Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- skenderija04
#1551 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.
-
kone
#1552 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Naravno d anije sramota igrati protiv velike Barse 0:0,makar to bilo i u Madridufixer wrote:Kako to da nijedan navijac Reala ne prica o nekoj sramoti? Jeste se zapitali ikad o tome?505sCrtom wrote:Sramota za Madrid. Pa to je jedan od najvecih klubova na svijetu. Imaju 70 000 ljudi iza sebe i umjesto da pokazu sta znaju odlucili su predati loptu Barceloni da se igra u njihovoj kuci. Pih.
Ni Barca ne preuzima nikakav rizik. K'o vele, ako necete vi, necemo ni mi.
-
missko
#1553 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
svi oni kontaju ima jos 135 minuta tekmae bez produzetaka a dovoljan je jedan trenutak da se rijesi tekma. Real ako misli da da gol bolje da ga da u Barceloni jer vrijedi duplo, a za to ce imati vremena u uzvratu.
- Pitarrr82
#1554 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Mene iskreno najvise Suko nervira, lik je totalno nespreman za ovaj posao...
Nije bilo naznaka da Iniesta nece igrati a od jutros se to spominje i "njih" iritira Mijailovic, smijesno...
Nije bilo naznaka da Iniesta nece igrati a od jutros se to spominje i "njih" iritira Mijailovic, smijesno...
-
fixer
#1555 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Jesi vidovit?jeza u ledja wrote:Zato sto nemamo bas priliku pricati sa Realovim navijacima.fixer wrote:Kako to da nijedan navijac Reala ne prica o nekoj sramoti? Jeste se zapitali ikad o tome?505sCrtom wrote:Sramota za Madrid. Pa to je jedan od najvecih klubova na svijetu. Imaju 70 000 ljudi iza sebe i umjesto da pokazu sta znaju odlucili su predati loptu Barceloni da se igra u njihovoj kuci. Pih.
Ni Barca ne preuzima nikakav rizik. K'o vele, ako necete vi, necemo ni mi.
-
Mustang1
#1556 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
E jebiga cijenim rezultate Mourinha al covjece imas tri napadaca samo takva i sjede ti na klupi i igras bez napadaca u utakmici koju kuci moras dobiti za finale lige prvaka ...
Nadam se da ce do kraja zaigrat i Benzema i Higuain
-
Desert Wind
#1557 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
skenderija04 wrote:Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.
Last edited by Desert Wind on 27/04/2011 21:43, edited 1 time in total.
-
LSD
#1558 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pusti ti to...ovo je dobra taktika namazanog Mourinha... pustio im i sredinu i posjed ,eto vam pa se dodajite do sabaha, ali Real ceka prekid da ga zavuce i onda mogu ovi zajedno sa loptom u Kataloniju.kone wrote:Murko krava...u madridu se brani
,a igra protiv barse kojoj fali zadnja linija + iniesta...Murko nije samo krava,murko je i pi.ka...Opet poceli udarati,ali u drugom se ocekuje napad reala i dosta zanimljivija tekma.Prognoziram i barem jedan crveni...
Ali nema lijeka protiv ove igre Reala jbg
- cartman
#1559 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
sve su to visoko placene dive

- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
#1560 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ovaj posjed lopte je niđe veze pa pola sata drze loptu pujol i pike kod gola dodaju se sta tu ima zanimljivosmoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom![]()
-
5 0 5
#1561 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne uzimaj nista osobno prijatelju. Ja mislim da je ovakva igra sramota za veliki Madrid, a ti kao navijac tog kluba, ako si zadovoljan, onda ni meni ne smeta.fixer wrote:Brukas se, a i klub vam brukaju padavicari.505sCrtom wrote:
Jer se stide.
- just principe
#1562 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
djaba im to, jer kad vidim Busketsa i Pedra kako simuliraju i bacaju se ko pokoseni, odmah mi se povracasmoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom![]()
-
missko
#1563 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Vidi ovo imaju posjed 71 % i naprave 9 prekrsaja tj jedan vise od protivnika. Kako to uspiju kod njih lopta stalno i uspiju faul napravit. Strasna Barca hahahahahahhasmoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom![]()
- Creasy
#1564 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
kone wrote:Naravno d anije sramota igrati protiv velike Barse 0:0,makar to bilo i u Madridufixer wrote:Kako to da nijedan navijac Reala ne prica o nekoj sramoti? Jeste se zapitali ikad o tome?505sCrtom wrote:Sramota za Madrid. Pa to je jedan od najvecih klubova na svijetu. Imaju 70 000 ljudi iza sebe i umjesto da pokazu sta znaju odlucili su predati loptu Barceloni da se igra u njihovoj kuci. Pih.
Ni Barca ne preuzima nikakav rizik. K'o vele, ako necete vi, necemo ni mi.![]()
Pa 0:0 je odlican rezultat kuci. U revansu ce samo pljustati kontre preko Ronalda i Di Marie. Nije Murinjo mutav, ne boj se.
- skenderija04
#1565 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne, bas ono sto sam napisao.Utakmica vise lici na onu odigranu u prvenstvu nego na utakmicu finala kupa spanije.Desert Wind wrote:skenderija04 wrote:Gotova prva cetvrtina. Dosadno do bola. Puyol nije centar presao. Real u grcu. Sve u svemu ocekivano. Kome odgovara 0:0? Stvarno ne znam. Ako ostane 0 bice kao nakon izbora - svi zadovoljni. Svidja mi se ideja sa Villom na desnoj strani. Keita ocekovano, nije grijesio, pomogao u odbrani. Real Madrid sve vec vidjeno. Drugo poluvrijeme forsiranje Alvesa i Arbeloe radi kartona. Utakmica vise lici na prvenstvenu nego na finale kupa.![]()
![]()
-
fixer
#1566 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
O tome ti pricam. Pusti Realove navijace da pricaju o Realovoj igri.505sCrtom wrote:
Ne uzimaj nista osobno prijatelju. Ja mislim da je ovakva igra sramota za veliki Madrid, a ti kao navijac tog kluba, ako si zadovoljan, onda ni meni ne smeta.
-
ek0
#1567 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real odigrao kako je i trebao prvo poluvrijeme. Barcelona ne smije napasti jer znaju da ce sjevnuti kontra pa onda drze onako loptu izmedju Valdeza i Yupola. Uglavnom ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme. Hala Madrid.
Nego da li se meni ucinilo ili je Suko rekao da je Santiago Bernabeu vodio Real 2001-2002 ?
Jos kad uvali da mu nije jasno zasto Iniesta nije zaigrao, kaze nije niko najavljivao 
Nego da li se meni ucinilo ili je Suko rekao da je Santiago Bernabeu vodio Real 2001-2002 ?
-
5 0 5
#1568 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Pa nista nema zanimljivo. Izgleda da je Barca promjenila taktiku i ne preuzimaju (pre)veliki rizik kao prije. Sad je dosta teze napraviti brzu kontru. Jesi vidio Ronalda kako se ljuti dok je trcao za loptom sam protiv cetvorice, i niko mu nije dosao pomoci.rashtiman wrote:Ovaj posjed lopte je niđe veze pa pola sata drze loptu pujol i pike kod gola dodaju se sta tu ima zanimljivosmoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom![]()
- smoki_choko
#1569 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
pinto dobio crveni karton 
ako valdes dobije crveni ili se povrijedi nece ga imati ko zamijeniti
ako valdes dobije crveni ili se povrijedi nece ga imati ko zamijeniti
Last edited by smoki_choko on 27/04/2011 21:48, edited 1 time in total.
-
kone
#1570 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ali jos je bolja taktika Pepa,jer je znao da ovaj picic ne smije napasti i rekao igracima da ni oni ne napadaju,nego smao lagano,kad supci izgube zivce pa napadnu,onda se otvara mnogo prostora.To njih i nervira,sto barsa ne napada jer u ocekivali da ce barsa napasti,ali ih je covjek samo tako shebao..Ronaldo ko ludak trci od igraca do igraca,a ovi njegovi ni koraka da napraveLSD wrote:Pusti ti to...ovo je dobra taktika namazanog Mourinha... pustio im i sredinu i posjed ,eto vam pa se dodajite do sabaha, ali Real ceka prekid da ga zavuce i onda mogu ovi zajedno sa loptom u Kataloniju.kone wrote:Murko krava...u madridu se brani
,a igra protiv barse kojoj fali zadnja linija + iniesta...Murko nije samo krava,murko je i pi.ka...Opet poceli udarati,ali u drugom se ocekuje napad reala i dosta zanimljivija tekma.Prognoziram i barem jedan crveni...
Ali nema lijeka protiv ove igre Reala jbg
Last edited by kone on 27/04/2011 21:48, edited 1 time in total.
-
Johnny_x
#1571 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Jel ovo ista statistika koju sam ja gledao na BHT?smoki_choko wrote:jao statistike i posjeda. barca ko da igra sa almerijom![]()
- Creasy
#1572 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
505sCrtom wrote:Ne uzimaj nista osobno prijatelju. Ja mislim da je ovakva igra sramota za veliki Madrid, a ti kao navijac tog kluba, ako si zadovoljan, onda ni meni ne smeta.fixer wrote:Brukas se, a i klub vam brukaju padavicari.505sCrtom wrote:
Jer se stide.
Ma kakva sramota, pa k'o da ce neko pricati o igri u polufinalu. Bitan je rezultat.
- just principe
#1573 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
ozbiljno, gdjesmoki_choko wrote:pinto dobio crveni karton
-
fixer
#1574 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ma ja ga i ne slusam. Mijenja covjek Arbelou i Albiola. Sta ces dalje?ek0 wrote:Real odigrao kako je i trebao prvo poluvrijeme. Barcelona ne smije napasti jer znaju da ce sjevnuti kontra pa onda drze onako loptu izmedju Valdeza i Yupola. Uglavnom ocekujem puno bolje drugo poluvrijeme. Hala Madrid.
Nego da li se meni ucinilo ili je Suko rekao da je Santiago Bernabeu vodio Real 2001-2002 ?Jos kad uvali da mu nije jasno zasto Iniesta nije zaigrao, kaze nije niko najavljivao
- skenderija04
#1575 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Kazu da je udario Chenda, delegata Realasmoki_choko wrote:pinto dobio crveni karton