to je nesto kao za velike temperature bla bla ... samo se stavi na mokru kosu i onda se susi kosa
valjda ce raditi
Moderator: anex
Kako nema kod nas? Martimex ima J.Friedu.swirl wrote:@otherside Meni je najbolja John Frieda pjena za loknavu kosu, ail nema je nazalost kupiti kod nas.
Ja nikad nisam vidjela, stalno molim nekoga da mi donese, jer npr. u Njemackoj se moze i u DM kupiti. Ako ima super, svima preporucujem, super su im proizvodi!Majlo wrote:Kako nema kod nas? Martimex ima J.Friedu.swirl wrote:@otherside Meni je najbolja John Frieda pjena za loknavu kosu, ail nema je nazalost kupiti kod nas.
Ima, mislim da je pjena oko 17km. Moja sestra je koristi i prezadovoljna je.swirl wrote:Ja nikad nisam vidjela, stalno molim nekoga da mi donese, jer npr. u Njemackoj se moze i u DM kupiti. Ako ima super, svima preporucujem, super su im proizvodi!Majlo wrote:Kako nema kod nas? Martimex ima J.Friedu.swirl wrote:@otherside Meni je najbolja John Frieda pjena za loknavu kosu, ail nema je nazalost kupiti kod nas.
Koristila sam ja 2 vrste tih silikona, al ne pomaze, jer su za vrhove i od njih se bas masti kosa, meni je najgore sto mi bude skroz cickavo iznad vrata, par puta sam morala odsjeci pokoji pramen koseme22 wrote:i kod mene je isto tanka dlaka pa se bas petlja, ja stavljam klasov silikon za kosu na vrhovemeni bas pomogne
Ja sam malo teza kategorijame22 wrote:ajojmeni nije bas tako, ali se isto brzo zamrsi
pa mi je frizerka to preporucila i meni pomaze
stavi lak za kosu poslije feniranja , i onda drzi ne petlja se barem moja ........ cuvam je ,kad se oznojim po celu i vratu, da je znoj ne skvasi ito mi je super..........ne koristim pjene i tome slicno......d.a.d.a. wrote:Imam mali problem s kosom, tj.s rascesljavanjem kose (imam tanku dlaku pa mi se kosa nenormalno petlja),da li bi mi iko mogao preporuciti neku masku ili nesto slicno, da mi olaksa cesljanje ?
Imam u zadnje vrijeme sličan problem od kako mi je kosa prešla dužinu pola leđa. Stalno se mrsi i ne mogu joj stati u kraj. Prije jedno sedam dana sam u kozmu (bbi) vidjela (po prvi put i jedini) od L'oreala sprej za raščešljavanje. Od njih inače koristim regenerator za tanku kosu koja se masti (onaj rozi) i predobar mi je, ali ne mogu stalno s njim ispirati kosu kad se moram češljati pa sam uzela ovo čudo i špricam vrhove prije češljanja. Meni je pomoglo. Probaj, ako nađeš sprej pošto je bio tada samo jedan i već prošle sedmice kad sam svraćala nije više nijednog bilo.d.a.d.a. wrote:Imam mali problem s kosom, tj.s rascesljavanjem kose (imam tanku dlaku pa mi se kosa nenormalno petlja),da li bi mi iko mogao preporuciti neku masku ili nesto slicno, da mi olaksa cesljanje ?
Budem probala i toladyada wrote:stavi lak za kosu poslije feniranja , i onda drzi ne petlja se barem moja ........ cuvam je ,kad se oznojim po celu i vratu, da je znoj ne skvasi ito mi je super..........ne koristim pjene i tome slicno......d.a.d.a. wrote:Imam mali problem s kosom, tj.s rascesljavanjem kose (imam tanku dlaku pa mi se kosa nenormalno petlja),da li bi mi iko mogao preporuciti neku masku ili nesto slicno, da mi olaksa cesljanje ?
E, konacno neko ko me razumijeCrvena.Papricica wrote: Imam u zadnje vrijeme sličan problem od kako mi je kosa prešla dužinu pola leđa. Stalno se mrsi i ne mogu joj stati u kraj. Prije jedno sedam dana sam u kozmu (bbi) vidjela (po prvi put i jedini) od L'oreala sprej za raščešljavanje. Od njih inače koristim regenerator za tanku kosu koja se masti (onaj rozi) i predobar mi je, ali ne mogu stalno s njim ispirati kosu kad se moram češljati pa sam uzela ovo čudo i špricam vrhove prije češljanja. Meni je pomoglo. Probaj, ako nađeš sprej pošto je bio tada samo jedan i već prošle sedmice kad sam svraćala nije više nijednog bilo.
I ja sam napravila isti belay sa Syoss, znaci ovom se popravlja stanje....inace sam dosada uvijek koristila Loreal-ovu bez amonijaka i neki me đavo navrati .....na crveni odsjaj i sve ostale probleme zhute machkeyellow cat wrote:
ja se prefarbala i sad rahat![]()
nikad više neću mijenjati ovu farbu. A onaj Syoss, bože sačuvaj, kako se ispire. Uvijek voda tamna. Od ove garnier kosa mi bude sjajna, ne ispire se i manje je štetna pošto valjda nema amonijaka. Probaj, pa vidi. Djeluje tamna, ali nije. I nema crvenog odsjaja 100%.
jednom davno sam se farbala sa preference i strasno mi je ostetila kosu...pa eto, mojih 5 feningaLaCici wrote:Kakva su vam iskustva sa Loreal preference smedjim farbama za kosu? Planiram da uzmem, ali na drugim forumima sam procitala da su smedje boje iz te kolekcije bez veze. Je li iko koristio od vas, kakve su? Inace imam crvenkastog pigmenta pa mi treba neka koja ce to ubiti.
cokoladno smedja, je bas kakva i na slici, barem je meni bila.LaCici wrote:I meni dok sam see farbala u crno. Ne znam kakve su smedje jer Palette uvijek budu za 3 nijanse tamnije nego na slici.