bola a spustanje vrhunska stvar.A u stvarnom zivotu misevi,zato im i forumi dodji kao jedna vrsta rehabilitacije.
Samo sto ja ne zelim biti njen pokusni kunic,imam pametnija posla,zato sam joj i rekla da lijeci komplekse ali ne po forumima :wink:
sumirprimus

#1555 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sumirprimus »

La Vita 76 wrote:
leet wrote:Prvo pitas ko njoj daje za pravo da komentarise nekoga i onda ti njoj kazes da je puna kompleksa i da je, pazi sad, LOSA osoba :lol: :lol:

Primjetila sam da cura samo ostavlja morbidne kometare,al staces mozda je to dio
njene terapije.
Jedan od njih seta po forumima i ono mnogo smo jaki,niko kao ja,prepotentnost do bola a spustanje vrhunska stvar.A u stvarnom zivotu misevi,zato im i forumi dodji kao jedna vrsta rehabilitacije.
Samo sto ja ne zelim biti njen pokusni kunic,imam pametnija posla,zato sam joj i rekla da lijeci komplekse ali ne po forumima :wink:
de ba,nije to tema,de nam reci,jel kad koji probo,ono na hinjaka na brzaka,kakav mu je ulet bio,doklen je iso,ne sto je mogo nego sto je htio,ono,detalji... :D
malo da uporedimo,musko zenska iskustva,da vidimo,kako ste vi razmisljale,na svakojake upade,ako nista zarad buducih generacija,da znaju stai m je cinit :lol:
Not My Idea

#1556 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Not My Idea »

:shock: :lol:
nista ti nisam napisala sto ti vec nisu napisali (osim za gramatiku al to je u jednu ruku zbog tebe a u drugu, nije svakodnevna pojava na forumu) a ti mene nazva losom osobom, kompleksasicom i rece mi je ovo mozda terapija :lol:
na osnovu cega, postova na forumu?
a da, sto se tice mog doprinosa temi.. rado bih napisala, al imala sam dvije preduge veze u zivotu i to je sve..
a sto se tice toga da komentarisem druge dejtove-ovo je forum, ovdje se to i radi... ;-)
irnes77

#1557 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by irnes77 »

Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
I zasto je jbno tesko toliko priznati svoju gresku, i reci ja sam pogrijesio a ne okrivljavati sve druge moguce opcije.
:shock:
O da i razmisljam o tome da i ja podjem pisati najgora moguca iskustva koja sam prouzrocio curama, ono zao sam totalno, gad i odvratan :evil:
Lippenbekenntnis

#1558 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lippenbekenntnis »

mislim da je potrebna tema vasa najljepsa date iskustva.

mozda postoji vec ista?
amy-ra

#1559 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by amy-ra »

Lippenbekenntnis wrote:mislim da je potrebna tema vasa najljepsa date iskustva.

mozda postoji vec ista?
tesko da bi tema opstala :) ovdje ima vise materijala za pisanje :)
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1560 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Zivote :oops: kad nekome bude trebalo strucno savjetovanje ili analiza njegove licnosti ja cu mu tebe preporuciti, ali de ziva bila malo smiri dozivljaj i prekini vrijedjati ljude.
Ciprol

#1561 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ciprol »

Ujedam wrote:
Ciprol wrote:Procit'o sam sad ovih 65 stranica, nije lose. Interesantnih postova ima :D
Traktor, drekalica, respo :D

Samo me interesuje jedno, zar je nas Krajisnike tolik o tesko razumjeti? xD
Preslušajte se, snimite, pustite snimak i sve će biti jasno. Pola slova pojedete. :D
Pa nije valjda da tikiko slova fali xD
Ujedam

#1562 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Ujedam »

Imam jednog druga iz Krajine na fakultetu, i s njim kad razgovaram, baš mi bude žao momka, najmanje triput mi mora pnooviti nešto da razumijem. :-) :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#1563 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pici »

irnes77 wrote:Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
I zasto je jbno tesko toliko priznati svoju gresku, i reci ja sam pogrijesio a ne okrivljavati sve druge moguce opcije.
O da i razmisljam o tome da i ja podjem pisati najgora moguca iskustva koja sam prouzrocio curama, ono zao sam totalno, gad i odvratan :evil:

:oops: :mrgreen:
Last edited by pici on 19/12/2011 19:03, edited 1 time in total.
Lakat Jebić

#1564 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lakat Jebić »

pici wrote:
irnes77 wrote:Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature[/youtube]

:oops: :mrgreen:
bjez pici ja konto nesto ozbiljno, pa reko da ti popravim link :lol: :lol:
pici

#1565 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pici »

ev popravio....ja sam ti kanaliziciJonomehaniČarski intelektualac i fizikalac :mrgreen:
Michun

#1566 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Michun »

Cemu agresija na 99% tema! Hbte, na cemu su neki ljudi? Droge, alkohol, ego trip, udareni ili samo bezobrazni?!
pici

#1567 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by pici »

ovdjekana interesantnije neg na podfHorumu poliKita :shock: ...

Lakat Jebić

#1568 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Lakat Jebić »

al otvorite ovaj link sto je ostao u mom postu iznad gore, i procitajte recenicu :D
Zoya

#1569 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Zoya »

Michun wrote:Cemu agresija na 99% tema! Hbte, na cemu su neki ljudi? Droge, alkohol, ego trip, udareni ili samo bezobrazni?!
Ponavljam, gluposti poput gramaticke greske, ko je kakav i sl. su nepozeljne. Postoje teme koje se mogu komentarisati, ali komentarisati ovakve teme, jos i napadati ljude, je cisti bezobrazluk. Ne moze nijedna normalna tema opstati od pojedinih.
La Vita 76

#1570 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by La Vita 76 »

Not My Idea wrote::shock: :lol:
nista ti nisam napisala sto ti vec nisu napisali (osim za gramatiku al to je u jednu ruku zbog tebe a u drugu, nije svakodnevna pojava na forumu) a ti mene nazva losom osobom, kompleksasicom i rece mi je ovo mozda terapija :lol:
na osnovu cega, postova na forumu?
a da, sto se tice mog doprinosa temi.. rado bih napisala, al imala sam dvije preduge veze u zivotu i to je sve..
a sto se tice toga da komentarisem druge dejtove-ovo je forum, ovdje se to i radi... ;-)

Bravo,ti si bas uspijela u zivotu,2 preduge veze :lol: ,ti si pravo ispunjena zena-djevojka.A ja samo imam iskustva sa najgorim dejtovima :wink:,jos komenarises moje gramaticke greske.. ;-) To je vjerovatno zbog tih predugih veza... :wink:
niko_niko_kao_ja

#1571 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by niko_niko_kao_ja »

La Vita 76 wrote:

njene terapije.
koja psihoanaliza, strucnjak nema sta, i Freud bi pozavidio na ovakvoj sposobnosti :lol: :lol:
La Vita 76

#1572 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by La Vita 76 »

niko_niko_kao_ja wrote:
La Vita 76 wrote:

njene terapije.
koja psihoanaliza, strucnjak nema sta, i Freud bi pozavidio na ovakvoj sposobnosti :lol: :lol:
A i 6 culo,sta da ti kazem :wink:
Samprotivsviju

#1573 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by Samprotivsviju »

Chick-fight 8-)

Ne sad ozbiljno,smirite malo strasti ili ce nam moderator zakljucati ovako finu temu :|
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#1574 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by ladyblue18 »

Isključen/a korisnik/ca iz razloga “ignorisanje upozorenja moderatora”
» La Vita 76

14 dana

necemo fino, necemo nikako
sumirprimus

#1575 Re: Vasa najgora date iskustva :P

Post by sumirprimus »

Samprotivsviju wrote:Chick-fight 8-)

Ne sad ozbiljno,smirite malo strasti ili ce nam moderator zakljucati ovako finu temu :|
nema, ja ih pokusa vratit na temu,al ne haju alćaci ni zehre :mrgreen:
imal ko kaku pricu kad ga/ju ispali odma u startu???
Post Reply