Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
iamia
#1551 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
zar nisu obojica iz bosanske gradiske, muslimovic i misimovic ?
kad je zlatan odletio u kinu, sigurno je nagovorio i misimovica.
ja mislim da je bilo davno vrijeme da se miske oslobodi profesionalnog fudbala.
kad je zlatan odletio u kinu, sigurno je nagovorio i misimovica.
ja mislim da je bilo davno vrijeme da se miske oslobodi profesionalnog fudbala.
- Herr Flick
#1552 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sve je jasno kao dan.
Odlaskom u Kinu Misimovicu vise nije stalo do lopte,otisao je da uzme koji milioncic i kao takav je upitan za reprezentaciju,ali mi nismo Brazil tako da nam je svaki igrac zlata vrijedan pa bio to i ovaj "rekreativac"

Odlaskom u Kinu Misimovicu vise nije stalo do lopte,otisao je da uzme koji milioncic i kao takav je upitan za reprezentaciju,ali mi nismo Brazil tako da nam je svaki igrac zlata vrijedan pa bio to i ovaj "rekreativac"
-
missko
#1553 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Mislim da smo Hrgovica zvali kad je u Japanu igrao pa nije bilo problema, a Missketu je bolje i Kina da igra redovno nego da truhne u majci Rusiji, valjao nam je u par zadnjih tekmi iako nije bio u takmicarskoj formi pa ne bi bio na odmet ni kao igrac koji redovno igra tekme bilo gdje.
Moje licno misljenje da sam selektor razgovarao bi s njim i ako pokazuje zelju da dolazi n aokupljanja ja bi ga i zvao, a u suprotnom bi mu organizovao oprostajnu tekmu jer je to zasluzio.
Moje licno misljenje da sam selektor razgovarao bi s njim i ako pokazuje zelju da dolazi n aokupljanja ja bi ga i zvao, a u suprotnom bi mu organizovao oprostajnu tekmu jer je to zasluzio.
- burekodsira
#1554 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
prema ovim snimcima Miske je u dinamu razvaljivo
- Arteta
#1555 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kada smo zvali Hrgovica u repku ni priblizno nismo imali dobrih igraca kao danas.missko wrote:Mislim da smo Hrgovica zvali kad je u Japanu igrao pa nije bilo problema, a Missketu je bolje i Kina da igra redovno nego da truhne u majci Rusiji, valjao nam je u par zadnjih tekmi iako nije bio u takmicarskoj formi pa ne bi bio na odmet ni kao igrac koji redovno igra tekme bilo gdje.
- JThomas
#1556 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
on je sam sebi dohakao i niko drugi, čovjek je i dalje jedan od najvećih majstora u evropi, al' naprosto mu se ne da...ljevoruki wrote:Nekome rakija i zene dokahaju, ovom nasem hairliji Mahirovi cevapi, ccccccc
-
iamia
#1557 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
sto se tice reprezentacije, bolji smo bez njega nego sa njim.
osjetiti ce se razlika.
osim naravno, ako pocne mitraljezom,, pa susic mora da ga stavi, makar igrao i u aljaski.
osjetiti ce se razlika.
osim naravno, ako pocne mitraljezom,, pa susic mora da ga stavi, makar igrao i u aljaski.
- Don Zivconi
#1558 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
missko wrote:Mislim da smo Hrgovica zvali kad je u Japanu igrao pa nije bilo problema, a Missketu je bolje i Kina da igra redovno nego da truhne u majci Rusiji, valjao nam je u par zadnjih tekmi iako nije bio u takmicarskoj formi pa ne bi bio na odmet ni kao igrac koji redovno igra tekme bilo gdje.
Covjek da igra po terminima valja nam vise nego da ne nabrajam
- Ironman1921
#1559 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT

Hahah,legenda.Vid ove azijatkinje,mogo bi je Miske tu na kaucu,hop
EDIT : Uhh,nisam ja dobro vidio,ova neka MILF-a
BJEZI MISKE!!!!
-
todd_smith
#1560 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
To je valjda i to sto se tice repke, i posto Rahimic i Muslimovic nisu dobili oprostajne, ne vjerujem ni da ce Miske.
Sve u svemu, hvala care jbga zasluzio je da ide na jedan veliki turnir u karijeri, ali sta je tu je.
Sve u svemu, hvala care jbga zasluzio je da ide na jedan veliki turnir u karijeri, ali sta je tu je.
- Ironman1921
#1561 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ja mislim da ste vi Misketa prerano otpisali...Ako je Pape ljudina pozvace ga i u Brazil ( abd)
Akoo je otisao u Kinu,nije se oprostio od fudbala.I u Kini se igra dobar nogomet,nije to flop liga.Zaradit ce nesto para,vratit ce se u formu igranjem utakmica i plus ktome,nismo mi jedan Brazil Ili Njemacka,Spanija,Italija,da nam svi reprezentativci moraju igrati u vrh.klubovima.Ovaj Misketov klub je OK. i moze tu jos svasta da se uradi.
Akoo je otisao u Kinu,nije se oprostio od fudbala.I u Kini se igra dobar nogomet,nije to flop liga.Zaradit ce nesto para,vratit ce se u formu igranjem utakmica i plus ktome,nismo mi jedan Brazil Ili Njemacka,Spanija,Italija,da nam svi reprezentativci moraju igrati u vrh.klubovima.Ovaj Misketov klub je OK. i moze tu jos svasta da se uradi.
-
Timotije
#1562 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Veliki majstor, za nase prilike, ne bih volio da je ovo oprostaj, a bojim se, i realno jeste....
Ma nisu jos godine za Kinu, majku mu...
Ma nisu jos godine za Kinu, majku mu...
- butterfly_01
#1563 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Meni zao sto je Miske otisao u Kinu..
- Logovan
#1564 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Ironman1921 wrote: Hahah,legenda.Vid ove azijatkinje,mogo bi je Miske tu na kaucu,hop![]()
EDIT : Uhh,nisam ja dobro vidio,ova neka MILF-a![]()
BJEZI MISKE!!!!
SRETNO MISKE!!
-
missko
#1565 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
I meni je.butterfly_01 wrote:Meni zao sto je Miske otisao u Kinu..
Volio bih ga vidjeti u Bundesu ponovo i mislim da bih ponovo bio jedan od top 5 asistenata za bilo koji klub da igra a Mainz ili Freiburg bi mu bili optimalni.
-
juventus
#1566 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Allajhmanet Miske...hvala za sve, ali došao je kraj...jbga sam si izabrao..
Koje bi đubre Safet ispao da ga opet zove, a Muslimovića nije...nadam se da neće..
Koje bi đubre Safet ispao da ga opet zove, a Muslimovića nije...nadam se da neće..
-
alanskoda
#1567 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
A jesmo se mi digli, ko eto ne treba nam. Da ga nije bilo u proslim kvalifikacijama nebi ni baraza vidjeli. A sta fali kini? I jedan drogba je tamo, koji bi mogao u svakom klubu u evropi jos igrati. Ali jok, mi smo se malo ufurali,kao imamo pjanica ne treba nam misimovic. Ko visoko leti nisko pada.
A porediti misimovica i muslimovica je izlisno.
-
todd_smith
#1568 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Fali tome da svi igraci koji tamo idu, idu da zarade jos sta na guzove, jer nemaju hajra sta traziti u Europi vise tipa Anelka, Muslimovic, Drogba i sada evo Misimovicalanskoda wrote:A jesmo se mi digli, ko eto ne treba nam. Da ga nije bilo u proslim kvalifikacijama nebi ni baraza vidjeli. A sta fali kini? I jedan drogba je tamo, koji bi mogao u svakom klubu u evropi jos igrati. Ali jok, mi smo se malo ufurali,kao imamo pjanica ne treba nam misimovic. Ko visoko leti nisko pada.
-
Korisničkoime
#1569 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Kina ili ne ja i bez toga je jasno da Misimović zna ali da ne može. Kako bi pokazao svoje znanje, sa tim znanjem napravio nekog učinka prvi uslov je da vrati fizičku formu nivoa Wolfsburg. Na žalost mislim da on više za to nema volje jednostavno od kako je otišao iz Bundeslige kao da je otkačio svoju karijeru. Da je u dobroj fizičkoj formi mogao bi pokazati svoje znanje i biti učinkovit ali tada ne bi nigdje ni išao nego bio standardan u Dinamu.
Misimović i repka, nije baš da podnosi dobro klupu ali u repki trenutno samo na klupi ima mjesto da ako zatreba nešto u zadnjih 30 minuta pokuša.
Teško je biti realan svjedočimo odlasku jedne velike legende našeg fudbala i to jednom kakvog zasigurno nije zalužio. Teško je priznati da je to bilo to ali moramo biti realni kao što će biti nadam se i Sušić jer sa repkom se niko i ništa nije pomiješalo.
Misketu naklon do poda želim mu sve najbolje ali ako neće u repki na klupu onda bi to trebao biti kraj priče.
Misimović i repka, nije baš da podnosi dobro klupu ali u repki trenutno samo na klupi ima mjesto da ako zatreba nešto u zadnjih 30 minuta pokuša.
Teško je biti realan svjedočimo odlasku jedne velike legende našeg fudbala i to jednom kakvog zasigurno nije zalužio. Teško je priznati da je to bilo to ali moramo biti realni kao što će biti nadam se i Sušić jer sa repkom se niko i ništa nije pomiješalo.
Misketu naklon do poda želim mu sve najbolje ali ako neće u repki na klupu onda bi to trebao biti kraj priče.
- luckylaka
#1570 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sušić: Ne bi me obradovalo da Miske ode u Kinu, ali...
Autor: Sport Centar
Zvjezdan Misimović će naredne godine igrati za kineski Guizhou Renheom, za koji nastupa i Zlatan Muslimović.
Veznjak Dinama je navodno još prije 15 dana potpisao predugovor sa Kinezima, te se očekuje još samo se ozvaniči transfer.
Prvenstvo u Kini se nastavlja početkom marta, pa se postavlja pitanje da li će Misimović biti spreman za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke, s obzirom na to da već dugo nije nastupio u takmičarskoj utakmici.
"Muslimovića nisam zvao jer imam Ibiševića i Džeku, te bi on bio treći napadač. Nema logike zvati nekoga da dođe iz Kine, da bi sjedio na klupi ili igrao u posljednjih 15 minuta. Međutim, Misimović je nešto drugo. On je igrač koji nam mnogo znači. Standardan je prvotimac u reprezentaciji i mene lično ne bi obradovalo da ode u Kinu. Više bih volio da ode u Drugu njemačku ligu, nego u Kinu. Međutim, ukoliko je tako odlučio, to je njegova stvar, ali ja i dalje računam na njega", kazao je selektor BiH Safet Sušić, piše Oslobođenje (oslobodjenje.ba).

Zvjezdan Misimović će naredne godine igrati za kineski Guizhou Renheom, za koji nastupa i Zlatan Muslimović.
Veznjak Dinama je navodno još prije 15 dana potpisao predugovor sa Kinezima, te se očekuje još samo se ozvaniči transfer.
Prvenstvo u Kini se nastavlja početkom marta, pa se postavlja pitanje da li će Misimović biti spreman za kvalifikacijsku utakmicu protiv Grčke, s obzirom na to da već dugo nije nastupio u takmičarskoj utakmici.
"Muslimovića nisam zvao jer imam Ibiševića i Džeku, te bi on bio treći napadač. Nema logike zvati nekoga da dođe iz Kine, da bi sjedio na klupi ili igrao u posljednjih 15 minuta. Međutim, Misimović je nešto drugo. On je igrač koji nam mnogo znači. Standardan je prvotimac u reprezentaciji i mene lično ne bi obradovalo da ode u Kinu. Više bih volio da ode u Drugu njemačku ligu, nego u Kinu. Međutim, ukoliko je tako odlučio, to je njegova stvar, ali ja i dalje računam na njega", kazao je selektor BiH Safet Sušić, piše Oslobođenje (oslobodjenje.ba).
-
alanskoda
#1571 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hajde luckylaka da se i ja slozim s tobom a i susicem.
-
missko
#1572 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Sve receno kako treba, nit sta dodat nit oduzet, svima nam je zao sto je Kina, ali nisu ni Rusija niti Turska neke opcije bile.luckylaka wrote:Sušić: Ne bi me obradovalo da Miske ode u Kinu, ali...
"Muslimovića nisam zvao jer imam Ibiševića i Džeku, te bi on bio treći napadač. Nema logike zvati nekoga da dođe iz Kine, da bi sjedio na klupi ili igrao u posljednjih 15 minuta. Međutim, Misimović je nešto drugo. On je igrač koji nam mnogo znači. Standardan je prvotimac u reprezentaciji i mene lično ne bi obradovalo da ode u Kinu. Više bih volio da ode u Drugu njemačku ligu, nego u Kinu. Međutim, ukoliko je tako odlučio, to je njegova stvar, ali ja i dalje računam na njega", kazao je selektor BiH Safet Sušić, piše Oslobođenje (oslobodjenje.ba).![]()
- luckylaka
#1573 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Hajde hvala dragom Bogu da na hajr izadze ali te Boga ti sledeci put nauci da se PAPE pise velikimalanskoda wrote:Hajde luckylaka da se i ja slozim s tobom a i susicem.
- jeza u ledja
#1574 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
To je manje vise to.Korisničkoime wrote:Kina ili ne ja i bez toga je jasno da Misimović zna ali da ne može. Kako bi pokazao svoje znanje, sa tim znanjem napravio nekog učinka prvi uslov je da vrati fizičku formu nivoa Wolfsburg. Na žalost mislim da on više za to nema volje jednostavno od kako je otišao iz Bundeslige kao da je otkačio svoju karijeru. Da je u dobroj fizičkoj formi mogao bi pokazati svoje znanje i biti učinkovit ali tada ne bi nigdje ni išao nego bio standardan u Dinamu.
Cuj djubre?!juventus wrote:Allajhmanet Miske...hvala za sve, ali došao je kraj...jbga sam si izabrao..![]()
- DonVito
#1575 Re: Zvjezdan Misimovic- ALL ABOUT
Predsjednica kluba sesta najbogatija zena u BritanijiIronman1921 wrote:
Hahah,legenda.Vid ove azijatkinje,mogo bi je Miske tu na kaucu,hop![]()
EDIT : Uhh,nisam ja dobro vidio,ova neka MILF-a![]()
BJEZI MISKE!!!!
NIKE
Vidjet cete sad kod kineza po marku dresovi Misketa