neko nesto pametnonoviclan wrote:poz obzirom da mi je pun k. „ovlastenog" asa pssa i „motorex" majstora ima ili neko da preporuci dovrog i postenog majstora za skoda vozila u sarajevu hvala
Škoda all about
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
noviclan
#1551 Re: Škoda all about
-
goran16v
#1552 Re: Škoda all about
I od uspjesnog preprodavanja grobova spade na tatin auto?! Impressive!citroen xm wrote:Goran 16V jedini pametan čovjek na forumu i jedini koji u BiH ima tu sposobnost da zaradi automobil. Vau, vau, vau.
Ono što sam posjedovao i što posjedujem može potvrditi svako ko me poznaje. Tako da ja nemam potrebu da se pravdam nekom Goranu na forumu, a još manju potrebu imam da izmišljam. Prošlo je kroz moje ruke daleko više auta nego što možeš zamisliti. Tako da vjeruj u šta hoćeš. Pošto često spominješ guzu nisam baš siguran čime se baviš, ali ja svoju ne upotrebljavam za zaradu.
-
goran16v
#1553 Re: Škoda all about
Svaki dobar majstor moze bez problema odrzavati Skodu. Sto se tice usko specijalizovani osim ASA PSS imas Triab i Neru Mizdraka koji je regularan lik, imas na K. glavi Fadila Colica, on je bio ovlasteni za ASA-u prije nego su napravili svoj servis, kod Petrol Line pumpe na Stupu je bio Lutvo (ne znam radi li jos), nekad bio ovlasteni za Autoagent, pa kad su oni otvorili servis preimenovao se u Agentauto, ja ga znam jos dok je radio kod Nossea. Imas Zvonku Tomicica na Grbavici (iznad Sandora), on jeste doduse specijalizovan za Volvo, ali radi sve.noviclan wrote:neko nesto pametnonoviclan wrote:poz obzirom da mi je pun k. „ovlastenog" asa pssa i „motorex" majstora ima ili neko da preporuci dovrog i postenog majstora za skoda vozila u sarajevu hvala
-
romeomoraprezivjeti
#1554 Re: Škoda all about
Ovako sa strane,citajuci i citrasa i 16V,da se zakljuciti,da su obojica u pravu?!;-) A sad da se vratimo normalnoj diskusiji,molicu lijepo..
-
citroen xm
#1555 Re: Odg: Škoda all about
Uhvatio si se jedne davne rečenice kada sam izjavio da nemam svoje auto. I tako mora biti narednih 300 godina? Ne budi smiješan, od tada se promjenilo i auta i vlasništva. Tada kada sam se bavio preprodajom auta ona su bila u rangu sadašnjih Golfova 6, Pasata 6, Astri H.... i godištem i cijenama, a i stanjem. Ako su to grobovi onda ja ne znam, mi smo onda Dubai.goran16v wrote:I od uspjesnog preprodavanja grobova spade na tatin auto?! Impressive!citroen xm wrote:Goran 16V jedini pametan čovjek na forumu i jedini koji u BiH ima tu sposobnost da zaradi automobil. Vau, vau, vau.
Ono što sam posjedovao i što posjedujem može potvrditi svako ko me poznaje. Tako da ja nemam potrebu da se pravdam nekom Goranu na forumu, a još manju potrebu imam da izmišljam. Prošlo je kroz moje ruke daleko više auta nego što možeš zamisliti. Tako da vjeruj u šta hoćeš. Pošto često spominješ guzu nisam baš siguran čime se baviš, ali ja svoju ne upotrebljavam za zaradu.
-
goran16v
#1556 Re: Škoda all about
Vidi se po perfektu koji koristis...
-
citroen xm
#1557 Re: Škoda all about
Šta je pisac želio reći?
-
goran16v
#1558 Re: Škoda all about
Ako ne mozes skontati ja ti ne mogu pomoci...
-
citroen xm
#1559 Re: Škoda all about
Masu stvari koje nisi mogao skontati objasnih ti ovih dana, red je da se bar malo odužiš i pojasniš.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#1560 Re: Škoda all about
Zavidan kompleksas?goran16v wrote:Ma nismo mi zavidni kompleksasi, mi smo FGR!mali_milojica wrote:To kako si ti zaradio ne smijem ni zamisliti,a da ne dobijem nagon za povracanjem.
Ali ako se malo bolje sagnes,pardon nagnes,pardon ne znam sta mi je,napnes mozda bude i za novog Passata.
![]()
![]()
Komentar ti je bas onako u skladu s karakterom - zavidan i za povratit!
Da imas nesto bolje od mene,mozda bi i bio,ovako sve mi suze niz ledja idu od ljubomore.
A najvise od smijeha
-
goran16v
#1561 Re: Škoda all about
Osim sto ti ne znas i ne mozes znati sta ja sve imam, kako drugacije objasniti debilizam koji si napisao nego frustracijama i kompleksima, a ocigledno patis do toga i to obilato sa i bez sagijanja i natezanja?!
Last edited by goran16v on 23/08/2014 23:56, edited 1 time in total.
-
goran16v
#1562 Re: Škoda all about
Ono sto ti trazis da ti objasnim se uci u 3. osnovne.citroen xm wrote:Masu stvari koje nisi mogao skontati objasnih ti ovih dana, red je da se bar malo odužiš i pojasniš.
-
citroen xm
#1563 Re: Škoda all about
Dobro ja znam šta se kada uči. Interesuje me šta si ti želio reći tim što si napisao? Ostaješ dužan odgovore na mnoga pitanja? Nevalja ti to, nisi muško. Kad počneš igrati, igraj do kraja.
-
goran16v
#1564 Re: Škoda all about
Da znas onda bi ti bilo vrlo jasno sta zelim reci, a ako me bas potezes da ti kazem... Sama cinjenica da pises u proslom vremenu sve objasnjava, i kakve su to strasne masine bile, i kako si prosao i zasto... Uspjesno si savladao jedino da sve ono sto je tata prevrnuo preko ruke ovdje predstavis kao da si imao i vozio!citroen xm wrote:Dobro ja znam šta se kada uči. Interesuje me šta si ti želio reći tim što si napisao? Ostaješ dužan odgovore na mnoga pitanja? Nevalja ti to, nisi muško. Kad počneš igrati, igraj do kraja.
Last edited by goran16v on 24/08/2014 00:10, edited 1 time in total.
-
citroen xm
#1565 Re: Škoda all about
A to si želio reći, aludiraš na moj neuspjeh.
Još jedan ćorak, ajmo dalje. Možeš ti to.
-
goran16v
#1566 Re: Škoda all about
Jok nego na uspjeh, izvini Kramaru nisam te prepozn'o, a iz Samare is na tatin auto presao predpostavljam iz skromnosti i radi boljeg PR-a! 
-
citroen xm
#1567 Re: Škoda all about
Hahaha e sad sam počastvovan. Pa ti pamtiš moje postove od mog starta na forumu. Hvala ti, takvim obožavaocima se može malo ko podičiti.
Ok je sam propalitet, zamisli prestao sam se baviti trgovinom auta, oooo kako sam samo mogao?
Jbg šta da radim kada nisam uspješan kao ti pa da čim me neko nagazi mogu da u odbranu ubacim Oktaviju staru 8 godina. Šta bi pričao da voziš Mercedesa. Bio bi garant još pametniji, vidovitiji...
Ok je sam propalitet, zamisli prestao sam se baviti trgovinom auta, oooo kako sam samo mogao?
-
last mohicans
#1568 Re: Škoda all about
Sta je ovo rat Skoda vs Citroen.De ba ohanite ljudi.Da cujem sta imate reci za moju brigu.
Skoda 2010,facelift,ako je vazno uopste,ali eto,do volana je rijec.Posto je ovaj sa komandama na volanu,ne znam da li to ima veze kakve.
Kada motam lijevo desno,u volanu se cuje iritantan zvuk,kao da nesto zateze,skripi.Pitam jednog elektricara,kaze cuje mi se traka u servu koja mota lijevo-desno.Pitam je li letva ili kaka opruga,smeta li sta? Kaze ne bi trebalo,mada me iritira pravo,kao da se vise cuje.Elem,da dodam,imam i hudiny,a oni nisu bas pazljivi kad ga ugradjuju,znaju sjebati stvari i poslije se prave blesavi,tako su mi polomili dzek za airbeg,pa mi je prikazivao gresku nakon ugradnje.
Skoda 2010,facelift,ako je vazno uopste,ali eto,do volana je rijec.Posto je ovaj sa komandama na volanu,ne znam da li to ima veze kakve.
Kada motam lijevo desno,u volanu se cuje iritantan zvuk,kao da nesto zateze,skripi.Pitam jednog elektricara,kaze cuje mi se traka u servu koja mota lijevo-desno.Pitam je li letva ili kaka opruga,smeta li sta? Kaze ne bi trebalo,mada me iritira pravo,kao da se vise cuje.Elem,da dodam,imam i hudiny,a oni nisu bas pazljivi kad ga ugradjuju,znaju sjebati stvari i poslije se prave blesavi,tako su mi polomili dzek za airbeg,pa mi je prikazivao gresku nakon ugradnje.
-
goran16v
#1569 Re: Škoda all about
Sta da ti kazem, veliki sam stovalac tvoga lika i djela cisto da ne pokusavas prodati suplju pricu...citroen xm wrote:Hahaha e sad sam počastvovan. Pa ti pamtiš moje postove od mog starta na forumu. Hvala ti, takvim obožavaocima se može malo ko podičiti.
Ok je sam propalitet, zamisli prestao sam se baviti trgovinom auta, oooo kako sam samo mogao?Jbg šta da radim kada nisam uspješan kao ti pa da čim me neko nagazi mogu da u odbranu ubacim Oktaviju staru 8 godina. Šta bi pričao da voziš Mercedesa. Bio bi garant još pametniji, vidovitiji...
-
citroen xm
#1572 Re: Odg: Škoda all about
Ne znam kako je na Škodi to riješeno, ali slični simptomi se znaju desiti na Meganu dvici, baš sam imao taj slučaj. Radi se o špuli volana, kada namotavaš volan čuje se kao neko struganje ne mogu riječima opisati zvuk. Samo u ovom slučaju prijavio je grešku na airbagovima i špula se morala mijenjati.last mohicans wrote:Sta je ovo rat Skoda vs Citroen.De ba ohanite ljudi.Da cujem sta imate reci za moju brigu.
-
citroen xm
#1573 Re: Odg: Škoda all about
Ti se čitaš kao bukvar.goran16v wrote:Cudi me da jesi...
- dinao
#1574 Re: Škoda all about
Taj zvuk ti dolazi radi hudiny zastite na volanu. Meni se isto desilo i bojim se da se ne moze rijesiti. Nakon ugradnje hudinija procesor auta pokazuje gresku airbaga, ali oni to sada nekako dohackajulast mohicans wrote:Sta je ovo rat Skoda vs Citroen.De ba ohanite ljudi.Da cujem sta imate reci za moju brigu.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
goran16v
#1575 Re: Škoda all about
Da li pokazuje gresku na airbagu ili gresku na sistemu za upravljanje (simbol u obliku volana unutar obrtomjera)?
Ako je ovo drugo onda je uzrok prekid napajanja vozila i potrebno je da se senzor momenta okreta volana sinhronizuje za sta je potrebno par punih krugova volanom ili par stotina m voznje
Ako je ovo drugo onda je uzrok prekid napajanja vozila i potrebno je da se senzor momenta okreta volana sinhronizuje za sta je potrebno par punih krugova volanom ili par stotina m voznje