FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Mračajski proto
#1551 Re: FK Sarajevo - Europa League
Samo njima ide tribina.
- vozač
#1552 Re: FK Sarajevo - Europa League
pa neće ih doći 3000 nego 300, zar ih ne mogu ograditi na 1/3 tribine, 2 reda murije i gotovo, biće krkljanac na sjeveru i istokuSarajevo_Grad wrote:Samo njima ide tribina.
-
agent_001
#1553 Re: FK Sarajevo - Europa League
Nije samo njima, isto kao protiv orebra...
- vozač
#1554 Re: FK Sarajevo - Europa League
sigmu sam gledao sa zapada, ja ljepote, kiša lije iz neba i zemlje, kad padne go rastrčiš se po tribini, po pet redova preskačeš,
e jebem ti naša posla, nisu u stanju napraviti 2000 stolica na zapadu, makar da ispune uslove za gostujuće navijače, to je više od 5% kapaciteta
e jebem ti naša posla, nisu u stanju napraviti 2000 stolica na zapadu, makar da ispune uslove za gostujuće navijače, to je više od 5% kapaciteta
- vozač
#1555 Re: FK Sarajevo - Europa League
pa protiv orebra je bilo naše raje na juguagent_001 wrote:Nije samo njima, isto kao protiv orebra...
-
agent_001
#1556 Re: FK Sarajevo - Europa League
DA, tako ja dobih info, ograđen sektor za njoh, tampon, pa naša raja 
-
Cafe Camargue
#1557 Re: FK Sarajevo - Europa League
Zna li iko hoće li biti TV prijenosa ?
- vozač
#1558 Re: FK Sarajevo - Europa League
pa i meni van pameti da im ostave tribinu, ogradi ih, muriju oko njih postavi i gotovo, ne treba im ni 1/5 tribineagent_001 wrote:DA, tako ja dobih info, ograđen sektor za njoh, tampon, pa naša raja
protiv sparte su češki navijači bili na zapadu, nije ih nešto pretjerano bilo ali su bili na zapadu, sere ga i uefa maksimalno
uostalom, da se ja pitam, stavio bi ih na onaj travnjak između juga i zapada, tu bi im najbolje bilo
-
BZS40
#1559 Re: FK Sarajevo - Europa League
Na FACE TV, potvrdjenoCafe Camargue wrote:Zna li iko hoće li biti TV prijenosa ?
- Mračajski proto
#1560 Re: FK Sarajevo - Europa League
Bugari preko Trnova dolaze. 
- Saraj`vo
#1561 Re: FK Sarajevo - Europa League
Još nema karata u FAN-SHOP-ovima, da ko ne klepi bezveze. nazovite 033/442-333.
-
pOZz
#1562 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kad će doći, je l' ti šta rečeno?Saraj`vo wrote:Još nema karata u FAN-SHOP-ovima, da ko ne klepi bezveze. nazovite 033/442-333.
- Mračajski proto
#1563 Re: FK Sarajevo - Europa League
Kad će doći? Ja baš kontao skoknut' do shopa . 
- Saraj`vo
#1564 Re: FK Sarajevo - Europa League
Rekoše danas al ne znam kad tačno.
- vozač
#1565 Re: FK Sarajevo - Europa League
ja dobio informaciju tek od sutra karte u prodajiSaraj`vo wrote:Rekoše danas al ne znam kad tačno.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1566 Re: FK Sarajevo - Europa League
Stvarno i ovi mediji mogu....
...izgleda ni u Bugarskoj nije nista bolja situacija sa "novinarstvom"
I naravno, logican odgovor....
Prema pisanju bugarskih medija još uvijek se ne zna da li će FK Sarajevo i Levski revanš susret 2. pretkola Evropske lige odigrati u našem glavnom gradu.
Naime, bugarski mediji navode da je UEFA navodno zabrinuta zbog sigurnosnih razloga, te da če danas donijeti konačnu odluku o mjestu odigravanja susreta.
Ove informacije, koje dolaze iz Bugarske su dosta čudne i teško je vjerovati da su tačne, a i član Upravnog odbora Levskog, Konstantin Bazhdekov, izjavio je da nije upoznat sa nikakvom eventualnom odlukom o promjeni mjesta održavanja susreta.
"Ne znam ništa o tome, to UEFA treba riješiti. Međutim, o eventualnim promjenama trebalo je razmišljati ranije jer smo mi već rezervisali hotel i slično. Svjesni smo da je situacija napeta i svi zajedno trebamo učiniti sve što je u našoj moći kako bi se napetost smanjila", istakao je Bazhdekov.
Među ostalim pripremama za meč, bugarski mediji javili su i to da će ekipa Levskog sa sobom voditi i zaštitare, koji bi ih zaštitili od eventualnih napada. Sve troškove privatnog obezbjeđenja snosiće klub.
I naravno, logican odgovor....
Selimović: Ne igramo na Koševu, igrat ćemo na stadionu Asim Ferhatović Hase
Direktor FK Sarajevo Dino Selimović demantirao je pisanje bugarskih medija da postoji mogućnost da se utakmica Bordo tima i Levskog izmjesti iz Sarajeva u neki drugi grad.
Tendeciozni bugarski mediji objavili su informaciju da je UEFA navodno zabrinuta zbog porasta tenzija i sigurnosne situacije u vezi sa utakmicom ovih dvaju timova te da postoji mogućnost da se utakmica izmjesti sa Koševa. Informaciju su objavili i brojni domaći portali, čime su stvorene dodatne tenzije.
Direktor FK Sarajevo Selimović se u kratkoj izjavi za naš portal nasmijao na ovu spekulaciju.
"Utakmica se neće igrati na Koševu, igrat će se na olimpijskom stadionu Asim Ferhatović Hase", rekao je Selimović. On je dodao da se "Bugari igraju s njihovim živcima, ali da ih imaju dovoljno".
Ulaznice su od jučer u prodaji po cijeni od 12 KM za istočnu i južnu tribinu (gdje će biti smješteni gosti) te sedam KM za sjevernu tribinu. Odlukom UO FK Sarajevo, jedna KM od svake prodate ulaznice za sjevernu tribinu namijenjena je finansiranju troškova odbrane četverice navijača koji su uhapšeni u četvrtak u Sofiji. Oni su, podsjećamo, pušteni na slobodu.
- Mračajski proto
#1567 Re: FK Sarajevo - Europa League
Selimović: Igra se na Koševu, Bugari pišu gluposti
Odavno pred jednu evropsku utakmicu bh. tima tenzije nisu bile veće, a protivnički tabori naoštreniji kao što je to slučaj sa revanš susretom Levskog i Sarajeva.
Sada je već izvjesno, puno Koševo dočekaće goste iz Bugarske, a na tribinama će ključati od podrške domaćem timu.
U takvom ozračju jutros je na bugarskim medijima osvanula informacija da UEFA razmatra mogućnost da se utakmica zbog tenzija među navijačima izmjesti iz Sarajeva u neki drugi grad. Koliko god nevjerovatna bila, informaciju smo provjerili sa direktorom FK Sarajevo, Dinom Selimovićem.
"Ma to je glupost. Ne postoji mogućnost da se utakmica prebacuje dva dana prije odigravanja, niti imamo ikakvu informaciju da UEFA razmatra takve akcije.", rekao je Selimović.
"To je sada već psihološki rat. Bugari pokušavaju da nas destabilizuju i unesu nemir u ekipu pišući stvari koje nemaju veze sa realnošću i fudbalom. Ne valja lagati uz Ramazan.", dodao je on.
"Međutim, neće im uspjeti da nam misli okrenu od utakmice i onoga što će se na terenu dešavati u 90 minuta susreta. To je jedino što je bitno u ovom trenutku."
Odavno pred jednu evropsku utakmicu bh. tima tenzije nisu bile veće, a protivnički tabori naoštreniji kao što je to slučaj sa revanš susretom Levskog i Sarajeva.
Sada je već izvjesno, puno Koševo dočekaće goste iz Bugarske, a na tribinama će ključati od podrške domaćem timu.
U takvom ozračju jutros je na bugarskim medijima osvanula informacija da UEFA razmatra mogućnost da se utakmica zbog tenzija među navijačima izmjesti iz Sarajeva u neki drugi grad. Koliko god nevjerovatna bila, informaciju smo provjerili sa direktorom FK Sarajevo, Dinom Selimovićem.
"Ma to je glupost. Ne postoji mogućnost da se utakmica prebacuje dva dana prije odigravanja, niti imamo ikakvu informaciju da UEFA razmatra takve akcije.", rekao je Selimović.
"To je sada već psihološki rat. Bugari pokušavaju da nas destabilizuju i unesu nemir u ekipu pišući stvari koje nemaju veze sa realnošću i fudbalom. Ne valja lagati uz Ramazan.", dodao je on.
"Međutim, neće im uspjeti da nam misli okrenu od utakmice i onoga što će se na terenu dešavati u 90 minuta susreta. To je jedino što je bitno u ovom trenutku."
- Saraj`vo
#1568 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sad zvao klub evo čekaju kao svakog trena da stignu karte. GUŽVA JE ocmvozač wrote:ja dobio informaciju tek od sutra karte u prodajiSaraj`vo wrote:Rekoše danas al ne znam kad tačno.
- Obuca9
#1569 Re: FK Sarajevo - Europa League
Moketu će se posebno svidjeti ovaj boldirani dio 
- vozač
#1570 Re: FK Sarajevo - Europa League
Sarajevo_Grad wrote:Selimović: Igra se na Koševu, Bugari pišu gluposti
"To je sada već psihološki rat. Bugari pokušavaju da nas destabilizuju i unesu nemir u ekipu pišući stvari koje nemaju veze sa realnošću i fudbalom. Ne valja lagati uz Ramazan.", dodao je on.![]()
![]()
još kad puhne bakijaš, ima da im se zaledi krv u žilama
Last edited by vozač on 24/07/2012 11:27, edited 1 time in total.
-
Cafe Camargue
#1571 Re: FK Sarajevo - Europa League
kakav carSarajevo_Grad wrote:Selimović: Igra se na Koševu, Bugari pišu gluposti
"To je sada već psihološki rat. Bugari pokušavaju da nas destabilizuju i unesu nemir u ekipu pišući stvari koje nemaju veze sa realnošću i fudbalom. Ne valja lagati uz Ramazan.", dodao je on.![]()
![]()
- M_e_m_o
#1572 Re: FK Sarajevo - Europa League
Dino je gigant!
Pakleno će biti na tribinama. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati, ima da se useru ko grlice
Samo da naši igrači ne pregore.
Pakleno će biti na tribinama. Jedva čekam da vidim kako će to izgledati, ima da se useru ko grlice
-
neki
#1573 Re: FK Sarajevo - Europa League
pakleno je upravo oko katedrale 
- just principe
#1574 Re: FK Sarajevo - Europa League
sta onaj jedan debil bugarski najavljuje da Sarajevo nema nikakvih sansi.. 
- Mračajski proto
#1575 Re: FK Sarajevo - Europa League
Ja sam se naguzio Bugarima.