Breaking Bad
Moderator: _BataZiv_0809
- insomnia78
#1552 Re: Breaking Bad
Ovo je samo poziranje
Vidi slunte kako drzi britvu
Po glave bi mu amputiro
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Vidi slunte kako drzi britvu
Po glave bi mu amputiro
Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
- ćiribiribela
#1553 Re: Breaking Bad
Samo cu ti reci: "Ozymandias".I am Happy wrote:I peta sezona je bila previse....puno bespotrebnih dosadnih epizoda.
-
nema me tamo
#1554 Re: Breaking Bad
Ma serija je odlicna, al' ni blizu ocjene 9.6!
Realno nekih 8,9..
Realno nekih 8,9..
-
kakavdanakneiskustvu
#1555 Re: Breaking Bad
nema me tamo wrote:Ma serija je odlicna, al' ni blizu ocjene 9.6!
Realno nekih 8,9..
Ja bi dao ocjenu 8.976
-
1Dante1
#1556 Re: Breaking Bad
Vjerovatno najbolja epizoda citave serije.ćiribiribela wrote:Samo cu ti reci: "Ozymandias".I am Happy wrote:I peta sezona je bila previse....puno bespotrebnih dosadnih epizoda.
- IcedMFEarth
#1558 Re: Breaking Bad
Nema od toga ništa.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#1559 Re: Breaking Bad
Genijalnost ove serije lezi upravo u ovome sto joj neki forumasi zamjeraju. Pa zamislite da Walter White jednako uspjesno kontrolise situaciju u kuci, kao na ulici
To bi onda bio James Bond
Pridruzujem se izrazima gadjenja spram Skyler. Mada je ona (sad cu biti sovinisticka svinja
) postupila na nacin na koji bi postupila vecina zena. I to je jos jedan aspekt genijalnosti serije.
Jedini los glumac mi je bio frajer sto je tumacio lik Tuca Salamance. Lik je ekstra, ali mi je on bio neubjedljiv kao glumac u onim izljevima bijesa
Inace ovo je najjaca serija koju sam gledao ikad. Trenutno gledam True Detective, pa cu onda The Wire, ali cisto sumnjam da im iko moze pera odbiti.
Poslije nje sam pregledao Californication, cisto da se malo opustim
Pridruzujem se izrazima gadjenja spram Skyler. Mada je ona (sad cu biti sovinisticka svinja
Jedini los glumac mi je bio frajer sto je tumacio lik Tuca Salamance. Lik je ekstra, ali mi je on bio neubjedljiv kao glumac u onim izljevima bijesa
Inace ovo je najjaca serija koju sam gledao ikad. Trenutno gledam True Detective, pa cu onda The Wire, ali cisto sumnjam da im iko moze pera odbiti.
-
dezurni_ucenik
#1560 Re: Breaking Bad
_BataZiv_0809 wrote:Genijalnost ove serije lezi upravo u ovome sto joj neki forumasi zamjeraju. Pa zamislite da Walter White jednako uspjesno kontrolise situaciju u kuci, kao na uliciTo bi onda bio James Bond
![]()
Pridruzujem se izrazima gadjenja spram Skyler. Mada je ona (sad cu biti sovinisticka svinja) postupila na nacin na koji bi postupila vecina zena. I to je jos jedan aspekt genijalnosti serije.
Jedini los glumac mi je bio frajer sto je tumacio lik Tuca Salamance. Lik je ekstra, ali mi je on bio neubjedljiv kao glumac u onim izljevima bijesa![]()
Nakon The Wire ,sve ces drugacije gledati.
-
kakavdanakneiskustvu
#1561 Re: Breaking Bad
dezurni_ucenik wrote:_BataZiv_0809 wrote:Genijalnost ove serije lezi upravo u ovome sto joj neki forumasi zamjeraju. Pa zamislite da Walter White jednako uspjesno kontrolise situaciju u kuci, kao na uliciTo bi onda bio James Bond
![]()
Pridruzujem se izrazima gadjenja spram Skyler. Mada je ona (sad cu biti sovinisticka svinja) postupila na nacin na koji bi postupila vecina zena. I to je jos jedan aspekt genijalnosti serije.
Jedini los glumac mi je bio frajer sto je tumacio lik Tuca Salamance. Lik je ekstra, ali mi je on bio neubjedljiv kao glumac u onim izljevima bijesa![]()
Nakon The Wire ,sve ces drugacije gledati.
istina,isto sam mislio nakon BB i pogledao žicu i jbg,nema bolje od žice
- ferratilis
- ferratilis
-
Cybernetic
-
kakavdanakneiskustvu
#1566 Re: Breaking Bad
Cybernetic wrote:Ja nakon odredjene vremenske distance mogu komotno reci da je The Wire ipak kvalitetnija serija. Nisam The Wire skroz odgledao, ali mi se vise dopada i smatram je puno relevantnijom i ozbiljnijom.
žica je klasa za sebe ali i BB je odmah iza
-
oskarboy
#1567 Re: Breaking Bad
ne kontam zasto je ljudima zica bolja od bb i sopranosovi,pa u bb i sopranosovim je bolja gluma,bolji izbor glumaca i radnja je nepredvidljiva,dok kod zice gluma i nije bas sjajna kao i izbor glumaca a radnja je prepoznatljiva
- ferratilis
-
oskarboy
#1569 Re: Breaking Bad
pa vise manje vecina glumaca iz zice lose glumi,pogotovo negativci,radnja usporena,policija mjesecima godinama prati krimose i onda ih hapsi i kako neces rec da to nije predvidljivo?
- Saian
#1570 Re: Breaking Bad
bracika pa nije zhica policijska serija, nit' su policija kaubojci, nit' su krimosi indijanci, nemoj mi samo rech; da si ti chek'o da krimosi budu uhapseni da mosh' lakshe zaspat, jer je dobro pobijedilo, pa shvico draga ...oskarboy wrote:policija mjesecima godinama prati krimose i onda ih hapsi i kako neces rec da to nije predvidljivo?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b54EEpdv9q8 [/youtube]
Hey, hey, hey. A life. A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come.
-
nema me tamo
#1571 Re: Breaking Bad
Saian wrote:bracika pa nije zhica policijska serija, nit' su policija kaubojci, nit' su krimosi indijanci, nemoj mi samo rech; da si ti chek'o da krimosi budu uhapseni da mosh' lakshe zaspat, jer je dobro pobijedilo, pa shvico draga ...oskarboy wrote:policija mjesecima godinama prati krimose i onda ih hapsi i kako neces rec da to nije predvidljivo?
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b54EEpdv9q8 [/youtube]
Hey, hey, hey. A life. A life, Jimmy, you know what that is? It's the shit that happens while you're waiting for moments that never come.
Jedan od onih što vide na tvu kako je palo 2 tone kokaina pa konta da je operacija trajala sedmicu..
-
kakavdanakneiskustvu
#1572 Re: Breaking Bad
s teme o žici
čudan osjećaj me obuzeo kad sam gledao zadnje minute serije,BB je izuzetna serija,twin peaks takođe ali žica je iznad,i to prilično,nema nešto puno scena nasilja kao što bi se možda očekivalo od serije koja se bavi kriminalom i policijom,kad sam odgledao BB skoro sam zaplakao a kad sam odgledao žicu samo šutio,bolju seriju ja nisam gledao
čudan osjećaj me obuzeo kad sam gledao zadnje minute serije,BB je izuzetna serija,twin peaks takođe ali žica je iznad,i to prilično,nema nešto puno scena nasilja kao što bi se možda očekivalo od serije koja se bavi kriminalom i policijom,kad sam odgledao BB skoro sam zaplakao a kad sam odgledao žicu samo šutio,bolju seriju ja nisam gledao
- ferratilis
#1573 Re: Breaking Bad
Moram i taj Twin Peaks odgledati da vidim o čemu se tu radikakavdanakneiskustvu wrote:s teme o žici
-
kakavdanakneiskustvu
#1574 Re: Breaking Bad
ferratilis wrote:Moram i taj Twin Peaks odgledati da vidim o čemu se tu radikakavdanakneiskustvu wrote:s teme o žici
čudan osjećaj me obuzeo kad sam gledao zadnje minute serije,BB je izuzetna serija,twin peaks takođe ali žica je iznad,i to prilično,nema nešto puno scena nasilja kao što bi se možda očekivalo od serije koja se bavi kriminalom i policijom,kad sam odgledao BB skoro sam zaplakao a kad sam odgledao žicu samo šutio,bolju seriju ja nisam gledaoiako nikad nisam razumio Davida Lyncha, ali probaću
Neobicna, lincovska serija
-
oskarboy
#1575 Re: Breaking Bad
twin piks je bio odlicno krenuo,nesto ko true detective al onda dolazi do izrazaja lincova fantazija i serija ode u helac