pitao me kako se ponasao naredni dan, reko super sve, da je bilo imalo nesto cudno, zvala bih ga odmah, al' posto se vratio u normalu, nisam ga htjela smarati u ned. pa sam ga zato danas nazvala, da vidim treba li imati sta pri ruci ukoliko se ponovi, opet kazem ne daj Boze, kaze nista, samo ga ne prezderavati narednih dan-dva.. reko ja sam mu samo skuhala malo rize s jogurtom da mu ne gruhne nesto u stomak, jer sam u prvi mah posumnjala na torziju (pu, pu, pu) kaze dobro si uradila, a mlad je on za torziju jos uvijek, mada nije ni to iskljuceno (valjda su tek od 6te godine podlozniji tome, a njemu je tek 3 i po hehe).. jer sam citala po guglu, ukoliko se ne cuje burljanje u stomaku- varenje hrane i sl., moguce da je torzija i gutanje zraka i sl. al kako se njemu to sve culo i kako je prduck'o, meni je laknulo, jer mu se tako oslobadjao zrak u pupi, ako ga je bilo viska.. u biti, custa kaze da se ne sekiram za hranu sad za sad, jer ni nama nije bas milo jesti na +40 i kad osjetim da je spreman da se vrati na normalne porcije, da mu dajem kako je prije jeo, tako da ce tek veceras dobiti solju svog happy doga hehe i da je sad najbitnije samo da ima vode i NIPOSTO NA CICVAR duze od 10 min, samo da piski i nazad u hladnu prostoriju.. bolje da mu je i hladnije, nego da ga opet vrucina smanta!
helem, ukoliko neko ima iskustva sa tim, neka podijeli sa nama, da znamo na sta da pazimo nakon sranja kroz koje psi (a Boga mi i mi vlasnici) prodju..