FC Bayern Munchen
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
cindrlimindrli
#1551 Re: FC Bayern Munchen
Dobra predstava Bayerna. Ja sam se zijanio kad sam vidio njihovog trenera. Kako on moze u isto vrijeme
biti trener Bayerna i predsjednik Federacije BiH?
biti trener Bayerna i predsjednik Federacije BiH?
- Partijaner
#1553 Re: FC Bayern Munchen
Kakva igro sinoc, jednostavno bravura citavog tima. Nema se zamjeriti nijednom igracu na sinocnjoj igri, sinoc je bio onaj stari Bayern koji igra od noge do noge, tecno i brzo bez puno srljanja. KOnacno su proradili Rib i Rob i pokazali da su igraci vrhunske klase na koje se mozes oslonit kad je najvaznije. Pristup igri je bio dobar, protivniku se nije dalo disat jednostavno, sve pozicije su bile zatvorene i to je bilo odlicno odradjeno od obdbrambenih igraca pa do drugih.
Da je svaki pristup utakmici u Bundes ligi mi bili daleko ispred Dortmunda, ali nema veze doci ce sve na svoje.
14 golova dati u dvije tekme ne moze svako
Auf geht's Bayern !!!
Da je svaki pristup utakmici u Bundes ligi mi bili daleko ispred Dortmunda, ali nema veze doci ce sve na svoje.
14 golova dati u dvije tekme ne moze svako
Auf geht's Bayern !!!
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1554 Re: FC Bayern Munchen
Rezultati Bayerna u posljednje dvije utakmice izgledaju zaista zastrasujuce. Postavlja se pitanje, da li ce imati ovoliko prostora za razbijanje protivnicke odbrane protiv jacih protivnika u LP.
Basel je nakon 2-0 nokautiran. Nisam siguran da ce imati ovakvu nadmoc protiv Barcelone, Reala, Milana.
Mada su podigli nivo forme, to se mora priznati. To ih svrstava medju glavne favorite za trofej.
Basel je nakon 2-0 nokautiran. Nisam siguran da ce imati ovakvu nadmoc protiv Barcelone, Reala, Milana.
Mada su podigli nivo forme, to se mora priznati. To ih svrstava medju glavne favorite za trofej.
- Nogatrans
#1555 Re: FC Bayern Munchen
Naravno da nece biti lahko protiv Barselone ,Reala i Milana. to su vrhunske ekipe koje isto tako imaju odlicne igrace i samim tim imaju i iskustvo igranja u LP.
Isto tako ove dvije pobjede su veoma digle igracima Bayerna moral tako da mislim su se u pravo vrijeme vratili.
Isto tako ove dvije pobjede su veoma digle igracima Bayerna moral tako da mislim su se u pravo vrijeme vratili.
- Korisnicko ime
#1556 Re: FC Bayern Munchen
To bi bila nogometna nepravda kosmickih razmjera...Gomes i Messi u istoj recenici kao jedini koji su postigli pet golova. Sreca, nije se desilo...BASS wrote: Šteta sto zadnji gol Robben nije dodao Gomezu da dovrsi...
A za igru Bayerna, svaka cast.
- simonese
#1557 Re: FC Bayern Munchen
Gomez proslu sezonu treci strijelac iza Messia i PlacipickeKorisnicko ime wrote:To bi bila nogometna nepravda kosmickih razmjera...Gomes i Messi u istoj recenici kao jedini koji su postigli pet golova. Sreca, nije se desilo...BASS wrote: Šteta sto zadnji gol Robben nije dodao Gomezu da dovrsi...
- BHF_Manijak
#1558 Re: FC Bayern Munchen
Zasto nepravda molim te? Samo zato sto se jedan zove Messi i gra u Barceloni a drugi Mario Gomez jel? Pet golova je pet, taman da ih je dao Jonjo Shelvy. Messi jeste najbolji igrac svijeta ali nipodastavati necij ucinak mi je bezveze, jos malo pa ce Messijevi golovi vrijediti vise od ostalih.Korisnicko ime wrote:To bi bila nogometna nepravda kosmickih razmjera...Gomes i Messi u istoj recenici kao jedini koji su postigli pet golova. Sreca, nije se desilo...BASS wrote: Šteta sto zadnji gol Robben nije dodao Gomezu da dovrsi...
-
BASS
#1559 Re: FC Bayern Munchen
Koliko god i ja kao ljubitelj fudbala uživam u igrama Barce i Messija,toliko mi bude drago zbog ovih kvazi ultra katalonaca kad puše.
Super je navijati za neki klub i biti subjektivan,ali nije na odmet stvari gledati malo kritički i staviti u neki kontekst.
Messi i Gomez se ne mogu porediti,Gomez je uskospecijalizirani igrač koji sumnjam da može i mene da predribla,ali zato rijetko koja odbrana može da ga neutrališe i kad Gomezu ne ide,to Bayern odmah osjeti.Plus uz to,Gomez je Gomez i u Bayernu i u repki.Messi je opet - Messi,sad jel Messi Messi zbog Barce ili ne,o tome se da raspravljati,ali užitak ga je gledati svakako.Tako i da se Gomez našao na toj listi igrača sa 5 golova,ne bi opet značilo da je bolji igrač od Messija - nego "samo" da je čovjek dobar golgeter.
Super je navijati za neki klub i biti subjektivan,ali nije na odmet stvari gledati malo kritički i staviti u neki kontekst.
Messi i Gomez se ne mogu porediti,Gomez je uskospecijalizirani igrač koji sumnjam da može i mene da predribla,ali zato rijetko koja odbrana može da ga neutrališe i kad Gomezu ne ide,to Bayern odmah osjeti.Plus uz to,Gomez je Gomez i u Bayernu i u repki.Messi je opet - Messi,sad jel Messi Messi zbog Barce ili ne,o tome se da raspravljati,ali užitak ga je gledati svakako.Tako i da se Gomez našao na toj listi igrača sa 5 golova,ne bi opet značilo da je bolji igrač od Messija - nego "samo" da je čovjek dobar golgeter.
- Better Man
#1560 Re: FC Bayern Munchen
Eto ti znaš da bi to bila nepravda! Veću gluposti nisam odavno čuo! Ovo je klasično omalovažavanje svih nogometaša koji se ne zovu Messi.Korisnicko ime wrote:To bi bila nogometna nepravda kosmickih razmjera...Gomes i Messi u istoj recenici kao jedini koji su postigli pet golova. Sreca, nije se desilo...BASS wrote: Šteta sto zadnji gol Robben nije dodao Gomezu da dovrsi...
- Nogatrans
#1561 Re: FC Bayern Munchen
Radi ovakvi novokomponovani navijaca Barse od 2008,ovaj klub pocinje biti mnogima antipatican..
- vox-populi
#1562 Re: FC Bayern Munchen
Upravo.Nogatrans wrote:Radi ovakvi novokomponovani navijaca Barse od 2008,ovaj klub pocinje biti mnogima antipatican..
Ne gotivim nesto spanski fudbal, posebno ne reprezentaciju, ali su mi i Barcelona i Real bili dragi, onako, nije mi ih bilo mrsko gledati.
Ali od kako za Barcelonu navijaju, i jos gore, sve o njoj znaju i zene po brijacnicama, nekako mi je klub postao mrzak.
No to nije tema danasnje emisije.
U subotu ce Schweini poceti utakmicu, bar se tako najavljuje. Uz preporodjenog Robbena, jako dobrog Riberya i raspolozenog Gomeza mislim da Rehagel ima jako male sanse.
0-3 realno
- simonese
#1563 Re: FC Bayern Munchen
http://www.bild.de/sport/fussball/ivica ... .bild.html
Olic potpisao za Wolfsburg do 2014
bolje nego klupa
Olic potpisao za Wolfsburg do 2014
bolje nego klupa
- vox-populi
#1564 Re: FC Bayern Munchen
simonese wrote:http://www.bild.de/sport/fussball/ivica ... .bild.html
Olic potpisao za Wolfsburg do 2014![]()
bolje nego klupa
Drago mi je i zbog Olica a i zbog Bayerna. Olic je jos uvijek dovoljno dobar igrac da bi toliko sjedio na klupi. Ne vjerujem ni da ce u Wolfsburgu biti u prvom timu ali ce sigurno imati vecu minutazu.
Bayernu se ovako otvorila pozicija drugog napadaca, ocekujem neki bolji transfer. (Dzeko?)
- Bosanski_kralj
#1565 Re: FC Bayern Munchen
Kad bi Džeko prešao u Bayern onda ne da bi ih samo simpatisao (kao sada) nego bi ih volio. Ono Džeko izlazi na Alianc arenu u crvenim dresovima, boja se preliva, postiže het-trik, podiže pehar. Ma jednom riječju - romantika.

- simonese
#1566 Re: FC Bayern Munchen
i ja budem sav mokar kad se probudimBosanski_kralj wrote:Kad bi Džeko prešao u Bayern onda ne da bi ih samo simpatisao (kao sada) nego bi ih volio. Ono Džeko izlazi na Alianc arenu u crvenim dresovima, boja se preliva, postiže het-trik, podiže pehar. Ma jednom riječju - romantika.![]()
- ledeni_caj
#1567 Re: FC Bayern Munchen
Super je Dzekson, ali nema potrebe za navalom hiljada njegovih navijaca koji su preko Wolfsburga dogurali do Citya. 
-
Baudelaire
#1568 Re: FC Bayern Munchen
Ne znam, ako bi morao dijeliti minutažu sa Gomezom, ne bi bilo dobro ni za njeg, ni za Gomeza. A nešto čisto sumnjam da bi u takvoj kombinaciji ispaštao Gomez.
- salihamidžić 20
#1569 Re: FC Bayern Munchen
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /120315159
Ev sta rece Dzekin menadžer Lars Mrosko iz njegove izjave se da zakljuciti da je Bayern najvise zagrijan za naseg napadaca... Pa Dzeko u Bayernu nebi bilo lose
Ev sta rece Dzekin menadžer Lars Mrosko iz njegove izjave se da zakljuciti da je Bayern najvise zagrijan za naseg napadaca... Pa Dzeko u Bayernu nebi bilo lose
- ala7
#1570 Re: FC Bayern Munchen
Sta reci..
Marseille - Bayern
Zadovoljan, bolje nego Milan,Barcelona,Real..
Marseille - Bayern
Zadovoljan, bolje nego Milan,Barcelona,Real..
- vox-populi
#1571 Re: FC Bayern Munchen
Ja sam prizeljkivao jal Apoel, jal Marsielle jal Benficu u cetvrtfinalu. Znaci dobro je, ide se dalje.
U polufinalu Real. Jebiga, sretniji bih bio sa recimo Chelsea-em, ali sta je, tu je. Male su sanse za prolaz, ali ipak postoje. Jos ako se poklope neki kartoni Realu a Bayern ostane u ovakvoj formi, svasta moze biti.
U finalu sa Barcelonom bih Bayernu dao i vece sanse, samo zbog toga sto se igra jedna utakmica i sto se igra u Minhenu.
Tako glase zelje, a sta ce biti, vidjecemo brzo.
U medjuvremenu, treba nastaviti tradiciju "a da me vidi babo" i u Berlinu. Sutra u 18:30.
U polufinalu Real. Jebiga, sretniji bih bio sa recimo Chelsea-em, ali sta je, tu je. Male su sanse za prolaz, ali ipak postoje. Jos ako se poklope neki kartoni Realu a Bayern ostane u ovakvoj formi, svasta moze biti.
U finalu sa Barcelonom bih Bayernu dao i vece sanse, samo zbog toga sto se igra jedna utakmica i sto se igra u Minhenu.
Tako glase zelje, a sta ce biti, vidjecemo brzo.
U medjuvremenu, treba nastaviti tradiciju "a da me vidi babo" i u Berlinu. Sutra u 18:30.
- salihamidžić 20
#1572 Re: FC Bayern Munchen
Marsej je idealan par po Bayern za 4finale,al bavarci se krizaju sa parom Real-APOEL u polufinalu.Bice tesko sa Realom u polufinalu al mozda Real neprodje APOEL-a mozda i Bayern neprodje Marsej,treba da se vidi LOPTA JE OKRUGLA.igra se 180 minuta.Treba Bayern pristupiti ozbiljno utakmici sa Marsejem kao u onoj utakmici sa svicarcima 
- nidokralj
#1573 Re: FC Bayern Munchen
joj kad bi dzeko oso u bayern
ko nekada salihamidzic legenda posto 
- simonese
#1574 Re: FC Bayern Munchen
suti,neprijatelj je presao rekunidokralj wrote:joj kad bi dzeko oso u bayernko nekada salihamidzic legenda posto
- salihamidžić 20
#1575 Re: FC Bayern Munchen
nidokralj wrote:joj kad bi dzeko oso u bayernko nekada salihamidzic legenda posto