Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Not My Idea wrote:joj @La Vita 76
tvoje gramaticke greske necu komentarisat jer ocito zivis vani al ovu mahalsku pricu
dejt kao djet jest bio los, taj dio razumijem al nacin na koji si ti ovo napisala je grozan. (s puno uzdizanja sebe a ponizavanja momka)
i da, sigurno je da nema puno forumasa kao sto si ti.
Ajde ti napisi nesto vezano za temu,nemoj samo upadati i ostavljati morbidne komentare na osnovu neke price.
Ja imam osjecaj da si ti jedna jako negativna osoba i ko tebi daje za pravo da nekoga komentarises.
Zaista nema puno forumasa kao sto si ti,ja bi prije rekla di si ti jedina takva.
I sad ce biti replika na moju repliku i svaki put jos gori komentar.Losa si osoba sta da ti kazem!
P.s Idi lijeci komplekse ali ne po forumima,ili napisi nesto vezano za temu.
oridjidji wrote:Odem u CG na odmor kod rodbine i s drugom jednim crnogorcem podjem kod njegove tri rodice kuci. Ja jedini bosanac u kuci, a jedna seka bi da se uda za bosanca, jedna bi vezu, a jedna bi da ima momka. Sad meni nezgodno, ne znam sta bih. Boze rekoh daj neki izlaz odavdje, ako krenem muntati neku, zavadih kucu hhh i eto ti stize drugarica njihova i ja ko pijavica se zakacim za nju. Muntam je ja, iskamcim joj broj, tamo vamo prica. Dogovorimo se kroz par dana da im se javim da idemo skupa na kupanje na ovu jednu rijeku, izmedju ostalog tu bi ja i ta mala nasli malo prostora i za sebe. I tako i bi kroz par dana javim se ja ovoj djevojci. I podjemo mi djuture svi na kupanje. Lomim se ja oko ove svoje, ona ni habera oko mene. Kontam jeli sta do mene, pitam je nije , tamo vamo, vidim ja nesto nije udure. Ja u vodu, jedna od onih sestara drugovih rodica za mnom u pantolama u vodu skace, gdje ja tu i ona. Izadjeh iz vode i stanem pricati sa njom. Jedan rodjak moj prolazi iza njenih ledja namiguje mi, drugi rodjak prolazi mase, treci prolazi drug govori dobra je, sad vidim ja dosta ove raje sto me zna sve ono prolazi gledaju ko je ona hhh sad meni ono vatra, jbt ljudi imate li vi zivot kontam u sebi i tako mi pricamo. Kad ona s neba pravo u rebra, ti se meni svidjas i poce da se unosi , a koja se tebi od nas svidja ... sad meni nezgodno, muntam joj se s drugaricom, nije losa ni ona, sta cu sad reci skontam ja koliko je sati al sad meni glupo skroz i ja ono brutalno iskreno dam najgluplji odgovor "Ma meni s kojom god od vas bilo bi dobro" HHHH
leet wrote:Prvo pitas ko njoj daje za pravo da komentarise nekoga i onda ti njoj kazes da je puna kompleksa i da je, pazi sad, LOSA osoba
Zasto nebih dala komentar na njen,ocigledno da je cura kompleksasica nb. 1
Primjetila sam da cura samo ostavlja morbidne kometare,al staces mozda je to dio
njene terapije.
Jedan od njih seta po forumima i ono mnogo smo jaki,niko kao ja,prepotentnost do bola a spustanje vrhunska stvar.A u stvarnom zivotu misevi,zato im i forumi dodji kao jedna vrsta rehabilitacije.
Samo sto ja ne zelim biti njen pokusni kunic,imam pametnija posla,zato sam joj i rekla da lijeci komplekse ali ne po forumima
leet wrote:Prvo pitas ko njoj daje za pravo da komentarise nekoga i onda ti njoj kazes da je puna kompleksa i da je, pazi sad, LOSA osoba
Primjetila sam da cura samo ostavlja morbidne kometare,al staces mozda je to dio
njene terapije.
Jedan od njih seta po forumima i ono mnogo smo jaki,niko kao ja,prepotentnost do bola a spustanje vrhunska stvar.A u stvarnom zivotu misevi,zato im i forumi dodji kao jedna vrsta rehabilitacije.
Samo sto ja ne zelim biti njen pokusni kunic,imam pametnija posla,zato sam joj i rekla da lijeci komplekse ali ne po forumima
de ba,nije to tema,de nam reci,jel kad koji probo,ono na hinjaka na brzaka,kakav mu je ulet bio,doklen je iso,ne sto je mogo nego sto je htio,ono,detalji...
malo da uporedimo,musko zenska iskustva,da vidimo,kako ste vi razmisljale,na svakojake upade,ako nista zarad buducih generacija,da znaju stai m je cinit
nista ti nisam napisala sto ti vec nisu napisali (osim za gramatiku al to je u jednu ruku zbog tebe a u drugu, nije svakodnevna pojava na forumu) a ti mene nazva losom osobom, kompleksasicom i rece mi je ovo mozda terapija
na osnovu cega, postova na forumu?
a da, sto se tice mog doprinosa temi.. rado bih napisala, al imala sam dvije preduge veze u zivotu i to je sve..
a sto se tice toga da komentarisem druge dejtove-ovo je forum, ovdje se to i radi...
Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
I zasto je jbno tesko toliko priznati svoju gresku, i reci ja sam pogrijesio a ne okrivljavati sve druge moguce opcije.
O da i razmisljam o tome da i ja podjem pisati najgora moguca iskustva koja sam prouzrocio curama, ono zao sam totalno, gad i odvratan
Zivote kad nekome bude trebalo strucno savjetovanje ili analiza njegove licnosti ja cu mu tebe preporuciti, ali de ziva bila malo smiri dozivljaj i prekini vrijedjati ljude.
irnes77 wrote:Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
I zasto je jbno tesko toliko priznati svoju gresku, i reci ja sam pogrijesio a ne okrivljavati sve druge moguce opcije.
O da i razmisljam o tome da i ja podjem pisati najgora moguca iskustva koja sam prouzrocio curama, ono zao sam totalno, gad i odvratan
Last edited by pici on 19/12/2011 19:03, edited 1 time in total.
irnes77 wrote:Ja samo neznam kako je neko mogao izaci uopste s pojedinim forumasicama, mislim kakav idiot moras biti da izadjes s takvom osobom.
Michun wrote:Cemu agresija na 99% tema! Hbte, na cemu su neki ljudi? Droge, alkohol, ego trip, udareni ili samo bezobrazni?!
Ponavljam, gluposti poput gramaticke greske, ko je kakav i sl. su nepozeljne. Postoje teme koje se mogu komentarisati, ali komentarisati ovakve teme, jos i napadati ljude, je cisti bezobrazluk. Ne moze nijedna normalna tema opstati od pojedinih.
Not My Idea wrote:
nista ti nisam napisala sto ti vec nisu napisali (osim za gramatiku al to je u jednu ruku zbog tebe a u drugu, nije svakodnevna pojava na forumu) a ti mene nazva losom osobom, kompleksasicom i rece mi je ovo mozda terapija
na osnovu cega, postova na forumu?
a da, sto se tice mog doprinosa temi.. rado bih napisala, al imala sam dvije preduge veze u zivotu i to je sve..
a sto se tice toga da komentarisem druge dejtove-ovo je forum, ovdje se to i radi...
Bravo,ti si bas uspijela u zivotu,2 preduge veze ,ti si pravo ispunjena zena-djevojka.A ja samo imam iskustva sa najgorim dejtovima ,jos komenarises moje gramaticke greske.. To je vjerovatno zbog tih predugih veza...
njene terapije.
koja psihoanaliza, strucnjak nema sta, i Freud bi pozavidio na ovakvoj sposobnosti
njene terapije.
koja psihoanaliza, strucnjak nema sta, i Freud bi pozavidio na ovakvoj sposobnosti