Mi se trudimo da vam tema ne propadne, a vi nas tjerate ccccmaida95 wrote:Pravo pitanje bi trebalo da bude - šta ćete vi Pitari i Manijaci na temi o Slobodi?![]()
![]()
Kažeš sve sami navijači Sarajeva i Želje, nemojte molim vas k'o Boga, nek' ostane mrtva tema onda ako ćete vi komentarisat'
FK Sloboda Tuzla
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1551 Re: FK Sloboda Tuzla
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1552 Re: FK Sloboda Tuzla
Pa otkud ja znam ko za koga navija, ne visim ja na vasim temamaNorman wrote:Prvo kritikuješ "sve ove koji su se sjetili Slobode i pokrenuli temu nakon jednog poraza kluba". A na temi, pored 2 navijača Slobode, sve sami navijači Sarajeva i Želje.plain vanilla wrote:
Samo da te pitam nesto.. kad sam ja to spomenula Sarajlije?![]()
A onda upućuješ slijedeću kritiku: "Nek komsiji crkne krava, bilo i ostalo kod nas", što znači da iz gore spomenutog, proširenog skupa isključuješ ona 2 navijača Slobode.
Osta ukor na komšijama.
nizeplasirani klubovi mi nisu zanimljivi
lijepo ja rekoh da je bolje da sutim
- Norman
#1553 Re: FK Sloboda Tuzla
Ja sam već odgovorio na to pitanje u svoje ime. Sloboda izgubila u prošlom kolu od Sarajeva, pa došao da se naslađujem čitajući naricanja i jadikovke.maida95 wrote:Pravo pitanje bi trebalo da bude - šta ćete vi Pitari i Manijaci na temi o Slobodi?![]()
![]()
Kažeš sve sami navijači Sarajeva i Želje, nemojte molim vas k'o Boga, nek' ostane mrtva tema onda ako ćete vi komentarisat'
Da ne bude zabune, mene ne veseli to što je vama crkla krava, kao što se pogrešno tumači
-
Galamdzija
#1554 Re: FK Sloboda Tuzla
Naucio Jesic od Mulalica kako se kod nas dobijaju tri boda u nedostatku kvalitete na terenu, dva tri znalca a ostali neka marisu, udaraju, i vrse konstantni pritisak na sudije i tu su tri bobe. Uz to im dobro doslo sto je Husref citav susret ispratio sjedeci na klupi uz par sarkasticnih osmijeha a gosti FGR sve to dopustili.
Eh sad, jos uvijek i divovi a pogotovo mali plavi su iza i velike su sanse da ce tako i ostati poslije 18 kola pa onda svi redom navratite do teme i upisite se za raju iz coska bez troska.
Eh sad, jos uvijek i divovi a pogotovo mali plavi su iza i velike su sanse da ce tako i ostati poslije 18 kola pa onda svi redom navratite do teme i upisite se za raju iz coska bez troska.
- Norman
#1555 Re: FK Sloboda Tuzla
Ma ne, naprotiv.plain vanilla wrote:
lijepo ja rekoh da je bolje da sutim![]()
Vi, navijači Slobode, ovdje treba da pričate. Da slavite pobjede svog kluba, da zbog poraza prozivate: sudije, grube protivničke igrače, trenera, psa lutalicu ako uleti na teren i tako to.
Vi ste krivi što "vaša himna je nijema", tj. što se do sad šutjelo na ovoj temi o Slobodi.
- shbc
#1556 Re: FK Sloboda Tuzla
Ima se - moze seSaPnA wrote:Pa to se podrazumijeva, svi misle na sarajlije, oni su centar svijeta
- plain vanilla
#1557 Re: FK Sloboda Tuzla
Nigdje nikoga, kao da je Sloboda pobijedila 
-
todd_smith
#1558 Re: FK Sloboda Tuzla
cekamo da izgubiteplain vanilla wrote:Nigdje nikoga, kao da je Sloboda pobijedila
- plain vanilla
#1559 Re: FK Sloboda Tuzla
rekoh li ja da cemo dobiti Celiktodd_smith wrote:cekamo da izgubiteplain vanilla wrote:Nigdje nikoga, kao da je Sloboda pobijedila
-
todd_smith
#1560 Re: FK Sloboda Tuzla
ne znam, ja sam sarajlija, mene ne zanimaju klubovi van kantonaplain vanilla wrote:rekoh li ja da cemo dobiti Celiktodd_smith wrote:cekamo da izgubiteplain vanilla wrote:Nigdje nikoga, kao da je Sloboda pobijedila
- plain vanilla
#1561 Re: FK Sloboda Tuzla
todd_smith wrote:ne znam, ja sam sarajlija, mene ne zanimaju klubovi van kantonaplain vanilla wrote:rekoh li ja da cemo dobiti Celiktodd_smith wrote:
cekamo da izgubite
samo ti zezaj, iduci put vam necemo pokloniti bod (mensecini da si Zeljovac)
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#1562 Re: FK Sloboda Tuzla
Jeste, i to freneticniplain vanilla wrote:![]()
![]()
-
todd_smith
#1563 Re: FK Sloboda Tuzla
hajde ona je iz tuzle, razumijem nju sto je pokvarena, ali ti...-LIBERO- wrote:Jeste, i to freneticniplain vanilla wrote:![]()
![]()
- plain vanilla
#1564 Re: FK Sloboda Tuzla
cuj pokvarena, gluho bilotodd_smith wrote:hajde ona je iz tuzle, razumijem nju sto je pokvarena, ali ti...-LIBERO- wrote:Jeste, i to freneticniplain vanilla wrote:![]()
![]()
samo ti zezaj, iduci put vam necemo pokloniti bod (mensecini da si Zeljovac)![]()
![]()
da nisi iz onih vuCova sto za olimpic navijaju
- Logovan
#1565 Re: FK Sloboda Tuzla
Ovo je kup.plain vanilla wrote:Nigdje nikoga, kao da je Sloboda pobijedila
-
maida95
#1566 Re: FK Sloboda Tuzla
Super je sve ovo danas, samo su se isfulali majstorski, imali su bolji i posjed lopte, i više šansi čini mi se, al' eto, dobro je ovo
Samo ne znam što je onom Kostiću trebalo u životu crveni da dobije i to nakon utakmice..
Samo ne znam što je onom Kostiću trebalo u životu crveni da dobije i to nakon utakmice..
- Norman
#1567 Re: FK Sloboda Tuzla
Ovaj klasik zaslužuje da bude prikazan i na ovom platnu!
Dakle, film nepoznatog tuzlanskog redatelja, koji je već osvojio simpatije sarajevske publike.
Po sadržaju akcioni film, po gramatici strava i užas.
U glavnoj ulozi Amer Bekić, uloga života usudio bih se reći.
Uživajte.

Dakle, film nepoznatog tuzlanskog redatelja, koji je već osvojio simpatije sarajevske publike.
Po sadržaju akcioni film, po gramatici strava i užas.
U glavnoj ulozi Amer Bekić, uloga života usudio bih se reći.
Uživajte.

-
sumirprimus
#1568 Re: FK Sloboda Tuzla
ANBELIVEBLE
nema kmecanja u ovoj ligi,udri muski pa ko koga.
nema kmecanja u ovoj ligi,udri muski pa ko koga.
- Kemal Malovčić
#1569 Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda je nekad igrala svaku utakmicu na ovaj način, a sad im smeta. Licemjerje.
-
Fauja Singh
#1570 Re: FK Sloboda Tuzla
Fakat, vazda sam pizdio na nase igrace sto nam Sloboda dodje na Kosevo i jos nas na nasem terenu ubiju, ali bas uvijek, a mi fol sve fini, tezimo fer i leprsavoj igri. Sad mi malo njih muski nagazili i odmah kuknjava, plac.
-
Tyke
#1571 Re: FK Sloboda Tuzla
Mi taman zaboravljamo tu "musku" igru, vi bezobraznici nas podsjecate. Muka me uhvati samo kad se sjetim te Slobodine leprsavosti nekad ranije, antifudbal. Zato i potiskujemo u zaborav sve to, nije to licemjerje nego gledamo naprijed. 
- plain vanilla
#1572 Re: FK Sloboda Tuzla
haha Sloboda ubija, a vi muski nagaziteFauja Singh wrote:Fakat, vazda sam pizdio na nase igrace sto nam Sloboda dodje na Kosevo i jos nas na nasem terenu ubiju, ali bas uvijek, a mi fol sve fini, tezimo fer i leprsavoj igri. Sad mi malo njih muski nagazili i odmah kuknjava, plac.
objektivno, pa et'
- kamen spoticanja
#1573 Re: FK Sloboda Tuzla
Dobra Sloboda
brza igra,dobar protok...fino zaista
btw djes vanilla ba?
brza igra,dobar protok...fino zaista
btw djes vanilla ba?
-
SaPnA
-
maida95
#1575 Re: FK Sloboda Tuzla
Samo da potpišem ovoTyke wrote:Mi taman zaboravljamo tu "musku" igru, vi bezobraznici nas podsjecate. Muka me uhvati samo kad se sjetim te Slobodine leprsavosti nekad ranije, antifudbal. Zato i potiskujemo u zaborav sve to, nije to licemjerje nego gledamo naprijed.
Dobri su bili, Zeba je odigr'o odlično, također i Veselinović