Hm, kad se ovako neko lijepo obraca, sta sad ja da napisem ...tranquil wrote:Draga marsovko, mogu samo reći da mi se srce cijepa kada vidim ljude poput tebe - ljude sa pozitivnom energijom, koji su u ovom postratnom blatu željni lijepih vijesti i lijepih događanja - definitivno nam toga fali, i onda postaju lake žrtve beskrupuloznih prevaranata kakva je "Fondacija Parka Piramida" koji zarađuju prodajući ono što želiš, mada samo kao privremeni fiks, jer kada prođe mamurluk i kada legnu pare ili kada pukne tikva i oni budu daleko, tada ćeš shvatiti koliko si bila zloupotrebljena i izdana.PalaSa Marsa wrote:Evo mene na ovu temu ponovo, kad udjem ovdje na ovaj Forum, prosto ne mogu da odolim, da ne udjem i na ovu temu, (moja najomiljenija tema) pa i s'vremena na vrijeme, da napisem nesto o Piramidama u Viskom...i jako me ispunjava kad pisem o tom' poglavlju...smiruje me, i jednako tako mi daje osjecaj srece na samu misao da Postoji Piramida/de u Visokom...I dalje sam optimista da se tamo desavaju jako pozitivne stvari, narod se druzi, srece svakodnevno, radjaju se nove ljubavi, nesto se dogadja...sve u svemu, prave stvari na pravom mjestu..Svejedno narod u zadnje vrijeme nije toliko davao vaznosti za zajednicke poslove, obaveze, ljudi su se udaljili i postali "svoji" nekako...Evo Piramide, Semir i slicni njemu, dali su prostor, dobar povod da se narod sastaje..da se vidja.. Dolaze nam turisti iz Razlicitih Zemalja i odlaze, nose neke utiske.... Meni licno sve to oko Piramida daje jaku satisfakciju nakon svih ovih godina rata, i svega loseg sto se desavalo u Nasoj drzavi (i sto se jednako desava i danas), da se konacno ali STVARNO desavaju i lijepe stvari, kao sto je PIRAMIDA/DE....Kad bi bilo ovakvih ljudi, kao sto je Semir recimo u politici, u svim sferama nauke i uopste na Drzavnim funkcijama mislim da bi stvarno nasa zemlja jace i brze isla u oporavak...Na stranu sve, svjesna sam da uvijek ima strana koja je za i protiv ..Ali valjda eto zato i dodje do odredjenih problema, nesporazuma ili sta ja znam..Naprosto ljudi su razliciti, drugacije razmisljaju, dozivljavaju stvari, drugacije ih registruju, prilaze njima, pa je sva ta raznolikost ucinila da naravno ne mozemo svi misliti isto, niti trebamo (prosto mislim da onda nebi bilo interesanto zivjeti), ali nebi trebalo po meni ako nisam za jednu ili vise strana, (ono k'o nisam u raji) heheeh, nebi trebalo da ja sad onom svom ne-istomisljeniku, gazim ili sta ja znam, nedaj Boze podjem psovat' sto ne misli isto kao ja..Zivjeli
![]()
Apropos pozitivne omladine i druženja, usmjeravanja pozitivne energije ljudi u nešto korisno, evo kako je to radila neka druga omladina:
1946 Brčko Banovići
1947 Šamac Sarajevo
...
Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
-
PalaSa Marsa
#1551 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
- kirby
- alphonse kauders
#1553 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Dajte pištolj da se upucam, mada mr.president zvani "ubleha" itekako dobro se uklapa u ovo društvo prevaranata okupljenih oko uncle Sam-a..
- kirby
#1554 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
pa stvarno me ne cudi sto smo na dnu evrope.dozvolili da nas ovakvi prave budalama.jedan politicki a drugi naucno.uzas
-
nigdje.nikog
#1555 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Lijepo se drustvo skupilo...
"Turki has been controversially associated with the terrorist group al-Qaeda. As head of Saudi intelligence, he met with Osama bin Laden several times during the 1980s hoping to convince him to lead an army in Afghanistan against the Soviets. Saudi intelligence joined Pakistan's intelligence service and the CIA in funding the mujahideen.
Turki's relationship with bin Laden and al-Qaeda after bin Laden became an official enemy of Saudi Arabia and lost his Saudi citizenship is unclear. A continued connection to bin Laden was claimed in an article by Paris Match magazine. In 2002, Turki was named in a multi-billion dollar lawsuit by the families of September 11 victims, alleging that he and other Saudi princes, banks, and charities may have funded the terrorists involved in the attack. His involvement was also strongly implied in the Michael Moore documentary Fahrenheit 911. A reporter for the Baltimore Chronicle claimed he was flown out of the United States shortly after the terrorist attacks, but the claim disappeared from later versions of the article..."
http://en.wikipedia.org/wiki/Turki_bin_Faisal_Al_Saud
Blago nama nama sa ovakvim strucnjacima, ovakvim domacim politicarima i ovakvom podrskom izvana.
"Turki has been controversially associated with the terrorist group al-Qaeda. As head of Saudi intelligence, he met with Osama bin Laden several times during the 1980s hoping to convince him to lead an army in Afghanistan against the Soviets. Saudi intelligence joined Pakistan's intelligence service and the CIA in funding the mujahideen.
Turki's relationship with bin Laden and al-Qaeda after bin Laden became an official enemy of Saudi Arabia and lost his Saudi citizenship is unclear. A continued connection to bin Laden was claimed in an article by Paris Match magazine. In 2002, Turki was named in a multi-billion dollar lawsuit by the families of September 11 victims, alleging that he and other Saudi princes, banks, and charities may have funded the terrorists involved in the attack. His involvement was also strongly implied in the Michael Moore documentary Fahrenheit 911. A reporter for the Baltimore Chronicle claimed he was flown out of the United States shortly after the terrorist attacks, but the claim disappeared from later versions of the article..."
http://en.wikipedia.org/wiki/Turki_bin_Faisal_Al_Saud
Blago nama nama sa ovakvim strucnjacima, ovakvim domacim politicarima i ovakvom podrskom izvana.
-
Rasimovski
#1556 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Nego piramidiotikusi, imal kakvih artiFAKA?
Slabo ovog vikenda posjeta. DA nije Semke kuko i prosio kod hareda nebi ni "visoka delegacija" posjetila Visoko. Nego Hare ubire jeftine poene, a Semke pokušava nasukat Saudijce k'o Maliezijce.
Al pazi izjave stručnjaka:
Slabo ovog vikenda posjeta. DA nije Semke kuko i prosio kod hareda nebi ni "visoka delegacija" posjetila Visoko. Nego Hare ubire jeftine poene, a Semke pokušava nasukat Saudijce k'o Maliezijce.
Al pazi izjave stručnjaka:
Isto kao da se kandiduje za Olimpijske igre il' SP u nogometu."Neki kažu da je prvi čovjek iz Afrike, a neki da je iz Azije, a ono što sam danas ovdje vidio dokazuje i da BiH konkuriše za mjesto kolijevke čovječanstva.
- metal_rules_cura
#1557 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ovo me podsjeca na onu bajku "Carevo novo odijelo"...
-
Rasimovski
#1558 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
metal_rules_cura wrote:Ovo me podsjeca na onu bajku "Carevo novo odijelo"...
Sad kad krenu donacije, pa milijarde, pa hoteli, pa turisti...
-
PalaSa Marsa
#1559 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Heheheeh lijepo Vas vidjeti ovako kad Ste mi svi "Za Jednog jedan za sve"..
Samo mi nije jasno kako to da ovo toliko utice na Vas... Piramida k'o Piramida, sta ces joj

Uh..nisam Politicar, nedaj Boze, jos manje neko iza zasjede sto radi za nekog, RADIM ZA SEBE i moze mi bit' Zivjeli

Uh..nisam Politicar, nedaj Boze, jos manje neko iza zasjede sto radi za nekog, RADIM ZA SEBE i moze mi bit' Zivjeli
-
Rasimovski
#1560 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
PalaSa Marsa wrote:Heheheeh lijepo Vas vidjeti ovako kad Ste mi svi "Za Jednog jedan za sve"..Samo mi nije jasno kako to da ovo toliko utice na Vas... Piramida k'o Piramida, sta ces joj
![]()
Uh..nisam Politicar, nedaj Boze, jos manje neko iza zasjede sto radi za nekog, RADIM ZA SEBE i moze mi bit' Zivjeli![]()
![]()
![]()
Ne svi i sve za jednog i to Osnivača, je parola piraidiotskog cirkusa. Ako ne vjeruješ pitaj Bajtala.
-
RtrnOfSalisbury
#1561 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
More bidne da je ovo stara vijest ali upravo sam sazno da je Indijana c Semirhausen poslo neki kamen na procjenu u Kiel, Englesku i Rusiju mescini:
po njegovim rijecima Njemci procjenjuju starost kamencine na 34000 godina, ovi iz Rusije mescini na 31000 godina a Englezi nisu odgovorili. Ako se uzme da su kamen temeljac udarili prije recemo 31-32000 godina i da him je trebalo 2-3000 godina da pokrove piramidu, onda je starost istih malo u dislokaciji ili disproporciji sa dokazima iznesenim u filmu 10000 prije Krista koji se smatraju medj naucnicima do sada najjacim faktima o BH piramidama.
Ozbiljni naucnici znaju da je nekoc jedan Milojko dokazo da je Troja u Gabeli pa bi mozda i tamo trebalo zaorati i zakopati jer Trojanci su morali ostaviti makar nekoliko pjesmi o piramidama ako ne i koji ep i crtez sto him je uvijek islo od ruke a o kicenju da ne govorimo. Paralelno kopanje na potezu Viskoko Gabela bi omogucilo bolji uvid ko su Grci a ko Bosanci i uslo bi se u trag otkud Egipticanima ideje za piramide.
po njegovim rijecima Njemci procjenjuju starost kamencine na 34000 godina, ovi iz Rusije mescini na 31000 godina a Englezi nisu odgovorili. Ako se uzme da su kamen temeljac udarili prije recemo 31-32000 godina i da him je trebalo 2-3000 godina da pokrove piramidu, onda je starost istih malo u dislokaciji ili disproporciji sa dokazima iznesenim u filmu 10000 prije Krista koji se smatraju medj naucnicima do sada najjacim faktima o BH piramidama.
Ozbiljni naucnici znaju da je nekoc jedan Milojko dokazo da je Troja u Gabeli pa bi mozda i tamo trebalo zaorati i zakopati jer Trojanci su morali ostaviti makar nekoliko pjesmi o piramidama ako ne i koji ep i crtez sto him je uvijek islo od ruke a o kicenju da ne govorimo. Paralelno kopanje na potezu Viskoko Gabela bi omogucilo bolji uvid ko su Grci a ko Bosanci i uslo bi se u trag otkud Egipticanima ideje za piramide.
-
Neregistrirani
#1562 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
@ RtrnOfSalisbury, imas ovdje malo vise o tome.
-
PalaSa Marsa
#1563 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Rasimovski wrote:PalaSa Marsa wrote:Heheheeh lijepo Vas vidjeti ovako kad Ste mi svi "Za Jednog jedan za sve"..Samo mi nije jasno kako to da ovo toliko utice na Vas... Piramida k'o Piramida, sta ces joj
![]()
Uh..nisam Politicar, nedaj Boze, jos manje neko iza zasjede sto radi za nekog, RADIM ZA SEBE i moze mi bit' Zivjeli![]()
![]()
![]()
Ne svi i sve za jednog i to Osnivača, je parola piraidiotskog cirkusa. Ako ne vjeruješ pitaj Bajtala.
Opet Vase visocanstvo Raso..Cime li ja ovo zasluzih..Hm..Uh da imam kakvu "moc" pa da ti svaku ovu rijec naplatim, do sad bih zaradila skoro pa pola moje plate, koliko si mi rijeci "darovao".. I to sve zbog te nase Piramide
-
Rasimovski
#1564 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Onda ti je jadna i bijeddna plaća.
Niko od tebe više neće tražiti nikakve dokaze, jer si dokazala na kojem si nivou znanja, obavještenosti i stručnosti.
Što se tiče "ponabvljanja", oni koji beskonačno ponavljaju jednu te istu šuplju su upravo oni na čije stranice ideš po "svježe informacije", ali to i onakoo nema veze, jer opet kažem tebi nema smisla pričati o "stručnima analizama", "dokazima", jer svakako zbog neznanja nećeš razumjeti. Šta meni daje satisfakciju? Hm... sigurno ne stalno posjećivanje foruma, ponaročito odjeljka sex&love. Ali opet to nije tema topcia šta mene u životu zadovoljava. Ako pomenutom odjeljku otvoriš tu temu, možda ti i odgvorim, ali ne na ovom topicu, jer je ovdje tema ne-postojanje piramida u VIsokom, a kako ti nisi kompetentan sugovornik, onda ti ostavljam na volju ili maštu da zamisliš zbog čega mi ovo radimo.
ps.U ostalom ne znam za šta bi ti napltila za svaku riječ?
Niko od tebe više neće tražiti nikakve dokaze, jer si dokazala na kojem si nivou znanja, obavještenosti i stručnosti.
Što se tiče "ponabvljanja", oni koji beskonačno ponavljaju jednu te istu šuplju su upravo oni na čije stranice ideš po "svježe informacije", ali to i onakoo nema veze, jer opet kažem tebi nema smisla pričati o "stručnima analizama", "dokazima", jer svakako zbog neznanja nećeš razumjeti. Šta meni daje satisfakciju? Hm... sigurno ne stalno posjećivanje foruma, ponaročito odjeljka sex&love. Ali opet to nije tema topcia šta mene u životu zadovoljava. Ako pomenutom odjeljku otvoriš tu temu, možda ti i odgvorim, ali ne na ovom topicu, jer je ovdje tema ne-postojanje piramida u VIsokom, a kako ti nisi kompetentan sugovornik, onda ti ostavljam na volju ili maštu da zamisliš zbog čega mi ovo radimo.
-
putnik29
#1565 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Jako je interesantno, ovako sa strane, pratiti ovu diskusiju. Koliko ja vidim, tema je takozvana piramida i ista se nalazi u rubrici nauka i edukacija. U tom smislu bilo bi super da se postovi ogranice na "NAUCNU" a ne subjektivnu argumentaciju postojanja ili nepostojanja piramide.
Bez obzira koliko ova (pise se fondacija a cita se mafija) pokusava predstaviti kako se svjetska nauka urotila prodiv jedinstvenog otkrica - bilo bi puno jednostavnije kad bi za svu tu demagogiju koju slusamo vec godinama postojali i nekakvi elementi vjerodostojnosti.
Eh sad, nauku na stranu, cinjenica je da je nakon svega sto se desavalo kod nas, ljudima potrebno da vjeruju u neko nestvarno otkrice kao bijeg od svega sto se u nama nakupilo, i to treba razumjeti iako se u takvom stanju drustva najcesce javljaju sitini prevaranti prodajuci nam obecanja o predivnoj buducnosti i sto vise stvarnost postaje bespremetnija to ova obecana buducnost izgleda svjetlija, uz dobro poznate devize tipa "ko ne vjeruje u nas taj nam je neprijatelj" "svi su se urotili kako BiH ne bi dobila ono sto zasluzuje" - ista ona demagogija koju slusamo proteklih 30.g.
Fakat je vrijeme da ovi iz "FONDACIJE" ili urade nesto na dokazivanju postojeceg ili nek nam brate prodaju neku novu ublehu...
Bez obzira koliko ova (pise se fondacija a cita se mafija) pokusava predstaviti kako se svjetska nauka urotila prodiv jedinstvenog otkrica - bilo bi puno jednostavnije kad bi za svu tu demagogiju koju slusamo vec godinama postojali i nekakvi elementi vjerodostojnosti.
Eh sad, nauku na stranu, cinjenica je da je nakon svega sto se desavalo kod nas, ljudima potrebno da vjeruju u neko nestvarno otkrice kao bijeg od svega sto se u nama nakupilo, i to treba razumjeti iako se u takvom stanju drustva najcesce javljaju sitini prevaranti prodajuci nam obecanja o predivnoj buducnosti i sto vise stvarnost postaje bespremetnija to ova obecana buducnost izgleda svjetlija, uz dobro poznate devize tipa "ko ne vjeruje u nas taj nam je neprijatelj" "svi su se urotili kako BiH ne bi dobila ono sto zasluzuje" - ista ona demagogija koju slusamo proteklih 30.g.
Fakat je vrijeme da ovi iz "FONDACIJE" ili urade nesto na dokazivanju postojeceg ili nek nam brate prodaju neku novu ublehu...
-
PalaSa Marsa
#1566 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Stara izreka "Ne rici Magarce dok trava ne poraste"! Heheeheh daj o cemu ti, kakvo crno znanje, i kakva strucnost, prvo bi svi mi trebali biti strucnjaci za Piramide, da bi smjeli bilo sta komentaristi i ti i ja, i peti i deseti ako cemo iskreno i ono posteno, a prema svemu ovome, samo si obicni laik, koji je sklon kopiranju nekih linkova, okretanju (dogadjaja) i to je sve..A moje znanje, hm..pa koje znanje, zar trebam da znam da se petljam tamo gdje mi nije mjesto da bih nekom dokazala da imam neko znanjeRasimovski wrote:Onda ti je jadna i bijeddna plaća.
A za platu heheheheh, daaaj, ma kako to razmisljas, ti si eto sam dos'o do neke cifre kolika je moja plata haahahah, pa trebao si drugacije, vec kad racunas, sto nisi is'o recimo da jedna rijec kosta 15 KM (svaki zares, uzvicnik, upitnik, crtica, smilovi, po 10 KM)
i jos dodas PDV i utroseno vrijeme tipkanja i tek onda cifru, nego bubnu onako k'oda si ti Pao Sa Marsa, a ne ja
-
majnejmiz
#1567 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Au pa zar se još uvijek o ovoj piramidi palamudi (da izvinete)? Pa draga marsovko ta je tema već toliko potonula da je ni 200 novina i televizija ne mogu podići iz mrtvih.
Kakve crne piramide, sve sama travuljina, kamen i šikara. I poneki prevarant.
-
PalaSa Marsa
#1568 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ako nista ozivjela sam temu PIRAMIDEmajnejmiz wrote:Au pa zar se još uvijek o ovoj piramidi palamudi (da izvinete)? Pa draga marsovko ta je tema već toliko potonula da je ni 200 novina i televizija ne mogu podići iz mrtvih.![]()
-
majnejmiz
#1569 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
A gdje je ta tema?PalaSa Marsa wrote:Ako nista ozivjela sam temu PIRAMIDEmajnejmiz wrote:Au pa zar se još uvijek o ovoj piramidi palamudi (da izvinete)? Pa draga marsovko ta je tema već toliko potonula da je ni 200 novina i televizija ne mogu podići iz mrtvih.![]()
Kakve crne piramide, sve sama travuljina, kamen i šikara. I poneki prevarant.![]()
- veseoko_kukulamovic
#1570 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Eto, šta ti je patriotski podvig...PalaSa Marsa wrote:Ako nista ozivjela sam temu PIRAMIDE![]()
Još da nam i Chupu nekako reanimiraš, sevapa bi zaradila!
-
PalaSa Marsa
#1571 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Ma samo reci, nije problemveseoko_kukulamovic wrote:Eto, šta ti je patriotski podvig...PalaSa Marsa wrote:Ako nista ozivjela sam temu PIRAMIDE![]()
Još da nam i Chupu nekako reanimiraš, sevapa bi zaradila!![]()
![]()
![]()
-
Rasimovski
#1572 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
@palasmarsa
Hajde, rekoh patriotski topici su pod drugom temom. Ovo je dio za nauku, a pošto ti očito pokušavaš da miniraš priču, i ne hvataš se nauke očito radiš kao i bezbroj lurkera do sada. To je tipično za sve piramidiote. Kada nemaju niti jedan valjan argument o postojanju piramdie, onda priču razvodnjavaju do besvjesti, vrteći je u krug i preljevajući je iz praznog u šuplje, oprovlačeći nit "dobrobiti Bosne". Kao što rekoh, ako imaš kakav fakt, pucaj, a ako ne ogrni se u bh zastavu, zabij infuziju sa agdom u jednu, a sa mesnom vodom u drugu ruku i puštaj Šehitski rastanak dok se patriotske boje ne rastope.
A za plaćanje, opet mi nije jasno zašto bi netko morao tebi plaćati za nešto što piše? Stvarno imaš problem sa realnošću.
Hajde, rekoh patriotski topici su pod drugom temom. Ovo je dio za nauku, a pošto ti očito pokušavaš da miniraš priču, i ne hvataš se nauke očito radiš kao i bezbroj lurkera do sada. To je tipično za sve piramidiote. Kada nemaju niti jedan valjan argument o postojanju piramdie, onda priču razvodnjavaju do besvjesti, vrteći je u krug i preljevajući je iz praznog u šuplje, oprovlačeći nit "dobrobiti Bosne". Kao što rekoh, ako imaš kakav fakt, pucaj, a ako ne ogrni se u bh zastavu, zabij infuziju sa agdom u jednu, a sa mesnom vodom u drugu ruku i puštaj Šehitski rastanak dok se patriotske boje ne rastope.
A za plaćanje, opet mi nije jasno zašto bi netko morao tebi plaćati za nešto što piše? Stvarno imaš problem sa realnošću.
-
PalaSa Marsa
#1573 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Rasimovski wrote:@palasmarsa
Ako me "tjeras" odavde, sto pri tome uporno postavljas pitanja, u cemu je fol
-
PalaSa Marsa
#1574 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
I ne razumijem od kud' ljudima ovolika smjelost da Sehide petlja u ovo (i uposte da navode Sehide za neki primjer), odkud im obraz...I jos pri tom' govore da je neko drugi pogrijesio temu...E Svasta... 
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1575 Re: Bosanska "piramida" Sunca, vol. 6
Dje's naucnik a nisam znao da si i moderator ovog foruma posto vec drugi put svog sugovornika tjeras sa ove teme. Da ovo nije slucajno "private" mada se jos ne sretoh sa tim na SAX-u. Ocito da ti je neko pogresno ispricao sta znaci nauka jer 99% vasih anti-piramida postova se bavi obradama u Photoshopu, prtepisivanju blogova i upornim i neuspjelim pokazivanjem duhovitosti. Meni se cini da ces prije ti doci infuzija koliko se bolesno palis na svakoga ko drukcije posmatra stvari od tebe. Ajde sad polako procitaj svaki svoj post pa ces nakon izvjesnog vremena skontati da tu nesto ne valja, ili ne valja text ili ne valjas ti, ili si toliko prepotentan i ubjedjen da si expert za piramide da u svojoj podsvjesti pocinjes razmisljati da si reirkanacija egipatskog faraona.Rasimovski wrote:@palasmarsa
Ono sto vi mislite da su fakti za mene su jednako jaki kao i fakti koje prostire Semir Osmanagic s tom razlikom sto je on svojim radom na terenu izuzetno zainteresovao javnost sta to brdo krije. Da li je to piramida, zakopan Trojanski konj, grobnica Ramzesovog dede ili monumentalni kompleks starog grada Visoki uopste nije bitno, bitno je da nam je Semir Osmanagic otkrio da tu ima nesto sto bi oci BH gradjana a i cijelog svijeta trebale da vide i uopste ih ne interesuju palamudjenja raznoraznih teoreticara a najmanje forumskih kvazi-piramido-strucnjaka koji u ogromnom raspolaganju slobodnog vremena (citaj besposlenosti) tipkaju svoje cinjenice da bi zastitili drzavu BiH od mafijasa. U prevodu takvi ljudi se zovu patrioti a to su isti oni koji prospaju patriotizam pa onda ne znam sta i ti ovdje radis kada druge tjeras.
Zato pocni da se ponasas tako da dzentlimenski dozvolis da svako ima pravo na svoje misljenje i na svoje ispoljavanje patriotizma. To je tako jednostavno. Ti kazes da nema, ja kazem da mozda ima a @Pala sa Marsa je ubjedjena da ima. I niko od nas troje niti je arheolog, niti je lopate zakopao na Visocici niti je expert u toj oblasti al bez obzira ima pravo na svoje misljenje pogotovo ako ga pokazuje za razliku od tebe na neki kulturan nacin. Smiri malo ziv bio.