i njegov clanak o istoj tematici:
http://www.independent.co.uk/news/world ... 98987.html

davno sam rekao vise stranica prije da su ti bijeli fordovi kombiji uglavnom vozila US ambasade i eto nazalost skoro pogodio ipak je to ista marva GB...A_I_ wrote:
Cairo 3/02/2011 egyptian british embassy white van strikes Egyptian demonstrators
Radi se o Ford E350 kombiju sa 15 sjedista kao sto je vidljivo na 0:29 u prvom videu.
Vozac je namjerno skrenuo udesno preko mase ljudi umjesto lijevom trakom koja mu je bila skoro cista, zatim ponovo skrenuvsi ulijevo ( 0:31 ) u pokusaju da zakaci jos nekoliko ljudi
P.S. Ovaj sijedi "novinar" ocito opravdava cin ovog monstruma za volanom kombija. Koliko god da si prestravljen,to ne moze biti opravdanje za jasno vidljivo namjerno nisanjenje ljudi kombijem u pokretu.
opet se licitira sa smrcu, ne nasjedaj provokacijama placenih agenataDesert Wind wrote:davno sam rekao vise stranica prije da su ti bijeli fordovi kombiji uglavnom vozila US ambasade i eto nazalost skoro pogodio ipak je to ista marva GB...A_I_ wrote:
Cairo 3/02/2011 egyptian british embassy white van strikes Egyptian demonstrators
Radi se o Ford E350 kombiju sa 15 sjedista kao sto je vidljivo na 0:29 u prvom videu.
Vozac je namjerno skrenuo udesno preko mase ljudi umjesto lijevom trakom koja mu je bila skoro cista, zatim ponovo skrenuvsi ulijevo ( 0:31 ) u pokusaju da zakaci jos nekoliko ljudi
P.S. Ovaj sijedi "novinar" ocito opravdava cin ovog monstruma za volanom kombija. Koliko god da si prestravljen,to ne moze biti opravdanje za jasno vidljivo namjerno nisanjenje ljudi kombijem u pokretu.
to je samo svjedocanstvo vise sta zapadni svijet globalno pojedinacno i sluzbeno misli o bliskom istoku, ljudima na bliskom istoku itd itd.... nazalost mali je broj "normalnih"....
moras biti poseban tip zivotinje smrada djubreta idiota i ne znam fakat vise sta sve ne da u naletu doslovno gazis ljude.... sve i da ga jesu napali na pocetnom mjestu mogao je dati gasa i odmaknuti brzo 50 metara medjutim nagazio je tako da se ocito vidi namjera da zlocin bude sto brutalniji.... a ova britanska novinarska supcina samo pokusava da na bilo koji nacin opravda neopravdano.....
I cini se da si bio u pravu jer i Robert Fisk kaze da se radi o blindiranom kombiju americke ambasade a spominje i providne izvlakuse iz usta zvanicnika ambasade:Desert Wind wrote:davno sam rekao vise stranica prije da su ti bijeli fordovi kombiji uglavnom vozila US ambasade i eto nazalost skoro pogodio ipak je to ista marva GB...A_I_ wrote:
to je samo svjedocanstvo vise sta zapadni svijet globalno pojedinacno i sluzbeno misli o bliskom istoku, ljudima na bliskom istoku itd itd.... nazalost mali je broj "normalnih"....
moras biti poseban tip zivotinje smrada djubreta idiota i ne znam fakat vise sta sve ne da u naletu doslovno gazis ljude.... sve i da ga jesu napali na pocetnom mjestu mogao je dati gasa i odmaknuti brzo 50 metara medjutim nagazio je tako da se ocito vidi namjera da zlocin bude sto brutalniji.... a ova britanska novinarska supcina samo pokusava da na bilo koji nacin opravda neopravdano.....
neki kažu da hoće, drugi da neće:AldinK wrote:Izgleda da je Mubarak gotov! Postoji mogucnost da ce do sutra objaviti ostavku.
prijelazna vladaAldinK wrote:A ako Mubarak ode, zamijenit ce ga Omar Suleiman. Suleiman je bio direktor monstruozne egipatske tajne sluzbe, izraelski covjek. Nije bas neki napredak...
mislim da će se pravo lice braće tek pokazati, sada kada/ako izađu iz ilegaleŽenski Dr.Med wrote:nadam se ,da se nece destiti ko i iraku... stranci napraviti haos u zemlji i onda se povuci ...
ako se ne varam ova braca su radikalniji---?? ili```??
Uopste nije problem ako ce braca donjeti demokratiju i ako ce izbori biti svakih 4-5g ali NE kao u iranu!jarancuga wrote:pa sta ako braca dodju na vlast...dje problem ako egipatski narod to zeli...
braca su sve ove godine diktature pomagali bijedu i sirotinju...
Ko te ne zna rekao bi da se ti brines za napaceni narod u Iranujefferson wrote:Uopste nije problem ako ce braca donjeti demokratiju i ako ce izbori biti svakih 4-5g ali NE kao u iranu!jarancuga wrote:pa sta ako braca dodju na vlast...dje problem ako egipatski narod to zeli...
braca su sve ove godine diktature pomagali bijedu i sirotinju...
...bas tako, pojedinci ce sa ovog foruma od veceras nositi crni flor.GOLFER wrote:Ko te ne zna rekao bi da se ti brines za napaceni narod u Iranu![]()
![]()
![]()
Ah da taj narod je najvise napacen radi USA i Izraelske propagande, rata i sankcija... sad razguli providan si... Idi zali jos jednog USA diktatora kojeg ce narod sklonuti nakon mnogo godina mcenja , tlacenja i ljacke u ime USA demokratije i sloboda...
Ja nemam nista protiv iranskog naroda! Nadji post gdje sam ja nesto rekao protiv iranaca. ALI NEMOJ identifikovati iranski diktatorski rezim (posto to jeste, samo u teokratskom obliku) sa narodom.GOLFER wrote:Ko te ne zna rekao bi da se ti brines za napaceni narod u Iranujefferson wrote:Uopste nije problem ako ce braca donjeti demokratiju i ako ce izbori biti svakih 4-5g ali NE kao u iranu!jarancuga wrote:pa sta ako braca dodju na vlast...dje problem ako egipatski narod to zeli...
braca su sve ove godine diktature pomagali bijedu i sirotinju...![]()
![]()
![]()
Ah da taj narod je najvise napacen radi USA i Izraelske propagande, rata i sankcija... sad razguli providan si... Idi zali jos jednog USA diktatora kojeg ce narod sklonuti nakon mnogo godina mcenja , tlacenja i ljacke u ime USA demokratije i sloboda...
GOLFER wrote:Ko te ne zna rekao bi da se ti brines za napaceni narod u Iranujefferson wrote:Uopste nije problem ako ce braca donjeti demokratiju i ako ce izbori biti svakih 4-5g ali NE kao u iranu!jarancuga wrote:pa sta ako braca dodju na vlast...dje problem ako egipatski narod to zeli...
braca su sve ove godine diktature pomagali bijedu i sirotinju...![]()
![]()
![]()