Shush....madner wrote:Pa ovo je preglupo. Pola onih fan serija ima bolju radnju, da ne spominjem ostalo.
Neo i Trinity ne bi pobili ovoliko vojnika.
Star Trek
Moderator: _BataZiv_0809
- Bloo
- Globalna šefica
#1551 Re: Star Trek
- hadzinicasa
#1552 Re: Star Trek
suti ti, sta ti znasmadner wrote:Pa ovo je preglupo. Pola onih fan serija ima bolju radnju, da ne spominjem ostalo.
Neo i Trinity ne bi pobili ovoliko vojnika.
- madner
#1553 Re: Star Trek
Carica Bruce Lee moze biti samo porazena od Lorce, ostali su preslabi za zenu od 55 godina. 
- hadzinicasa
#1554 Re: Star Trek
madnerE, svadjacemo se!madner wrote:Carica Bruce Lee moze biti samo porazena od Lorce, ostali su preslabi za zenu od 55 godina.
- Bloo
- Globalna šefica
#1555 Re: Star Trek
Pl, kakva je ovo promjena ličnosti...
Neko ko sebe naziva Imperial Majesty, Mother of the Fatherland, Overlord of Vulcan, Dominus of Kronos, Regina Andor, Emperor Philippa Georgiou Augustus Iaponius Centarius etc etc...sigurno nije na častan način dosla do pozicije...
i sad odjednom
Idi Majkl...I will buy you some time..
for fuck's sake
Neko ko sebe naziva Imperial Majesty, Mother of the Fatherland, Overlord of Vulcan, Dominus of Kronos, Regina Andor, Emperor Philippa Georgiou Augustus Iaponius Centarius etc etc...sigurno nije na častan način dosla do pozicije...
i sad odjednom
for fuck's sake
- Bloo
- Globalna šefica
#1556 Re: Star Trek
odoh dok me dale nije vidio kako slavim
- madner
#1557 Re: Star Trek
Carica Bruce Lee ne moze biti pogodjena, midget size target 
- Bloo
- Globalna šefica
#1558 Re: Star Trek
madner wrote:Carica Bruce Lee ne moze biti pogodjena, midget size target
- hadzinicasa
#1559 Re: Star Trek
Sram vas bilo.
- Bloo
- Globalna šefica
#1560 Re: Star Trek
Jedina dobra stvar ovih multiversea je da u svakom ima Lorcahadzinicasa wrote:Sram vas bilo.
think positive
- madner
#1561 Re: Star Trek
Carica Bruce Lee gadgete koristi samo protiv svojih ljudi. Protiv pobunjenika ne bi nikad iste upotrijebila. 
- Bloo
- Globalna šefica
#1563 Re: Star Trek
torenthanabasicm wrote:Gdje vi ovo.gledate?
- Bloo
- Globalna šefica
#1564 Re: Star Trek
mogla je vala onaj mali disk iskoristitimadner wrote:Carica Bruce Lee gadgete koristi samo protiv svojih ljudi. Protiv pobunjenika ne bi nikad iste upotrijebila.
osim ako mu radijus nije vezan samo za tron
- dale cooper
#1565 Re: Star Trek
Well, Lorca je na kraju ispao samo još jedan power hungry šupak.
Malo sam razočaran jer sam mislio da ima neki
viši cilj sem da ubije imperatoricu i preuzme tron. Ali barem smo dobili Phillipu nazad koja bi mogla biti dobar asset
u nastavku rata sa klingoncima sa obzirom da je Terran imperija stalno u ratu i ima iskustva.
KLINGONCI SU GOTOVO ZAUZELI ČITAVU FEDERACIJU, JESI LI SRETNA SADA BLOO...JESI LI??????!!!!!!!

viši cilj sem da ubije imperatoricu i preuzme tron. Ali barem smo dobili Phillipu nazad koja bi mogla biti dobar asset
u nastavku rata sa klingoncima sa obzirom da je Terran imperija stalno u ratu i ima iskustva.
KLINGONCI SU GOTOVO ZAUZELI ČITAVU FEDERACIJU, JESI LI SRETNA SADA BLOO...JESI LI??????!!!!!!!
- madner
#1566 Re: Star Trek
Carica Bruce Lee ubija samo bezopasne prestupnike, ove sto bi je mogli smaknuti muci dugo ali neucinkovito. 
- madner
#1567 Re: Star Trek
Carica Bruce Lee ubija samo bezopasne prestupnike, ove sto bi je mogli smaknuti muci dugo ali neucinkovito. 
- Bloo
- Globalna šefica
#1568 Re: Star Trek
Pa to je losi Lorca iz onog drugog univerzuma..ne znaci da je u svakom takav....dale cooper wrote:Well, Lorca je na kraju ispao samo još jedan power hungry šupak.Malo sam razočaran jer sam mislio da ima neki
u nastavku rata sa klingoncima sa obzirom da je Terran imperija stalno u ratu i ima iskustva.![]()
KLINGONCI SU GOTOVO ZAUZELI ČITAVU FEDERACIJU, JESI LI SRETNA SADA BLOO...JESI LI??????!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
pa ja vec otplesah pobjednicki ples dolje
Klingons jaj vIghaj!
wo’ batlhvad!
- hadzinicasa
#1569 Re: Star Trek
dale cooper wrote:Well, Lorca je na kraju ispao samo još jedan power hungry šupak.Malo sam razočaran jer sam mislio da ima neki
u nastavku rata sa klingoncima sa obzirom da je Terran imperija stalno u ratu i ima iskustva.![]()
KLINGONCI SU GOTOVO ZAUZELI ČITAVU FEDERACIJU, JESI LI SRETNA SADA BLOO...JESI LI??????!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Nista je ona naspram njega. A u pravu si, jeftino su potrosili ONAKVOG lika .
- Bloo
- Globalna šefica
#1570 Re: Star Trek
Vratit će se onhadzinicasa wrote:
Nista je ona naspram njega. A u pravu si, jeftino su potrosili ONAKVOG lika .
zgodniji i jači i zajebaniji
- dale cooper
#1571 Re: Star Trek
Michael Burnham je razlog. I njene promjene stava i Lorcinog pada. Oboje su bili previše vezani za nju. Lorca jeBloo wrote:Pl, kakva je ovo promjena ličnosti...
i sad odjednom
for fuck's sake
jednostavno napravio ogromnu grešku u prosudbi. Naša Michael nikada ne bi mogla postati njegova Michael.
Imperatorica je sa druge strane jednostavno previše volila svoju Michael tako da je protiv svoje bolje prosudbe vjerovala
u nju samo na osnovu toga. U suštini i ona je izgubila sve osim života, a i to joj nije bila baš godra kako smo vidjeli.
Ali joj se vratila vjera u kćerku koju je imala i izgubila.
- hadzinicasa
#1572 Re: Star Trek
A pillow talk?
Ne halalim.
Ne halalim.
- Bloo
- Globalna šefica
#1573 Re: Star Trek
erm, nisu baš razvili taj lik dovoljno duboko u samo 2 epizode.dale cooper wrote:Michael Burnham je razlog. I njene promjene stava i Lorcinog pada. Oboje su bili previše vezani za nju. Lorca jeBloo wrote:Pl, kakva je ovo promjena ličnosti...
i sad odjednom
for fuck's sake
jednostavno napravio ogromnu grešku u prosudbi. Naša Michael nikada ne bi mogla postati njegova Michael.
Imperatorica je sa druge strane jednostavno previše volila svoju Michael tako da je protiv svoje bolje prosudbe vjerovala
u nju samo na osnovu toga. U suštini i ona je izgubila sve osim života, a i to joj nije bila baš godra kako smo vidjeli.![]()
Ali joj se vratila vjera u kćerku koju je imala i izgubila.
Neko ko bez ikakve zadrške raznese čitavu planetu i iza sebe ima nepregledno more leševa da bi došla do tog mjesta gdje je sada, malo se brzo slomila i omekšala. Taj Michael nije njeeeena Michael. Neko ko je cruel i proračunat (i nalazi se na mjestu fuckin Emperora) ne bi trebao da vjeruje mirror kcerci.
Mislim da se sve prebrzo odigralo, tako da je Emperor ispala 2D.
Ali eto bice jos epizoda sa njom, mozda se okrene svojim old ways i pokusa da preuzme brod u original universe i zavlada svijetom
Anyway, bio bi red da svi pocnu da uce Klingonski
- dale cooper
#1574 Re: Star Trek
Da, ali se učinio malo kompleksnije od ovoga što je prikazao u poslednjem aktu. Kontao sam da je taj njegov rebellionBloo wrote:Pa to je losi Lorca iz onog drugog univerzuma..ne znaci da je u svakom takav....dale cooper wrote:Well, Lorca je na kraju ispao samo još jedan power hungry šupak.Malo sam razočaran jer sam mislio da ima neki
![]()
![]()
![]()
pa ja vec otplesah pobjednicki ples dolje![]()
![]()
![]()
Klingons jaj vIghaj!
wo’ batlhvad!
![]()
![]()
![]()
![]()
usmjeren na promjenu kursa terranske imperije u neki malo manje ksenofobičan i agresivan univerzum.
Nije isključeno da je i naš Lorca preživio, jer kao što su spomenuše u trenutku eksplozije na Buranu njih dvojica
su zamijenili mjesta ili kako ovi to zovu signature. Tako da je moguće da je naš Lorca još negdje alive and kickin'
u mirror universeu.
I ne znam što pričam sa tobom, you klingon loving maniac.
Ali vratiće se federacija, znamo to.
Last edited by dale cooper on 29/01/2018 21:52, edited 1 time in total.
- dale cooper
#1575 Re: Star Trek
Ali možeš makar priznati da je mirror universe Burnhamica znala izabrati muškarca.hadzinicasa wrote:A pillow talk?![]()
Ne halalim.