Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
skenderija04

#1551 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.
kone

#1552 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kone »

fixer wrote:
505sCrtom wrote:Sramota za Madrid. Pa to je jedan od najvecih klubova na svijetu. Imaju 70 000 ljudi iza sebe i umjesto da pokazu sta znaju odlucili su predati loptu Barceloni da se igra u njihovoj kuci. Pih.
Ni Barca ne preuzima nikakav rizik. K'o vele, ako necete vi, necemo ni mi.
Kako to da nijedan navijac Reala ne prica o nekoj sramoti? Jeste se zapitali ikad o tome?
Naravno d anije sramota igrati protiv velike Barse 0:0,makar to bilo i u Madridu ;-) :D
missko

#1553 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

svi oni kontaju ima jos 135 minuta tekmae bez produzetaka a dovoljan je jedan trenutak da se rijesi tekma. Real ako misli da da gol bolje da ga da u Barceloni jer vrijedi duplo, a za to ce imati vremena u uzvratu.
Pitarrr82

#1554 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Pitarrr82 »

Mene iskreno najvise Suko nervira, lik je totalno nespreman za ovaj posao...

Nije bilo naznaka da Iniesta nece igrati a od jutros se to spominje i "njih" iritira Mijailovic, smijesno...
fixer

#1555 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

jeza u ledja wrote:
fixer wrote:
505sCrtom wrote:Sramota za Madrid. Pa to je jedan od najvecih klubova na svijetu. Imaju 70 000 ljudi iza sebe i umjesto da pokazu sta znaju odlucili su predati loptu Barceloni da se igra u njihovoj kuci. Pih.
Kako to da nijedan navijac Reala ne prica o nekoj sramoti? Jeste se zapitali ikad o tome?
Zato sto nemamo bas priliku pricati sa Realovim navijacima.
Jesi vidovit? :roll:
Mustang1

#1556 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Mustang1 »

E jebiga cijenim rezultate Mourinha al covjece imas tri napadaca samo takva i sjede ti na klupi i igras bez napadaca u utakmici koju kuci moras dobiti za finale lige prvaka ... :-) Nadam se da ce do kraja zaigrat i Benzema i Higuain
Desert Wind

#1557 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Desert Wind »

skenderija04 wrote:Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.
:lol: :lol: :lol:
Last edited by Desert Wind on 27/04/2011 21:43, edited 1 time in total.
LSD

#1558 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by LSD »

kone wrote:Murko krava :lol: ...u madridu se brani :D ,a igra protiv barse kojoj fali zadnja linija + iniesta...Murko nije samo krava,murko je i pi.ka...Opet poceli udarati,ali u drugom se ocekuje napad reala i dosta zanimljivija tekma.Prognoziram i barem jedan crveni...
Pusti ti to...ovo je dobra taktika namazanog Mourinha... pustio im i sredinu i posjed ,eto vam pa se dodajite do sabaha, ali Real ceka prekid da ga zavuce i onda mogu ovi zajedno sa loptom u Kataloniju.
Ali nema lijeka protiv ove igre Reala jbg :-?
cartman

#1559 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by cartman »

sve su to visoko placene dive
Image
bordo gandalf
Grijem se na: Gree Hansol 12

#1560 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by bordo gandalf »

smoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom :lol:
Image
Ovaj posjed lopte je niđe veze pa pola sata drze loptu pujol i pike kod gola dodaju se sta tu ima zanimljivo :-)
5 0 5

#1561 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

fixer wrote:
505sCrtom wrote:
Jer se stide.
Brukas se, a i klub vam brukaju padavicari.
Ne uzimaj nista osobno prijatelju. Ja mislim da je ovakva igra sramota za veliki Madrid, a ti kao navijac tog kluba, ako si zadovoljan, onda ni meni ne smeta.
just principe

#1562 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by just principe »

Image
djaba im to, jer kad vidim Busketsa i Pedra kako simuliraju i bacaju se ko pokoseni, odmah mi se povraca :x
missko

#1563 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by missko »

Image
Vidi ovo imaju posjed 71 % i naprave 9 prekrsaja tj jedan vise od protivnika. Kako to uspiju kod njih lopta stalno i uspiju faul napravit. Strasna Barca hahahahahahha
Creasy

#1564 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Creasy »

kone wrote:
fixer wrote:
Naravno d anije sramota igrati protiv velike Barse 0:0,makar to bilo i u Madridu ;-) :D

Pa 0:0 je odlican rezultat kuci. U revansu ce samo pljustati kontre preko Ronalda i Di Marie. Nije Murinjo mutav, ne boj se.
skenderija04

#1565 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

Desert Wind wrote:
skenderija04 wrote:Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.
:lol: :lol: :lol:
Ne, bas ono sto sam napisao.Utakmica vise lici na onu odigranu u prvenstvu nego na utakmicu finala kupa spanije.
fixer

#1566 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

505sCrtom wrote:
Ne uzimaj nista osobno prijatelju. Ja mislim da je ovakva igra sramota za veliki Madrid, a ti kao navijac tog kluba, ako si zadovoljan, onda ni meni ne smeta.
O tome ti pricam. Pusti Realove navijace da pricaju o Realovoj igri.
ek0

#1567 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ek0 »

Real odigrao kako je i trebao prvo poluvrijeme. Barcelona ne smije napasti jer znaju da ce sjevnuti kontra pa onda drze onako loptu izmedju Valdeza i Yupola. Uglavnom ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme. Hala Madrid.

Nego da li se meni ucinilo ili je Suko rekao da je Santiago Bernabeu vodio Real 2001-2002 ? :-) Jos kad uvali da mu nije jasno zasto Iniesta nije zaigrao, kaze nije niko najavljivao :lol:
5 0 5

#1568 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by 5 0 5 »

rashtiman wrote:
Image
Ovaj posjed lopte je niđe veze pa pola sata drze loptu pujol i pike kod gola dodaju se sta tu ima zanimljivo :-)
Pa nista nema zanimljivo. Izgleda da je Barca promjenila taktiku i ne preuzimaju (pre)veliki rizik kao prije. Sad je dosta teze napraviti brzu kontru. Jesi vidio Ronalda kako se ljuti dok je trcao za loptom sam protiv cetvorice, i niko mu nije dosao pomoci.
smoki_choko

#1569 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by smoki_choko »

pinto dobio crveni karton :-)
ako valdes dobije crveni ili se povrijedi nece ga imati ko zamijeniti :roll:
Last edited by smoki_choko on 27/04/2011 21:48, edited 1 time in total.
kone

#1570 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by kone »

LSD wrote:
kone wrote:Murko krava :lol: ...u madridu se brani :D ,a igra protiv barse kojoj fali zadnja linija + iniesta...Murko nije samo krava,murko je i pi.ka...Opet poceli udarati,ali u drugom se ocekuje napad reala i dosta zanimljivija tekma.Prognoziram i barem jedan crveni...
Pusti ti to...ovo je dobra taktika namazanog Mourinha... pustio im i sredinu i posjed ,eto vam pa se dodajite do sabaha, ali Real ceka prekid da ga zavuce i onda mogu ovi zajedno sa loptom u Kataloniju.
Ali nema lijeka protiv ove igre Reala jbg :-?
Ali jos je bolja taktika Pepa,jer je znao da ovaj picic ne smije napasti i rekao igracima da ni oni ne napadaju,nego smao lagano,kad supci izgube zivce pa napadnu,onda se otvara mnogo prostora.To njih i nervira,sto barsa ne napada jer u ocekivali da ce barsa napasti,ali ih je covjek samo tako shebao..Ronaldo ko ludak trci od igraca do igraca,a ovi njegovi ni koraka da naprave :mrgreen: ..Toliko o taktici MUrinha...Vidi se da s edosta stediti i Puyol,jer ne igraju po njegovoj strani i dosta ga izbjegavaju staviti u vatru...Sad ce t k da gori :D ,kad se ovi otvore :D
Last edited by kone on 27/04/2011 21:48, edited 1 time in total.
Johnny_x

#1571 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Johnny_x »

Image
Jel ovo ista statistika koju sam ja gledao na BHT?
Creasy

#1572 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Creasy »

505sCrtom wrote:
fixer wrote:
505sCrtom wrote:
Jer se stide.
Brukas se, a i klub vam brukaju padavicari.

Ma kakva sramota, pa k'o da ce neko pricati o igri u polufinalu. Bitan je rezultat.
just principe

#1573 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by just principe »

smoki_choko wrote:pinto dobio crveni karton :-)
ozbiljno, gdje :roll:
fixer

#1574 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fixer »

ek0 wrote:Real odigrao kako je i trebao prvo poluvrijeme. Barcelona ne smije napasti jer znaju da ce sjevnuti kontra pa onda drze onako loptu izmedju Valdeza i Yupola. Uglavnom ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme. Hala Madrid.

Nego da li se meni ucinilo ili je Suko rekao da je Santiago Bernabeu vodio Real 2001-2002 ? :-) Jos kad uvali da mu nije jasno zasto Iniesta nije zaigrao, kaze nije niko najavljivao :lol:
Ma ja ga i ne slusam. Mijenja covjek Arbelou i Albiola. Sta ces dalje?
skenderija04

#1575 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by skenderija04 »

smoki_choko wrote:pinto dobio crveni karton :-)
Kazu da je udario Chenda, delegata Reala
Locked