Sa-x liga, komentari
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- Hantraga
Ne. Vidiš, prije svake takmičarske sezone svaki klub izvlači sebi jedan broj od, npr., 1 do 18 (zavisno od broja klubova u ligi). Nakon toga svaki klub, na osnovu izvučenog broja, biva upisan u ovu tabelu i na taj način se pravi raspored takmičenja. Mogu ti nacrtati, ako treba...elSaik wrote:Hantraga wrote: Sta je ovo TAblica mnozenja??
Necu da mi crtas, hocu da mi napises Algoritam...
-
elSaik
Hantraga wrote:Necu da mi crtas, hocu da mi napises Algoritam...elSaik wrote:Ne. Vidiš, prije svake takmičarske sezone svaki klub izvlači sebi jedan broj od, npr., 1 do 18 (zavisno od broja klubova u ligi). Nakon toga svaki klub, na osnovu izvučenog broja, biva upisan u ovu tabelu i na taj način se pravi raspored takmičenja. Mogu ti nacrtati, ako treba...Hantraga wrote: Sta je ovo TAblica mnozenja??
- Hantraga
Vid ovog mog suparnika iz ovog kola, dva puta bira isti par...
Reko sma vam ja djeco, mante se droge i alkohola...
De ti jarane odluci se, oces li 2:1 ili 2:0, a sto prije pozuri, pa zamjeni duplikat dok nije pocelo sutra...
Reko sma vam ja djeco, mante se droge i alkohola...
Sto je zanimljivo, razlicite rezultate predvidja...Patron of Formello wrote:Celtic Glasgow - FC Barcelona 0:2
Olympique Lyon - Manchester United 1:2
Hamburger SV - FC Zürich 2:0
AC Fiorentina - Rosenborg BK 3:0
Tottenham Hotspur - Slavia Prague 3:0
Girondins Bordeaux - RSC Anderlecht 2:0
Bayern München - Aberdeen FC 3:0
Villarreal CF - Zenit St Petersburg 2:0
Atletico Madrid - Bolton Wanderers 1:0
Hamburger SV - FC Zürich 2:1
De ti jarane odluci se, oces li 2:1 ili 2:0, a sto prije pozuri, pa zamjeni duplikat dok nije pocelo sutra...
- abondanzieri
Evo i međed nije stavio bonus,a mog'o je 
- -danTe-
Pokuso oborit sistem,al sam sjebo sve zivo na racunaruelSaik wrote:U čemu je bio problem?and1medjed wrote:konacno sam popravio comp tako da cu sad bit sigurno redovan
- Patron of Formello
Hvala na info.Hantraga wrote:Vid ovog mog suparnika iz ovog kola, dva puta bira isti par...
Reko sma vam ja djeco, mante se droge i alkohola...![]()
Sto je zanimljivo, razlicite rezultate predvidja...Patron of Formello wrote:Celtic Glasgow - FC Barcelona 0:2
Olympique Lyon - Manchester United 1:2
Hamburger SV - FC Zürich 2:0
AC Fiorentina - Rosenborg BK 3:0
Tottenham Hotspur - Slavia Prague 3:0
Girondins Bordeaux - RSC Anderlecht 2:0
Bayern München - Aberdeen FC 3:0
Villarreal CF - Zenit St Petersburg 2:0
Atletico Madrid - Bolton Wanderers 1:0
Hamburger SV - FC Zürich 2:1
- abondanzieri
Mescini da sam u ovom kolu ja najvise profitir'o,posto sam napravio nevjerovatan skok sa osmog na drugo mjesto

ps
el Saik,na soccerway-u je greska,utakmica izmedju sevilje i saragose se igra u subotu,u 22 sata
ps
el Saik,na soccerway-u je greska,utakmica izmedju sevilje i saragose se igra u subotu,u 22 sata
-
vjecnobordo
Jbg, bilo mi mrsko birkati parove, pa samo prepiso od covjeka, jer sam ubjeđen da će ga sad krenuti
Moja taktika, moj problem 
- van Basten
čovjek bio u žurbi pa nije stigao izbrisati neodigrane parove... i meni se to zamalo desilo... ne vidim u čemu je problem, 10 odigranih je tu. Sreća pa nije svih 20 odigrao
a vječnobordo nek' prepisuje što se mene tiče... samo, kako mene ide, savjet mu je da nađe nekog drugog za to
a vječnobordo nek' prepisuje što se mene tiče... samo, kako mene ide, savjet mu je da nađe nekog drugog za to
-
vjecnobordo
Ma mora te krenuti. Vrijeme ta birkanje parova sam potrošio da izračunam koga ce krenuti u ovom koluvan Basten wrote:čovjek bio u žurbi pa nije stigao izbrisati neodigrane parove... i meni se to zamalo desilo... ne vidim u čemu je problem, 10 odigranih je tu. Sreća pa nije svih 20 odigrao![]()
- cyprus
Po zakonu vjerovatnosti si se trebo odlučit za Enricavjecnobordo wrote:Ma mora te krenuti. Vrijeme ta birkanje parova sam potrošio da izračunam koga ce krenuti u ovom koluvan Basten wrote:čovjek bio u žurbi pa nije stigao izbrisati neodigrane parove... i meni se to zamalo desilo... ne vidim u čemu je problem, 10 odigranih je tu. Sreća pa nije svih 20 odigrao![]()
-
elSaik
Ne znam ja ko je prvi... ponovo.cyprus wrote:Po zakonu vjerovatnosti si se trebo odlučit za Enricavjecnobordo wrote:Ma mora te krenuti. Vrijeme ta birkanje parova sam potrošio da izračunam koga ce krenuti u ovom koluvan Basten wrote:čovjek bio u žurbi pa nije stigao izbrisati neodigrane parove... i meni se to zamalo desilo... ne vidim u čemu je problem, 10 odigranih je tu. Sreća pa nije svih 20 odigrao![]()
a vječnobordo nek' prepisuje što se mene tiče... samo, kako mene ide, savjet mu je da nađe nekog drugog za to.
I danas da nisam avengedu na kahvi rekao da igra protiv mene ne bi se ni sjetio odigrati parove.
I još ga spasi Birmingham sa golom u 94. da ne primi prvi gol...