What to wear???

Sve o kulinarstvu, o uređenju stana, o modi...

Moderator: anex

Post Reply
zamzija

#1551 Re: What to wear???

Post by zamzija »

nisam vidjela koliko su, ali pošto često idem u orsay i znam da su im cijene između 55 - 65 KM,
a to je ravni kroj na peglu...
možda ih možeš naći na http://store.orsay.com/index.shtml?lg=de
Nadinka

#1552 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Alice, odlicna suknja!!
umjereno, je li trazis ovako kratki model ili dugi, da su uske ili da su gore ono namreskane pa lagano se suzavaju? appening pogledaj svakako, a ovih namreskanim ima finih u onom Colinsu u Alti.

evo jedan novi na kako nositi:
http://malezensketeme-kakonositi.blogsp ... ovnim.html
zamzija

#1553 Re: What to wear???

Post by zamzija »

super pitanje i super odgovori :)
sad su baš print majice IN, i svuda se mogu kupiti ali odlično izgledaju uz sakoe, neke jednostavne panttalone i rave cipele
zamzija

#1554 Re: What to wear???

Post by zamzija »

Mrs.Zurbrigen wrote:hey ladies, hvala vam na savjetima za onaj tufnasti blazer. :D
sad jedva cekam da dodje...
i ako onda jos nadjem neke dobre ljetne hlace i cipele - i am set! :D
Ja sam prošle sedmice u Orsay-u vidjela sličan blejzer tvome, samo je kratak...imaju cijelu kolekciju na fazon plavo bijele boje. Kad uđeš u Orsay pa s lijeve strane - suknjice, haljinice, košuljice, pantalonice, blejzeri - pa možda nađeš nešto uz taj tvoj što možeš iskombinirati
eluna

#1555 Re: What to wear???

Post by eluna »

@ nadi

sad vidjeh da si me preporučila na blogu ..... hvala mnogo ...... ja sam baš u frci zadnjih dana - ne znam kud udaram glavom ....... :-) :-)
vjesticanametli

#1556 Re: What to wear???

Post by vjesticanametli »

umjerenooblacno wrote:E drage moje da vas pitam, da li je neka od vas slucajno vidjela hlace kao na slicim a da nisu iz manga, i naravno da nosu nogo skupe. Probala sam u mangu ove sa slike ali su mi preuske. Ovo su prve hlace koje hocu da kupim a da ne budu toliko uske kao farmerke pa bih da budu dobre.Ili ove teget ili neke bez boje.

Image

eno ti na siranu tih pantAlica..........30 Km ja kupila crvene :-)
Nadinka

#1557 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Eluna, ma nikako da se posvetim onom postu posebnom za tvoj nakit, necu da ga sfuserim pa nikako da stignem.

Zene, objavila sma sajt : www.malezensketeme.com, pisite kako vam se svidja, bice jos dorada i svega, pa sve ideje i komentari i kritike su dobrodosle
eluna

#1558 Re: What to wear???

Post by eluna »

Nadinka wrote:Eluna, ma nikako da se posvetim onom postu posebnom za tvoj nakit, necu da ga sfuserim pa nikako da stignem.

Zene, objavila sma sajt : http://www.malezensketeme.com, pisite kako vam se svidja, bice jos dorada i svega, pa sve ideje i komentari i kritike su dobrodosle

sajt je odličan i već imaš komentar :lol: :lol: :lol: :lol: .... naravno za UN cipele, odmah danas zovem direktoricu da poručim za jesen :D :D
bez_ideje

#1559 Re: What to wear???

Post by bez_ideje »

Nadinka,ovo je super.......samo nastaviti sa praksom-tu,tako i toliko kosta .......ja zadovoljna!
VenomousV

#1560 Re: What to wear???

Post by VenomousV »

Nadinko, svaka cast :thumbup:
kween

#1561 Re: What to wear???

Post by kween »

a meni se svidja ovaj krem sako ..
gdje ima ovakvih sakoa duzi strukiranih...samo emoj te rece zara i azel jel ja tamo nikad nista ne stignem kupit valjda ne stignem naci.. :sad:
Nadinka

#1562 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

Drage moje, hvala puno! Evo happy sam mnogo :D

kween odgovara li ovo:
Image
kween

#1563 Re: What to wear???

Post by kween »

Nadinka wrote:Drage moje, hvala puno! Evo happy sam mnogo :D

kween odgovara li ovo:
Image
al ovaj nije ni blizu ovom sa bloga http://malezensketeme.com/post/446 :sad:

ovaj je duzi,strukiran vise,jedno dugme, ok moze i dva :D a ovaj sto si postala ok je, al ja sam vise za prvi varijatnu :D
Nadinka

#1564 Re: What to wear???

Post by Nadinka »

kween wrote:
Nadinka wrote:Drage moje, hvala puno! Evo happy sam mnogo :D

kween odgovara li ovo:
Image
al ovaj nije ni blizu ovom sa bloga http://malezensketeme.com/post/446 :sad:

ovaj je duzi,strukiran vise,jedno dugme, ok moze i dva :D a ovaj sto si postala ok je, al ja sam vise za prvi varijatnu :D
aaa, taj zelis :)

nesto ovakvo:
Image
ili
Image

javicu ti kad nadjem ensto slicnije
kween

#1565 Re: What to wear???

Post by kween »

da da taaj s bloga :-) vidjela sam jos para al me net zeza pa nemogu da se vratim da pogledam..
sad su mi bas super ovi duzi sakoi al ful strukirani jedno il dva dugmeta ..plus ako imaju neku ludu postavu , npr kad malo zavrnes rukave ono ispod roza postava il karo il s..neki su pricali da takvih im au zari al nazalost nisam bila te srece da ugrabim :roll:
inspire_me

#1566 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

Nadinka wrote:Eluna, ma nikako da se posvetim onom postu posebnom za tvoj nakit, necu da ga sfuserim pa nikako da stignem.

Zene, objavila sma sajt : http://www.malezensketeme.com, pisite kako vam se svidja, bice jos dorada i svega, pa sve ideje i komentari i kritike su dobrodosle
Sajt je odlican, svaka cast Nadi! Posebno mi se svidja slogan - Vasa dnevna doza inspiracije...sto fakat i jeste :wink:
yellow cat

#1567 Re: What to wear???

Post by yellow cat »

nadinka i ostale žene

Imam lanene hlače slične ovima na slici, samo su u maslinasto zelenoj varijanti (nekako svijetlija maslinasto zelena) a prugice su tamno zelene (ili maslinastozelene, kako već). Znači, hlače su SVJETLIJE od prugica. Nisu baš široke kao na slici i dole idu na trapez. Ukratko, stoje mi u ormaru već dvije godine, pa me, boga ti, inspiriši..:)

Image Image
inspire_me

#1568 Re: What to wear???

Post by inspire_me »

vjesticanametli wrote:
umjerenooblacno wrote:E drage moje da vas pitam, da li je neka od vas slucajno vidjela hlace kao na slicim a da nisu iz manga, i naravno da nosu nogo skupe. Probala sam u mangu ove sa slike ali su mi preuske. Ovo su prve hlace koje hocu da kupim a da ne budu toliko uske kao farmerke pa bih da budu dobre.Ili ove teget ili neke bez boje.

Image

eno ti na siranu tih pantAlica..........30 Km ja kupila crvene :-)
Imaju li te crvene sa sirana ove bocne dzepove???
umjerenooblacno

#1569 Re: What to wear???

Post by umjerenooblacno »

meni nesto ruzne pantalone bez dzepova :D :D ionako mi je pozadina velicine birinog tv/a a u tim bez dzepovima je kao LCD :D :D tako zelim da smrsam 5 kg haha morala sam se malo jadati

veidjeh u onom oviesse u intereksu finih pantalona,kovoli u bojama ima super stvari po 50 KM
LaCici

#1570 Re: What to wear???

Post by LaCici »

Image[/quote]

Kupila ja ove u Mangu prije mjesec dana, obukla ih jednom i vise nikad. Ok su bile kad sam ih tek obukla, ali nakon sto sam jednom sjela uzasno su se razvukle pa cak i za 2 broja i kupe sve zivo na sebe, zali boze 65 KM. Uzas! :sad:
alica.k

#1571 Re: What to wear???

Post by alica.k »

to sam ja primjetila sa vecinom mangovih pantalona i farmerica...redovno se sve razvuce bar dva broja. izuzetak su bile nekakve lanene sto sam uzela...
LaCici

#1572 Re: What to wear???

Post by LaCici »

Ma generalno sam razocarana u Mango.
alica.k

#1573 Re: What to wear???

Post by alica.k »

haljinice i majice su im ok, a dzemperi najbolji koje sam imala...ali hlace, uzas.
LaCici

#1574 Re: What to wear???

Post by LaCici »

Dzemper nemam ni jedan njihov, ali sam takodjer razocarana i u mantile. A nesto valja, nesto ne, ali su definitivno preskupi, fazon je izgleda kod njih samo ganjati sezonska snizenja.
alica.k

#1575 Re: What to wear???

Post by alica.k »

e i to si u pravu, mantili, jakne...vrlo losi. meni bar.
Post Reply