a što je dobra ova,isto argeta
Moderator: anex

Probao, zaista odličan eurokrem. Meni je i ambalaža simpatična, psihodelija pravaDržava wrote:
Javni nam da li ti sviđa kad probaš...kox wrote:Sve mi se čini da ću maksuz u Bingo da probam ove nove proizvode - nista osim smokija ne vidjam nigdje drugo.
Ovaj nema deda mraza, čini mi se da je pakovanje zeleno (classic, ima više okusa). Što se okusa tiče čips k'o čips, meni je svaki manje-više isti a za umjetnički dojam o ambalaži baš i nisam kompetentan al' je meni OKbejbifinga wrote:ako je to onaj cips neki sa djeda mrazom na ambalazi. a mislim da jeste, onda je njesra teskokox wrote: Usput kupio i čips iz iste ove fabrike - Gold chips, takođe dobar a čini mi se upola jeftiniji od Chipsya (koji je takođe domaći, pa je i on obično jeftiniji od ostalih).od ambalaze pa nadalje bas lose
a eurokrem nisam nasao jos, nemam bingo blizu al vidjecu da probam

meni groznoStupskaBitanga wrote:meni je ovo odlično
Mislim da je Vegafruit nekada pravio a cini mi se da sam je svojevremeno vidio u Klasovom supermarketu.bosan wrote:Da li se kod nas proizvodi Viljamovka rakija i ima li je u trgovinama?
BIONA wrote:Ne bi mi mrsko da odem do friziderajer jedem te favorit kisele krastavice i proizvodi ih Vegafruit
Svi komplimenti za dizajn, sto je kod nas najveci problem !Joker88 wrote:
Ja sam ga kupovao u DP marketu na Dobrinji. Vjerovatno ima i u ostalim.don džonson wrote:gdje ovo ima, nisam još nikad vidio po marketima, a baš tražim... probao sam točeno i oduševio seSkyLimit wrote:Probao Tuzlansko crno pivo i oduševio se.
Očekujem da naprave bum na tržištu.