Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Želite li postati aktivni član ELSA BiH i tako pokrenuti svoju ELSA karijeru? Želite li osnovati lokalnu ELSA grupu na vašem fakultetu? Želite li se kandidovati na neku od ELSA BiH pozicija?
Studentima van Sarajeva su obezbijeđeni smještaj i ishrana!
pozdrav kolege i kolegice. Rekoh da vas pitam ,posto sam upisao kao vanredan (intelektualac) koju smjena je bolja po vasem misljenju I ili II ... mnogo zahvalan :
Imam jedno pitanje. Naime u Januaru ove godine sam diplomirala i jos me nikad niko nije zovnuo na dodjelu diplome.
Da li ima jos neko da je u slicnoj situaciji?
znam da mi vanredni nismo obavezni raditi te seminarske,eseje itd ... a ukoliko se odlucimo da radimo da li i mi dobijamo bodove za to ili to vazni samo za redovne studente ...
Mr.Chuck Norris wrote:znam da mi vanredni nismo obavezni raditi te seminarske,eseje itd ... a ukoliko se odlucimo da radimo da li i mi dobijamo bodove za to ili to vazni samo za redovne studente ...
Saznat ćeš na faksu. Sve to varira. Nema istih pravila za sve. Doduše, ne znam sad kako je za vas pravne Bolonjce, ali ovo je važilo za nas hibridne.
Mislim da je zaista bezobrazluk ako od nas budu zahtijevali da školarinu ne placamo u ratama,već u cjelokupnom iznosu.Pa pobugu nismo u švicarskoj,vec u bosni.Pola studenata jedva skupi da plati i na rate,a kamo li u citavom iznosu.Ja mislim da su zaista pretjerali sa svim ovim.BEZOBRZLUK!!!
nuki_cika wrote:Mislim da je zaista bezobrazluk ako od nas budu zahtijevali da školarinu ne placamo u ratama,već u cjelokupnom iznosu.Pa pobugu nismo u švicarskoj,vec u bosni.Pola studenata jedva skupi da plati i na rate,a kamo li u citavom iznosu.Ja mislim da su zaista pretjerali sa svim ovim.BEZOBRZLUK!!!
da, al' ko te pita. ja sam se uvijek zezao da te na našem fakultetu ne bi odbili i da upisuješ u aprilu... samo ti donesi pare... ne znam kakvu im ulogu igra mjesec-dva dana... meni igra ogromnu.
Jel mi moze neko reci koja sam ja grupa:s po cemu se to gleda? imaju li one linije po abecedi? il sta? i ako sam samofinansirajuci koja sam smjena:(( ne pise na oglasnoj nista:(