jel ovo muska cipelaGospoda Ministarka wrote:Sa ASOSA?Mrs.Zurbrigen wrote:yay! danas je pocela sezona lova na jesenje/zimske cipAle!
ovo je moj prvi catch.
Meni su super![]()
Kako si prosla?
Cipelice, cipelice..
Moderator: anex
- Ma.Le.Na
#1551 Re: Cipelice, cipelice..
- lady marmalade
#1553 Re: Cipelice, cipelice..
ni ja......Zoya wrote:O ukusima svakako ne valja raspravljati, ali ja ovo nikad, ali nikad za nikada ne bi na nogu stavilaMrs.Zurbrigen wrote:yay! danas je pocela sezona lova na jesenje/zimske cipAle!
ovo je moj prvi catch.
- Nadinka
#1554 Re: Cipelice, cipelice..
Eh evo po molbi ministarke:Mannequin wrote:Gospoda Ministarka wrote:
Sad pazarila sa Asosa.
Ministarko, bas su lijepe
http://malezensketeme.com/post/3957
- Tikvica
#1555 Re: Cipelice, cipelice..
i'm in love....prekrasne su...hocu i ja jedne...znaci trebam se naoruzati se strpljenjem i nadom da ce doci u nase prodavniceNadinka wrote:Ja cu cekati ove
- Nadinka
#1556 Re: Cipelice, cipelice..
Meni je potvrđeno da će doći u radnju Ides u Zenicu, sad...nadam se da hoće, ne mogu odlučiti ovu boju ili crnu, ali su savršeneTikvica wrote:i'm in love....prekrasne su...hocu i ja jedne...znaci trebam se naoruzati se strpljenjem i nadom da ce doci u nase prodavniceNadinka wrote:Ja cu cekati ove
-
hocunecu
#1557 Re: Cipelice, cipelice..
u ovoj boji su savresene,puni efekat
mada ni nosim ravne cipele ove bih rado
mada ni nosim ravne cipele ove bih rado
- Ma.Le.Na
#1558 Re: Cipelice, cipelice..
kako se ono zovu ove cipele?
-
Proljetno cvijeće
#1559 Re: Cipelice, cipelice..
[img][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6733/2546227501.jpg[/img][/img]
Nadam se da sam dobro postavila sliku:)
Nadinka ja bih te zamolila ako možeš složiti kakvu kombinaciju na ove čizme. Zanima me kakva se jakna i pantalone nose na ove čizme. Mislim, nadam se da će doći i kod nas:)) :**
Nadinka ja bih te zamolila ako možeš složiti kakvu kombinaciju na ove čizme. Zanima me kakva se jakna i pantalone nose na ove čizme. Mislim, nadam se da će doći i kod nas:)) :**
- Nadinka
#1560 Re: Cipelice, cipelice..
Msilim da j eovim pravo ime oxfordice, radi ove 'mustre' naprijedMa.Le.Na wrote:kako se ono zovu ove cipele?
- Nadinka
#1561 Re: Cipelice, cipelice..
Može, samo malo jos dok se primaknemo jeseni i tako me zene mrze sto sma vec izbacila trendove za jesenProljetno cvijeće wrote:[img][IMG]http://img171.imageshack.us/img171/6733/2546227501.jpg[/img][/img]
-
Proljetno cvijeće
#1562 Re: Cipelice, cipelice..
Ma meni je već nekako jesen u glavi
Ok, čekam tvoju pomoć 
-
jadran
#1563 Re: Cipelice, cipelice..
pustopoljina wrote:suncokret_1984 wrote:drage zene koje su bile zainteresirane za ovakve cipela (i ja sam bila medju njimaharleyquinn wrote:jos ih nisam nasla, pih...![]()
javite ako naidjete![]()
) vidjela sam dosta slicne u planetu, bile su nekih 100 KM, a sad su oko 60 na snizenju, medjutim ja nisam nasla svoj broj
![]()
pa eto da znate, ako koga interesuje nek ode pogledat
lajkam!
ooooo ove su cool, da li su udobne??
- swirl
#1564 Re: Cipelice, cipelice..

Ukusi su stvarno razliciti, i zaista o njima ne treba raspravljati, ali ja ovo ni u ludilu ne bih obukla
-
BJB
#1565 Re: Cipelice, cipelice..
Nisu lijepe, peta im je dobra-stabilna a iz nekog razloga me podsjecaju na ovaj lik

Otkacena dadilja sa pouzdanim cipelama..
Cini mi se da ovakve cipele idu uz ozbiljniji dress code, nekako sluzbenicki izgledaju, grubo.
Mislim da bi fino isle i na farmerke i na pantalone i na suknju ozbiljnog kroja do koljena...E sad da su lijepe, ne znam bas, al' se daju kombinirati sa puno toga za posao..Dobre za kisnog perioda..
Ja ne bih one oxfordice sto izgledaju skroz muski nema para, a za vrijeme rata sam dobila nove crne kozne, ih nosila ih i u proljece i na jesen, sve do prvih snijegova...Te moje ratne su bile kao ove na slici samo skroz crne i bez kitnjaste snjire..

Cini mi se da ovakve cipele idu uz ozbiljniji dress code, nekako sluzbenicki izgledaju, grubo.
Mislim da bi fino isle i na farmerke i na pantalone i na suknju ozbiljnog kroja do koljena...E sad da su lijepe, ne znam bas, al' se daju kombinirati sa puno toga za posao..Dobre za kisnog perioda..
Ja ne bih one oxfordice sto izgledaju skroz muski nema para, a za vrijeme rata sam dobila nove crne kozne, ih nosila ih i u proljece i na jesen, sve do prvih snijegova...Te moje ratne su bile kao ove na slici samo skroz crne i bez kitnjaste snjire..

- Tikvica
#1566 Re: Cipelice, cipelice..
BJB, u pravu si...peta im je stabilna i extra su za kisnog perioda, dobro idu na farmerke i uz ozbiljniji dress code, ali se itekako daju kombinirati sa neobicnom kombinacijom....ja sam svoje kupila u simeckom pretproslu jesen i uvijek su mi dobra solucija kad je kisa...plus sto se meni svidja da ih mogu kombinovati sa otkacenim carapama i jednostavnom crnom kombinacijom suknja/top plus neki nakit/marama...kad sam bez inspiracije u sivim kisnim danima (narocito u novembru kad je ni jesen ni zima)BJB wrote:Nisu lijepe, peta im je dobra-stabilna a iz nekog razloga me podsjecaju na ovaj lik
- Komšinica
#1567 Re: Cipelice, cipelice..
Ne bih ni ja...swirl wrote:
Ukusi su stvarno razliciti, i zaista o njima ne treba raspravljati, ali ja ovo ni u ludilu ne bih obukla
lady marmalade wrote:yay! danas je pocela sezona lova na jesenje/zimske cipAle!
ovo je moj prvi catch.
Prelijepe.Nadinka wrote:Ja cu cekati ove
- Michun
#1568 Re: Cipelice, cipelice..

Ovakve cipele se ne bi trebale nositi na suknju ako imate kratke listove - to je 100%, odrezu vas, skrate nogu...a sad da ima i ljepsih a na ovaj fazon, ima dakako. recimo:

-
Trebam te
#1569 Re: Cipelice, cipelice..
Ni jalady marmalade wrote:ni ja......Zoya wrote:O ukusima svakako ne valja raspravljati, ali ja ovo nikad, ali nikad za nikada ne bi na nogu stavilaMrs.Zurbrigen wrote:yay! danas je pocela sezona lova na jesenje/zimske cipAle!
ovo je moj prvi catch.
- Ma.Le.Na
#1570 Re: Cipelice, cipelice..
imam i ja jedne na ovaj fazon...Michun wrote:
Ovakve cipele se ne bi trebale nositi na suknju ako imate kratke listove - to je 100%, odrezu vas, skrate nogu...
i fino stoji na nozi
nisu mi ni lijepe i ne znam zasto ali me podsjecaju na ove tete
al fkt
-
BJB
#1571 Re: Cipelice, cipelice..
Ove su previse sexy za radno mjesto,ove cjveneMichun wrote:
Ovakve cipele se ne bi trebale nositi na suknju ako imate kratke listove - to je 100%, odrezu vas, skrate nogu...a sad da ima i ljepsih a na ovaj fazon, ima dakako. recimo:
E a ove na nekome ko ima debele noge, "djevojka sa sela"...Bi l' valjalee?

- Komšinica
#1572 Re: Cipelice, cipelice..
Aaaaaaaa kako su lijepe. Da mi je jedne ovakve.BJB wrote:E a ove na nekome ko ima debele noge, "djevojka sa sela"...Bi l' valjalee?
Ima li gdje kod nas kupiti ovakvih modela?
Last edited by Komšinica on 17/08/2011 16:24, edited 1 time in total.
- Michun
#1573 Re: Cipelice, cipelice..
Ne znam, kako debele? Stubaste iliti ravne ili siroke listove.Ove su previse sexy za radno mjesto,ove cjvene...
Mislim mogu za svakog, al sta nositi uz njih...
- Zelena Carapa
#1574 Re: Cipelice, cipelice..
Uh, uh carapa ima vrlo slicne...vrlo 
Mnogo volim....nosim uz poslovne kostimice..mala doza zenstvenosti na poslovne kombinacije
Mnogo volim....nosim uz poslovne kostimice..mala doza zenstvenosti na poslovne kombinacije
-
BJB
#1575 Re: Cipelice, cipelice..
Pa recimo pantalone, duge, pa izduze onu nogu debelih listova djevojke sa selaMichun wrote:Ne znam, kako debele? Stubaste iliti ravne ili siroke listove.Ove su previse sexy za radno mjesto,ove cjvene...
Mislim mogu za svakog, al sta nositi uz njih...
A ove sa slike su dolce gabbana oxford booties, nema sigurno, bilo su prosle godine jedne slicne samo kabastije..