Jel' zaključna?MedenoSrce wrote:Ridjobrki wrote:
![]()
![]()
Što se obandači?
Pa čuj što, na ovaj miris gubim tlo pod nogama.![]()
U svakom slučaju: sjedi 5.
Hvala, učiteljice! I, mogu u WC?
Moderator: anex
Jel' zaključna?MedenoSrce wrote:Ridjobrki wrote:
![]()
![]()
Što se obandači?
Pa čuj što, na ovaj miris gubim tlo pod nogama.![]()
U svakom slučaju: sjedi 5.
da dodam spisku :teky92 wrote:
ove imam i koristim ih![]()

savrseno mirisesRidjobrki wrote:
ej ljudovi, neko je davno spominjao onu neku firmu ili tako nesto, mislim da ima ih u Zagrebu al ima osoba u Sarajevu preko kojih se moze naruciti to, kao unutra je parfem samo nemaju logo od tog originalnog parfema? A ne mogu da se sjetim njihove adrese na netu da vidim listu koje parfeme imaju? Zna l ko od vas?
Cini se da moj jaran to nesto prodaje, ako hoces javni se na pm pa cu ti ostaviti broj pa se dogovorite.LONGMAN wrote:vdivna, predje na novu stranicu nece mi se vidjeti pitanje![]()
ej ljudovi, neko je davno spominjao onu neku firmu ili tako nesto, mislim da ima ih u Zagrebu al ima osoba u Sarajevu preko kojih se moze naruciti to, kao unutra je parfem samo nemaju logo od tog originalnog parfema? A ne mogu da se sjetim njihove adrese na netu da vidim listu koje parfeme imaju? Zna l ko od vas?
FM parfemi,koristio par parfema,originali 100% samo u drugoj ambalazi.Imas na pikU,vise njih koji se bave prodajom FM parfema..,LONGMAN wrote:Hej ljudovi, neko je davno spominjao onu neku firmu ili tako nesto, mislim da ima ih u Zagrebu al ima osoba u Sarajevu preko kojih se moze naruciti to, kao unutra je parfem samo nemaju logo od tog originalnog parfema? A ne mogu da se sjetim njihove adrese na netu da vidim listu koje parfeme imaju? Zna l ko od vas?
Definitivno za zime,pravi izbor ..,avantgarde wrote:

.-Sogancic- wrote:Probala sam ovaj i odličan je.
![]()
Vidi mene seljaka ne zahvalih na komplimentu:vdivna wrote:savrseno mirisesRidjobrki wrote:

Gdje ti pronađe ovaj Elie Saab ? Je li to došao negdje kod nas ili s interneta? Trenutni hit u Evropi, svi pričaju o njemuswirl wrote:koristim sad ovaj, extra je
BJB wrote:Potrosila sam sigurno 4 bocice ovoga, al' mi je dosadio..
Zlatni je prejak i bude mi malo muka od njega.
suspect_zero wrote:
Oriflame mirisi se isplate kupiti za varijantu ''prskaj svakodnevno''![]()
od njih mi je dobar još Volare, Mirage i Amber elixir.