Oprostiti prevaru

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
citroen

#1551 Re: Oprostiti prevaru

Post by citroen »

PalaSa Marsa wrote:Ti Citroen gori od mene :lol: :D k'o da si ti pao s' Marsa. :D :D
Ma ne mogu da citam sve.., :D :D :D :D :D
PalaSa Marsa

#1552 Re: Oprostiti prevaru

Post by PalaSa Marsa »

(ne)forumas wrote:al'dino al'papak
najveci papak u svemu ovom je ispao al'dino uvukavsi djecu u sve to... na kraju krajeva sve na svijetu mozes birati osim roditelja...
Pa jel' ima neko clanak kakav da postira. Ako se ne smije ovdje, eto na pp, bila bi vam zahvalna. :) :-D
(ne)forumas

#1553 Re: Oprostiti prevaru

Post by (ne)forumas »

kokuz_sa wrote:AL DINO SE RAZVODI, ARDUANA GA PREVARILA
Već duže vreme po sarajevskim kuloarima mogu se čuti priče o razvodu Al'Dina i TV novinarke Arduane Kurić, a da u njima ima istine, juče je za Dnevni avaz u telefonskom razgovoru potvrdio bh. kantautor, koji se trenutno nalazi na mini turneji u Švedskoj. Istakao je da će podnijeti zahtjev za razvod braka i da više nikada u životu neće da zna za Arduanu

- Još ne mogu da verujem šta mi se desilo. Zatečen sam celom situacijom. Dvadeset sedam dana sam ubijen i na tabletama. Pokušavam da dođem sebi. Mogu samo reći da je Arduana uprljala svoj obraz i čast, ali nažalost, i moje prezime. Da bih sačuvao svoje ljudsko dostojanstvo, mrvu koja je ostala, samo mi preostaje da se razvedem i da ta žena više ne nosi moje prezime. Moja deca i ja nemamo čega da se stidimo, uzdignute glave možemo da hodamo gradom - kaže bolom skrhani Al'Dino, u čijem se glasu osjetila velika gorčina.
Al'dino Kurić za Avaz.

On nije želeo da otkrije šta je Arduana učinila toliko strašno da bi je ostavio, ali ga je, prema svemu sudeći, prevarila sa drugim muškarcem.

- Ni sanjati nisam mogao da je to moja žena mogla da napravi. A šta je napravila, vi sada pretpostavljajte. Arduanu volim, ali nakon što sam sve saznao, moram da je ostavim. Šta čovek drugo da uradi. Moram je da prebolim, a ona neka i dalje nosi maramu na glavi - kaže Kurić.

Al'Dino i Arduana u braku su bili više od sedam godina i imaju sinove Haruna i Ishaka.

Arduanu Kurić, koja radi na Al-džaziri Balkans, rekla je da ne sme da daje izjave bez odobrenja iz PR službe, ali je dodala da nije tačno da se razvodi.

i sta mislite hocel joj on oprostiti :D :D
kokuz_sa

#1554 Re: Oprostiti prevaru

Post by kokuz_sa »

mogli ste ubacit kakvu anketu

JA PODRZAVAM:
A-AL DINA

B-ARDUANU

C-LJUBAVNIKA

ja biram C ..nije ona vala losa..a Al Dino stalno po puntu garant je i zapostavljao pa nakupilo se energije u njoj..tako da je C izgleda premiu ubo :D
kokuz_sa

#1555 Re: Oprostiti prevaru

Post by kokuz_sa »

sanabe wrote:nema ba C, niko me ne slusa, laze Aldin, ko pas :skoljka:
a da se doda

D-LJUBAVNICA
E-LAZE ALDINO KO PAS(kazala sanabe)
F-NIJE PRIPADNIK REDA OSUNECENIH
lijek-za-sve

#1556 Re: Oprostiti prevaru

Post by lijek-za-sve »

mozda onda moras onda dodati i G-dildo jer to je danasnjim udatim i neudatim zenama jedina zamjena koja ne iznevjeri :mrgreen:
Ridjobrki

#1557 Re: Oprostiti prevaru

Post by Ridjobrki »

Ja neću ništa komentirati dok ne čujem reisov stav. Ovo Al'Dinovo meni tukne na islamofobiju... :-?
lijek-za-sve

#1558 Re: Oprostiti prevaru

Post by lijek-za-sve »

sjo sto je berilac zajaban :D :skoljka:[/quote]

ma jok :D nego kazem mozda je to njoj bio jedini lijek za sve :mrgreen: i jos ako je izlijecio :mrgreen: niko sretniji od nje :D
HomeSweetHome

#1559 Re: Oprostiti prevaru

Post by HomeSweetHome »

Ja ne mislim da Aldin laze, ja mislim da halucinira (moRe bit' od ovih tableta od 27 dana :-) ). On, dojma sam, fakat umislja da ona ima nekoga, a to je rezultat toga sto ga ona vise ne zarezuje ni za suhu sljivu.

Naravno da nije, sanabe, nije dovoljno, ali haman nekima od nas jeste. Ko da su joj svijecu drzali s kolikim ubjedjenjem pricaju o navodnoj prevari...
kokuz_sa

#1560 Re: Oprostiti prevaru

Post by kokuz_sa »

Aldino Aldin Kuric
NEMA VISE KOMENTARA...STA JE BILO BILO JE....NE MOGU DA NOSIM TO U SEBI ALI VIDIM DA NE MOGU NI SA LJUDIMA TO DA PODIJELIM....NE DAJ BOŽE NIKOME....
Podijeli · Prije 2 sata/i · Privatnost:
JThomas

#1561 Re: Oprostiti prevaru

Post by JThomas »

a jel ga prevarila sa vlahom il' sa našim?
lijek-za-sve

#1562 Re: Oprostiti prevaru

Post by lijek-za-sve »

Neko kaze nije nikako neko jeste ......on se oglasio i oglasava ona nije......ja bi svima u braku uveo brojac :D i da se ocitava svaki mjesec :D onda bi se znalo ko zabusava :D a ko mora da trenira :D
BeatriceWL

#1563 Re: Oprostiti prevaru

Post by BeatriceWL »

Ma javna je sramota najgora, tako da je dobro naciljao ako je smišljao kako da je oblati.

Ako je kriva (što treba doduše da se ustanovi) treba vala i reći. Sitna naslada za prevarenoga.
JBL

#1564 Re: Oprostiti prevaru

Post by JBL »

(ne)forumas wrote:al'dino al'papak
najveci papak u svemu ovom je ispao al'dino uvukavsi djecu u sve to... na kraju krajeva sve na svijetu mozes birati osim roditelja...
on uvukao djecu? :?
detroit-mercy

#1565 Re: Oprostiti prevaru

Post by detroit-mercy »

Vengo, da nije ko od ovih hebaca sa foruma zgazio Arduanicu :mrgreen: , ima ovih sto guslaju po tri-cetri sata bez pauze ili sto su hin glave ko macije :mrgreen: .
De da i tu safunicu rastabirimo, ko je Arduanicu navukao :mrgreen: .
ellec

#1566 Re: Oprostiti prevaru

Post by ellec »

Ma kažu zgazili je Hayatovci, ono glavato zeleno čudo. :lol: :lol: :lol:
dječak sa šibicama

#1567 Re: Oprostiti prevaru

Post by dječak sa šibicama »

JThomas wrote:a jel ga prevarila sa vlahom il' sa našim?
Ako je i sala, pretjerana je.
Gothic princess

#1568 Re: Oprostiti prevaru

Post by Gothic princess »

Al Dino je seljačina i papčina, koji je svoju bivšu ženu mlatio, kako je stigao, a Arduanu je varao na svakom koraku. Pravi primjer kafanskog čovjeka i vjernika :roll: .
Ja sam na strani Arduane :mrgreen: nek se zna. :mrgreen:
dječak sa šibicama wrote:
JThomas wrote:a jel ga prevarila sa vlahom il' sa našim?
Ako je i sala, pretjerana je.
Pa ako je sa muslimanom, onda je to manji grijeh, posebno ako je taj švaler vjernik i čestit, odnosno ne jede svinjetinu i posti. Ako je hrišćanin, onda pravo u džehenem. :twisted:
:mrgreen:
HomeSweetHome

#1569 Re: Oprostiti prevaru

Post by HomeSweetHome »

Gothic princess wrote:Al Dino je seljačina i papčina, koji je svoju bivšu ženu mlatio, kako je stigao, a Arduanu je varao na svakom koraku. Pravi primjer kafanskog čovjeka i vjernika :roll: .
:thumbup:

Ona je, po mom misljenju, napravila samo jednu gresku - kad se udala za kretena.

Ne znam ni sama sto mi je ovoliko krivo zbog te zene i njene djece... :( Fakat ne znam, ali vazdan mislim kako bih ovom kretenu rado glavu otkinula...
Gothic princess

#1570 Re: Oprostiti prevaru

Post by Gothic princess »

Ma čovjek ima papansku facu, vidi se iz aviona... još sva ta priča u fazonu vjernik, ovo-ono... :roll: to su najveći kreteni i zlostavljači :twisted:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#1571 Re: Oprostiti prevaru

Post by Velkoski »

Gothic princess wrote:Ma čovjek ima papansku facu, vidi se iz aviona...
kaze mu gothic princeza :mrgreen:

dio o zlostavljanju ne treba ni komentarisati :-)
@rman

#1572 Re: Oprostiti prevaru

Post by @rman »

Gothic princess je napisao/la:Al Dino je seljačina i papčina, koji je svoju bivšu ženu mlatio, kako je stigao, a Arduanu je varao na svakom koraku. Pravi primjer kafanskog čovjeka i vjernika :roll: .
Odakle tebi te informacije? Da ga možda nisi pratila po tim kafanama?
Kada smo već kod roditeljske brižljivosti, baš me zanima ko se brinuo o djeci u trenutku dok ga je ona primala...
Postao/la HomeSweetHome
Ona je, po mom misljenju, napravila samo jednu gresku - kad se udala za kretena.
ali vazdan mislim kako bih ovom kretenu rado glavu otkinula...
Mislim da mu se tako i bivša osjeća, a zbog čega li zaboga? :D

Al Dino se nikada nije ni predstavljao kao neki vjernik, a ona jeste. Ako čitava čaršija zna da je kurvar i kafandžija, onda je valjda morala i ona znati. Stoga, opet se potvrđuje poravilo da kafanski ljudi mogu biti svakakvi osim licemjerni, a oni koji se vjerski eksponiraju ne mogu biti ništa osim licemjerni.
RIZVA

#1573 Re: Oprostiti prevaru

Post by RIZVA »

Jedna od današnjih bolesti je i ta ljudska bolest da se bave tuđim životima,šta je, ko,gdje,kad,s kim i sl.i sva se prica zasniva na "rekla,kazala" valjda je to nekima hrana...ko zna...
DaysleepeR

#1574 Re: Oprostiti prevaru

Post by DaysleepeR »

uuuuu sutra je tek frka, sapunica počinje...
Al'Dino otkriva ime osobe zbog koje se odlučio razvesti od Arduane
Al’ Dino nam je ustupio je i ekskluzivne fotografije
Razvod Al'Dina i TV novinarke Arduane Kurić danas je bio top tema u našoj zemlji. “Dnevni avaz” je prvi objavio ovu informaciju, koju su nakon toga prenijeli brojni portali i mediji u BiH. U sutrašnjem broju donosimo nastavak priče i opsežnu ispovijest Al’ Dina koji nam je otkrio i ime osobe zbog koje se odlučio razvesti nakon sedam godina braka.
Naš kantautor nam je ispričao kompletnu priču od momenta kada je počeo da sumnja u Arduanu i način na koji je prikupio brojne dokaze, koje će upotrijebiti prilikom razvoda. Al’ Dino nam je ustupio je i ekskluzivne fotografije koje će sutra biti objavljene u “Dnevom avazu”.
Riddle

#1575 Re: Oprostiti prevaru

Post by Riddle »

Je li ovo on bio unajmio privatnog detektiva? :D Mozda sve bude na onim Preljubnicima? :lol:
Locked