Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
amrica

#1551 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by amrica »

letacina wrote:
Sarajevski wrote:u danasnjem oslobođenju objavljeno pismo naseg ambasadora u italiji branka kesica, koje je poslao u ministarsvo vanjskih poslova u kojem stoji da je avaz izmislio intervju italijanskog drzavnog tuziteljja paola grossija u kojem stoji kako je grosso izjavio da oruzje za mafiju stize iz bih
kesic u pismu tvrdi da je razgovarao sa grossom te da m u je ovaj kazao kako nikada nije dao nikakvu izjavu za avaz
inace razgovor sa grossom pobjavlhjen neki dan na naslovnici avaza pod markom ekskluzivno
e sta sad da se radi, kome vjerovat, ambasadi ili avazu? :skoljka:

a je li stvarno neko misli da je Džnoni Štulić koji odbija sve balkanske medije redom dao desetak intrvjua maksuz za Dnevni avaz? :mrgreen:

:D
HAVANA

#1552 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about

Post by HAVANA »

Zar nije :shock:
ja.neron

#1553 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by ja.neron »

ja.neron wrote:
Image

:lol:
opet danas istu glupost objavili
dek

#1554 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by dek »

Ekskluzivno: ''Halid komentira SP''
:-)
Better Man

#1555 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Better Man »

dek wrote:Ekskluzivno: ''Halid komentira SP''
Mozes mislit tog cirkusa da SP komentira obicna narodnjacka zvijezda koja nema nogometno znanje.
Gile Kugulager

#1556 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Gile Kugulager »

Better Man wrote:
dek wrote:Ekskluzivno: ''Halid komentira SP''
Mozes mislit tog cirkusa da SP komentira obicna narodnjacka zvijezda koja nema nogometno znanje.
Izvini, a sta je to "nogometno" znanje?
Obuca9

#1557 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Obuca9 »

Pa "nogometno" znanje je recimo kad neko komentariše igru ekipa koje su igrale dan prije, a ne kad u kolumni piše o tome kako je pjevo nekim igračima po kafanama :D
udrch

#1558 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by udrch »

Ma nije samo Avaz jadan..ne znam jeli neko imao priliku doći do specijalnog priloga o SP koji je bio u SAN-u..da vidite samo tamo gluposti..pa ti ljudi su sastavljali spisak reprezentativaca prije 6 mjeseci..nema nijedna ekipa sa istim sastavom da je došla..na spisku su povrijeđeni igrači, oni koji nisu nikako dobili poziv..
Jebiga takva smo mi zemlja..šta ćemo sa Refkinim malim? - ma daj ga tamo u sport i u tehniku :D
VjecitiStudent

#1559 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by VjecitiStudent »

Evo klasicni primjer placenog oglasa kroz lafo novinarski clanak:
Prvo ide prica o nevidjenoj najezdi zmija, iz oluka se cak bacaju na ljude, a onda ide reklama za cudotvorni prasak. :-)

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... ajevo.html
udrch

#1560 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by udrch »

VjecitiStudent wrote:Evo klasicni primjer placenog oglasa kroz lafo novinarski clanak:
Prvo ide prica o nevidjenoj najezdi zmija, iz oluka se cak bacaju na ljude, a onda ide reklama za cudotvorni prasak. :-)

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... ajevo.html

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pera Trta
Location: Zabela kod Požarevca,rodnog mesta predsednika,njegova je zadužbina i njegova verna slika.

#1561 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Pera Trta »

Današnji naslov u Havazu_

EKSKLUZIVNO - Halid Bešlić komentira SP: "Maradona kao da je Bosanac"

:D :-) :-) :-) :-)
neki

#1562 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by neki »

Faksimil iz jucerasnjeg avaza uz naslov:
Država račun Sulejmana Tihića platila 2.380 KM!
Račun predsjednika SDA samo u februaru iznosio 1.000 maraka. Lozančić najskromniji

Image

Obratiti paznju na pecat koji bi trebao da garantuje vjerodostojnost dokumenta.. :-) :lol: :x

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme ... skovi.html
bijela

#1563 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by bijela »

:shock: oj pečata, žito drago
pezzar

#1564 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by pezzar »

Pišu neki dan o kaznama za upotrebu mobitela. I daju primjere za neke druge zemlje, samo sto su napisali ovako:

Zemlje regiona:

ŠVEDSKA .....
Hrvatska.....
Srbija.....

:lol:
udrch

#1565 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by udrch »

Kako je moguće da račun bude okruglo 1000,00 maraka..e da mi je to vidjeti da neko nagodi :lol:
seln

#1566 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by seln »

udrch wrote:Kako je moguće da račun bude okruglo 1000,00 maraka..e da mi je to vidjeti da neko nagodi :lol:
Ah, tebe...kad je moguce od najlonke sagraditi toranj, moguce je i ovo.
Better Man

#1567 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Better Man »

Evo vam nove provale iz Dnevnog avaza. u Novom broju F. Karalić potpisuje članak vezano za izborne kampanuje i govori o političarima koji koriste Facebook i koliko ko ima prijatelja, a naslov članka je. "Na Facebooku najviše prijatelja ima Radončić"! E sad evo da vidite u ćemu je cirkus. spominje novinar u članku Silajdžića, Radmanovića, Tihića i koliko ko ima prijatelja na Facebooku, pa spomenu Željka Komšića za kojeg kaže da ima 3584 prijatelja i onda spomenu svog šefa Radončića kako on ima najviše prijatelja na Facebooku i mrtav - hladan navede broj od 2092 prijatelja. Očito je dotični imao čistu jedinicu iz matematike ili možda i nulu i sigrno ne zna brojati, jer da zna onda bi znao da je brojka od 3584 prijatelja veća od brojke 2092 prijatelja i da je razlika 1492 prijatelja u korist Komšića. :lol: :lol:
Last edited by Better Man on 21/06/2010 18:27, edited 1 time in total.
seln

#1568 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by seln »

Jadno za vidjeti - politicka partija kao podlistak Avaza :lol:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#1569 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by -LIBERO- »

Better Man wrote:Evo vam nove provale iz Dnevnog avaza. u Novom broju F. Karalić potpisuje članak vezano za izborne kampanuje i govori o političarima koji koriste Facebook i koliko ko ima prijatelja, a naslov članka je. "Na Facebooku najviše prijatelja ima Radončić"! E sad evo da vidite u ćemu je cirkus. spominje novinar u članku Silajdžića, Radmanovića, Tihića i koliko ko ima prijatelja na Facebooku, pa spomenu Željka Komšića za kojeg kaže da ima 3584 prijatelja i onda spomenu svog šefa Radončića kako on ima najviše prijatelja na Facebooku i mrtav - hladan navede broj od 2092 prijatelja. Očito je dotični imao čistu jedinicu iz matematike ili možda i nulu i sigrno ne zna brojati, jer da zna onda bi znao da je brojka od 3584 prijatelja veća od brojke 2092 prijatelja i da je razlika 1492 prijatelja u korist Komšića. :lol: :lol:
Ovo sam i ja danas vidio,nisam mogao da vjerujem ali bukvalno :shock:

Prevazisli su sami sebe,ogroman veliki naslov ,tamnim "masnim"( :D ) slovima " Radoncic najpopularniji politicar na facebooku",i onda iznose podatke i mrtvi hladni NAPISU,tj. potvrde da je Komsic najpopularniji.

Nisu mi jasni nikako,a jos su mi manje jasniji ovi sto ih podrzavaju. Pa lazu na krupno,lazu na sitno,lazu u brojevima,lazu u novcu,lazu u svemu..i neki ce glasati za njih :shock:
JThomas

#1570 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by JThomas »

pa računaju da će prosječni čitalac pročitati samo naslov, niko ne pročita svaki članak u novinama, pogotovo dnevnim.

propaganda je nauka.
amrica

#1571 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by amrica »

JThomas wrote:pa računaju da će prosječni čitalac pročitati samo naslov, niko ne pročita svaki članak u novinama, pogotovo dnevnim.

propaganda je nauka.

Narocito havazov prosjecni citalac :D Samo velika slova citaju i slike gledaju. Tako se izbori dobijaju, nazalost :sad:
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#1572 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by dr.gog »

amrica wrote:
JThomas wrote:pa računaju da će prosječni čitalac pročitati samo naslov, niko ne pročita svaki članak u novinama, pogotovo dnevnim.

propaganda je nauka.

Narocito havazov prosjecni citalac :D Samo velika slova citaju i slike gledaju. Tako se izbori dobijaju, nazalost :sad:
:D Ima vas pa čitate, mašala, i najmanja :D ,i to redovito.I šta kaže Karalić, prijatelji s Fejsa vakonako...
Ma to su trice i kučine..vazda površinu zagrebete, kao i ostatak najvjernijih čitalaca :wink: .
Ovaj cirkus , zaista, kraja nema...

Nego šta velite za nove kolumniste, Halida Mijajlovića, tj. Marjana Bešlića :D ?
ja.neron

#1573 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by ja.neron »

jedan od nazovi "komentatora" nazvao je Le Guena selektora Kameruna neznalicom i sl., a levat nema pojma da je Le Guen tvorac O.Lyona kao višestrukog šampiona Francuske
harač

#1574 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by harač »

dugo čitam "avaz" (i načitao sam se svega), ali ovo je možda i najveće dno-dna

http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolu ... lopta.html

p.s. jel' ovaj i urednik?!
Better Man

#1575 Re: Jos jedan Avazov biser :)

Post by Better Man »

harač wrote:dugo čitam "avaz" (i načitao sam se svega), ali ovo je možda i najveće dno-dna

http://www.dnevniavaz.ba/izdvojene-kolu ... lopta.html

p.s. jel' ovaj i urednik?!
A šta očekuješ od priučenih i polupismenih novinara u Avazu.
Post Reply