Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
bosnianidiot wrote:
Ako mislite na ove trake, to je dio Adidasove TechFit tehnologije, koju su predstavili prije godinu dvije, i svaki igrac bira hoce li nositi TechFit dres, ili standardnu verziju. Recimo u Milanu je Robinho uvijek birao TechFit, ne sjecam se da je jos neko...
Navodno povecava brzinu, snagu i izdrzljivost fudbalera na terenu...
O tome sam pisao. Francuska ih je imala na SP-u 2010.
burekodsira wrote:isto ko sto je u reklami sprajta dzordanova celavica davala bolju aerodinamicnost pa je mogo da leti i bez red bula uz gutljaj sprajta
i da ponovim moje misljenje, ja sam za ostanak legeje sa boljim uslovima i dresovima za komplet repku, ili maksimalno da dodje neki ko sto vec rekoste ne robovlasnicki proizvodjac
treba tacno viditi kad istice ugovor 2014 sa legeaom, i apelovati kroz medije, pisma savezu, ili neku peticiju da hocemo novi brand....sve osim ove posrane legeae .... jer nedo Bog opet sa njima ugovor potpisati.. spadamo u top 20 rep. svijeta .. mi imamo legeau ... da se upucas
kad upadnemo u top 15 ili 1op 20 reprezentacija mislim da ce se sam od sebe nametatni novi poznati proizvodjac koji bi nam ponudio ugovor da sve nase selekcije nose njegovu opremu. Nadam se da ce to biti Nike ili Adidas, sve ostalo nije dostojno
cuj ovoga nike ili adidas ostalo nije dostojno
a nike i adidas su ekskluzivni imaoci prava na fudbalske dresove i niko osim njih ne moze kvalitetno napraviti dres
ja bi najvise volio kad bi dresovi bili borac travnik
Legea izgleda očajno i mislim da bi na sve ovo lijepo u vezi reprezentacije Adidas došao kao najbolji izbor!
Jednako tomu, Nike i Kappa bili bi sasvim ok.
Onda bih se mirne duše uputio u "fan shoop", ovako, pak, još uvijek čekam...
dzenan_tr wrote:Legea izgleda očajno i mislim da bi na sve ovo lijepo u vezi reprezentacije Adidas došao kao najbolji izbor!
Slažem se za Adidas, draži bi mi bio od Nikea. Bili bismo jedini sa Balkana u Adidasu, Nike nek' oblači Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju - svakako ih u Brazilu neće biti
nasoj reprezentaciji treba maksuz dizajniran dres, koji bi bio uvijek prepoznatljiv. i da je kakve dobre kvalitete.
volio bih vidjeti 3 kompleta. plavi (domaci), bijeli (gostujuci) i zuti sa plavim sorcem (treci komplet). pa ko god da ih napravi.
505sCrtom wrote:nasoj reprezentaciji treba maksuz dizajniran dres, koji bi bio uvijek prepoznatljiv. i da je kakve dobre kvalitete.
volio bih vidjeti 3 kompleta. plavi (domaci), bijeli (gostujuci) i zuti sa plavim sorcem (treci komplet). pa ko god da ih napravi.
Nadam se da se to nikad nece desiti... bijeli dres je za domace utakmice i tako treba ostati, a taj zuto plavi...
dzenan_tr wrote:Legea izgleda očajno i mislim da bi na sve ovo lijepo u vezi reprezentacije Adidas došao kao najbolji izbor!
Slažem se za Adidas, draži bi mi bio od Nikea. Bili bismo jedini sa Balkana u Adidasu, Nike nek' oblači Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju - svakako ih u Brazilu neće biti
Neko rece 2014. istice ugovor sa Legeom ? Jel odmah pocetkom 2014. ili na kraju Ako je pocetkom ,odnosno do pocetka svjetskog prvenstva onda je to idealno .. Na svjetskom adidas i nike uvijek predstavljaju svoje nove modele i tu bi mogli i mi da uletimo sa ugovorom