FK Željezničar - Evropske utakmice
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#1551 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne moze kod nas bez ciganije
- veljaca
#1552 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
12:15 - U ovim trenucima iz svih dijelova grada u centar Sarajeva pristižu navijači Željezničara, koji se ukupljaju u velikom broju. Na licu mjesta su i jake policijske snage, a navijači Maribora nalaze se pod zaštitom naoružanih pripadnika specijalne jedinice.
- Opetja033
#1553 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Dogovor sa HZ. I sinoc su citavu noc patrolirali gradom.Iker C wrote:Odakle naši navijači u centru grada(mislim ovi iz podgrupa)?
Ima li iko od Manijaka konkretne informacije o tome sta je bilo ispred Katedrale? Po onom sto sam cuo- sramota. Nije mi cilj da vas podjeb.avam ili da dolazim sa zluradim komentarima (zbog toga i pitam vas radi informacije iz prve ruke).
- gidora
#1554 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Policija drži sve pod kontrolom
- veljaca
#1555 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Slabo si cuo ....Opetja033 wrote:Dogovor sa HZ. I sinoc su citavu noc patrolirali gradom.Iker C wrote:Odakle naši navijači u centru grada(mislim ovi iz podgrupa)?
Ima li iko od Manijaka konkretne informacije o tome sta je bilo ispred Katedrale? Po onom sto sam cuo- sramota. Nije mi cilj da vas podjeb.avam ili da dolazim sa zluradim komentarima (zbog toga i pitam vas radi informacije iz prve ruke).
-
neki
#1556 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Na samom pocetku je bilo slovenaca vise, u jednom trenutku su zaganjali zeljovce kroz ferhadiju prema carsiji ali ih policija zaustavila, onda su se gadjali pepeljarama i casama ispred alfonsa, u to par minuta su nadjacani i satjerani prema markalama, jednog drot dobro ispendrecio
Policija ih cuvala u pasazu nekih 30ak minuta dok nisu dosle marice i pokupile ih, prolazio sam tuda, cobani su bili vidno isprepadani, pravdali se policiji kako su ih zeljini napali..
Policija ih cuvala u pasazu nekih 30ak minuta dok nisu dosle marice i pokupile ih, prolazio sam tuda, cobani su bili vidno isprepadani, pravdali se policiji kako su ih zeljini napali..
- Opetja033
#1557 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Vjerovao ili ne - fakat mi je drago ako je tako!veljaca wrote:Slabo si cuo ....Opetja033 wrote:Dogovor sa HZ. I sinoc su citavu noc patrolirali gradom.Iker C wrote:Odakle naši navijači u centru grada(mislim ovi iz podgrupa)?
- veljaca
#1558 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Navijača Maribora je bilo nekoliko desetina. Bili su veoma agresivni i krenuli su paliti tende na kafićima bakljama. Skandirali su 'Nož, žica, Srebrenica' i ostale gadosti. Raja koja je sjedila u kafićima u Strossmayerovoj ulici prva se sukobila sa njima, a onda su odnekud uletili navijači Željezničara i počela je masovna tuča. Meni je najviše krivo kada je stigla policija čiji su pripadnici tukli naše momke, a Slovence štitili. Njih su samo sproveli, iako su oni bili najagresivniji", kazao je očevidac sukoba za SportSport.ba.
.................
.................
- Challenger__
#1559 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Jug 5, istok 10 KM.johntra wrote:Kakve su cijene karata? Ako imaju već napisane, izvinjavam se...
Mogu se kupiti na stadionu Grbavica i stadionu Koševo od 15 h.
-
Incerum Canabea
#1560 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Do kad radi kartarnica na Grbavici? 
by sporadični simpatizer.
- Slo Burner
#1561 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
E ja mislim da zbog povecanja kvaliteta fudbala na ovim prostorima treba oranizovati zajednicku Ex-yu ligu
- wall3
#1562 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Samo da ne bude večeras kao u Mariboru igranje za kladionice
Ono iz dvice u keca, 5 ili više golova, 3+ razlika,Adilović daje gol, penal za Maribor, klađenje na poluvremenu( Maribor bio 15.00) i ostala kladioničarska sranja koja je Osim izvodio.
Ono iz dvice u keca, 5 ili više golova, 3+ razlika,Adilović daje gol, penal za Maribor, klađenje na poluvremenu( Maribor bio 15.00) i ostala kladioničarska sranja koja je Osim izvodio.
-
Senad_Duster
#1563 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Eto pa gledajte desno desno su Manijaci lijevo "Viole"
PUSTE MOLIM VAS DA IH UBIJEMO
- hypko_nurko
#1564 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
valjda do pola 7 kad navijaci podju prema stadionu nakon okupljanjaIncerum Canabea wrote:Do kad radi kartarnica na Grbavici?
- hypko_nurko
#1565 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
razligu kladionicar idi ulozi kucu kad si tako informisanwall3 wrote:....
-
Incerum Canabea
#1566 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
hypko_nurko wrote:valjda do pola 7 kad navijaci podju prema stadionu nakon okupljanjaIncerum Canabea wrote:Do kad radi kartarnica na Grbavici?
Danke šon!
Da ne letam sad po gradu, nemam vremena.
- JThomas
#1567 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
ko je slušao sigurne dojave sa ovog foruma, dosad je zatvorio i radnju i porodičnu kuću...
- Slo Burner
#1568 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Al vidi cara u crnoj majici na 0.25, dva nokauta u sekundiSenad_Duster wrote:Eto pa gledajte desno desno su Manijaci lijevo "Viole"
-
leo karan
#1569 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
svaka cast za ovo tjeranje,Senad_Duster wrote:Eto pa gledajte desno desno su Manijaci lijevo "Viole"
samo nazalost, premalo je bilo manijaka sto je sramota
5 do 7 minuta prije ovoga, su ovi slovenci divljali na uglu storsmajerove i ferhadije, palili baklje udarali ljude, razbijali flase.
to se nije smjelo dozvoliti, manijaci su mogli znati da ce ovako nesto pokusati
- jyqan
#1570 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
kako je moguće da policija ovo odvede na koševo, umjesto u haps?
-
Senad_Duster
#1571 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Sramotta ? Kako su mogli znati ?
Vjeruj mi Manijacima svaka čast jer su za veoma kratak period došli i odbranili grad od "viola"
A Violama je ovo posljednja stanica njima neće trebati povratna karta za Sloveniju.
A sad' odoh i ja da se spremam da vidim šta se to dešava po gradu
Vjeruj mi Manijacima svaka čast jer su za veoma kratak period došli i odbranili grad od "viola"
A Violama je ovo posljednja stanica njima neće trebati povratna karta za Sloveniju.
A sad' odoh i ja da se spremam da vidim šta se to dešava po gradu
-
muniza
#1572 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Neko reče da će karata na koševu biti samo za istok, jel to istina?Incerum Canabea wrote:hypko_nurko wrote:valjda do pola 7 kad navijaci podju prema stadionu nakon okupljanjaIncerum Canabea wrote:Do kad radi kartarnica na Grbavici?
Danke šon!
Da ne letam sad po gradu, nemam vremena.
Dao bi i cvancigu samo da na jug idem a nikako ne mogu stići na grbavicu da uzmem...
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#1573 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Nije ti to istina, normala dodji do pola 7 na Grbavicu, kupi kartu za Jug i sa korteom pravac KOsevo... Ako ne, bice i gore od 15 h karata za jug 100 %...
-
Tyke
#1574 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ako ikada, sad ne treba da bude razlike izmedju Hordi zla i Manijaka, vec da zajedno izadju na ulicu i poderu te smradove slovenske. Trebate dopustiti da vam orgijaju po carsiji ti smradovi "evropski" (fuj, gadi mi se i pomisao EU). Meni kao tuzlaku kopa oci taj snimak da vise "Viola" bijase tu, nego sarajlija. Navalite i pojedite ih kao cevape.
Uz vas je veceras Tuzla, TK, BiH = koristimo domace.
Uz vas je veceras Tuzla, TK, BiH = koristimo domace.
- Bosanski_kralj
#1575 Re: FK Željezničar - Evropske utakmice
Ne znam kako to u navijačkom svijetu funkcioniše i zato ozbiljno pitam, zar u ovom slučaju i Hz nisu trebale reagirati? Nije ovo bio sukob na stadionu, obični navijački između Manijaka i Viola, nije ovdje vrijeđan samo Željo, nego čitava BiH, nije razvaljivano samo Grbavica, nego i vaš grad, zar nije logično da i Hz im udijele koju vaspitnu?leo karan wrote: to se nije smjelo dozvoliti, manijaci su mogli znati da ce ovako nesto pokusati